Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009

ΣΕΒ:«Σοσιαλιστές (!) Έλληνες Βιομήχανοι»!

Μάλλον ο ΣΕΒ πάει για μετονομασία (κάτι σαν το Δημόσιας Τάξης που έγινε Προστασίας του Πολίτη, δηλαδή).
Από «Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων» (ελληνικών βιομηχανιών, το λένε οι ίδιοι) φαίνεται να αλλάζει η ταμπέλα και να γίνεται... «Σοσιαλιστές (!) Ελληνες Βιομήχανοι»!

Πώς, όμως, είναι δυνατόν ο ΣΕΒ - «το μαγαζί της ΝΔ», όπως τον αποκαλούσε ο τότε γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Λαλιώτης - να έχει μετατραπεί σε ένα ιδιότυπο... Σμόλνυ της ημετέρας σοσιαλδημοκρατίας; Ε, γίνεται!
Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στις δημόσιες τοποθετήσεις του. Δεν είναι μόνο που - προεκλογικά - ακόμα και ο πρόεδρος του ΣΕΒ, σε εκδήλωση του ΙΣΤΑΜΕ (σ.σ.: το επίσημο ίδρυμα μελετών του ΠΑΣΟΚ), αναρωτιόταν:
«Απόρησα με τον εαυτό μου, πώς εγώ ένας άνθρωπος του στυγνού κατεστημένου εισχωρώ σε σοσιαλδημοκρατικές απόψεις(sic!), όταν διάβασα τη μελέτη του ΙΣΤΑΜΕ "Η στρατηγική της Λισαβόνας και οι προκλήσεις των μεταρρυθμίσεων για την Ελλάδα". Γιατί οι απόψεις μας ταυτίζονται. Νομίζω ότι μπορούμε να δούμε ακόμα και μία συγχώνευση του ΣΕΒ με το ΙΣΤΑΜΕ και άλλων κοινωνικών εταίρων. Αυτό δείχνει πως έχουν πέσει οι διαχωριστικές γραμμές. Δείχνει ευρωπαϊκή ωριμότητα. Συμφωνώ απόλυτα»!
Τα παραπάνω φλερτ, που έφτασαν μέχρι των ...ανήθικων προτάσεων για «συγχώνευση» του ΣΕΒ με το ΠΑΣΟΚ, τώρα, μετεκλογικά έχουν πάρει χαρακτήρα ...παθιασμένου έρωτα και όρκων παντοτινής αγάπης!
Μάλιστα, ο ΣΕΒ δείχνει να αξιοποιεί κάθε δυνατή ευκαιρία για να διατρανώσει τον πλούτο των αισθημάτων που τρέφει για το ΠΑΣΟΚ.
Απόδειξη: Δεν περιορίστηκε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ακριβώς την επομένη των εκλογών, όταν και περιέγραψε το εκλογικό αποτέλεσμα σαν «μια νέα αφετηρία, ένα νέο ξεκίνημα» για τη χώρα και τη νίκη του ΠΑΣΟΚ σαν εγγύηση για την «ισχυρή διακυβέρνηση που απαιτούν οι καιροί και η οριακή κατάσταση του τόπου» (δήλωση προέδρου ΣΕΒ, 5/10/2009).
Σε λιγότερο από δυο βδομάδες, προχτές, ο ΣΕΒ επανήλθε και εξέδωσε νέα ανακοίνωση. Αυτή τη φορά αφορμή ήταν οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Και ποια είναι η θέση των βιομηχάνων για τις τοποθετήσεις του κ. Παπανδρέου και των υπουργών του στη Βουλή; Προσέξτε: Οτι με τις προγραμματικές τους δηλώσεις «σηματοδοτείται μια αντίληψη ουσιαστικής και ελπιδοφόρας αλλαγής»!

ΥΓ. Κοίτα κάτι περίεργα (...?) πράγματα! Ο ΣΕΒ είναι ερωτευμένος με το ΠαΣοΚ και ..μισεί την ΝΔ. Για όποιον καταλαβαίνει φυσικά, ο ΣΕΒ ανέκαθεν ήταν ερωτευμένος με τους εκάστοτε που τον εξυπηρετούσαν (ανεξαρτήτως ιδεολογίας) και μισούσε αυτούς που δεν τον έβαζαν ...κορώνα στο κεφάλι τους.
Και έχουμε να δούμε ...πολλά ακόμα ( όποιοι βέβαια καταλαβαίνουν). Οι υπόλοιποι ας....αυτοεξυπηρετούνται με τον όρο «κυβερνώσα... Αριστερά» (!).

10 σχόλια:

F5PILOT είπε...

Τελικά ενώ στη Ριγίλλης παίζουν πόρτες οι οπαδοί της παίζουν φεύγα. Πάλι ο γυαλός είναι στραβός;

F5PILOT είπε...

Τελικά το συμπέρασμα για ακόμη μια φορά είναι ότι "Ο Γυαλός είναι στραβός".
Μα και αυτοί πολίτες είναι και προσβλέπουν σε κάποιον που θα δώσει λύσεις στα προλήματά τους. Δεν φταίνε αυτοί. Φταίνε αυτοί που είχαν υιοθετήσει στην κυβέρνηση της ΝΔ το δόγμα της αδράνειας και του τίποτα.

Ζημιάρης είπε...

Τελικά ενώ στην Ιπποκράτους παίζουν πόρτες οι οπαδοί του παίζουν φεύγα.
Είδαν και αποείδαν οι άνθρωποι με τα χαζά παιδάκια του Γιωργάκη.
Πάλι ο γυαλός είναι στραβός;
Μα και αυτοί πολίτες είναι και προσβλέπουν σε κάποιον που θα δώσει λύσεις στα προλήματά τους. Δεν φταίνε αυτοί. Φταίνε αυτοί που έχουν υιοθετήσει στην κυβέρνηση του πασόκ το δόγμα της αδράνειας και του τίποτα.
Ε ρε γέλια!

Α χα χα χα χα .....

SADEN είπε...

Συμπέρασμα ο πιλότος γνωστός και σαν βλήμα ή Στέφανος ή πληρωμένος ΓΑΠίτης ανέλαβε μετά από διαγωνισμό στο διαδίκτυο να γράφει πρώτος στα σχόλια!!!

Doc είπε...

Μα πόσοι από τα μέλη του ΣΕΒ είναι πραγματικοί ιδιώτες επιχειρηματίες, και πόσοι κρατικοδίαιτοι?
Πόσοι παίρνουν αναθέσεις, εγγυήσεις, ενισχύσεις, επιδοτήσεις, χαριστικά δάνεια από κρατικές τράπεζες κ.λπ., έχουν στα ΔΣ τους αχυρανθρώπους (ακόμα και συγγενείς...) των εκάστοτε εξουσιαζόντων...
Για σκέψου λίγο...
Και σοσιαλιστές λοιπόν θα γίνουν, και "φιλελεύθεροι" και ό,τι άλλο προκύψει...

F5PILOT είπε...

Παπαδακι ξέχασες το Krogias.
Axaxaxxaxa

F5PILOT είπε...

@Doc
Συμφωνώ απόλυτα. Οι σοβαροί μετριούνται στα δάχτυλα.

Ζημιάρης είπε...

Πάλι το ΟΥΦΟ βρίζει τους άλλους κοιτάζοντας τον καθρέφτη, είναι εντελώς πειραγμένος.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Πόσο χαίρομαι όταν επιβεβαιώνονται οι χαρακτηρισμοί μου προς κάποιους ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

F5PILOT είπε...

Και άλλος έτρεξε να πάρει τον τίτλο.
Χαχαχαχα

Ζημιάρης είπε...

Πούπουλα, φτερά, . . .
Η πουπουλού πιλοτάρει το F5 κατ΄ευθείαν στον exastal, . . .
Έλα πάλι χαρά μου.
Έλα πάλι.
Είναι γλύκα η κουκλίτσα!
Χαχαχα . . .