Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Λόγια πολλά, σχέδια καθόλου και παντού προχειρότητα και ανευθυνότητα!

Η κυβέρνηση επέμενε, όσο ήταν στην αντιπολίτευση, ότι ήξερε τα προβλήματα, ήξερε που είναι τα λεφτά, είχε σχέδιο και προπάντων είχε λύσεις . Ο ελληνικός λαός τους πίστεψε και τους ψήφισε. Αντί σχεδίων όμως εισπράττουμε αμηχανία και άγνοια σε συνδυασμό με συγκρούσεις (Cosco) που δημιουργούν προβλήματα αναξιοπιστίας σε μια κυβέρνηση που υποτίθεται ήταν έτοιμη να κυβερνήσει. Το Πασόκ παραδόξως εμφανίζει φαινόμενα χαλαρότητας και απειρίας, τη στιγμή που έχει εμπειρία 18,5 ετών στην κυβέρνηση. Ως κόμμα εξουσίας τελεί ακόμα και στην αντιπολίτευση, ως κυβέρνηση εν αναμονή. Δεν εξηγείται διαφορετικά ο τρόπος που αντιμετώπισαν μια απεργία στο λιμάνι, που οι ίδιοι υποδαύλισαν προεκλογικά με ασύλληπτης υπερβολής αιτήματα και υποσχέσεις. Δημιούργησαν ένα πρόβλημα και είναι εντελώς ανέτοιμοι να το αντιμετωπίσουν. Σπρώχνουν και πάλι τα προβλήματα κάτω απ’ το χαλί. Παλιά μου τέχνη! Αναγνώριζαν ότι υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες χωρίς να έχουν κανένα σχεδιασμό για την εξισορρόπησή τους! Το ίδιο εισπράττουμε και για τα διόδια και για τα κολλέγια αλλά και εν γένει στο χώρο της οικονομίας. Στην αντιπολίτευση εξέφραζαν απόψεις με τεράστια ελαφρότητα, εντυπωσίαζαν τον κόσμο με φανφάρες και λόγια του αέρα και τώρα «τα βρίσκουν σκούρα». «Βουτάνε στα βαθιά» και δεν είναι εύκολα, ούτε άνετα, όπως μας προϊδέαζαν προεκλογικά. Χωρίς κανένα δισταγμό παραδέχονται ότι «λεφτά δεν υπάρχουν» και μάλλον αν υπήρχαν δεν θα ήταν μεγάλης προτεραιότητας τα προβλήματα της κοινωνίας και του ελληνικού λαού…
Προσέξτε πως πάει ο Παπακωνσταντίνου στις Βρυξέλλες. Χωρίς πυξίδα και χωρίς κανένα απολύτως πραγματικό πακέτο σοβαρών προτάσεων. Επειδή είναι «νέος και ωραίος» περιμένει ότι θα πάρει τριετή παράταση! Η παράταση αντιμετωπίζεται όχι ως αίτημα επιβίωσης της ελληνικής οικονομίας αλλά ως …. στραγάλια!!! Δεν υπάρχει καμία ετοιμότητα και πουθενά σχεδιασμός. Με έκπληξη ακούσαμε το νεαρό υφυπουργό κ. Φ. Σαχινίδη όταν ρωτήθηκε σχετικά, να δηλώνει την Παρασκευή, ότι δεν έχει ληφθεί «καμία απόφαση» [«Εξετάζουμε προτάσεις που θα βοηθήσουν στη μείωση του ελλείμματος αλλά δεν έχουμε λάβει ακόμα καμία απόφαση για τα τελικά μέτρα»] …. Άνθρωπέ μου τώρα περιμένετε να πάρετε αποφάσεις; Στο παρά ένα; Αυτές οι αποφάσεις δεν θα έπρεπε να είχαν ήδη αποσαφηνιστεί; Μας κοροϊδεύετε; Ο Αλμούνια ξέρουμε απαιτούσε συγκεκριμένο σχέδιο δράσης μετ’ επιτάσεως και ανεξαρτήτως κυβερνήσεως. Αυτό ξέρουν όλοι στα καφενεία και τις γειτονιές .... κι’ εσείς δεν το ξέρετε; Μήπως προσπαθείτε να εξασφαλίσετε παράταση σφυρίζοντας αδιάφορα και ατενίζοντας το κενό; Μήπως δηλώνοντας άγνοια των προβλημάτων και ανετοιμότητα θεωρείτε κύριοι του Πασόκ, ότι θα σας λυπηθούν εκεί στην Κομισιόν; Αν είναι έτσι, τότε «άστα Χαράλαμπε»! Την κάτσαμε τη βάρκα!

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ξεσαλώματα της πολιτικής λήθης στην εποχή της τηλεοπτικής υπερπραγματικότητας συνεχίζονται. Σήμερα η συγκινητική ιστορία ενός «αλήτη-προδότη» που έγινε «στρατιώτης της παράταξης» και ποιος ξέρει, μπορεί αύριο και ηγέτης της. Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας φέρελπις, υποτίθεται, πελοποννήσιος πολιτικός, οποίος ανέλαβε πριν καλά καλά κλείσει τα σαράντα του ένα σημαντικότατο χαρτοφυλάκιο. Το έργο του ήταν μεγαλειώδες: ενίσχυσε τον ντόπιο εθνικισμό, απέρριψε τις προτάσεις Πινέιρο για λύση στο θέμα μας με τη FYROM (προτάσεις που σήμερα θα έμοιαζαν ιδεώδεις) και άνοιξε τα σύνορα για τους «βορειοηπειρώτες αδερφούς μας», γράφοντας το πρώτο κεφάλαιο της μεγαλόπνευστης μεταναστευτικής πολιτικής (προσοχή στις παρερμηνείες: για τo γραφικό τρόπο δικαιολόγησής της μιλάμε, όχι για τίποτε άλλο!). Δυστυχώς, σύντομα θα επέλθει σύγκρουση με τον τότε πρωθυπουργό, κι έτσι ο οραματιστής πολιτικός μας θα παραιτηθεί από το υπουργείο και από το βουλευτικό αξίωμα. Λίγο αργότερα, το καλοκαίρι του ’93, θα κάνει αυτό που όλοι περίμεναν: θα δημιουργήσει ένα πολύχρωμο κόμμα με κεντρικό σύνθημα την «υπέρβαση». Και δεν θα αργήσει η κίνηση ματ: τον Σεπτέμβρη του ίδιου χρόνου, τέσσερις βουλευτές του τότε κυβερνώντος κόμματος, θα αποχωρήσουν και θα προσχωρήσουν αίφνης στο κίνημα του μεσσήνιου αστέρος, γκρεμίζοντας τη μητσοτακική κυβέρνηση. Η προεκλογική εκστρατεία του ήρωά μας ήταν περιπετειώδεις και συναρπαστική: στις συγκεντρώσεις τους οπαδοί του πρώην κόμματός του ρεκάζουν αδιάκοπα «αλήτη, προδότη, Σ…» και «ο λαός δεν ξεχνά τον προδότη Σ…», ενώ δεν διστάζουν να εκτοξεύσουν βίδες (!) με στόχο σημαίνον υπερβατικό στέλεχος. Κι όμως! Το κόμμα της «υπέρβασης» αντέχει τα χτυπήματα. Το ποσοστό του στις εκλογές του Οκτώβρη του ’93 ήταν λίαν ικανοποιητικό –και μάλιστα λίγους μήνες στις ευρωεκλογές διπλασιάστηκε, φουσκώνοντας τα μυαλά του εκ Μεσσηνίας ορμώμενου ανδρός, ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει ότι η δυναμική του κόμματός του είναι τέτοια, που σύντομα θα το φέρει στο κατώφλι της εξουσίας. Όλα έμοιαζαν περίκαλα: ο νεαρός πολιτικός δέσποζε στα κανάλια και σε lifestyle περιοδικά Αλίμονο, όμως! Ο μωρός λαός δεν έκανε την υπέρβαση, παρότι το χάσμα με το πρώην κόμμα του ηγέτη μας έγινε πιο βαθύ, όταν αυτός αποφάσισε να προτείνει τον Κωστή Στεφανόπουλο για πρόεδρο της δημοκρατίας, γεγονός που απέτρεψε την πιθανότητα πρόωρων εκλογών (κι έτσι χάσαμε την ιστορική ευκαιρία να μας κυβερνήσει ο Έβερτ). Έτσι, παρά την παρουσία του μεταναστοφάγου (και νυν αγλαού δημάρχου) Νικήτα Κακλαμάνη στις τάξεις του, παρά τα εμπνευσμένα σποτάκια (τύπου «ξεχάσαμε να διεκδικούμε, συνηθίσαμε να υποχωρούμε»), δεν πέρασαν καλά καλά τρία χρόνια, και το τρίχρωμο κόμμα αποδοκιμάστηκε από τον αβέλτερο λαό που δεν κατανόησε το μήνυμα της υπέρβασης. Η άπελπις προσπάθεια στις Ευρωεκλογές του 1999 (που συνοδεύτηκε από σταθερά υπερεθνικιστικές ρητορείες) δεν απέδωσε καρπούς. Τι ακολούθησε; Μα η οδυνηρή για τον τόπο απόσυρση του ευκλεούς ανδρός από την κεντρική πολιτική σκηνή, για μια πενταετία τουλάχιστον.

