Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ!

Την ώρα που ο Κώστας Καραμανλής έκανε εκλογές για το πρόβλημα της οικονομίας, το ΠΑΣΟΚ φωνάζει ότι "εξαπατήθηκε"! Φωνάζει ότι φταίει η Ν.Δ. για το χαστούκι που έφαγαν από την Ε.Ε.!

Την ώρα που ο Καραμανλής "υποσχόταν" 2 δύσκολα χρόνια αντί για "πρόγραμμα 100 ημερών" κάτι δηλαδή ανήκουστο και πρωτοφανές για προεκλογική περίοδο, το ΠΑΣΟΚ δείχνει τον πανικό του με κάθε τρόπο και αλχημεία!

Πως είναι δυνατόν 2 εβδομάδες πριν τις εκλογές το έλλειμμα να είναι επίσημα 6% και 1 μήνα μετά να έγινε 12%?

Ο κ. Προβόπουλος είχε ενημερώσει τον Γ. Παπανδρέου πριν τις εκλογές επίσημα! Τι του είπε; Δεν του είπε πόσο είναι το έλλειμμα τότε;;; Και αν δεν του το είπε γιατί είναι ακόμα στην θέση του; Αν του το είπε γιατί μας έλεγε ΨΕΜΑΤΑ προεκλογικά ο Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ;;;
Είναι περισσό το θράσος τους! Για να μην καταλάβει ο Ελληνικός Λαός ότι του είπαν ψέματα προεκλογικά για να μην θυμηθεί ο Ελληνικός Λαός το "Λεφτά υπάρχουν" του Γ. Παπανδρέου, για να αποφύγουν την δικαίωση του Καραμανλή 2 μόλις εβδομάδες μετά τις εκλογές... ΦΩΝΑΖΟΥΝ!
Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου απάντησε οτι τα στοιχεία για έλλειμμα 12% δεν τα παρουσίασε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τα παρουσίασε πρώτος ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γ. Προβόπουλος.”Δεν πιστεύω να ισχυριστούν τα στελέχη της Ν.Δ. οτι ο διοικητής εξυπηρετεί το παιχνίδι της κυβέρνησης”, είπε.Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής ζήτησε απο τα στελέχη της ΝΔ “να ζητήσουν συγγνώμη για τη έλλειψη αξιοπιστίας που παρουσίασε η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση”. Σε πιο οξύ τόνο απάντησε ο υφυπουργός Μεταφορών, Νίκος Σηφουνάκης. “Ο κ. Παπαθανασίου καλύτερα να μείνει στο σπίτι του και να μη μιλάει”.
Αυτό είναι ΘΡΑΣΟΣ!!!!
αναδημοσίευση από τον atithaso

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χθές το βράδυ ο Χατζηνικολάου στον Alter είπε ότι μίλησε με τον Προβόπουλο, που του είπε ότι ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ είχε ενημερώσει πλήρως τόσο τον Καραμανλή όσο και τον Παπανδρέου για τα προβλήματα της οικονομίας, λόγω της παγκόσμιας κρίσης.
Ο Καραμανλής ΕΝΤΙΜΑ έκανε αυτό που έπρεπε για το καλό της χώρας, έκανε εκλογές για να αρχίσει το βαθύ νοικοκύρεμα.
Ο Παπανδρέου ΑΝΕΝΤΙΜΑ έταξε ψεύτικα οράματα και πράσινα άλογα στους Έλληνες για να μας κλέψει την ψήφο.
Τώρα που αποκαλύφθηκαν τα φοβερά του ψέματα, ο Γιωργάκης κάνει τον κινέζο και προσπαθεί να φτιάξει άλλοθι για να μας κόψει τον κόλο με τα σκληρότερα μέτρα που έχει πάρει ποτέ Ελληνική κυβέρνηση.
Το 2010 θα είναι μαύρο με ατέλειωτη ανεργία, φτώχεια και δυστυχία για τους περισσότερους Έλληνες.
Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΑ.
Θα φύγουν νύκτα με πίσσα και πούπουλα!
Πίσω στην πατρίδα σας την Αμερική, τυχοδιώκτες.

F5PILOT είπε...

Καλά και άγια όσα λες. Αλλά ο Καραμανλής γιατί μέσα σε όλες τις αλήθειες δεν μας είπε και την αλήθεια για το έλλειμμα αφού το ήξερε; Αυτό λοιπόν και αν είναι θράσος που στο χωριό μου περιγράφεται ως: Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι.
Για δείτε στην γωνία, έρχομαι;

Ανώνυμος είπε...

@ F5Pilot

Θα μπορουσες να μου πεις τι ρολο επαιζες στο F5?
Τον πιλοτο η το βλημα ?
χαχαχαχαχαχαχα

F5PILOT είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
socrates είπε...

F5PILOT,
Καλά και άγια όσα λες. Αλλά ο Γιωργάκης γιατί μέσα σε όλες τις αλήθειες δεν μας είπε και την αλήθεια για το έλλειμμα αφού το ήξερε; Αυτό λοιπόν και αν είναι θράσος που στο χωριό μου περιγράφεται ως: Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι.
Για δείτε στην γωνία, έρχομαι;

F5PILOT είπε...

@Ζημιάρης
Προφανώς δεν μπορείς να δώσεις μια αξιόπιστη απάντηση και λες μαλακίες. Το παιγνίδι αυτό έχω να το παίξω από το δημοτικό.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

F5PILOT είπε...

@Οκτώβριος 23, 2009 12:37 μμ

Εσύ τι ρόλο παίζεις εδώ μέσα του μαλάκα ή του αρχιμαλάκα; Μάλλον τον δεύτερο ε!!!;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Εσύ δηλαδή είσαι ο ιπτάμενος μαλάκας!
Στην επόμενη πτήση θα σας ικανοποιήσει προσωπικά ο πιλότος.
Θα κάνει την γκαρσόνα στον αεροδιάδρομο! Για να μην τον χάσετε θα φοράει πράσινη ρόμπα!

F5PILOT είπε...

ΧΑΧΑΧΑ
Πολύ γελάω που με επιβεβαιώνεις.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Πιλότε μήπως είσαι ο Αχαχάχας που χάσαμε;

F5PILOT είπε...

ΧΑΧΑΧΑ
Πολύ γελάω που συνεχίζεις να με επιβεβαιώνεις.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

socrates είπε...

@F5PILOT
Προφανώς δεν μπορείς να δώσεις μια αξιόπιστη απάντηση και λες μαλακίες. Το παιγνίδι αυτό έχω να το παίξω από το δημοτικό.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