Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Στις ακατάσχετες αοριστίες του Γιωργάκη, ο Καραμανλής απάντησε με ηχηρή …. ΣΙΩΠΗ!

Η σιωπή του Καραμανλή αποτελεί την ισχυρότερη απάντηση, στις επικίνδυνες αοριστίες και στις κενές περιεχομένου, θριαμβολογίες του Γιωργάκη.
Ο Καραμανλής απαντά έτσι και στα ανέξοδα επικοινωνιακά τρικ που έχουν στήσει οι μηχανισμοί του συστήματος Πασόκ για να μας πείσουν ότι οι πάντες επικροτούν και εγκρίνουν τις προγραμματικές δηλώσεις (βλέπε ψέματα) του νέου πρωθυπουργού.
Ο Καραμανλής έδωσε τελικά την ηχηρότερη απάντηση που θα μπορούσε να δώσει η αξιωματική αντιπολίτευση. Απέφυγε συνειδητά να δευτερολογήσει.
Γιατί άραγε θα έπρεπε να απαντήσει στις προβοκάτσιες και τις ύβρεις του Πάγκαλου ή στα κονσερβοποιημένα χειροκροτήματα που έχουν στήσει τα κανάλια και τα γονατισμένα γιουσουφάκια στις κινδυνολογίες που πρόσφατα υιοθέτησε το Μαξίμου, όταν θα έπρεπε να απολογούνται για τα ψέματα που είπαν στον ελληνικό λαό.
Η συνειδητή σιωπή, τις περισσότερες φορές, αποδεικνύεται ισχυρότερη της φλυαρίας, της βουλιμίας και του τσαμπουκά που θέλουν να επιβάλλουν τα κατεστημένα και τα μεγάλα συμφέροντα…..

45 σχόλια:

stefanos είπε...

Ο Καραμανλής
παραιτήθηκε από το δικαίωμα
του αρχηγού της αντιπολίτευσης
να δευτερολογήσει
κατά τις Προγραμματικές δηλώσεις
της νέας Κυβέρνησης!!!
Αποτελεί μοναδικό φαινόμενο…
ομολογίας παράδοσης
και αποδοχή ότι όλα πήγαν στραβά...
Αλλά τι να πει κάνεις
για την αδυναμία δευτερολογίας
όταν ο φουκαράς δεν σηκώνει τα μανίκια
για να κουβαλήσει τη ΝΔ
στο ανέβασμα του Γολγοθά της διαδοχής.
Ούτε μισό λεπτό δεν διαθέτει.
Θέλει να φύγει,
λες και του φταίνε οι άλλοι
κι όχι οι επιλογές του!
Λέει «δεν σας αντέχω»,
στους οπαδούς του,
αυτούς που του παρείχαν
ολόπλευρη και εντυπωσιακή στήριξη
επί τόσα χρόνια...
Αν ζούσαμε στην αρχαία Αθήνα,
η κατηγορία και η καταδίκη θα ήταν:
Εξοστρακισμός στον ρίψασπη...

ιωαννα είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ , ΟΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥ... ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ΄΄ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΙΤΙΣΜΟΣ΄΄, ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΝ ΚΟΜΜΑ ΕΠΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ... Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΟΝΤΩΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΄΄ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΄΄ ΤΗΣ ΡΟΖΑΣ ΛΟΥΞΕΜΜΠΟΡΓΚ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΓΝΟΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ( ΟΠΩΣ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ)... ΖΗΤΩ ΣΤΗ ΜΙΝΤΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΧΑΥΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΙΣ ΕΦΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΄΄ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ΄΄ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕ ΄΄ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ΄΄ , ΕΥΓΕ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ.... ΕΥΓΕ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ Η ΜΗΝΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΗΣΕ....ΑΦΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑΣ... ΕΙΧΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙ '' MEA CULPA''....

Ανώνυμος είπε...

Στέφανε, εισαι τόσο βαθειά νυχτωμένος και μεθυσμένος από την αλαζονεία της ψεύτικης ευφορίας που καλλιεργούν οι Νταβατζήδες σας, που μόλις αρχίσει ο Λαός να συνειδητοποιεί την Μεγαλύτερη Απάτη της νεώτερης Ιστορίας σε βάρος του, να δω που θα βρείτε να κρυφτείτε! Όλος αυτός ο Θίασος του Αμερικανοεβραιοσπορίτη θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος πολύ πριν φθάσουν οι επόμενες εκλογές! Αν και η Ελλάδα θα είναι ο χαμένος, αν και όλοι μας θα πληρώσουμε τα σπασμένα, ηθικά όμως θα νιώσω τεράστια ικανοποίηση όταν ο μικρός και ανικανος αρχηγός σας ξεφουσκώσει από το "ντοπάρισμα" του τελευταίου χρόνου και επανέλθει στα πραγματικά του μέτρα: κάτω και από τον Κανένα!

Ανώνυμος είπε...

Θα προτιμούσα να δευτερολογούσε και όχι να κρύβεται. Είναι ακόμη αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μέσα σε όλες τις τόλμες να αναλάβει τις ευθύνες ας αναλάμβανε και αυτ'ην την φορά. Δεν νομίζω να είναι καλή εικόνα πολιτικού αυτή. Ειλικρινά κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Eγώ πιστεύω ότι σωστά επραξε ο Καραμανλής. Γιατί όσο μεγαλύτερη αποδοχή έχει ο ΓΑΠ , τόσο μεγαλύτερες είναι και οι ευθύνες του, τις οποίες θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τις φέρει ολομόναχος. Αρα, κύριοι, το πέσιμό του θα είναι και πιο θορυβώδες!

Και οπωσδήποτε, μεγαλύτερο θα είναι το βάρος που θα τον.....καταπλακώσει στην περίπτωση (βεβαιότητα)ότι δεν μπορεί να ικανοποιήσει ούτε κεραία από τους πομφόλυγες που εκτόξευε προεκλογικά -και τώρα βλέπετε σφυρίζει αδιάφορα!