Ανώνυμος είπε...

Η ελπίδα δεν είχε πεθάνει όμως! Το 2004 αίφνης επέστρεψε στη μητέρα παράταξη, ξεκινώντας τη νέα του θητεία του από τα έδρανα του Ευρωκοινοβούλιου. Και το 2007 κατόρθωσε να εκλεγεί δεύτερος στο νομό της Μεσσηνίας (wow!). Η συνετή του στάση και τα καινούρια του κατορθώματα του δεν άργησαν να επιβραβευτούν: Ο μέλλων σωτήρας (συνεδρίου θέλοντος) της φιλελεύθερης παρατάξεως έγινε υπουργός πολιτισμού. Το μεγαλειώδες όραμά του περικλείστηκε, μεταξύ άλλων, στην διεύρυνση των ορίων του νομού του προκειμένου να περιλάβει έναν αρχαιολογικό χώρο, και στον διορισμό νέου (και άσχετου με το αντικείμενο) Δ. Σ. στο ΕΚΕΒΙ ένα μόλις μήνα πριν από της εκλογές. Ο λαμπρός ανήρ, ο μεγάλος πολιτικός που ανατροφοδότησε όσο κανείς τον ελλαδικό εθνικισμό, αφότου παρέδωσε τα καραμανλικά του διαπιστευτήρια τη νύχτα της 4ης Οκτωβρίου, εμφανίζεται σήμερα έτοιμος να γίνει ηγέτης της παράταξης που κάποτε έριξε από την εξουσία!
Ηθικόν δίδαγμα: Έχετε υπάρξει αποτυχημένος υπουργός με καταστροφική παρακαταθήκη; Έχετε ρίξει το κόμμα σας από την κυβέρνηση; Έχετε ηγηθεί ενός άλλου κόμματος που, αντί να κάνει την «υπέρβαση» εξαφανίστηκε σε έξι μόλις χρόνια; Απέχετε από την κεντρική πολιτική σκηνή για μια οκταετία; Βγήκατε δεύτερος σε σταυρούς στον επαρχιακό νόμο σας; Μην πτοείστε διόλου! Μπορεί να είστε ο επόμενος αρχηγός ενός μεγάλου κόμματος και γιατί όχι (μπρρρρ…) ο επόμενος πρωθυπουργός. Φ.Π.

stefanos είπε...

Αφήστε τα παραμύθια
και τους ψιθύρους...
Δεν μπορείτε
να ασκείτε κριτική στο ΠΑΣΟΚ,
πριν "περιλάβετε" τον κ. Κ.Κ...
Τα ψευτο-συγκινησιακά κομμένα...
έτσι δεν θα κρύψετε
τις ευθύνες της κυβέρνησης-οπερέτα
που έφτασε το έλλειμμα στα 12-14%
Κριτική, λοιπόν, στην ηγεσία σας
και αυτοκριτική
προσωπική του καθένα σας
που στηρίζατε τυφλά
τη γελοιωδέστερη κυβέρνηση
της μεταπολίτευσης...
Μετά από το μαστίγωμα
και το αυτομαστίγωμα
ψάξτε για αρχηγό...
Με ποιον θα μας "παίξετε";
ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ;
ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ;
ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ, ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ
ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΠΟΣΤΑΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;
Θα σας πρότεινα
την πιο έντιμη λύση για σας:
ΨΩΜΙΑΔΗΣ!
Γελάτε;
Κι όμως!
Ο Πανίκας ο Ζορό
είναι προτιμότερος
από το όνειδος των αποστατών!

