Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Το παρακράτος δείχνει τα νύχια του. Βόμβα χθες στη συγκέντρωση της ΝΔ. Στόχος η αποσταθεροποίηση.

Πολύ υψηλό το ηθικό στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας

Το γεγονός υποβαθμίστηκε από όλα τα Μέσα ενημέρωσης του κατεστημένου και των μεγάλων συμφερόντων!
Δυο μέρες πριν τις εκλογές και σχεδόν την ώρα ανέβηκε ο Καραμανλής στην εξέδρα της κεντρικής του ομιλίας στην Αθήνα, εξερράγη βόμβα , στην οδό Γκιλφόρδου 6, δίπλα στον κινηματογράφο Αλεξάνδρα (πολύ κοντά στην εξέδρα που μίλησε ο Καραμανλής) και ήταν τοποθετημένη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε χύτρα ταχύτητας σαν και αυτές που βρέθηκαν στο σπίτι-γιάφκα της οργάνωσης στο Χαλάνδρι.

Η έκρηξη θυμίζει ως ιστορικά γεγονότα, την βόμβα στην Κατεχάκη το 89, στη συγκέντρωση της ΝΔ, την έκρηξη βόμβας στο ξενοδοχείο Πλωτίνη στο Διδυμότειχο τον Απρίλιο του 1983, όπου επρόκειτο να γίνει το συνέδριο της ΝΔ. Και την τοποθέτηση βόμβας στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης όπου θα μιλούσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Η βόμβα τότε έσκασε στα χέρια του Μιχάλη Παυλή με αποτέλεσμα τον θάνατό του. Η 17Ν τότε έπλεξε το εγκώμιο του «αγωνιστή» Παυλή, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν πράκτορας των Αμερικανών και ότι η πράξη του ήταν «δυναμική έκφραση έντονης πολιτικής αποδοκιμασίας της συνεργασίας του Συνασπισμού με τη ΝΔ»!

Η χθεσινή βόμβα είχε στόχο την πρόκληση αισθήματος ανασφάλειας και κινείται στην ίδια «αντικυβερνητική» πολιτική αστάθειας που δημιουργήθηκε το Δεκέμβρη του 2008. Στην διάρκεια της παρδαλής και εξωκατευθυνόμενης "επανάστασης". Τα ίδια κέντρα αποσταθεροποίησης κινούν ακόμη τα νήματα της «δήθεν οργής»! Εάν υπήρχαν θύματα το «αποτέλεσμα» θα ήταν ακόμα «καλύτερο» για τα κέντρα αποσταθεροποίησης . Θα δημιουργούνταν το εύλογο ερώτημα «αφού η κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατεύσει την καλά περιφρουρούμενη συγκέντρωσή της, πως θα προστατέψει τη χώρα;» Ο στόχος της χθεσινής βόμβας ήταν πολλαπλής ανάγνωσης. Ναι μεν ήθελαν να τρομάξουν τον κόσμο ώστε να μην προσέλθει στη συγκέντρωση και παράλληλα έστελναν μήνυμα επίδειξης στην αντιτρομοκρατική για τους ήδη συλληφθέντες αλλά και ασύλληπτους «πυρήνες».

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

New York Times, BBC, Reuters, Deutsche Welle , Die Welt όλοι παραπληροφορούν Ευρωπαίους καί Αμερικανούς. Μόνο τά Ελληνικά ΜΜΕ είναι έγκυρα.

Μερικές φορές σηκώνεις το κεφάλι στον ουρανό καί ευχαριστείς τον Θεό πού ζείς στήν Ελλάδα καί έχεις έγκυρη ενημέρωση...
Οι Ελληνες ιθαγενείς είμαστε πραγματικά τυχεροί σε αυτό το σημείο...
ΟΠως παλιά σέ κάτι χώρες αποκομμένες απο τον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο (πχ Αλβανία) έτσι και η Ελλάδα στόν τομέα τής ενημέρωσης είναι τυχερή χώρα γιατί τα Ελληνικά ΜΜΕ δέν αφήνουν τα ψέματα τών υπόλοιπων δήθεν πολιτισμένων να φτάνουν και να μολύνουν τόν καθαρό αποστειρωμένο αέρα ενημέρωσης πού απολαμβάνουμε...

Είναι φανερό ότι όλες οι μεγάλες εφημερίδες και τα δίκτυα τού εξωτερικού λένε ψέματα...
Εμείς όμως εδώ μαθαίνουμε την αλήθεια καί έτσι μπορούμε να αποφασίσουμε ανεπηρέαστοι...
Δέν μας επηρεάζει κανείς ...
Εδώ είναι σάν να έχουμε βγάλει ήδη τον Γιώργο αυτοδύναμο πρωθυπουργό...
Εναν Γιώργο πού είναι κάτι σάν ημίθεος...
Ο Γιώργος ανήκει στα θαύματα τής φύσης...
Και τον έχουμε ήδη πρωθυπουργό...
Είμαστε πραγματικά πολύ τυχεροί...
Εχουμε την ενημέρωση που πραγματικά μας αξίζει...
Καί φυσικά έχουμε ήδη τόν απίθανο, ημίθεο, άπιαστο, Γιώργο, τον πρωθυπουργό πού μάς αξίζει...

Δείτε μερικά μόνο απο τα επαίσχυντα ψέματά τους..
Reuters:

"The socialists lead in opinion polls but are not certain to win enough votes to form a government. Analysts say Karamanlis's only chance of stopping PASOK from winning outright is to rally conservative voters who might stay away from the polls."

http://www.reuters.com/article/marketsNews/idUSL233822220091002


Deutsche Welle:

«Όλες οι δημοσκοπήσεις φέρνουν τον Παπανδρέου να προηγείται του Καραμανλή. Κάτι που πριν από λίγο καιρό ήταν αδιανόητο. Ο Παπανδρέου έχει ηττηθεί από τον Καραμανλή σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις, το 2004 και το 2007.»

«Ο Γιώργος Παπανδρέου, γιος και εγγονός πρωθυπουργών, μεγάλωσε στις ΗΠΑ και έχει εμπνευστεί από το πολιτικό στιλ του Μπάρακ Ομπάμα.

