Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Γιώργο μη μας το κάμεις αυτό. Ακούστηκε ότι δεν θα κάμεις τον Κουτσούκο υπουργό!

Είναι νέος και εσύ πιστεύεις στους νέους. Είναι μορφωμένο παιδί με καλά γαλλικά και σπουδές στη Γαλλία. Πιστεύει απόλυτα σε σένα. Πιστεύει ακράδαντα ότι μαζί θα κατακτήσετε την πόλη και φορτσάρει για τους γαλαξίες που αρνούνται να υποταχθούν στο μεγαλείο σου! «Πάτε μαζί». Με αυτόν υπουργό πας για 47% στις επόμενες εκλογές.
Γιώργο θυμήσου .Τον Κουτσούκο πάρε μαζί σου. Με τον Κουτσούκο θα πέσουν τα κατεστημένα, θα ηττηθούν τα μεγάλα συμφέροντα. Με τον Κουτσούκο δεν είσαι εξαρτημένος και δεν θ χρωστάς τίποτα. Με τον Κουτσούκο η Ελλάδα θα ξαναγίνει περήφανη, οι φτωχοί θα ξεπεινάσουν, οι χωρισμένοι θα ξαναπαντρευτούν, οι χήρες θα βρουν χήρους και αυτά που λες θα γίνουν πράξη!
«Δημοκράτες κρατάτε ψηλά τη σημαία της δημοκρατικής παράταξης. Βάλτε τη σημαία του Πασόκ στο μπαλκόνι, στο γραφείο, στο καφενείο και όπου μπορείτε. Κάντε την κάθε γωνιά και μια «μικρή τοπική οργάνωση Πασόκ»!! Μην τα περιμένετε όλα από την κομματική ιεραρχία!! Εσείς είστε ο κυρίαρχος λαός!! Διαδώστε το μήνυμα της νίκης της δημοκρατικής παράταξης όπου και να βρίσκεστε, στη δουλειά στο γραφείο, στο εργοστάσιο, στο πανεπιστήμιο, στο σχολείο, στην οικοδομή, στο συνεργείο, στο περίπτερο, στο χωράφι, στο μετρό, στο λεωφορείο, στο δρόμο... ακόμα και με τηλεφωνήματα και με μηνύματα!!»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ άστον να κάνει όποιους θέλει υπουργούς. Μιας χρήσεως πρόκειται να είναι η κυβέρνηση. Εκείνο που πρέπει να πείτε στους φίλους συναγωνιστές Νεοδημοκράτες είναι ότ ο νέος αρχηγός του κόμματος

ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μόνον έτσι -το λέω και δακρύζω- θα ξαναγίνουμε κυβέρνηση. Και ο Μητσοτάκης ισχυριζόταν ότι θα πεί την αλήθεια στον λαό και τώρα ο Καραμανλής και ιδού τα χαϊρια τους. Ενώ ο Γιωργάκης.....