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Στέφανος, δεν κοιτάς τι κάνει ο Πρωθυπουργός; Εσύ κοιτάς να κάνεις.. αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση;

Όσο για το έλλειμμα το ξέραμε ότι μαγειρεύατε τον διπλασιασμό του από τότε που είδαμε τον κατά Καρχιμάκη "βατοπεδινό απατεώνα" Προβόπουλο να συνεργάζεται με τους υβριστές του μπας και κρατήσει την θεσούλα του...

Σκάσε λοιπόν και κολύμπα στις ανοησίες της κυβέρνησης που υποστηρίζεις..

Ανώνυμος είπε...

Στεφανος, αναρωτιεμαι ποσο τα ΜΜΕ (μαζικα μεσα εξαπατησης) σε εχουν πεισει να τα γραφεις αυτα.
Πρωτη φορα μια κυβερνηση οπερετα υποστηριξε την Ελλαδα τοσες πολλες φορες.
Αν εισαι Ελληνας δεν ενιωσες υπερηφανος
1) για το VETO απεναντι στον προεδρο των ΗΠΑ
2) Δεν ενιωσες υπερηφανος για την διευθετηση της υφαλοκρηπιδας με την Αλβανια ? Αυτο ηταν κατι που δεν αρεσε ουτε στις ΗΠΑ ουτε στην Τουρκια. Μαλλον ομως δεν το ακουσες απο τα καναλια που βλεπεις.
3) Δεν ενιωσες υπερηφανος για το πως οργανωθηκαν οι Ολυμπιακοι Αγωνες?
4) Δεν ενιωσες υπερηφανος για τους αγωγους?
5) Δεν ενιωσες υπερηφανος για την ολοκληρωση των εργων της Εγνατιας?
6) Δεν ενιωσες υπερηφανος που το κτηματολογια ετρεξε σε λιγους μηνες? Μπορω να σου απαριθμησω δεκαδες ακομα θετικα πραγματα απο την κυβερνηση οπερετα αλλα μαλλον εσυ νιωθεις υπερηφανος για το
1) Ευχαριστουμε τους Αμερικανους για τα Ιμια
2)Για την υπερτιμολογηση των Ολυμπιακων εργων
3)Για τα χαμεν;α χρηματα και τα προστιμα του κτηματολογιου
4)Για το χρηματιστηριο
5)Για την παραδοση των ευκολων τμηματων της Εγνατιας μεσα σε 12 ετη
6)Για την ακυρωση των κρατικων συμβασεων για του αγωγους
7)Για την διαγραφη των λεξεων Αιγαιο και Μακεδονιας Θρακης απο τα υπουργεια....
8)Για το χαλι στο λιμανι και την αναξιοπιστια της Ελλαδος

Με τετοιο σκεπτικο Ελλαδα θα ειναι μονο η Πελοποννησος σε λιγα χρονια.

Λυπαμαι..

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ....ΚΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΚΕ ΔΡΟΥΤΣΑ...

Ανώνυμος είπε...

Έτσι υφάρπαξαν την ψήφο του Λαού οι Απατεώνες!

Η περίπτωση του «νόμου Πετραλιά» έχει εξελιχθεί σε «πέτρα σκανδάλου», αλλά και «λυδία λίθο» αξιοπιστίας της νέας Κυβέρνησης του Αμερικανοεβραιοσπορίτη και του Θιάσου του! Είναι ένα μόνο από τα πολλά τα Ψεύτικα τα Λόγια τα Μεγάλα που ξεστόμιζαν αφειδώς όσο ήταν στην αντιπολίτευση με αποκορύφωμα την προεκλογική περίοδο! Λόγια του αέρα, λόγια απάτης, ψεύδους και αίσχους με τα οποία το Φαύλο Σύστημα ΠΑΣΟΚ, συνεπικουρούμενο από τους Νταβατζήδες, υφάρπαξε κυριολεκτικά την ψήφο των Ελλήνων και κατόρθωσε χωρίς σχέδιο, χωρίς πρόγραμμα και χωρίς μπούσουλα να βρεθεί στην εξουσία!!!

Είναι τόσο προφανής ο εμπαιγμός και η προδοσία σε βάρος του Λαού που τα Γιωργοκάναλα, όσο και να το τραβούν απ’ τα μαλλιά, δεν μπορούν να δικαιολογήσουν πια τα αδικαιολόγητα! Αναγκάζονται, έστω και με βαριά καρδιά, να αναγνωρίσουν τις νέες Απάτες του ΠΑΣΟΚ, τη νέα περίοδο σοσιαληστρικής καταρράκωσης της Ελλάδας, των θεσμών και των αξιών!

Δεν είχαν το θάρρος, δεν είχαν τον αντρισμό σαν αντιπολίτευση να παραδεχτούν ούτε μία απόφαση της Κυβέρνησης Καραμανλή, ακόμη και αν έβλεπαν πως ήταν σωστή και αναγκαία για την διόρθωση του μπάχαλου που εκείνοι άφησαν πίσω τους το 2004 μετά από 20 χρόνια λεηλασίας και αποδόμησης των πάντων! Τώρα όμως προσπαθούν άνανδρα οι γραικύλοι και αλαζόνες να εκμεταλλευτούν τα αντιδημοφιλή αλλά αναγκαία μέτρα του Καραμανλή, που του στοίχισαν μεν την εξουσία, διέσωσαν όμως την Ελλάδα από την καταστροφή της Παγκόσμιας Κρίσης!

Ακόμη πιο μεγάλο πικρό γέλιο προκαλούν οι ανεύθυνες και απρογραμμάτιστες προθέσεις του ΠΑΣΟΚ για τα ευρωπαϊκά προγράμματα εργασίας stage, που απειλούν να αφήσουν σε μια μέρα στο δρόμο 45.000 εργαζομένους, χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρη πρόβλεψη για την απορρόφησή τους με αυξημένη μοριοδότηση μέσω ΑΣΕΠ! Ο Λοβέρδος, αισθανόμενος το παπανδρεϊκό «στρίμωγμα» της «ηλεκτρικής καρέκλας» του Υπουργείου Εργασίας (βλέπετε ανήκει στους «άτυχους» που είχαν ταχθεί με το Βενιζέλο…), πετάει το… μπαλάκι στον «εκλεκτό» του Γιωργάκη Υπουργό Εσωτερικών κ. Ραγκούση!!! Ε, ρε γλέντια που θα δούμε! Και ακόμη βρισκόμαστε στις… 100 πρώτες ημέρες της κωμικοτραγικής πράσινης επιθεώρησης!

Παρακολουθείστε (εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=_jBC2vMqQy0) το απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο του γνωστού Νταβατζηδοκάναλου και απολαύστε τον αμοραλισμό, την αλητεία και την ξεφτίλα του Φαύλου ΠΑΣΟΚ και των νεογιάπηδων Καραγκιόζηδων του Αμερικανοεβραιοσπορίτη Τζέφρυ!

Ανώνυμος είπε...

Το πράσινο κόλπο με το έλλειμμα είναι απλό.
Μεταθέτουν έσοδα από το 2009 στο 2010, με αποτέλεσμα, να φαίνονται από φέτος ότι τα πήγαν καλά του χρόνου.
Επίσης έτσι κατηγορούν την προηγούμενη κυβέρνηση ότι τους παρέδωσε "καμένη γή".
Απίστευτο κόλπο, έτσι;
Του χρόνου, βέβαια, που δεν θα μπορούν να το κάνουν αυτό, θα κατηγορούν την παγκόσμια κρίση!
Η αλχημεία σε όλο της το μεγαλείο.
Πρόκειται για κανονικούς μαφιόζους.