Παρά τις θετικές προβλέψεις παραμένει ανοιχτό, εάν θα κατακτήσει την Κυριακή την αυτοδυναμία ή εάν θα πρέπει να σχηματίσει συνασπισμό με το μικρό κόμμα των Πράσινων.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4751675,00.html


"Das wäre bis vor Kurzem nicht denkbar gewesen. Papandreou hat schon 2004 und 2007 gegen Karamanlis verloren. In der griechischen Politik ist er eine einzigartige Erscheinung. Der Sohn und Enkel griechischer Premierminister ist hauptsächlich in den USA aufgewachsen und sehr vom politischen Stil Barack Obamas inspiriert. Es bleibt abzuwarten, ob er am Sonntag genug Stimmen für eine absolute Mehrheit erhält oder eine Koalition mit der kleinen Partei der Grünen eingehen muss."

http://www.welt.de/die-welt/politik/article4705498/Das-vorhersehbare-Ende-einer-griechischen-Tragoedie.html


The socialist party of his main rival George Papandreou is expected to do well.
But as Malcolm Brabant reports from Athens, voters disillusioned with the two main parties are desperately trying to deny the socialists an outright majority and force a coalition.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8286272.stm

Greek opposition socialist leader George Papandreou tried to sway undecided voters in a major campaign rally ahead of an election Sunday, promising to bring jobs and trust back to the crisis-hit country. The Athens rally, where some 40,000 gathered, was seen as Papandreou's last opportunity to try to gather enough support to win an absolute majority and form a government outright. The socialists lead the incumbent conservatives in opinion polls, but are not certain to meet that threshold............http://www.nytimes.com/reuters/2009/10/01/world/international-uk-greece-election-papandreou.html?_r=1&scp=10&sq=greece&st=cse

Ανώνυμος είπε...

Πέντε λόγοι για να ψηφίσετε:

Νέα Δημοκρατία:

1) Γιατί προτιμώ να γίνονται οι συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου στον Μπαϊρακτάρη και να τρώνε γύρο, παρα να γίνονται στο Μαξίμου και να τρωνε με χρυσα κουτάλια.

2) Γιατι εν μέσω κρίσης, πως θα τα βγάλει πέρα ο Κωστάκης με ενα ψωρομισθό βουλευτή; Εχει και 2 παιδάκια βρε άκαρδοι!

3) Γιατι όσο σκέφτομαι πως η διάδοχη κατάσταση στην αρχηγία της Ν.Δ. είναι ο Μητσοτάκης με ταγιέρ... μπρρρρρρρ....

4) Γιατί ζω και αναπνέω για την ώρα που θα δω την Νατάσσα στο Grey’s anatomy.

5) Γιατι η Ν.Δ. πλουτίζει το λεξιλόγιο μας. Η μήπως θέλετε να μου πείτε πως πρό Ν.Δ. ξέρατε τι είναι η «ασύμμετρη απειλή»;

ΠΑ.ΣΟ.Κ.:

1) Γιατί μου έλειψε το δίδυμο Βαγγέλας Βενιζέλος-Θόδωρας Πάγκαλος!

2) Για να δω αν ο Γιωργάκης εχει τα φόντα να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του: Ο Αντρέας έβγαλε και αεροσυνοδό γκόμενα ως πρωθυπουργός, εσύ George;

3) Γιατι θα είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός της Ελλάδος θα είναι πιο αμερικάνος από τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

4) Γιατι αν σας διασκέδαζαν μια φορά τα σαρδάμ του Σημίτη, δεν θα σας μείνει άντερο με τον Γιωργάκη!

5) Ισμαήλ Τζεμ: Κάποτε είπα στον Γιώργο Παπανδρέου πειράζοντάς τον: "Αν κάποια μέρα τα βρεις δύσκολα στην ελληνική πολιτική ζωή, μη λυπηθείς. Βάζεις υποψηφιότητα στην Τουρκία και θα εκλεγείς αμέσως..." (περιοδικό “Ε”, 2004)

Ε, δεν λέει να μας το πάρουν οι μεμέτηδες τετοιο κελεπούρι ρε παιδιά!!!

Κ.Κ.Ε.:

1) «Να ψηφίσουμε την Αλέκα, να βγει, να τους τρελάνουμε όλους! Να πουν οι ευρωπαίοι, μα τρελοί είναι αυτοί οι Έλληνες; Ναι! Τρελοί είμαστε!» Τζίμης Πανούσης....

2) Δύο λέξεις: ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ! Από την επόμενη μέρα, το κάπνισμα θα επιτρέπεται μέχρι και στα νηπιαγωγεία και ο Ολυμπιακός θα κυρυχθεί εκτός νόμου!

3) Διότι η Κνίτισσες εχουν γίνει πιο γκομενάρες κι’απο τις Οννεδίτισες πια, και λογω ιδεολογίας δεν θέλουν και Πόρσε για να σου κάτσουν!

4) Γιατι ψοφάω να δω την φάτσα της Αλέκας, όταν θα της πουν: «Ωραία.... και τωρα που βγήκατε, δώστε μας τα 1400 ευρω βασικό μισθό που λέγατε»...

5) Γιατι.... κάντε κλίκ ΕΔΩ και θα καταλάβετε... Διαχρονικές αξίες!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α.:

1) Γιατί θα γίνουμε που θα γίνουμε όλοι Emo από την κρίση, ας είναι τουλάχιστον ο Αλέξης trendy για να αντισταθμίζει την εικόνα.

2) Γιατί η κουκούλα θα είναι ενα απο τα must αξεσουάρ του φετινού prêt-a-porter.

3) Γιατί το «Σύριζα» είναι ίσως η πιο έξυπνη ονομασία κόμματος στην ιστορία, με μόνη ίσως εξαίρεση τις ΚΟΤΕΣ (Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση)

4) Γιατί αν εχεις πρόβλημα με την μνήμη, Αλτσχάιμερ, διανοητική καθυστέρηση η απλά δεν θυμάσαι ονόματα βρε αδελφε, τι πιο ευκολο απο το να ψηφίσεις Μουσταφά Μουσταφά;

5) Γιατί οι ξένοι bookmakers δίνουν απόδοση 500:1 για πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ!! Η καλύτερη απόδοση από την εποχή που δίνανε 180:1 τους Lordi για νίκη στην Eurovision, και είμαι σίγουρος πως τωρα νιωθετε ηλίθιοι που δεν ποντάρατε τότε!

ΛΑ.Ο.Σ.:

1) Για να λυθεί μια και καλή το ερώτημα που μας βασανίζει όλους: Τελικά τονίζεται ΛΑΌΣ ή ΛΆΟΣ;;

2) Γιατι οι πακιστανοί με την παντόφλα και το 5 πόντους νύχι μέσα στο λεωφορείο προσβάλλουν βαναυσα την αισθητική μου.

3) Για να λυθεί μια και καλη το γηπεδικό πρόβλημα της ΑΕΚ: Πόλεμο με την Τουρκία-Παίρνουμε την Πόλη-επιτάσσουμε το γήπεδο της Γαλατασαράι και το δίνουμε στην ΑΕΚ για έδρα.

4) Για να μπει επιτέλους ο σωστός άνθρωπος στην σωστή θέση: Εφη Σάρρη υπουργός πολιτισμού/Γιώργος Ανατολάκης υφυπουργός αθλητισμού.

5) Για να δω τον Καρατζαφύρερ να σνομπαρει τον Ομπαμα επειδή είναι μαύρος!

Οικολόγους Πράσινους:

1) Γιατί πάντα είχα την απορία πως θα είναι να ζεις σε μια σπηλιά, χωρίς νερό και ρευμα.

2) Γιατί με την εξωτερική πολιτική τους θα αποκτήσει πια άλλο νόημα η ρήση «Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του»

3) Γιατι τι να τα κάνεις τα κονδύλια για την υγεία, όταν με το τσαγάκι του βουνού κάνεις ακριβώς την ίδια δουλειά και δεν στήνεσαι και στην ουρά του ΙΚΑ

4) Γιατι θα γκρεμίσουν τα αυθαίρετα για να φυτέψουν δάσος. Ισως να γκρεμίσουν και τα νόμιμα για να φυτέψουν δάσος. Αν πάρουν δε φόρα, θα γκρεμίσουν ακόμα και το δάσος για να φυτέψουν δάσος!!

5) Ερώτηση: ο Καφετζόπουλος ως «ακαλυπτος», θα δεντροφυτευθεί;

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί στη συγκέντρωση της ΝΔ ένιωσαν την ισχύ της βόμβας
Μπορεί να θέλουν τα ΜΜΕ να υποβαθμίσουν το γεγονός της έκρηξης βόμβας στις 8.15 μ.μ. και ενώ ο κος. Καραμανλής ήταν έτοιμος να ανεβεί στην εξέδρα μπροστά από τη ΓΣΕΕ για να μιλήσει στο πλήθος των Αθηναίων πολιτών. Αλλά επρόκειτο για ένα σοβαρό και επικίνδυνο χτύπημα βίας που απείλησε τη ζωή και την ασφάλεια πολλών ανθρώπων.

Η έκρηξη έγινε στην οδό Γκυιλφόρδου 6 και Πατησίων, τρία τετράγωνα από το Πεδίον του Αρεως. Η οδός Γκυιλφόρδου βρίσκεται κοντά στην οδό Χέυδεν. Εφόσον είχαν μεσολαβήσει προειδοποιητικά τηλεφωνήματα, η Αστυνομία απομάκρυνε κάπως το πλήθος που ήταν μαζεμένο κάπου εκεί κοντά, αλλά και πάλι τραυματίστηκε ένας πολίτης -ευτυχώς ελαφρά.

Η ισχύς του μηχανισμού ήταν επιβεβαιωμένα μεγάλη και αυτό, όχι απλά επειδή προκλήθηκαν πολλές υλικές ζημιές σε κτίρια και τροχοφόρα, αλλά και επειδή άνθρωπος του Poleatics ήταν παρών και μαζί με όλους τους γύρω του ένιωσε για τα καλά την απόληξη του ωστικού κύματος.

Να δούμε τι άλλο πρόκειται να συμβεί σε βάρος αυτού του πρωθυπουργού. Πάλι καλά που στην Ελλάδα δεν κυκλοφορούν ακόμη Lee Harvey Oswald. Εφόσον όμως είχαμε υποκλοπές σε βάρος του, γιατί να μη μπορούσε να συμβεί και αυτό ακόμη;
Αναρτήθηκε από POLEATICS (

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε ακόμη να δούμε πολλά....το παρακράτος πανηγυρίζει και ανανεώνεται!

Όλοι γράφουν πως αυτοσχέδιος ωρολογιακός μηχανισμός έσκασε 50 μέτρα από την εξέδρα που μιλούσε ο Καραμανλής....

αλλά κανείς δεν έγραψε πως 50 μέτρα δεξιά από την εξέδρα του Καραμανλή υπάρχει κατάληψη αναρχικών...
κανείς δεν έγραψε πως 50 μέτρα πιο κάτω από την Γκιλφόρδου υπάρχει -και άλλη κατάληψη- η γνωστή Βίλλας Αμαλίας...
και επίσης κανείς δεν έγραψε πως 50 μέτρα αριστερά υπάρχει το άσυλο της ΑΣΟΕΕ...

αλλά φυσικά όλοι απορούν ποιοί τοποθέτησαν τον μηχανισμό και προς τα που μπορεί να διέφυγαν....

Ούτε εμείς γνωρίζουμε ποιοί τοποθέτησαν τον μηχανισμό αλλά είμαστε σίγουροι που έπρεπε να ψάξουν πρώτα οι αρχές...αν ήθελαν....

Ανώνυμος είπε...

επίσημη ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για την χθεσινή έκρηξη στην συγκέντρωση του Καραμανλή...

Την 20:12 ώρα σήμερα (02-10-09) στην οδό Γκυϊλφόρδου αριθ. 6, σημειώθηκε έκρηξη αυτοσχέδιου ωρολογιακού εκρηκτικού μηχανισμού κάτω από πλαστικό κάδο απορριμμάτων με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές σε πρόσοψη κτιρίου (ράγισμα-θραύση τζαμιών) και σε δύο (2) σταθμευμένες δίκυκλες μοτοσικλέτες.
Ο μηχανισμός ήταν τοποθετημένος εντός μεταλλικού μαγειρικού σκεύους που είχε μεταφερθεί στο σημείο σε υφασμάτινη τσάντα.
Είχαν προηγηθεί δύο (2) προειδοποιητικά τηλεφωνήματα σε τηλεοπτικό σταθμό την 20:02 ώρα και σε ημερήσια εφημερίδα την 20:05 ώρα και υπήρξε άμεση κινητοποίηση για αποκλεισμό του χώρου.
Το σημείο της έκρηξης βρισκόταν εκτός της περιμέτρου της κεντρικής πολιτικής συγκέντρωσης, η δε κυκλοφορία οχημάτων είχε ήδη διακοπεί εκ των προτέρων στους πέριξ δρόμους. Προανάκριση διενεργείται από τη Δ.Α.Ε.Ε.Β.

Ανώνυμος είπε...

Τι πάει να πεί «Το σημείο της έκρηξης βρισκόταν εκτός της περιμέτρου της κεντρικής πολιτικής συγκέντρωσης» δεν καταλάβαμε... Το σημείο ήταν 30 μέτρα από την Πατησίων σε σημείο όπου υπήρχε ΠΥΚΝΗ ΔΙΑΤΑΞΗ συγκεντρωμένων οπαδών της Νέας Δημοκρατίας. Δηλαδή η μπομπίτσα έσκασε ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και 100 μέτρα από τα αυτοκίνητα Υπουργών και Βουλευτών που φυλάσονταν εκτός από τους απεσπασμένους στην Ασφάλεια των πολιτικών και από άλλες συμβατικές και μη αστυνομικές δυνάμεις. Η έκρηξη ακούστηκε εως ψηλά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και επειπλέον... το νεαρό ζευγάρι με την αμφίεση του «γνωστού χώρου» στο λίγο πιό καθαρό που στεκόταν χωρίς να ξέρει που να πάει 30μέτρα από την εξέδρα που μιλούσε ο Καραμανλής, 15 λεπτά μετά την έκρηξη (στην συμβολή των οδών Ιουλιανού και Πατησίων) ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕ ΚΑΝΕΙΣ! Αυτό είναι το Κράτος της... Δεξιάς που φεύγει; Κι έχουν την απαίτηση να καταπιούμε εκείνη την διαπίστωση της ΔΗΕ που αθωώνει την Κατσέλη...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΣΚΑΓΕ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ ΤΖΕΦΡΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Η "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς- Φράξια Μηδενιστών" με προκήρυξη που ανάρτησε πριν λιγο στο athens.indymedia.org αναλαμβάνει την ευθύνη για χθές και απαντά για τις συλλήψεις και την γιάφκα στο Χαλάνδρι! Η Προκήρυξη



"ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ... ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ..

Στους δύσκολους καιρούς ποτέ δεν εγκαταλείψαμε τη μάχη, μπορεί τα σκυλιά να αλυχτούσαν τριγύρω μας αλλάοι καυτές ανάσες τους ποτέ δεν μας άγγιξαν, κοιταχτήκαμε μεταξύ μας, σιγουρέψαμε τις αποφάσεις μας,τσεκάραμε τα όπλα μας, ρωτήσαμε το μίσος μας και είπαμε: "πάμε ξανά...αυτή τη φορά ως το τέλος..."Μετά την επίθεση μας στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και την αναγγελία εθνικών εκλογών, δύο πυρήνες μας σε συνεργασία με τους συντρόφους της Φράξιας Μηδενιστών επέλεξαν κι αποφάσισαν να χτυπήσουν σπίτια και γραφεία πολιτικών προσώπων, ενεργοποιώντας γι'άλλη μια φορά την στρατηγική της κοινωνικής πρόκλησης. Η αρχή για το μπαράζ των βομβιστικών επιθέσεων αποφασίστηκε να ξεκινήσει από το σπίτι της υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ, Λούκα Κατσέλη, στο Κολωνάκι όπως και έγινε. Η απόφαση των υποδομών μας ήταν να κορυφωθεί και να ολοκληρωθεί η επιχείρηση μέσα στις επόμενες δύο μέρες. Όμως την ίδια μέρα της επίθεσης, παρακολουθήσαμε έκπληκτοι τους δημοσιογράφους να εκστασιάζονται και να αναγγέλλουν εξάρθρωση της οργάνωσης μας, εισβολή σε γιάφκα στο Χαλάνδρι, πολυήμερες παρακολουθήσεις, επιτυχία της ΕΥΠ, εντοπισμός και ταυτοποίηση αποτυπωμάτων από προηγούμενες επιθέσεις μας, σενάρια για την λογική των συγκοινωνούντων δοχείων...
Και όλα αυτά ενώ την ίδια μέρα είχαμε πραγματοποιήσει ανενόχλητοι την επίθεση μας στο Κολωνάκι κάτω απ' την μύτη της αστυνομίας και είχαμε επιστρέψει αλώβητοι. Τα γεγονότα μόνο γέλιο και σαρκασμό θα μπορούσαν να προκαλέσουν, αν δεν συνοδεύονταν με διώξεις ατόμων που φωτογραφίζονταν ως μέλη της οργάνωσης μας με συμμετοχή στον επιχειρησιακό βραχίονα. Ένα τέλειο σκηνικό για να ικανοποιηθεί το κανιβαλικό ένστικτο, δημοσιογράφων και κοινωνίας που εδώ και μήνες επιζητούν διακαώς συλλήψεις τρομοκρατών. Προεκλογικό τρικ…εσωτερικά παιχνίδια των μπάτσων...τεχνάσματα εκφοβισμού...δεν γνωρίζουμε κι ούτε θα μπούμε στην λογική τους.
Όμως αυτά που ακούστηκαν μας σφηνώθηκαν για τα καλά στο μυαλό και η μόνη λέξη που ξεστομίσαμε δίχως δεύτερη σκέψη ήταν "ΕΚΔΙΚΗΣΗ".
Εκδίκηση για την φιέστα που έστησαν πάνω στις υποτιθέμενες συλλήψεις μας, με αφορμή τα 20χρόνια από την εκτέλεση του γλοιώδη Π.Μπακογιάννη, με πρωταγωνιστή την χοντρή τσατσά,τον Καραμανλή, που εκφώνησε αλαζονικά τον πανηγυρικό του ενάντια στον επαναστατικό τερορισμό.
Εκδίκηση για τα σκουλήκια τους δημοσιογράφους που πουλούσαν πνεύμα μιλώντας για "τρομοκράτες της κατσαρόλας και του playstation", για αρχηγούς και πιτσιρικάδες υποτακτικούς. Εκδίκηση όμως και για τους ευαίσθητους μέντορες της προοδευτικής δημοσιογραφίας που έκαναν λόγο για καλά παιδιά της διπλανής πόρτας με ανησυχίες. Εκδικήση για την πουτάνα την κοινωνία που χαμογελούσε χαιρέκακα θεωρώντας πως μας ξεφορτώθηκε για να κοιμάται ήσυχη χωρίς ενοχές κι ανασφάλειες. Εκδίκηση για τα τσουτσέκια τους μπάτσους που το παίζουν μάγκες, με αλεξίσφαιρα και προτεταμένα τα αυτόματα, υπό το καθεστώς μιας ανάπηρης και στημένης νίκης, αλλά όταν επιτιθόμασταν τη νύχτα στα τμήματα για να τους κάψουμε, κλαψούριζαν κι έτρεχαν να κρυφτούν κάτω από τα γραφεία τους.
Εκδίκηση για τους καργιόληδες τους εισαγγελείς κι ανακριτές που πιστεύουν οτί μπορούν να τυλίξουν το μίσος και την συνείδηση μας, το συναίσθημα και τη λογική μας μέσα στα χαρτιά μιας δικογραφίας και να μας φοβίσουν.
Εκδίκηση για όλα αυτά που ζούμε, αυτά που χάνουμε, για όλα αυτά που ούτως ή άλλως θα κάναμε έχοντας διαλέξει το νέο αντάρτικο πόλης ως όρο ζωής.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα οι διώκτες μας, όπως και εμείς, ξέρουμε πολύ καλά την αλήθεια. Ξέρουμε πως η παράσταση τους δεν πείθει μυαλά που είναι ικανά να σκεφτούν, ούτε φοβίζει ανθρώπους που διάλεξαν για πατρίδα το μέρος εκείνο που τολμούν οι λίγοι.
Για τους υπόλοιπους μας είναι αδιάφορο Άλλωστε πριν μερικούς μήνες και συγκεκριμένα τον Μαϊο,όταν τοποθετήσαμε εκρηκτικούς μηχανισμούς στα Α.Τ. Σταυρούπολης και Πεντέλης,
είχαμε γράψει:"το αποτέλεσμα (είναι) ακόμα πιο φτωχό και γραφικό. Οι περισσότεροι συλληφθέντες "διώκονται για τις ιδέες τους" ή περνούσαν τυχαία από το σκηνικό της επίθεσης. Εμείς δεν πιστεύουμε πως μια σύλληψη πρέπει να'ναι οσιομαρτυρική...ούτε ότι ένας κατηγορούμενος πρέπει να θυσιαστεί για το καλό της υπόθεσης. Αλλά σίγουρα πρέπει να γνωρίζουμε πως οι επιλογές μας έχουν κι ευθύνες. Όσο πιο πολύ τις σκεφτόμαστε τόσο πιο σίγουροι είμαστε άρα και πιο απαιτητικοί από τον εαυτό μας και τους συντρόφους μας."
Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να κάνουμε κατανοητό πως είμαστε άνθρωποι που τιμάμε τα λόγια μας ως συμβόλαιο ζωής. Γι'αυτό το λόγο θα είμασταν τουλάχιστον λιγόψυχοι και ασυνεπείς με τον εαυτό μας εάν απαρνούμασταν τις θέσεις και τις αρχές μας σε περίπτωση σύλληψης, λέγοντας πως
αποκηρύσσουμε και καταδικάζουμε οποιαδήποτε βίαιη ενέργεια, ή αν δηλώναμε πως δεν γνωρίζουμε την οργάνωση την οποία συμμετέχουμε, όπωςδιέρρευσε από τους δημοσιογράφους ότι δήλωσαν δύο απο τους συλληφθέντες. Πράγμα λογικό για τα παιδιά αφού δεν είχαν καμία σχέση μαζί μας.
Επίσης είμαστε περήφανοι για τις επιλογές και τις πράξεις μας κι έχουμε τα κότσια, το προνόμιο και τη τιμή να κοιτάμε κατάματα τον εαυτό μας στον καθρέφτη δίχως να κρυβόμαστε από ντροπή. Έτσι αντίστοιχα δεν θα κρύβαμε τα πρόσωπα μας σε περίπτωση σύλληψης, όπως τα άλλα δύο νεαρά
άτομα που κατηγορήθηκαν ως μέλη της οργάνωσης. Στην τελική αν κάποιος πρέπει να κρύψει το πρόσωπο του από ντροπή αυτή είναι η κοινωνία για την κατάντια της.
Όσο αναφορά το ακλόνητο στοιχείο που "δένει" την υπόθεση δηλαδή η ύπαρξη,ωρολογιακού εκρηκτικού μηχανισμού τοποθετημένου σε χύτρα, που βρέθηκε(;) στο σπίτι στο Χαλάνδρι, εμείς δεν θα κάνουμε τους ντετέκτιβ ούτε καν θα αναφέρουμε τις εκτιμήσεις μας για τα πως και τα γιατί.
Σίγουρα όμως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι, οι αυτοσχέδιοι μηχανισμοί δεν αποτελούν κάποιο είδος πατέντας, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για απλά
κυκλώματα πυράκτωσης, επιτραπέζια ρολόγια και χύτρες, δηλαδή υλικά που κυκλοφορούν ευρέως στο εμπόριο και δεν αποτελούν κάποιο αποκλειστικό copyright μιας οργάνωσης,ή modus operandi όπως αναφέρουν οι διωκτικές αρχές. Τέλος, η συγκεκριμένη μεθοδολογία χρησιμοποίησης της κατσαρόλας
ως σκεύους ενίσχυσης του ωστικού κύματος χρησιμοποιείται από τον 19ο αιώνα από τους γάλλους τεροριστές και μηδενιστές(Ανρί,Ραβασόλ,Βαγιάν...) μέχρι και σήμερα στην Ιταλία απ'την αναρχική οργάνωση F.A.I. αλλά και στην Ελλάδα από εμάς και από την οργάνωση με την ονομασία ΕΝ.Ε.ΔΡΑ.
Πως μπορεί δηλαδή η πιθανή ανεύρεση ενός εκρηκτικού μηχανισμού διαχρονικής και διεθνούς εμβέλειας και τεχνοτροπίας να θεωρείται σύμβολο-σφραγίδα
μιας συγκεκριμένης ομάδας όπως η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς;Κάτι βρωμάει στην υπόθεση κι αυτό δεν θα το βρούμε εμείς. Το ίδιο ας αναρωτηθούν όλοι όσοι πίστεψαν, ότι κρυβόμασταν στην Πολυτεχνειούπολη, ενώ την ίδια ώρα που τα κτήρια της ήταν περικυκλωμένα από ασφαλίτες και δημοσιογράφους εμείς τοποθετήσαμε την βόμβα στο πεδίο του Άρεως στην συγκέντρωση του χοντρού. Τό άσυλο που για εμάς είναι αδιάφορο, για την αστυνομία πάντα αποτελούσε διακαή πόθο .Εμείς δεν θα ασχοληθούμε άλλο μ'αυτά, αναζητούμε ήδη καινούργιους στόχους.

Ανώνυμος είπε...

Τέλος για να προνοούμε για το μέλλον, ώστε να καθορίζουμε το παρόν μας με νηφαλιότητα και διαύγεια ξεκαθαρίζουμε πως η θέση αιχμαλωσίας για κάποιον από εμάς δεν σημαίνει θέση αδυναμίας. Έχουμε έναν αξιακό κώδικα που θα τιμήσουμε μέχρι το τέλος και μια μνήμη που δεν θα την λερώσουμε με τα σκουπίδια της ανάκλησης,της ασυνέπειας και της λήθης. Με απλά λόγια οι ύαινες της αλληλεγγύης να κρατήσουν τα νύχια τους μακριά από εμάς,οι καλοθελητές,οι προσωπικότητες, οι "παλιοί", αυτοί που "ξέρουν", οι μητέρες-τερέζες και όλο το σκυλολόι τους να ασχοληθούν με πιο εύκολα και πρόθυμα θύματα, γιατί εμείς δεν είμαστε εύκολη λεία για τα δόντια τους και θα τους τα σπάσουμε. Ακόμα και στη χειρότερη στιγμή ένας επαναστάτης πρέπει να ξέρει να τιμάει τους συντρόφους και τους φίλους του με τρόπο μοναδικό και να περιφρονεί τους αχυράνθρωπους ενός πρόστυχου ενδιαφέροντος και δήθεν ανθρωπισμού που καρατομεί την επαναστατική συνείδηση και πρακτική,οδηγώντας την στην γκιλοτίνα του συμβιβασμού. Γιαυτό καλούμε τους νέους συντρόφους να απορρίψουν την νοοτροπία των καφενείων που μετατρέπονται σε press room ανακοίνωσης δελτίων τύπου απο τους ειδήμονες της αλληλεγγύης και να ανανεώσουν συνομωτικά τις συναντήσεις τους, εκεί που τα σχέδια και οι καθαρές κουβέντες αντικαθιστούν τα κουτσομπολιά
Ο φόβος και η αμηχανία να δώσουν τη θέση τους στην τόλμη και την αποφασιστικότητα, ο θυμός να γεννήσει θύελλες οργής και ο καθένας ας ρωτήσει τη καρδιά του "αν όχι τώρα... πότε; αν όχι εμείς... ποιοι;"
Έπειτα από τα τελευταία γεγονότα με πρωτοβουλία των συντρόφων που είχαν χτυπήσει τη Κατσέλη προτάθηκε μια αναδιάρθρωση του σχεδίου δράσης. Επειδή πιστεύουμε πως αυτή η αιχμάλωτη καθημερινότητα που μας περιβάλλει, δεν είναι αποτέλεσμα ενός συμπαγούς ενιαίου διευθυντηρίου εντολών το οποίο καθοδηγεί τους θεσμούς, αλλά ένα κοινωνικό εργοστάσιο συμπεριφορών, κουλτούρας, παραδόσεων, συνηθειών, θέλουμε να χτυπήσουμε διάχυτα κάθε τομέα αυτού του εργοστασίουπου φτάνει στο αποκορύφωμα της παραγωγής όλων αυτών που εχθρευόμαστε. Τώρα η αρχική πλέον πρόταση ,για τα σπίτια 5-6 πολιτικών μας έμοιαζε φτωχή.
Δεν είχε την δυναμική που θέλαμε να αναδείξουμε μέσα στο διάχυτο κοινωνικό περίβλημα για να διακόψουμε το ενορχηστρωμένο ρέκβιεμ της παραίτησης του.
Θέλαμε να κάνουμε κάτι που να διαρρηγνύει εμφανώς τα υποτιθέμενα όρια και το άλλοθι της αθωότητας της κοινωνίας που την απαλλάσσει από τις ευθύνες της,
αποδίδοντας της πάντα τον ρόλο του αιώνιου θύματος. Όμως τα θύματα δεν ζητωκραυγάζουν για τους δολοφόνους τους, δεν καταδίδουν όσους εναντιώθηκαν στους τυράννους τους, δεν υποστηρίζουν τους καταπιεστές τους, δεν αποχαυνώνονται μέσα στα κάλπικα κελιά τους, γιατί τα θύματα απλά δεν έχουν επιλογές.
Οι άνθρωποι όμως στην σημερινή κοινωνία έχουν επιλογές γι'αυτό έχουν και ευθύνες. Μπορεί όλοι να ζούμε, εμείς και η κοινωνία, τα ίδια σκατά όμως μην ξεχνάμε πως και στα σωφρονιστικά ιδρύματα φυλακισμένοι και δεσμοφύλακες ζούνε την ίδια φυλακή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι μαζί και σύμμαχοι.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι νιώθουμε και εμείς με αυτή την κοινωνία του φανταχτερού τίποτα και την θρασύδειλης μαγκιάς. Γι'αυτό δεν χρειάστηκε πολύ για να γεννηθεί η ιδέα. Επιλέξαμε να χτυπήσουμε μια προεκλογική συγκέντρωση, εκεί που το σιχαμένο πλήθος των σκουπιδιών με πόδια τρέχει να κατακλύσει τους δρόμους για να ζητωκραυγάσει τους ηγέτες του.Η προτίμηση της συγκέντρωσης της Νέας Δημοκρατίας έγινε καθαρά για λόγους αισθητικής. Μας ήταν ανυπόφορο το θέαμα του χοντρομαλάκα Καραμανλή να κορδώνεται για μια ανύπαρκτη επιτυχία στο μέτωπο ενάντια στην επαναστατικό τερορισμό. Γι'αυτό θέλαμε να του υπενθυμίσουμε πως οι μεγαλοστομίες δεν βγήκαν σε κανέναν για καλό. Επίσης θέλαμε να κόψουμε τον βήχα στις ρόμπες της Αντιτρομοκρατικής που επιζητούν ρεβάνς για το νοκ-αουτ που έστειλε η οργάνωση "Σέχτα Επαναστατών" τον δικό τους και στήνει σικέ ματς στις πλάτες ατόμων που δεν έχουν καμία σχέση με το νέο αντάρτικο πόλης. Τέλος να περάσουμε ένα μήνυμα σε όλους.
Από εδώ και πέρα η θέση της αδιαφορίας έχει καταργηθεί.Ο επαναστατικός τερορισμός και εμείς ως Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς περνάμε το κατώφλι της κοινωνικής απειλής και της μηδενιστικής επίθεσης. Όσο οι πολλοί θα κρύβονται πίσω από την ψυχολογία του όχλου για να αποκρύψουν την προσωπική τους ευθύνη ,όσο θα ορίζονται μέσα απ'τις ψευδαισθήσεις τους,όσο ο κυρίαρχος,ο αδικημένος,ο φτωχός,ο παραπλανημένος λαός,αλλά πάντα λαός και όχι εαυτός τους,τότε θα παραμένουν απέναντι παραταγμένοι ως εχθροί μας. Καμία ανοχή στις δικαιολογίες. Είναι δύσκολο να ξυπνάς σ'ένα κόσμο ανάξιο να ξυπνήσεις ως άνθρωπος, ανάμεσα σε αποβλακωμένα χαμόγελα, κουρασμένα σώματα, κάλπικες χειρονομίες, απαθή βλέμματα και την απουσία να βασιλεύει και να κυβερνά. Ξεφορτωθήκαμε από τις αποσκευές μας οτιδήποτε μας κρατάει πίσω. Ψόφιες σχέσεις,υποτονικές καταστάσεις,καθωσπρεπισμούς,συμβάσεις,μόνιμες επαναλήψεις
και ξεχυνόμαστε σε μια άγρια περιπλάνηση με τα πνευμόνια μας να πάλλονται στους ξέφρενους ρυθμούς της πιο ανείπωτης ανταρσίας..
Θα παίξουμε ρώσικη ρουλέτα με το ρεβόλβερ της ζωής στα χέρια μας αντί να σβήσουμε αργά και υπομονετικά μακριά από αυτά που αναζητήσαμε. Ξέρουμε πως δεν είμαστε μόνοι. Γνωρίζουμε πως τα νέα συντρόφια της φωτιάς είναι μαζί μας και είμαστε μαζί τους.Το νέο αντάρτικο πόλης πέρα από κάθε προσδοκία πρόσθεσε
την δικιά του ξυραφιά στο πρόσωπο αυτού του κόσμου.Οι νέες ομάδες μπορεί να συκοφαντήθηκαν,να αντιμετωπίστηκαν με απαξίωση απ'τους δήθεν και τις παλιές
μούρες,να γνώρισαν την καχυποψία και τις όψιμες συμβουλές των πεφωτισμένων,όμως κατόρθωσαν να ορθοποδήσουν και να γράψουν την δική τους ιστορία.
Στέλνουμε την αγάπη μας και τον σεβασμό μας σε όλους τους νέους αντάρτες.Τους καλούμε να συμμετάσχουν μαζί σε μια μάχη μέχρις εσχάτων απέναντι στις μικρές

Ανώνυμος είπε...

και μεγάλες,στις ορατές και αόρατες φυλακές της ζωής μας.Όσο για τους υπόλοιπους που μας βαραίνουν με τις κουραστικές δικαιολογίες και την δήθεν εμπειρία τους,αδιαφορούμε να τους ακούσουμε .Οι επαναστατικές εχθροπραξίες δεν πρόκειται να σταματήσουν απλώς και μόνο για να καθησυχαστούν οι άμορφες
μάζες των σκουληκιασμένων ψηφοφόρων. Αυτοί οι οπαδοί των κομμάτων, σαν φανατικοί ποδοσφαιρικών ομάδων τριγυρνούν από συγκέντρωση σε συγκέντρωση, από πόλη σε πόλη, κουβαλώντας το ζωντανό τους πτώμα ωρυόμενοι συνθήματα κομματικού περιεχομένου. Παραμορφωμένα πρόσωπα, αλλοιωμένα από τα ουρλιαχτά τύπου " είσαι είσαι ο πρωθυπουργός" παρελαύνουν στα κανάλια
ως η βάση του εκλογικού σώματος των ψηφοφόρων, ως η πεμπτουσία της δημοκρατίας. Δάκρυα συγκίνησης και παράλυση κατατρέχει το πλήθος όταν εμφανίζεται ο αρχηγός για το μονόπρακτο των δυο ωρών.
Αυτή η ηλίθια μάζα που θυμίζει ταινία με ζωντανούς νεκρούς , δε μπορεί παρά να είναι στόχος. Δε μας συγκινεί ο αριθμός του πλήθους η παρουσία νέων και γέρων ανθρώπων, ανδρών ή γυναικών. Πρόκειται για τη στιγμή
όπου η παθητική αδράνεια του κόσμου μετατρέπεται σε ιαχές και ζητωκραυγές για τη δημοκρατία.
Πήραμε λοιπόν την απόφαση να τοποθετήσουμε μια βόμβα μεσα στα μούτρα τους, να στείλουμε ενα μήνυμα στην τελευταία ομιλία του πρωθυπουργού,
να προκαλέσουμε πανικό στις αρχές προκειμένου να εκκενώσουν το χώρο. Τρομοκρατημένοι ψηφοφόροι να τρέχουν για να κρυφτούν ενώ οι πυροτεχνουργοί θα
επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου για την εξουδετέρωση της βόμβας. Κατηφορίζοντας την Σολωμού ενσωματωθήκαμε στην ανόητη γαλανόλευκη μάζα και
περνώντας δίπλα απο ασφαλίτες και ματάδες, οι οποίοι μάλιστα μας ευχήθηκαν με την νίκη ,θεωρώντας μας κομμάτι του πλήθους προσεγγίσαμε το
σημείο που είχαμε αποφασίσει να τοποθετήσουμε τον μηχανισμό. Είδαμε τους 3 ασφαλίτες και τους 2 ματάδες που βρισκόντουσαν στην
3 Σεπτεμβρίου και Γκυιλφόρδου καθώς και τον ασφαλίτη ο οποίος ήταν στην συμβολή της Πατησίων και της Γκυιλφόρδου .Χωρίς να μας επηρεάζουν
στο ελάχιστο κατευθυνθήκαμε στο στενό, αφήσαμε τον μηχανισμό και φύγαμε ανενόχλητοι. Μετά απο μισή ώρα και 50 μέτρα από την εξέδρα που μίλαγε ο χοντρομαλάκας εξερράγη στέλνωντας του και ένα μήνυμα σε σχέση με όλα αυτα που λεεί για συλλήψεις, εξαρθρώσεις και λογική της μηδενικής ανοχής.
Τώρα είναι η ώρα που ο καθένας πρέπει να κοιτάξει μέσα του και να συνεχίσει ή να διακόψει οριστικά τις αποφάσεις του. Πρέπει να τους δείξουμε συλλογικά και
ατομικά πως δε μασάμε.
Θα μείνουμε μέχρι το τέλος.
Αν αυτοί λυσσάνε μια φορά να μας βρούνε εμείς ας λυσσάξουμε εκατό να τους επιτεθούμε πρώτοι
Σ΄αυτόν τον πόλεμο χαμένος είναι όποιος πάει σπίτι του. Καμία οπισθοχώρηση, καμία αναβολή.

Τώρα το μίσος πρέπει να δώσει τη θέση του στη στρατηγική, στα έξυπνα σχέδια, στην αμείλικτη αποφασιστικότητα.
Ας απελευθερώσουμε όλοι μας τα καταστροφικά μας ένστιχτα.
Ας ξαναξεκινήσει ένας καινούργιος γύρος αντάρτικου πιο σκληρός πιο καταστροφικός απο ποτέ.
Ας γίνουν όλα τα σπίτια γιάφκες κι όλες οι γιάφκες μια φωτιά που θα τους κάψει ζωντανούς.
Ας τους δείξουμε ότι το νέο αντάρτικο πόλης δεν ήταν ούτε φούσκα, ούτε εφηβικό ξέσπασμα, ούτε καλλιτεχνικές ανησυχίες.
Είναι η υλοποίηση και το ζωντάνεμα των επιθετικών επιθυμιών μας, των αρνήσεων μας, της ύπαρξής μας που επιτίθεται στο υπάρχον.
Θα μας βρίσκεται παντού μπροστά σας... και θα δούμε ποιος έχει στριμώξει ποιον

Υ.Γ. Χαιρετίζουμε τον αναρχικό Χρήστο Στρατηγόπουλο και τον σύντροφο Αλφρέντο Μπονάνο που παρά το μεγάλο της ηλικίας του συνεχίζει να διατηρεί τις αρνήσεις του ακέραιες ,και να ακολουθεί το δρόμο που διάλεξε.

Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς- Φράξια Μηδενιστών"

Ανώνυμος είπε...

Για να θέλουν να σκοτώσουν τον Καραμανλή σημαίνει ότι δεν είναι δεμένη η αυτοδυναμία που διαφημίζουν!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Ανώνυμος είπε...

Πλήρης ανατροπή στις εκλογές. Μόνο ελεύθερο σκοπευτή δεν χρησιμοποίησαν. Από αύριο θα γίνουν πολλά επισόδια και κάποιοι θα φωνάζουν για νοθεία αμφισβητώντας την κρίση του λαού. Ετοιμαστείτε!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ , ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ , ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ.

Γ...Ω ΤΟ Μ...Ι ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εάν είχαν βάλει βόμβα σε συγκέντρωση του Πασόκ θα είχαν βγει όλα τα κωλοκάναλα και θα ξεσκίζονται για τη "βόμβα στα θεμέλια της δημοκρατίας", βόμβα στην καρδιά του Κοινοβουλίου και άλλες βλακείες. Τωρα που χτυπήθηκε ο Καραμανλής προσωπικά,
ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ!
Τσιμουδιά οι βρωμοπαπαγιάννηδες και τα βρωμοτσουτσούνια του Μπόμπολα!

Ανώνυμος είπε...

Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι.
Ο μόνος δρόμος Καραμανλής και πάλι.

Ζήτω η Νέα Δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Η ελπίδα δε χαρίζεται, κερδίζεται.
Καμιά ψήφος χαμένη, καμιά ψήφος χαρισμένη.
Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω.

Μπροστά με ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Το Μέγκα δίνει αυτοδυναμία στο ΠΑΣΟΚ!!! Καλά, κι εμείς ρε παιδιά που είμαστε απόφοιτοι Σχολών προπαγάνδας που τροφοδότησαν πολλά “ευαγή” ιδρύματα υπέρδυνάμεων, τόσο ωμή προπαγάνδα και παραπληροφόρηση (propaganda & desinformation) δεν την κάνουμε, παρ’ότι τη μάθαμε στο πρώτο έτος κιόλας.

Πανικός λοιπόν. Πανικός για την αυτοδυναμία, ε;

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά, γιατί το κουράζετε;

Στις Ευρωεκλογές τα προγνωστικά μπαχάλεψαν λόγω μεγάλης αποχής, πράγμα που δε συμβαίνει τώρα.

Τώρα, ο Κωστάκης έκανε μια εν γνώσει του κίνηση: προκήρυξε εκλογές, σίγουρος ότι θα τις χάσει. Σίγουρος επίσης ότι θα περιμένει τον (εξίσου ανίκανο) Γιωργάκη στη γωνία των Προεδρικών εκλογών.

Η ΝΔ είναι πρακτικά νικήτρια αν (α) η διαφορά είναι κάτω του 3% ή (β) το ΠΑΣΟΚ δεν κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Από εκεί και πέρα, αυτοδυναμία ή όχι, μην περιμένετε άσπρη μέρα. Ο χειμώνας θα είναι από τους χειρότερους που έχουμε περάσει.

Και τα λαμόγια θα γίνονται όλο και πιο προκλητικά…

Ανώνυμος είπε...

Η προσπάθεια επηρεασμού της αυριανής ψηφοφορίας από το «μεγάλο κανάλι» των εκδοτών και κρατικών προμηθευτών είναι προφανέστερη του προφανούς.

Γιατί όμως; Το 42,8% που δίνουν στο ΠΑΣΟΚ προϋποθέτει ότι το σύνολό των αναποφάσιστων από το ΠΑΣΟΚ θα πάνε τελικά να το ψηφίσουν. Αυτό δεν όμως είναι καθόλου σίγουρο…

Επειδή κανένας δεν γνωρίζει τι θα κάνουν οι αναποφάσιστοι και των δύο μεγάλων κομμάτων που δεν θα επιστρέψουν στο κόμμα τους. Θα πάνε στο απέναντι μεγάλο κόμμα; Θα ψηφίσουν μικρότερο κόμμα; Θα ψηφίσουν ανώδυνα «πολύ μικρό κόμμα (από εκείνα που δεν θα μπουν στη Βουλή); Ή θα κάνουν αποχή;

Από την άλλη μεριά, το κλίμα που επικρατεί σε πολλές περιοχές της επαρχία, με τη ΝΔ να συσπειρώνεται υποδεικνύει ότι οι νεοδημοκράτες – υπό την σφοδρή πίεση των media, ή για άλλους λόγους – δεν αποκαλύπτουν πλήρως τι ψηφίζουν. Κι αυτό που ίσχυσε τον Ιούνιο, είναι εξαιρετικά πιθανό να ισχύσει και τώρα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://www.antinews.gr/?p=17100

stefanos είπε...

χαζά παιδιά
με κατσαρόλες και χύτρες
ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ

απλά μια καρφιτσούλα
χρειαζόταν όλη κι όλη
ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ

4 Οκτωβρίου, 2009
19:01 είναι η Ώρα...
** WELTERRUSTEN KOSTAS **

(καληνύχτα Κώστα
στα Ολλανδέζικα)

cya after the vote fission

Ανώνυμος είπε...

Στέφανε, κάνε υπομονή.
Κάτσε στο κρεβάτι, παίρνε τις βιταμίνες και τα χάπια σου και άσε το χρόνο να τα γιάνει όλα.
Σύντομα θα τελειώσουν οπι παραισθήσεις σου.