Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Μετά τη νίκη του Πασόκ, τέρμα τα προβλήματα! Η Κρήτη …….κινδυνεύει πλέον από το ηφαίστειο της Σαντορίνης!!!

Γιωργο ρύθμισέ μας το ηφαίστειο! Αυτό είναι το πρόβλημα της Κρήτης σήμερα!!!!

Από τούδε και στο εξής η «Νέα Κρήτη» αλλάζει θεματολογία. Έπειτα από μια πασοκική καταιγίδα παραπληροφόρησης που έφτασε να γλύφει το Πασόκ σε εξοργιστικό σημείο η εφημερίδα αλλάζει τροπάρι και καταφεύγει στο "ΤΕΛΟΣ της ΚΡΗΤΗΣ" που θα προηγηθεί του "τέλους του κόσμου"!

Η πείνα εξαφανίστηκε, η ανεργία πνέει τα λοίσθια, οι επιχειρήσεις και κυρίως οι τουριστικές που υποφέρουν από την παγκόσμια κρίση, μόνες τους σκέφτονται ότι υπάρχει παγκόσμια κρίση. Εάν ο Γερμανός δεν έχει λεφτά, ο Καραμανλής φταίει ……! Τώρα πάμε μπροστά. Όλοι μαζί με το Γιωργάκη!

Τώρα η Κρήτη κινδυνεύει από ηφαίστεια, μετεωρίτες, 2012, τον ουρανό που θα πέσει να μας πλακώσει και κάθε είδους θεομηνίες που υπερβαίνουν τα ανθρώπινα και άρα ο Παπανδρέου σε αυτά δεν δύναται να επέμβει!!! Αρκεί η «επάρατος» Δεξιά να βρίσκεται καπακωμένη στο χρονοντούλαπο της ιστορίας! Όταν ξανακυβερνήσει ….. έχει ο Θεός ….. ….. τότε, τα πάντα θα ξαναβρεθούν σε παρακμή και θα έχουν διαλύσει!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

10,45% ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ 20%.

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα καπου βολεμενος ανθρωπος ειναι η φοβαται κατι ενταξει δεν ειναι το καλλιτερο τους να ερχοντε οι κρητικοι για παραδειγμα στο πειραια και να μην τους ...υποδεχεται ο κος Μαρκογιαννακης!!!!οχι πως το πασοκ δεν ειχε λαθη κι οι τριακοσιοι παλιοι εχοθν ευθυνες ενα ενα θα ψηφιζουμε για ...εξοδο λιγη αξιοπρεπεια δεν βλαπτει γεια σας

Ανώνυμος είπε...

Η ωρα υπομονης λιγη και οι ζαβοι πολλοι!

V for Vlamenoi ;) είπε...

Πρώτες κινήσεις του Bravo Yorgo ήταν να καταργήσει τα Υπουργεία Μακεδονίας - Θράκης και Αιγαίου!

Τοποθέτησε Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών τον Δημήτρη Δρούτσα, ο οποίος συμμετείχε στην επιτροπή κατάρτισης του σχεδίου Ανάν, του οποίου είναι φανατικός υποστηρικτής!

Ο υπουργός Οικονομικών συνεχίζει την "φοροκαταιγίδα της δεξιάς" (!!!) καθώς θα σταλεί κανονικότατα ο ΕΤΑΚ για το 2009 και θα πληρωθεί η τρίτη δόση της έκτακτης εισφοράς και θα πληρωθεί η εισφορά για τα σκάφη και θα γίνει η αύξηση των τελών των αυτοκινήτων (αν και με αλλαγμένο το νόμο ώστε να μην λαμβάνει υπ' όψην παλαιότητα αλλά μόνο ρύπους). Όσα έλεγαν δηλαδή ότι θα καταργήσουν, έμειναν.

Επίσης η υπουργός παιδείας, το πρώτο που έκανε ήταν να αναστείλει "προσωρινά" την ενισχυτική διδασκαλία στα σχολεία ώστε να αποκτήσουν τα φροντιστήρια μεγαλύτερη πελατεία!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ Ή ΑΛΛΙΏΣ
ΤΗΝ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ"

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ :)

Και μην ξεχνάτε... ούτε μια βδομάδα δεν έχει περάσει... :)

Άμα δεν μαλακιστούμε στα εσωκομματικά, τον Μάρτη πάμε για ολική επαναφορά...

Ανώνυμος είπε...

Ρε πρώτε ανώνυμε, τί έγινε εκεί στην Ιπποκράτους, άρχισαν τις περικοπές εξόδων;
Που σε βρήκανε παιδάκι μου εσένα να κάνεις παιδιάστικη προπαγάνδα;
Ούτε ορθογραφία δεν ξέρεις.