F5PILOT είπε...

Κάποιοι εδώ μέσα εξ ιδιων κρίνουν τα αλλότρια. Εννοώ το διεθνές ρεζίλι της απογραφής.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και τώρα άμεση φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας, οι τραγόπαπες με τις λιμουζίνες πρέπει και αυτοί να σφίξουν το ζωνάρι να δώσουν τον όβολο τους για την οικονομική κρίση.
Δήμευση της κλεμμένης μοναστηριακής περιουσίας, ο πορνόγερος Εφραίμ να δώσει αμέσως πίσω όλες τις Βαλτοπεδινές ληστείες και να ξυριστεί.
Γιώργο προχώρα είμαστε μαζί σου!

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιωργάκης αγαπητοί πασόκοι δεν μπορεί να κάνει ΤΙΠΟΤΑ! Λίγο ξεσάλωσε και τον επανέφεραν τα ΜΜε στην πραγματικότητα

Ανώνυμος είπε...

Blogger Ο/Η F5PILOT είπε...

Κάποιοι εδώ μέσα εξ ιδιων κρίνουν τα αλλότρια. Εννοώ το διεθνές ρεζίλι της απογραφής.



ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ , ΠΙΛΟΤΑΚΟ?

ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ!!!!!!!!!

ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ, ΗΤΑΝ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ Γ.Α.Π.?

ANTE ΓΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ!!!!!!!!!!



ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 12:12

ΝΤΟΡΟΠΑΙΚΤΗ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ , Η ΒΑΣΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ!!!!!ΓΚΕ ΓΚΕ!!!!

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Απο την απογραφή στην καταγραφή του ΠΑΣΟΚ ..για τα μάτια του κόσμου.
Ο Αλμούνια άραγε θα την επιβεβαιώσει την καταγραφή ή θα το παίξει ανήξερος;
Φαντάσου δίχως αντιπολίτευση και πόσες μαλακίες κάνατε σε 15 μέρες;

Agg3los είπε...

ο κωστακης ελεγε 2 χρονια ζορικα αι μετα σταθερη αναπτυξη..το πασοκ 4 χρονια ζητανε απο ευρωπη και βλεπουμε...το ιδιο παντα πασοκ δανειζομαστε περναμε πιο χαλαρα και βλεπουμε...αυτα που ειπε ο καραμανλης προεκλογικα θα τα ξαναθυμηθουμε να το δειτε..

Agg3los είπε...

ο καρχιμακης και το πασοκ λεει για τα golden boys της ΝΔ..ουτε κουβεντα ομως για τα golden boys των αρχηγων της Γσεε και των αρχισυδικαλισταραδων παντου που παιρνουν 100χιλιαρικα και πλεον το μηνα..απλα διωχνουν τα μπλε παιδια για να βαλουν τα δικα τους..

Ανώνυμος είπε...

10¨16,
Όταν τα λέω εγώ για τους ντοροπαίκτες με κράζουν μαζικά τα τσιράκια.
Βλέπεις τελικά δεν έχει μόνο το πασόκ αγαθούς οπαδούς!
Αλοίμονο στους ιδεολόγους, καταντήσαμε γταφικοί.

Ανώνυμος είπε...

F5PILOT,
Τα πράγματα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετα από αυτό που λές.
Η απογραφή του 2004 όχι μόνο δεν ήταν διεθνές ρεζιλίκι αλλά αντίθετα αποκατέστησε την τρωθείσα εμπιστοσύνη της Ε.Ε. στα στοιχεία που τους στέλναμε.
Καλά θα κάνεις να μην ξεχνάς ότι η απογραφή εκείνη έχει τη σφραγίδα των αρμόδιων υπηρεσιών της Ε.Ε., εκτός εάν υπονοείς ότι η Ε.Ε. είναι με τη Νέα Δημοκρατία,. οπότε δεν μπορώ να πώ τίποτε.
Σήμερα οι αλχημείες σαν του Χριστοδουλάκη δεν μπορούν να γίνουν γιατί δουλεύουν πιό οργανωμένα και συγκεντρωτικά οι υπηρεσίες της κομισιόν.
Εάν, όπως ισχυρίζεσαι, ο Παπαθανασίου έδινε ψεύτικα στοιχεία στην Ε.Ε. (όπως αποδειγμένα έκανε ο Χριστοδουλάκης) γιατί δεν κάνει ο Γιωργάκης απογραφή και πιστοποίηση από την Ε.Ε., όπως έκανε ο Αλογοσκούφης;
Κοινή λογική και στοιχειώδεις γνώσεις χρειάζονται φίλε μου, τίποτε άλλο.
(Αν πχ, παρακολουθήσεις πώς δουλεύει σήμερα το ΓΛΚ αλλά και η επιτροπή χρέους, θα καταλάβαινες καλύτερα πόσο πολύ μας δουλεύει εκείνη η κοντή μαϊμού ο Παπακωνσταντίνου).
Με λίγα λόγια:
ΚΑΝΤΕ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΕΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ.
Ή θα μας ξεβρακώσετε ή θα σας ξεβρακώσουμε!

Ανώνυμος είπε...

Στεφανάκο μπογιατζή,
με ποιό χέρι τις κερδίζεις τις πρωτιές, το δεξί, το αριστερό ή και τα δύο;
Τυφλό σύστημα έτσι;
Μήν σταματάς, αγόρι μου μη σταματάς.
Εγώ προσωπικά, δεν ξαναφήνω σχόλιο εάν δεν διαβάσω την "πρωτιά" σου.
[της έχουν βγάλει χίλια ονόματα (γρήγορη, πεταχτή, κλπ) αλλά η "πρωτιά" είναι φούλ ορίτζιναλ στεφανάκος].

F5PILOT είπε...

@ ερλεύθερος

Η διαφορά μας είναι ότι τα ρεζίλια σας τα κρατάμε στο εσωτερικό της Ελλάδας δεν χρειάζεται να σας κάνουμε εμείς ρεντίκολο διεθνώς έχετε φροντίσει εσείς να γίνετε ρεντίκολο μόνοι σας. Εγώ δεν χρειάζεται να πω τίποτα απλά πάρε τις αναφορές του Χ. Αλμούνια, του προέδρου του Εurogroup Ζ. Κ. Γιουνκέρ και προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζ. Κ. Τρισέ.
Πρόκειται όχι μόνο για ρεντίκολο αλλά για διεθνή διασυρμό που προσπαθεί ο φουκαράρας ο Παπακωνσταντίνου να τον περιορίσει.

Ανώνυμος είπε...

Ότι πείς πιλότε, ότι πείς.
Αφού έτσι το καταλαβαίνεις, πάσο.
Στο ξαναλέω όμως, γιατί δεν κάνετε επίσημη απογραφή για να μας ξεβρακώσετε;
Είσαστε αλτρουϊστές;
Έλα ρε πιλότε, δεν είμαστε φοιτητάκια.

stefanos είπε...

Οπως βλέπω
εξακολουθείτε αμετανόητοι...

ΨΕΥΤΕΣ κατ' επιλογή

ΒΩΜΟΛΟΧΟΙ από αδυναμία...

και ΔΕΞΙΟΙ
κατ' αναπόδραστη συνέπεια.

Οι ιδεολογικοί προπάτορες σας
είναι γνωστοί:
(Μεταξάς, Φαλαγγίτες, Δοσίλογοι, Χίτες, Ταγματασφαλίτες, Ασφαλίτες, Λαϊκος Συναγερμός, ΕΡΕ, Καρφίτσες, ΕΚΟΦήτες, Χούντα, ΕΒΟ, Κένταυροι και πάει λέγοντας...

Εξόριζαν και βασάνιζαν
τους αντιφρονούντες...

Εκτελούσαν (δολοφονούσαν)
τους Αριστερούς αγωνιστές
και τους Προοδευτικούς πολίτες...

Απαγόρευαν
το δικαίωμα στην εργασία
και το δικαίωμα στην παιδεία
στους δημοκρατικούς πολίτες...

Λογόκριναν
τα έργα των πνευματικών ανθρώπων..

ΑΥΤΑ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ....

Σήμερα όμως
που αυτά δεν περνάνε
το μόνο που ξέρετε
είναι οι ΥΒΡΕΙΣ...

