Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Επιτέλους «σοσιαλισμός». Πότε ακριβώς ξεκινά η αναδιανομή του πλούτου;

Πάμε Γιωργάκη! «Εμπόροι πίνουν το κρασί μας και κλέβουνε τη γη. Εσύ είσαι η μόνη μας ελπίδα, σε περιμένουμε να 'ρθεις …. και πάλι!»

Ηχήστε οι σάλπιγγες πέρα ως πέρα, ο «πανελλήνιος σοσιαλισμός» σχίζει τον αέρα. Τεράστια νίκη Πασόκ 43%! Υπερπλειοψηφία στο λαό, στη Βουλή, στον αγρό, στην πόλη, το χωριό! Οι φοβερές σημαίες του αγώνα ξεδιπλώθηκαν και ανεμίζουν στις πλατείες, στα κανάλια, στις λίμνες, τα ποτάμια! Τέρμα η παρακμή, τέρμα η διαφθορά, τέλος η επάρατος, τέλος η λαμογιά! Το Πασόκ στην κυβέρνηση, ο λαός κι ο Μανολιός στην εξουσία! Περάστε κόσμε! Λύση στα προβλήματά σας σε ….. 100 μέρες!

Ο λαός ζητά αναδιανομή. Πάρτα Γιώργο απ’ τους πλούσιους και δώστα στην Επανομή! Το θέμα είναι πότε ακριβώς ξεκινά η αναδιανομή. Αρχίζει από αύριο ή θέλει είκοσι χρόνια πειραματισμούς και δανεισμούς ;
Ερώτημα:Οι πλούσιοι σύντροφοι και οι πράσινοι νταβατζήδες, συμπεριλαμβάνονται στην αναδιανομή;

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ!!!ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 1% ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ!!!!!ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!!!!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΣΟΚ?

Ανώνυμος είπε...

800.000 emporobiotexnes kai ypalliloi pou psifisan N Dimokratia to 2007 ki exoun pnigei sta daneia psifisan PASOK giati yposxethike na tous ta xarisei.

Apo ayrio tha pane tameio kai.....eidomen....

Ανώνυμος είπε...

Το δυστύχημα για τους Έλληνες είναι ότι με τόσο μεγάλη διαφορά το ΠΑΣΟΚ δεν θα κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα απ' όσα υποσχέθηκε. Κι άν ρωτήσουν το Γιωργάκη "γιατί;" θα τους πει "ας πρόσεχαν".

Ανώνυμος είπε...

Το παρτυ αρχισε.Αλαφουζολαμπρακομπομπολες παλι στο τιμονι της χωρας. Συγγνωμη ξεχασα και τον Κοκκαλη.Ο λαος στην εξουσια.Πανυγηρι στα Σκοπια και στην Τουρκια.Αντε τωρα και υπουργο απο τη μειωνοτητα.Αυτα και οΘεος να βαλει το χερι του.

Ανώνυμος είπε...

Αυριο πρεπει να πληρωσω τη δοση του στεγαστικου.Να την πληρωσω η οχι? Ενας πασοκος μπορει να μου απαντησει?

Ανώνυμος είπε...

9:25 ποιός Κόκκαλης? Ο Καραμανλής άν και το έπαιζε παλιά εχθρός του Κόκκαλη αποδείχθηκε σάν πρωθυπουργός ο καλύτερος άνθρωπος του.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΙΛΙΚΡΕΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ.
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
ΡΗΓΑΣ.

F5PILOT είπε...

@ ¨ολα τα μικρα γαλάζια στρουμφάκια

Δεν πειράζει ρε παιδιά. Η νίκη είναι όλων των ελλήνων.

Ανώνυμος είπε...

ΩΧ , ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΩ!!!!!!!!

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ- ΤΕΤΟΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

η πλακα ειναι οτι τωρα ολοι θα πανε στην κυβερνηση του γιωργου και θα ζητανε αυτα που τους υποσχεθηκε και τοτε ξερετε τι θα παρουν.

F5PILOT είπε...

Χαχαχα

Ρε είστε ανίκανοι ακόμη και να παραδεχτήτε την ήττα. Μια ήττα 11%. Είσατε για λύπηση.