Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Που και γιατί κρύβεται ο Γιωργάκης;

Αλλιώς μας τα είχε πει ο Γιώργος Παπανδρέου. Ξεκίνησε με ορμή την πρωθυπουργική θητεία του. Ανέβηκε με δρασκελισμό τα σκαλοπάτια του Μεγάρου Μαξίμου. Στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου κάλεσε τον Συνήγορο του Πολίτη. Η συνεδρίαση μεταδόθηκε σε απευθείας μετάδοση από την τηλεόραση. Επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά το υπουργείο Παιδείας. Καλούσε τους Υπουργούς σε συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου μέχρι αργά το βράδυ. Επισκέφτηκε την Ολυμπία. Μας έδειξε πόσο αμαθείς ήμασταν, που δεν γνωρίζαμε τον Ασεμπίγιο. Και από τότε... σιγή. Ελάχιστες οι δημόσιες εμφανίσεις του Πρωθυπουργού. Σεβαστή η επιλογή του. Μόνο που όταν δεν εμφανίζεται εκείνος, εμφανίζεται ο αναπληρωτής του. Ο αντιπρόεδρός του. Που στην προκειμένη περίπτωση, είναι ο τέταρτος βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής. Ξεπεσμός, δε νομίζετε;
"Καθημερινές Πινελιές"
Διαβάστε και στον "Πατριωτικό Λόγο":"ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΙΤΣΑ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..."

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.ΒΡΗΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΩΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ

socrates είπε...

Δεν είναι ότι δεν ασχολείται με τα θέματα της χώρας ο Γιωργάκης, απλά τακτοποιεί (με μια μυγοσκοτώστρα στο καθε χέρι) τον παράδεισο που θα μας παραδώσει μόλις περάσουν οι πρώτες 100 ημέρες, εκεί γύρω στα Χιστούγεννα.
Ευτυχώς που δεν τόν ψήφισα να αυτομουτζώνομαι τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα.

F5PILOT είπε...

Κρύβεται; Μα σήμερα δεν ήταν στη Θεσσαλονίκη. Α στο όνειρό σας το είδατε. ¨ετσι θα θέλατε. Θα κουρα στήτε τα επόμενα 20 χρόνια με τα ίδια και ίδια.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή έκανε κάτι σήμερα! Κουράστηκε ο άνθρωπος. Είστε για τα πανηγύρια!

F5PILOT είπε...

@Οκτώβριος 26, 2009 4:30 μμ
ΣΕ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΟΝ κΑΡΑΜΑΝΛΉ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΊΝΗς;
αΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Nαι δεν μπορούμε να τον συγκρίνουμε με τον Καραμανλή, γιατί ο Γιώργαρος είναι ο μοναδικός επιζών που άλλαξε αλυσσίδα στο ποδήλατό του εν κινήσει.Γιαυτό είναι "ακούραστος", "ακάμαντος", ο Μέγας Γεώργιος!

F5PILOT είπε...

Η ΝΔ είναι ξεπερασμένο προϊόν είπε η κολλητή σου η θοδώρα. Καλά είναι πράματα αυτά; Εσείς εδώ με τον Βασιλάκη να κάνετε μια προσπάθεια να μας πέισετε ότι σε λίγο πέφτει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και κερδίζει τις νέες εκλογές η ΝΔ και αυτή να βγαίνει και να κάνει τέτοιες δηλώσεις;
Σας έχει γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελανι.
Άκου δήλωση

Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ

ΟΎΤΕ ΕΓΏ ΘΑ ΤΟ ΈΛΕΓΑ ΑΠΌ ΣΕΒΑΣΜΟ.
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΊΕΣ ΣΑΣ

socrates είπε...

Ο φουμαρο-πιλότος και ο καλλιτέχνης της λαδομπογιάς συνεχίζουν να διεκδικούν το τίτλο του ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ τσαρλατάνου.
Ρε κακόμοιρα ζαγάρια, άντε να εκλέξτε κανένα γραμματέα υπουργείου να κυβερνήσετε που ακόμη κάνετε σαν να είσαστε αντιπολίτευση!
Ποιόν καταγγέλετε βρέ, τον εαυτό σας;
Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 20 ΜΕΡΕΣ;
Γέλια, πολλά γέλια με τα πράσινα σούργελα!

F5PILOT είπε...

Ενώ εσύ Λεό πάντα μέσα στο θέμα είσαι. Αχαχαχαχα