Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

κ. Λοβέρδο θα καταργήσετε και το «νόμο Ρέππα» για μείωση των συντάξεων;

Με έντεχνο και πονηρό τρόπο ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρέας Λοβέρδος (όλοι οι νέοι μας υπουργοί έχουν τίτλους σιδηρόδρομους …!!!) προσπάθησε να φορτώσει στην Πετραλιά και στη Νέα Δημοκρατία το «νόμο 3029/02» του Ρέππα συγχέοντάς τον, επίτηδες ,με το «νόμο 3655» της Πετραλιά για το ασφαλιστικό.
Σε παρέμβασή της η κ. Πετραλιά αντέδρασε επισημαίνοντας ότι "Δε μειώνονται οι συντάξεις με το νόμο 3655". Ακόμη και στις επικουρικές η μείωσή τους στο 20% από το 2013 τελεί υπό την αίρεση ότι τα ταμεία θα έχουν χρήματα να δώσουν περισσότερα. Με αφορμή την προγραμματική αναφορά του κ. Λοβέρδου ότι "θα καταργηθούν οι ρυθμίσεις του νόμου Πετραλιά για τις συντάξεις και τα όρια ηλικίας", η κ. Πετραλιά, σημείωσε και περιμένει όπως είπε απάντηση από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αν η δέσμευση αυτή, θα περιλαμβάνει και τις ρυθμίσεις του νόμου "Ρέππα" (3029/02) καθώς αυτός ο νόμος είναι που προβλέπει τη μείωση των συντάξεων κατά 1% ετησίως από την 1-1-2008 ως το 2017.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη πρόσφατα στην Ιεράπετρα και είναι από το πολύ καλό γκρουπ στο flickr:"Ο Δρόμος" [Street Photography in Greece (Pool)]

6 σχόλια:

stefanos είπε...

Η προσπάθεια σου κ. exastal
για τη δημιουργία ατμόσφαιρας
και μαχητικού κλίματος
είναι συγκινητική...
ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ "ΟΜΩΣ"...
Δεν μπορείτε
να ασκείτε κριτική στο ΠΑΣΟΚ,
πριν "περιλάβετε" τον κ. Κ.Κ...
Δεν θα κρύψετε τις ευθύνες
της κυβέρνησης-οπερέτα
που έφτασε το έλλειμμα στα 12-14%
και φαλήρισε το Ελληνικό Κράτος
με συνέπεια να καλείται
σήμερα το ΠΑΣΟΚ
να σώσει τον τόπο...
Γι' αυτό οφείλεται:
1) Κριτική στην ηγεσία σας
2) Προσωπική αυτοκριτική,
μιας και στηρίζατε τυφλά
τη γελοιωδέστερη κυβέρνηση
της μεταπολίτευσης...
3) Συγνώμη προς τον Ελληνικό Λαό
για τα όσα διαπράξατε
(καλό θα ήταν να το κάνατε γονατιστοί στο Συνταγμα)
Μετά από αυτά
ψάξτε για αρχηγό...
Αλλά ποιόν;
ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ;
ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ;
ΤΗ ΝΤΟΡΑ, ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ
ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΠΟΣΤΑΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;
Θα σας πρότεινα
την πιο έντιμη λύση για σας:
ΨΩΜΙΑΔΗΣ!
Γελάτε;
Κι όμως!
Ο Πανίκας ο Ζορό
είναι προτιμότερος
από το όνειδος των αποστατών!
Τέλος, μετά από αυτά
θα αρχίσετε να έχετε
κάποιο δικαίωμα
για εκφώνηση πολιτικού λόγου...
ΕΩΣ ΤΟΤΕ... ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι υφάρπαξαν την ψήφο του Λαού οι Απατεώνες!

Η περίπτωση του «νόμου Πετραλιά» έχει εξελιχθεί σε «πέτρα σκανδάλου», αλλά και «λυδία λίθο» αξιοπιστίας της νέας Κυβέρνησης του Αμερικανοεβραιοσπορίτη και του Θιάσου του! Είναι ένα μόνο από τα πολλά τα Ψεύτικα τα Λόγια τα Μεγάλα που ξεστόμιζαν αφειδώς όσο ήταν στην αντιπολίτευση με αποκορύφωμα την προεκλογική περίοδο! Λόγια του αέρα, λόγια απάτης, ψεύδους και αίσχους με τα οποία το Φαύλο Σύστημα ΠΑΣΟΚ, συνεπικουρούμενο από τους Νταβατζήδες, υφάρπαξε κυριολεκτικά την ψήφο των Ελλήνων και κατόρθωσε χωρίς σχέδιο, χωρίς πρόγραμμα και χωρίς μπούσουλα να βρεθεί στην εξουσία!!!