Αλλα ποιός σας λογαριάζει!

stefanos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΡΥΚΑΣΤΙΚΟ-ΓΚΕΜΠΕΛΣ-ΣΤΕΦΑΝΟ.


ΤΣ.ΤΣ.ΤΣ.ΤΣ. ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!!!!!!

ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΤΕΦΑΝΕ, Η Ν.Δ. ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Κ.Κ.Ε. ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ)!!!!!!!!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΔΙΧΑΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ!!!!!!!!

ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΑΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΑΠΟΡΩ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αέρα Στέφανε, βρίσε αγόρι μου να εκτονωθείς να ηρεμήσεις.
Από τότε που έκοψες το τσιγάρο έχεις χάσει τη σπιρτάδα σου.
Έλα, πάμε πάλι.
Και ο Κολοκοτρώνης δεξιός ήταν, και να σου θυμίσω που ο παππούς του Ιουστινιανού αλλά και η κουμπάρα του Αριστοτέλη φημολογείται έντονα ότι ήταν και αυτοί δεξιοί.
Πάρτους φαλάγγι αγόρι μου, άκου εκεί να σου πούνε για την "πρωτιά" σου!
Δικιά σου είναι και ότι θέλεις την κάνεις, λογαριασμό θα τους δώσεις;
Σε πάω όταν παραληρείς, μου θυμίζεις δύο άλλες μεγάλες μορφές που αξίζει κανείς να παρακολουθεί όταν είναι ασυνάρτητοι.
Τον Κακαουνάκη και το Δανίκα.
Πάιζεις σε ψηλή κατηγορία τώρα πιά.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Στέφανε πες αλεύρι;

stefanos είπε...

Για αλεύρι
να ζητήσετε μιλήσει η Ντόρα...
τώρα που θα «επισκεφθεί» την Ολυμπία!
Να πει στους πυρόπληκτους της Ηλείας
Με το ψεύτικο μειδίαμα της
αν για τη συμφορά της Αρχαίας Ελληνικής Γής
φταίνε οι ασύμμετρες απειλές
ή η δική της ανεπάρκεια και η ανικανότητα
της καταποντισθείσας κυβέρνησής της...
Να μιλήσει για το Κρόνειο...
τον ιερό λόφο που κατά τον Βουλγαράκη
δεν έπαθε και πολλές ζημιές
(η κάμερα της ΝΕΤ ηρνείτο τότε
να κάνει πλάνα άνω των 20 μοιρών)...
Να μιλήσει για τα καμένα αγάλματα
και τα μπαρουτοκαπνισμένα μέλη γλυπτών
του Αρχαιολογικού Μουσείου...
εκείνου δηλαδή του χώρου
που κατά τον ερωτύλο Ζαχόπουλο
(τον θυμάστε τον εκλεκτό της Νατάσας)
δεν υπέστησαν καμιά ζημιά...
Και να αφήσει τα κουραφέξαλα
και το μητσοτακέϊκα τερτίπια…
Η κυρία είναι ΕΝΟΧΟΣ
Απαξίας της χώρας στα διεθνή for a
και συνολικά υπεύθυνη
για τα έργα της κυβέρνησης Καραμανλή
ως μετέχουσα
στο εκτελεστικό «τρίο μπελκάντο»
(Κ.Κ., Σουφλιάς, Θεοδώρα)…
Αναμένω με χαρά…
τις πολιτισμένες επιθέσεις σας…
χαχαχαχα…
μικρές μου Ύαινες…

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Στέφανε πες κοκό!!!

Ανώνυμος είπε...

Για πές μας βρε Στέφανε.
Πώς μπορεί ένα άνθρωπος στα βαθειά του γεράματα να κουβαλάει τόσα κόμπλεξ;
Ποιό να είναι το πρόβλημα;
Το μέγεθος ή η πλήρης ανεπάρκεια (πάντα για τα επιχειρήματα μιλάω);
Στην "πρωτιά" βέβαια πάς καλά, θα έχεις το έχεις χρόνια το "χόμπυ".
Δεν μας είπες τελικά:
Δεξιά, αριστερή ή και με τα δύο;