Γιαυτό, πολλές φορές η σιωπή είναι εκκωφαντική!

Ανώνυμος είπε...

Οτι έκοψε όλες τις πολυτέλειες των υπουργών, τις μερσεντές, τα κινητά, τα αεροσκάφη όλα με κρατικά χρήματα τους μηνιαίους μισθούς 10000 ευρώ στα γκόλντεν μπόις δέν θας λένε τίποτα;
Ο Καραμανλής γιατί έστω και την τελευταία στιγμή δέν το έκανε;

Ανώνυμος είπε...

Προηγούμενε ανώνυμε, τα επικοινωνιακά τεχνάσματα είναι εύκολη υπόθεση.
Πολύ εύκολη.
Ο Γιωργάκης ξέρει από εμερικάνικο πολιτικό μάρκετιγκ της επιδερμικότητας και του φτηνού εντυπωσιασμού.
Αλλά, θα έπρεπε να ξέρεις ότι τα επικοινωνιακά κολπάκια δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την ανάληψη σοβαρών ευθυνών.
Για παράδειγμα, γιατί δεν αναφέρεσαι στη σημαντική αύξηση του Ε.Φ.Κ. που ανακοινώθηκε; εσύ ο ίδιος θα φωνάζεις αύριο που θα γίνει πανάκριβη η βενζίνη, που μέχρι σήμερα είχαμε τη δεύτερη φθηνότερη στην Ε.Ε.;
Την ανακοίνωση ότι η ακίνητη περιουσία θα φορολογείται και κάθε χρόνο (όπως το ΕΤΑΚ) αλλά ΚΑΙ κατά τις μεταβιβάσεις (+ γονικές παροχές + κληρονομιές) δεν την πρόσεξες;
Εαν είσαι ώριμος και σοβαρός άνθρωπος θα ήξερες ότι τα πυροτεχνήματα δεν φέρνουν ΠΟΤΕ σοβαρά αποτελέσματα.
Ελπίζω να έχεις δίκιο που ψήφισες το Γιωργάκη, εάν έχεις δίκιο αυτό θα είναι καλό για όλους μας.
Φοβάμαι όμως ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Είμαι σχεδόν απόλυτα σίγουρος ότι μέσα σρτο επόμενο εξάμηνο θα πούμε το δεσπότη παναγιώτη, από τους φόρους, την ανεργία και τη φτώχεια.
Μακάρι φίλε μου να υπήρχαν μαγικά ραβδιά στον πραγματικό κόσμο, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν!
Μόνο στα παραμύθια γίνονται αυτά, σαν τα παραμύθια που μας τάϊσαν προεκλογικά ο Γιωργάκης και ο Παπακωνσταντίνου και τώρα ήλθε η ώρα να πληρώσουμε την επιπολαιότητά μας.

Ανώνυμος είπε...

Η σταση του Κ.Κ ακομη και τωρα εδωσε μαθηματα σε καιροσκοπους της πολιτικης σε οποιο χωρο κι αν ανηκουν.

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ; ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ; ΓΙΆΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ; ΠΡΟΤΗΜΗΣΑΝ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ...Ε ΝΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο Κ.Κ...
θα στηριξει στα δυσκολα οχι προσωπικα τον ΓΑΠ,αλλα αυτο που συμφαιρει τον ΤΟΠΟ μας κι οχι την πολιτικη του καριερα ...πολυ καλα εκανε και θα κανει για οποιον αντιλαμβανετε τι παει να πει :ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΤΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραμανλης φερθηκε σαν εθνικος ηγετης. Οπως παντα φαιρετε η ΝΔ. Στα πεντεμισι χρονια της πρωθυπουργιας του παντα ζητουσε τη συναινεση για τη λυση των μεγαλων προβληματων, και εισεπραξε απο το ΠΑΣΟΚ την αρνηση και την κατασυκοφαντηση.Βεβαια τοΠΑΣΟΚ ειχε και βοηθεια στο θεαρεστο εργο του, τα γιουσουφακια της διπλοκης ,τους νταβατζηδες των ΜΜΕ,δηλ. ολο το συστημα που για χρονια ολοκληρα απομυζα τον ιδρωτα του ελληνικου λαου.Στην ομιλια του ειπε το αυτονοητο, αυτο που ελεγε σε ολη την προεκλογικη περιοδο,οτι δηλ δεν υπαρχουν ευκολα μετρα και οτι χρειαζονται δυσκολες αποφασεις για το μελλον του τοπου,και εκανε και το αυτονοητο προσφερε συναινεση στη ληψη αυτων των αποφασεων οτι δηλ θα εκανε ενας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ.Ας αναλογισθουμε ολοι ποσες φορες εκανε το ιδιο ο ΓΑΠ.Μην ψαχνετε, θα σας βοηθησω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ.

F5PILOT είπε...

@ελευθερος

"...εσύ ο ίδιος θα φωνάζεις αύριο που θα γίνει πανάκριβη η βενζίνη, που μέχρι σήμερα είχαμε τη δεύτερη φθηνότερη στην Ε.Ε.;"

Εεεεεπ!!!!!!!!!!!
Ηρεμαααα!!!! για ρίξε μια ματιά. Πίνακες 12-10 για τιμές με φόρους και χωρίς φόρους. Για ρίξε μια ματιά στις τιμές χωρίς φότους. Το πρόβλημα στην ελλάδα είναι εκεί. Η κυβέρνηση θα πρέπει να εστιάσει εκεί και πιστεύω θα το κάνει.

http://ec.europa.eu/energy/observatory/oil/doc/prices/bulletin_with_taxes/2009_10_12_with_taxes_1478.pdf

http://ec.europa.eu/energy/observatory/oil/doc/prices/bulletin_without_taxes/2009_10_12_without_taxes_1478.pdf

F5PILOT είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
F5PILOT είπε...

sorry

http://ec.europa.eu/energy/observatory/oil/bulletin_en.htm

F5PILOT είπε...

Και γιατί όλα τα μεγαλοστελέχη και οι υποψήφιοι τα ρίχνουν στον Καραμανλή; πχ Μεϊμαράκης Σαμαράς Παπαθανασίου Γιακουμάτος αυτοί μάλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται;

@DeFreJus
Προς το παρόν εχει ξεφουσκώσει ο Καραμανλής και έχει πάει πολύ κάτω από τον κανένα αυτό που είναι ακόμα αρχηγός της ΝΔ. Είναι;

Ένα θετικό μπορώ να διακρίνω στη στάση του Καραμανλή. Ότι κατάλαβε το πόσο κακό έχει κάνει στη χωρα.


Το 2004 στις προγραμματικές δηλώσεις του Καραμανλή τότε ο Παπανδρέου του πρόσφερε χέρι βοήθειας αλλά αυτός αλαζονικά δεν το αποδέχτηκε. Ε ρε πως αλλάζουνε τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

@F5PILOT

Ελπίζω να παριστάνεις τον ΑΝΟΗΤΟ και να μην έχεις ταυτισθεί σε όλα με τον αρχηγό σου (δηλαδή να ΕΙΣΑΙ ανόητος...)!!!

Για πες μου, βρε σαΐνι πιλότε, πόσο ηθικά και πολιτικά ορθό (political correct) είναι να ρωτούν οι δημοσκόποι (δεν φταίνε αυτοί, εκείνοι που τους παρήγγειλαν τις μετρήσεις) την άποψη για την καταλληλότητα ανάμεσα σε ένα εν ενεργεία πρωθυπουργό και σε ένα ηγέτη που ήδη έχει παραιτηθεί και δεν προτίθεται να ξαναδιεκδικήσει το πρωθυπουργικό αξίωμα; Στέκει τέτοιο ερώτημα, ανεγκέφαλα χαχολάκια με μυαλό... Γιωργάκη;

Εγώ θέλω να δω, μετά από 2-3 χρόνια, μια άλλη μέτρηση τι αποτελέσματα θα δώσει... Στο ερωτημα ποιος έλεγε την Αλήθεια στο Λαό και ποιος τον φλόμωσε στις απάτες για να αρπάξει την εξουσία!!! Εκεί να δεις που θα βρεθεί ο Αμερικανοεβραιοσπορίτης! Θα τον ψάχνουμε υπό... το μηδέν!!!

Ανώνυμος είπε...

@DeFreJus το μυαλό σου και μιά λίρα, οτι αυτά που λένε περί καταλληλότητας είναι φακέ το γνωρίζουν όλοι απο την εποχή του Σημίτη όταν ήταν 15 μονάδες πίσω το ΠΑΣΟΚ και αυτός ήταν καταλληλότερος. Το μάθαμε σε όλη την διάρκεια της εξαετίας Καραμανλή που καθόλη την διάρκεια της έβγαινε ο Καραμανλής μπροστά με τεράστια ποσοστά. Όλοι έχουμε καταλάβει εκτός απο κάτι βλάκες σάν και σένα το τί παίζει το ερώτημα καταλληλότητας, οτι πάντα είναι μπροστά ο εν ενεργεία πρωθυπουργός ειδικά άν είναι νέος με τεράστια ποσοστά.
Μόνο εσύ τις παίρνεις στα σοβαρά.

Ανώνυμος είπε...

@ελεύθερος συμφωνώ οτι είναι επικοινωνιακά τεχνάσματα και εγώ δέν συμπαθώ τις επικοινωνιακές τακτικές αλλά όλες αυτές οι σπατάλες δέν παύουν να είναι λεφτά, πολύ χοντρά λεφτά που χάνει η κρατική οικονομία.

Ανώνυμος είπε...

F5PILOT,
σε σύγκριση με κάτι "αχαρακτήριστους" ανεγκέφαλους πράσινους οπαδούς σε έχω σε εκτίμηση γιατί, έστω χροντρά χοντρά, καταλαβαίνεις τί παίζεται.
Σε ευχαριστώ για την αναφορά στα επίσημα στοιχεία της ΕΕ για τη βενζίνη.
Κατ' αρχήν να συμφωνήσουμε ότι μετά από φόρους πράγματι σήμερα στην ελλάδα έχουμε από τις χαμηλότερες τιμές στην Ε.Ε. στη βενζίνη.
Αναφέρθηκες στις τιμές αγοράς προ φόρου που πράγματι στην Ελλάδα είναι πιό ακριβές αποό το μέσο όρο. Δηλάδή υπονοεςίς ότι στην Ελλάδα το καρτέλ των Λάτση και Βαρδινογιάννη κερδίζει το χρήμα σε βάρος του δημοσίου;
θα ήταν εξαιρετικά λαΙκίστικο να λέμε τέτοια πράγματα, άν και επί της χρής θα συμφωνήσω μαζί σου ότι όσο περισσότερος είναι ο ανταγωνισμός στα διϋλιστήρια τόσο καλύτερο είναι για τον καταναλωτή, αλλά επίσης τόσο περισσότερα περιθώρια έχει το κράτος για να εισπράττει ένα καλό μερίδιο.
Τυχαίνει προσωπικά να μην έχω καθόλου καλή γνώμη γενικά για τους δύο ανωτέρω επιχειρηματίες, αλλά εξήγησέ μου κάτι.
Εάν είναι έτσι όπως τα λές, πρόσεξε ότι στις τιμές πρό φόρων χαμηλότερη τιμή έχουν οι πολύ μεγάλες χώρες (προφανώς λόγω οικονομιών κλίμακος στην αγορά και τη διϋλιση) ή για όποιες υπάρχει ένας ιδιαίτερο, συνήθως γεωγραφικό πλεονέκτημα.
Κοίτα για παράδειγμα τίς τιμές προ φόρων στην ισπανία ή την Ιταλία, παρόλα που έχουν τριπλάσια κατανάλωση η πρώτη και εξαπλάσια η δεύτερη.
Πώς το δικαιολογείς αυτό;
Για να τελειώνουμε, υπάρχει μία άτυπη σχέση ανάμεσα στις προ φόρων και μετά φόρων τιμές των καυσίμων, η διαφορά είναι κυρίως η φορολόγηση που πηγαίνει στην τσέπη τπυ κράτους.
Όταν προσπαθείς να ρίξεις τον πληθωρισμό χαμηλώνεις τον ΕΦΚ αλλά έτσι μειώνεις τα κρατικά έσοδα, υπέρ των καταναλωτών.
Όταν αυξάνεις τον ΕΦΚ, επιβαρύνονται οι καταναλωτές και προς όφελος των κρατικών εσόδων.
Περισσότερος ανταγωνισμός στη διύλιση θα ήταν πάντα καλοδεχούμενος αλλά δεν είναι ΑΥΤΟ το πρόβλημα φίλε μου.
Το πρόβλημα είναι ότι ο Γιωργάκης πάει τώρα να εισπράξει ένα σκασμό έμμεσους φόρους σε βάρος όλων μας, γιατί βλέπει ότι άλλο είναι να καταγγέλεις (και μάλιστα) κακοπροαίρετα και άλλο να κυβερνάς.
Πώς το λέει ο λαός;
Όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει.

F5PILOT είπε...

@DeFreJus

Γουστάρω που το δικό σου μυαλό δουλεύει με τον αλγόριθμο "από την πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλλα"
Όταν σε πιάνουν να κλέβεις πάντα ισχυρίζεσαι ότι φταίνε τα κλοπιμαία και όχι εσύ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ( Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ...) ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!
ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ....................
Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΑΡΓΑ Η' ΓΡΗΓΟΡΑ...ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!
ΕΥΤΥΧΩΣ Η' ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!

F5PILOT είπε...

@ ελεύθερος

Το πρόβλημα είναι ο έλεγχος και η φοροεισπρακτική φιλοσοφία. Δεν προωθώ τον ανταγωνισμό δεν ελέγχω τις τιμές ευνόώ την κερδοσκοπία απλούστατα γιατί έχω έσοδα αφού οι φόροι είναι επί της τιμής. Δηλαδή φτηνά καυσιμα λίγα έσοδα ακριβά καύσιμα αύξηση εσόδων. Όμως αυτό καταλαβαίνεις ότι δημιουργεί προβλήματα σε όλους τους κλάδους της οικονομίας.

Όταν ο Τίμος κομπάζει για τα κέρδη των ΕΛΠΕ νομίζω ότι αυτοκαρφώνεται. Πως αυξάνονται τα κέρδη όταν πέφτει η κατανάλωση;

Ανώνυμος είπε...

Η δευτερολογία που δεν έγινε από τον κ. Καραμανλή προφανώς έχει να κάνει με το ότι ο ίδιος δεν θα χαράξει την αντιπολευτική τακτική της Ν.Δ. στο μέλλον και δεν έχει να προσθέσει κάτι περισσότερο απ'αυτά που είπε στην ομιλία του. Άλλωστε η κυβέρνηση έχει πολιτικό χρόνο μπροστά της να αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους που έθεσε.
Το κομμάτι που με εντυπωσίασε έιναι ότι ο κ.Πρωθυπουργός έκανε μία επίσης κυβέρνηση παρέας και σίγουρα ο χρόνος της εσωκομματικά είναι πολύ λιγότερος απ' ότι θα δικαιούται από τα έργα της ή από τον λαό που θα έχει απαίτηση να συνεχίση. Πιστέυω ότι σε 2,5 χρόνια το μέγιστο η κυβέρνηση θα έχει υποστεί τεράστια φθορά , ανάλογη με αυτήν της Ν.Δ. Η εξουσία φθείρει αλλά και αυτοί που δεν είναι μέσα την εποφθαλμούν ως μάννα εξ ουρανού. Η κατάληψη θέσεων δεν γίνεται αναίμακτα οπότε δεν θα αργήσουν τα μαχαιρώματα.

Ανώνυμος είπε...

Βρε F5PILOT, αφού σου το είπα ότι συμφωνώ μαζί σου στο θέμα ότι πρέπει να υπάρχει όσο μεγαλύτερος ανταγωνισμός γίνεται ΚΑΙ στα διϋλιστήρια, όπως και σε όλους ανεξαιρέτως τους κλάδους της οικονομίας.
Πάντα επικροτώ ότι το συμφέρον του καταναλωτή είναι πιό σημαντικό από το συμφέρον οποιουδήποτε ιδιωτικού (ή κρατικού) ολιγοπωλίου, όσες θέσεις εργασία και εάν προσφέρει, όσους πολιτικούς εκβιασμούς και άν κάνει.
Χωρίς να θέλω να λαϊκίσω μιλώντας για τον Τίμο (άλλο ένα γεροντόπαιδο τζιμάνι που μετακόμισε πολιτικά, μέσω του Μίστερ L, εκεί που προσωπικά τον συμφέρει (ήταν και υπουργός κάποτε, φαντάσου διαπλοκή) σου ξαναλέω ότι η Ελληνική αγορά διύλισης δεν είναι αρκετά κερδοφόρα (σε σύγκριση με τα επενδυόμενα κεφάλαια και το χρόνο απόδοσης ROI) που να είναι ελκυστική για άλλλους παίκτες.
μακάρι να ήταν αλλά δεν είναι.
Εύχομαι να τραβήξει τέτοιους επενδυτές η κυβέρνηση του πασόκ, πιστεύει ότι υπάρχει μία πιθανότητα στο ένα εκατομμύριο;
Δεν βλέπω όμως να μου σχολιάζεις το ζουμί της υπόθεσης, δηλαδή την αύξηση των φόρων υπέρ του δημοσίου και σε βάρος των καταναλωτών.
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.
Είναι σωστό σε αυτή τη δυσπραγία και με την ανεργία να καλπάζει να αυξάνονται οι φόροι στα καύσιμα;
Σιχαίνομαι το "λαϊκισμό" που χρησιμοποιώ αλλά θα ήθελα την ειλικρινή σου γνώμη.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Βρε παιδιά ο πιλότος είναι εδώ!! Αεροπλανάκι δεν του πήρε ο θείος ΤΖΕΦΡΙ και προσπαθεί να μας αποδείξει ότι πάλι εμείς φταίμε !!!

χειροκρότημα στον χοντρό αντιπρόεδρο λοιπόν που πούλησε μόνο ένα νησάκι και έδωσε σαν γνήσια πρασινο ...σκουφίτσα ένα μόνο κούρδο στους τούρκους!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Πιλότε οι 100 μέρες γίνανε 760 και πάμε και για δανεισμό!!!
Το αγγούρι θα το φάει αυτός που θα δηλώσει πτώχευση και οχι αυτός που είπε την αλήθεια . Η ιστορία γράφεται και σε παρακαλώ πολύ διάβασε το Πρώτο θέμα τι ξεκίνησε να γράφει .....

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ , ΡΕ ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΕΤΕΙΝΕ ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ Γ.Α.Π.?
ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ 2004:ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ, Η ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ?


Υ.Γ.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΠΡΑΣΙΝΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΗΣΑΣΤΕ , ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΤΕ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερη απάντηση από τη σιωπή δεν μπορούσε να δώσει ο Καραμανλής.
Ηχηρό χαστούκι και στο κατεστημένο και στο σύστημα Πασόκ._

Ανώνυμος είπε...

Μιά σκέψη μου πέρασε απο το μυαλό.
Άν είναι το ισχυρό σας χαρτί αυτός ο άνθρωπος ένας θεός ξέρει τί είναι όλοι οι υπόλοιποι στην Νέα Δημοκρατία βουλευτές, στελέχη και οπαδοί.

F5PILOT είπε...

@ ελεύθερος

Μα αν οι τιμές προ φόρων πέσουν τότε αυξάνοντας τον φόρο οι τιμές παραμένουν στο ίδιο επίπεδο.

Θα βάλει χέρι λοιπόν αυτός που δεν χρωστά σε κανέναν σε αυτούς που κονομάνε; Θα το δούμε

Ακούγαμε τα ιδια και από τον Καραμανλή αλλά τζίφος και όχι μόνο. Όταν ο Πούτιν του πρότεινε μονάδα διύλισης αυτός σφύριξε αδιάφορα. Εύχομαι στην ξαναδιαπραγμάτευση του Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη να επανέλθει ο Πούτιν και να αποδεχτεί ο Παπανδρέου. Βέβαια αυτά τα πράγματα απαιτούν κάκαλα. Είδωμεν.

F5PILOT είπε...

Ρε Παπαδάκη γιατί άλλαξες όνομα;

Δεν ήξερα ότι διαβάζεις Μπόμπολα εγώ δεν χρειάζεται να διαβάζω μου τα λέει ο ίδιος.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΕΙΝΕ. ΤΟ ΕΊΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟ DEBATE. ΜΗ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ.
Η νέα Υπουργός Υγείας κ. Ξενογιαννακοπούλου αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της ακύρωσε απόφαση του προκατόχου της, για διορισμό προσωρινής Δοιηκούσας Επιτροπής στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, και επανέφερε τον καταδικασθέντα πρόεδρο κ. Εμμανούηλ Καλοκαιρινό...
Ο κ. Καλοκαιρινός στις 26-5-2009 καταδικάστηκε ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ από το Εφετείο Αθηνών με ποινή φυλάκισης 5 μηνών μαζί με υπαλλήλους του ΠΙΣ για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία και νόθευση Δημοσίου εγγράφου (του ΠΙΣ!!!).
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Στράτα - στρατούλα!
(Ευτυχώς που ήλθε ο Γιωργάκης και ησύχασα με τη διαφθορά. Εγγυώμαι και δεσμεύομαι έλεγε ο μπαγάσας, τόπε και τόκανε).

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

πιλότε δες τι έγινε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα αν γινόταν επί Αβραμόπουλου θα τον είχατε ξεσκίσει βρε !!
4 νεκρα μωρά η δικιά σου που είναι ;

Ανώνυμος είπε...

ειναι σπάνιο πράγμα να αναλαμβάνεις εξ ολοκλήρου την ευθύνη και να μην την ρίχνεις στους υφισταμένους σου. αναλαμβάνοντας την ευθύνη ολων των κακών πράξεων, αναγνωρίζεις ότι εσύ έχεις την ευθύνη της επιλογής των προσώπων που υπέπεσαν σε λάθη, σφάλματα, κλπ. αυτό σε ό,τι αφορά τον κ. Καραμανλή, πού δέν τον θεωρώ ρίψασπι. η ιστορία θα δείξει κάποτε γιατί ο κ.Καραμανλής ενώ ήξερε οτι θα χάσει τις εκλογές τις προκήρυξε. προσωπικά πιστεύω οτι δέν ειναι τοσο απλή η εξήγηση. ειναι πολυσύνθετη . δέν ειμαι ν.δ. ποτέ δέν ψήφισα αυτό το κόμμα, αλλά δέν ειμαι οπαδός της δημαγωγίας του λαϊκισμού και της μαύρης προπαγάνδας που πάντα έκανε και κάνει το πασοκ, ως άριστα εκπαιδευμένο στο να μιλάει με γλώσσα εύηχη, να κάνει επανάσταση στα λόγια, και να έχει άπειρες δικαιολογίες για τις υπαναχωρήσεις του, όπως τότε που θα φεύγαμε από την εοκ, το νατο και άλλα ωραία συνθήματα. οχι μόνο δέν φύγαμε αλλά βάλαμε και τζίφρα να περάσουν τα νατοϊκά στρατεύματα να διαλύσουν τη γειτονική μας γιουγκοσλαβία. οσο για τον κ. Πάγκαλο, αφού ο ελληνικός λαός, κάποιο μεγάλο κομμάτι του, ανέχεται να βρίσκεται στη βουλή με τα τόσα ανδραγαθήματά του και το ηθος του, τι να πεί κανείς. για τον κ. πάγκαλο και ολο το πασοκ έχει ως φαίνεται μεγαλύτερη αξία το σκάνδαλο του βατοπεδίου ή το παυλίδειο σκάνδαλο, οχι πως δέν έχουν, από την παράδοση μιάς ζωής που αγωνίζεται στον εχθρό του, και εννοώ τον Οτσαλάν. άσε τη σημαία που την πήρε ο αέρας το βράδυ των ιμίων. αλλά αυτά που δέν τους συμφέρουν τα καταπίνουν και του ανέθεσαν και μεγάλο αξίωμα. αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. μήπως ο λαός έχουμε τόσο πολύ αλλοτριωθεί ΄και δέν το έχουμε καταλάβει? στοίχημα. οτι αυτά που είπε ο καραμανλής θα τα κάνει ο παπανδρέου, γιατί ο καραμανλής δέν ειχε συνδικάτα να χειραγωγήσουν τον κόσμο, οπως έχει το πασοκ ούτε και μέσα ενημέρωσης να λιβανίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τον αυτοκράτορα και την ακολουθία του... πάντως οι Κύπριοι καλό ειναι να φυλάγονται, γιατί και την προηγούμενη φορά που πήγε το πασοκ στην κύπρο επί σχεδίου ανάν, δέν πήγε για καλό. Προσωπικά πιστεύω οτι ούτε και τώρα για καλό πάνε μαζί με τον κ. αναπληρωτή υπουργό εξωτερικών, βασικό συντελεστή του σχεδίου ανάν...Θα αντέξει ο Χριστόφιας, οπως άντεξε ο αείμνησος Τάσσος Παπαδόπουλος?

Ανώνυμος είπε...

αλήθεια το ελλειμμα που μέσα σε ενα μηνα έφτασε 12% τι ειναι? ασανσέρ που ειχε κολλήσει στον 8ο όροφο και ξαφνικά ξεμπλόκαρε? οταν έλεγε ο αλμούνια ότι ολοι οι πολιτικοί γνωρίζουν την κατάσταση, το πασοκ ειχε ωτασπίδες? κανένα δεν εκπλήσσουν αυτά που λένε τώρα. ήταν βέβαιο ότι μετεκλογικά θα πούνε οτι τα βρήκανε πολύ πιο μαύρα, για να προχωρήσουν σε άλλα μέτρα. αλλά τελικά να είμαστε η μόνη χώρα που λόγω κρίσης δέν είχαμε καμμιά επίπτωση, ε αυτό μονο το πασοκ θα μπορούσε να το ισχυριστεί. τελικά θα μας πούν ότι το πασοκ μόλις τώρα δημιουργήθηκε και ποτέ δέν υπήρξε και ήταν της φαντασίας μας όλη η εικοσαετία του κράτους των κλαδικών... Ολα μπορεί να συμβούν με αυτό το κόμμα...

Ανώνυμος είπε...

Ρέ Ανώνυμοι που μας ηρωποιείται τον Καραμανλή συνέλθετε λίγο σταματήστε να μπεκροπίνετε πιστεύετε ειλικρινά επειδή έκανε μιά υποκριτικά συναινετική εμφάνιση μετά την σαρωτική του συντριβή οτι έχει όλα τα φόντα να ξαναγίνει αμέσως πρωθυπουργός; Αυτά να τα έβλεπε πρίν 6 ολόκληρα χρόνια που κυβερνούσε την Ελλάδα τώρα πιά ότι και να κάνει είναι πάρα πολύ αργά για αυτόν και για σάς.
Ψάξτε να βρείτε τον κατάλληλο αντικαταστάτη του αλλιώς χαθήκατε, ο ίδιος τελείωσε και επίσημα όσο δέν καταλαβαίνετε οτι είναι παρελθόν το ισχυρό σας χαρτί τόσο ο Γιώργος θα σαρώνει.

stefanos είπε...

Το να αναρωτιούνται κάποιοι
για το έλλειμμα ,
είναι αν μη τι άλλο κωμικό έως κακόγουστο!
Ναι, ρε παιδιά,
εκτοξεύτηκε από τις 5/10/09 έως τις 18/10/09...
και φυσικά ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!
Όσο για τον μελλοντικό αρχηγό
της ιστορικής σας παράταξης, αναρωτιέμαι:
Με ποιόν θα αντιπαλέψετε τον ΓΑΠ;
ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ;
ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ;
ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ,
ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΠΟΣΤΑΤΗ;
Ωραίες και φερέγγυες προοπτικές έχετε!
Επιλογές Ευθύνης (που λένε).

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ , ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ,(ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΣΑΜΑΡΑ) ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΨΕΥΤΗ Γ.Α.Π. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΩ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Blogger Ο/Η Stefanos είπε...

Το να αναρωτιούνται κάποιοι
για το έλλειμμα ,
είναι αν μη τι άλλο κωμικό έως κακόγουστο!
Ναι, ρε παιδιά,
εκτοξεύτηκε από τις 5/10/09 έως τις 18/10/09...
και φυσικά ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

ΛΟΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ - ΨΕΥΤΗ Γ.Α.Π.:

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ!!!!!!!!


ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ , ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ!!!!!!!!!

stefanos είπε...

ΔΕΞΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ...

Π-Ο-Ι-Ο-Σ
Π-Η-Γ-Ε
Τ-Ο
Ε-Λ-Λ-Ε-Ι-Μ-Μ-Α
Π-Α-Ν-Ω
Α-Π-Ο
12%

ΕΛΑΤΕ-ΕΛΑΤΕ
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΕΙ
Ω, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ"

Ανώνυμος είπε...

Έξαλλος ο Γιώργος με τα συγκροτήματα των "νταβατζήδων"!


Ο Πρωθυπουργός διάβασε έκπληκτος τις κυριακάτικες εφημερίδες, όπου διαπίστωσε τα πρώτα χτυπήματα σε βάρος της Τίνας Μπιρμπίλη και του Δημήτρη Δρούτσα, τους οποίους δεν αποδέχεται το βαθύ ΠΑΣΟΚ.

Οργίσθηκε με τα μεγάλα συγκροτήματα των ΜΜΕ, που από αυτή την Κυριακή κιόλας ξεκίνησαν την προσπάθεια αποδόμησης υπουργών της Κυβέρνησής του, και μάλιστα στελεχών που αποτελούν προσωπικές επιλογές του, καθώς διετέλεσαν για πολλά χρόνια στενοί συνεργάτες του.

Λες και δεν το ήξερε ή δεν το περίμενε!

Εμείς το είχαμε γράψει από καιρό πριν και το επισημάναμε χθές σε σχετική μας ανάρτηση για τα κτυπήματα στην ...Τίνα Μπιρμπίλη! Διαβάστε εδώ!


Κύριε Παπανδρέου αυτοί σε στήριξαν, δέχθηκες την βοήθεια τους, αυτοί διαμόρφωσαν την κοινή γνώμη εναντίον του Καραμανλή και της κυβέρνησης του και εσύ νόμισες ότι έκανες αντιπολίτευση, πίστεψες ότι κέρδισες!

Πίστεψες ότι έφθασες στην κορυφή γιατί το άξιζες!

Πίστεψες ότι έπρεπε να γίνεις Πρωθυπουργός!

Εάν δεν τους κάνεις τα χατήρια σύντομα, μα πολύ σύντομα, θα αισθανθείς την ...αγάπη τους σε όλο της το μεγαλείο.

Η τακτική τους είναι γνωστή !
Πρώτα ξεκινούν περιφερειακά, στις προσωπικές σου επιλογές κ. Γιώργο Παπανδρέου και σιγά σιγά θα φθάσουν στον πυρήνα, στην καρδιά του συστήματος, που δεν είναι άλλος εκτός από εσένα προσωπικά!

Τότε να δείτε πανηγύρια που έχουν να γίνουν!

Πηγή: http://emprosdrama.blogspot.com/2009/10/blog-post_5536.html

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμος 6:26 μμ:

Συμφωνω απολυτα με οσα γραφεις για να μην επαναλαμβανω...Ομως δεν θα'πρεπε να βγει καποιος/Α απο αυτους που ειναι υπευθυνοι με οσα εκανα και πληγωσαν την παραταξη να βγει και να πει ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝ-ΥΠΕΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ...
ενας μωρε ενας/μια δεν εχει τα κοτσια ,(για να μην πω τιποτε αλλο ),να σταθει τωρα διπλα στον Κ.Κ ; τι ανθρωπαρια ειναι ολοι τους; φανηκε τωρα πως εσωθεν πριονιζαν την καρεκλα του ηγετη τους!!
Τους βλεπω τωρα να κοπτωνται για την αρχηγια και λεω:καλυτερα να κοπει το χερι μου παρα να ψηφισω αυτΕς/ους!!

Ανώνυμος είπε...

Blogger Ο/Η Stefanos είπε...

ΔΕΞΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ...

Π-Ο-Ι-Ο-Σ
Π-Η-Γ-Ε
Τ-Ο
Ε-Λ-Λ-Ε-Ι-Μ-Μ-Α
Π-Α-Ν-Ω
Α-Π-Ο
12%

ΕΛΑΤΕ-ΕΛΑΤΕ
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΕΙ
Ω, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ"

Κατακλύζουν τη δημοσιότητα τις τελευταίες μέρες, οι δηλώσεις του νέου πρωθυπουργού αλλά και του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για το ύψος του ελλείματος. Και αναρωτιέται κανείς: Προεκλογικά που είχαν συναντηθεί, δεν είχε ενημερώσει ο Διοικητής το Γιώργη για τα δεδομένα της οικονομίας, ώστε ο δεύτερος να μην υπόσχεται τα πάντα στους πάντες; Τώρα διαπίστωσαν και οι δύο την κατάσταση;

Ποιός εξαπάτησε ποιόν; Ο Διοικητής εξαπάτησε τον τότε αρχηγό της αντιπολίτευσης, δίνοντάς του την εντύπωση ότι η οικονομία δεν έχει μεγάλα προβλήματα και άρα ότι είναι δυνατές παροχές; Ή μήπως ο Προβόπουλος είπε τότε την αλήθεια αλλά ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ήταν που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, τάζοντας πράγματα που ήξερε ότι δεν θα μπορέσει να υλοποιήσει;

Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση της οικονομίας ήταν και είναι δύσκολη. Για να εκλεγεί, όμως, ο Γιωργάκης, έδωσε υποσχέσεις κόντρα στη λογική. Εξαπάτησε τους πολίτες, υφάρπαξε την ψήφο τους με ανέντιμο τρόπο. Πλέον κοιτάζει πώς να απομακρυνθεί από τις δεσμεύσεις του. Κι έρχεται να τον βοηθήσει ο κ. Προβόπουλος, μεγαλοποιώντας τώρα τα προβληματικά οικονομικά στοιχεία που ανακοινώνει. Και θα πείτε: μα είναι δυνατόν ένας Διοικητής, ένας επιστήμονας κύρους να ποδοπατά τα στοιχεία που ο ίδιος έδινε και να τα αλλάζει για να βοηθήσει το νέο πρωθυπουργό;
Η απάντηση είναι απλή: η θεσούλα είναι γλυκιά...


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν υπήρχε εισαγγελέας Οικονομίας θα έπρεπε τούτες τις ημέρες να βάλει πολλούς φυλακή. Η υποκρισία και το ψέμα περισσεύουν ενώ κάποιοι έχουν αρχίσει να κάνουν το… ψόφιο κοριό. Δεν ήξεραν, δε γνώριζαν, έμειναν έκπληκτοι από το έλλειμμα και το χρέος.
Δυστυχώς, πρώτους από όλους εκείνους που μετεκλογικά ανακάλυψαν τη διάλυση της οικονομίας είναι ο διοικητής της Τράπεζα της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, ο οποίος ουσιαστικά πληρώνεται αδρά με τα χρήματα του ελληνικού λαού για να λέει την γνώμη του για την οικονομία. Η ΤτΕ είναι ανεξάρτητη αρχή, αν θέλει δε δίνει λόγο στην κυβέρνηση, συντάσσει εκθέσεις και κάνει παρεμβάσεις χωρίς να ρωτάει κανέναν. Που ήταν τους προηγούμενους μήνες η Τράπεζα της Ελλάδος;
Έχουμε και λέμε: Μέσα στο καλοκαίρι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έλεγε ότι το έλλειμμα δεν ξεπερνά το 5% του ΑΕΠ, πάνω – κάτω 10 δις δηλαδή. Λίγες ημέρες πριν από τις κάλπες ο τότε υπουργός Γ. Παπαθανασίου δειλά – δειλά παραδέχθηκε ότι μπορεί να έχει ξεφύγει στο 6%. Περνάνε οι εκλογές και ξαφνικά από την Κωνσταντινούπολη και τη σύνοδο του ΔΝΤ ο Γ. Προβόπουλος ανακαλύπτει ότι το έλλειμμα μπορεί και να είναι 10%. Λίγες ημέρες μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης ο Γ. Παπακωνσταντίνου συναντάται με τον διοικητή της ΤτΕ και αίφνης το έλλειμμα ανεβαίνει στο 12%, δηλαδή κάπου 30 δις ευρώ.
Σε λιγότερο από 10 ημέρες δηλαδή το έλλειμμα ανέβηκε σχεδόν 7 μονάδες.
Η ΤτΕ που ήταν; Αυτή δεν παρακολουθεί τα μακροοικονομικά δεδομένα; Δεν είδε ότι κάτι τρέχει ή μήπως απέκρυψε τα πραγματικά στοιχεία ώστε να μην παρέμβει στις εκλογές; Κι αν το έκανε αυτό γιατί μετά τις κάλπες βγαίνει και μιλά για δυσθεώρητο έλλειμμα; Έχει κάνει κάποιο deal με το ΠΑΣΟΚ και δεν το ξέρουμε; Δηλαδή εγώ παρουσιάζω κατόπιν εορτής την «καμένη γης» και εσείς με κρατάτε στη θέση μου;
Τώρα ο κ. Προβόπουλος θα βγει την Τρίτη με την έκθεσή του και θα μιλήσει για έλλειμμα 12% και θα προτείνει σχέδιο για την εξεύρεση άνω των 10 δις σε βάθος διετίας. Όλα αυτά κατόπιν εορτής, ο κόσμος πήγαινε να ψηφίσει χωρίς να ξέρει τι πραγματικά γίνεται ενώ τώρα μαθαίνει την αλήθεια με τέτοιο ωμό τρόπο ώστε να προετοιμαστεί για τα σκληρά μέτρα που έρχονται.
Άξιος ο μισθός (και μάλιστα παχυλός) ορισμένων…
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ , ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Άσε ρε Στεφανάκο, αφού δεν ξέρεις από οικονομικά τί θέλεις και σχολιάζεις με τα αλαμπουρνέζικά σου;
Άφού δεν ξέρεις να ξεχωρίσεις το κεφάλι του γαιδάρου από την ουρά. Ξέρεις τί τράβηξε ο Αλογοσκούφης να πληρώνει τους τόκους του Σημίτη και του Αντρέα;
Για κοίτα τα επίσημα στοιχεία.
Από 2004 έως και 2008 μέσος όρος 11 δισ ευρώ το χρόνο, κάθε χρόνο.
Επειδή είσαι τόσο άσχετος που μπερδεύεις τα εκατομμύρια με τα δισεκατομμύρια θα σε βοηθήσω μπας και καταλάβεις περί τίνος πρόκειται:
Πρόκειται για σχεδόν ΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.
Δηλαδή πληρώσαμε τέσσερα χρόνια τέσσερις Ολυμπιάδες, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.
Κατάλαβες λοιπόν πουλάκι μου τί έκαναν τόσα χρόνια ο Αλογοσκούφης και ο Kαραμανλής;
Πλήρωναν τα χρέη και τους τζερεμέδες σας, πανάσχετοι και θρασείς τυχοδιώκτες.
Τώρα όμως που θα πρέπει ΕΣΕΙΣ να τα πληρώνετε ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ.
Έτσι, για να νοιώσετε και εσείς (έστω μία φορά) πώς είναι να είσαι και δαρμένος και πηδημένος.

stefanos είπε...

δεξια σκυλακια
να γαυγιζετε οσο θετε...
αλλωστε γι αυτο σας εχουμε!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ , ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ -ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ-ΠΕΝΝΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!

ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ ΕΙΣΑΙ : ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ!!!!!!!!!!!