Είναι τόσο προφανής ο εμπαιγμός και η προδοσία σε βάρος του Λαού που τα Γιωργοκάναλα, όσο και να το τραβούν απ’ τα μαλλιά, δεν μπορούν να δικαιολογήσουν πια τα αδικαιολόγητα! Αναγκάζονται, έστω και με βαριά καρδιά, να αναγνωρίσουν τις νέες Απάτες του ΠΑΣΟΚ, τη νέα περίοδο σοσιαληστρικής καταρράκωσης της Ελλάδας, των θεσμών και των αξιών!

Δεν είχαν το θάρρος, δεν είχαν τον αντρισμό σαν αντιπολίτευση να παραδεχτούν ούτε μία απόφαση της Κυβέρνησης Καραμανλή, ακόμη και αν έβλεπαν πως ήταν σωστή και αναγκαία για την διόρθωση του μπάχαλου που εκείνοι άφησαν πίσω τους το 2004 μετά από 20 χρόνια λεηλασίας και αποδόμησης των πάντων! Τώρα όμως προσπαθούν άνανδρα οι γραικύλοι και αλαζόνες να εκμεταλλευτούν τα αντιδημοφιλή αλλά αναγκαία μέτρα του Καραμανλή, που του στοίχισαν μεν την εξουσία, διέσωσαν όμως την Ελλάδα από την καταστροφή της Παγκόσμιας Κρίσης!

Ακόμη πιο μεγάλο πικρό γέλιο προκαλούν οι ανεύθυνες και απρογραμμάτιστες προθέσεις του ΠΑΣΟΚ για τα ευρωπαϊκά προγράμματα εργασίας stage, που απειλούν να αφήσουν σε μια μέρα στο δρόμο 45.000 εργαζομένους, χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρη πρόβλεψη για την απορρόφησή τους με αυξημένη μοριοδότηση μέσω ΑΣΕΠ! Ο Λοβέρδος, αισθανόμενος το παπανδρεϊκό «στρίμωγμα» της «ηλεκτρικής καρέκλας» του Υπουργείου Εργασίας (βλέπετε ανήκει στους «άτυχους» που είχαν ταχθεί με το Βενιζέλο…), πετάει το… μπαλάκι στον «εκλεκτό» του Γιωργάκη Υπουργό Εσωτερικών κ. Ραγκούση!!! Ε, ρε γλέντια που θα δούμε! Και ακόμη βρισκόμαστε στις… 100 πρώτες ημέρες της κωμικοτραγικής πράσινης επιθεώρησης!

Παρακολουθείστε (εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=_jBC2vMqQy0) το απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο του γνωστού Νταβατζηδοκάναλου και απολαύστε τον αμοραλισμό, την αλητεία και την ξεφτίλα του Φαύλου ΠΑΣΟΚ και των νεογιάπηδων Καραγκιόζηδων του Αμερικανοεβραιοσπορίτη Τζέφρυ!

Ανώνυμος είπε...

Και το πιο επίκαιρο ¨"Εξαλλος (sic) έγινε ο Γιώργος με τα ΜΜΕ για τις επιθέσεις τους εναντίον υπουργών της κυβέρνησής του..." ΧΑΧΑΧΑ!

Στεφανάκο, δεν αφήνεις τις θεωρίες και πες στο αφεντικό σου να ξεπληρώσει αυτά ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ στους νταβατζήδες εκδότες γιατί δεν σας βλέπω καλά. Δεν θα προλάβετε ούτε το κόκκαλο να γλύψετε......!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% στις απαντήσεις της πρωτιάς . Φοβερή ταχύτητα δικέ μου, αυτήν την δουλειά σου έδωσε ο ΓΑΠ; Μπράβο του!!!!

stefanos είπε...

saden ή όπως σε λένε
ΗΡΕΜΗΣΕ...
Ασχολήσου τώρα
με ποιόν ΑΠΟΣΤΑΤΗ ως αρχηγό
θα πάτε "μπροστά"...
Το βιοποριστικό μου πρόβλημα
άστο σε μένα…

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΠΑΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΔΙΠΡΌΣΩΠΟΣ
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΤΖΈΦΡΙ.