Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Και η Μπιρμπίλω υπουργός!

Όλη η παρέα του Γιώργο πήρε υπουργείο. Στα δελτία των οχτώ το λένε "με σφραγίδα Γιώργου"! Δηλαδή όποιος έπινε καφέ με το Γιώργο ή παίζανε μαζί τα γκατζετάκια και δεν τον ήξερε ούτε ο θυρωρός του ξαφνικά έγινε διάσημος! Του έδωσε υπουργείο ο Γιωργάκης σε μια "ευέλικτη", θηλυκή και ολιγομελής κυβέρνηση! Οι 43 υπουργοί-υφυπουργοί γίνανε ..... 36! Με την κυρία Λούκα του Πασόκ μέσα και τον Καρχιμάκη.... υφυπουργό! Έλεος ρε Γιώργο! Τον Καρχιμάκη υφυπουργό; Το σκεφτόσουνα πολλή ώρα;
Πάντως στη Μπιρμπίλη ο Γιώργος χρώσταγε! Είναι η κυρία που έγραφε αυτούς τους υπέροχους λόγους του Γιωργάκη! Οι λόγοι που μας γοήτευσαν. Οι λόγοι που είχαν βάθος και πλάτος και ύψος απροσμέτρητον. Οι λόγοι που καθήλωναν το πανελλήνιο. Οι λόγοι που έκαναν τα κατεστημένα να τρέμουν! Άντε βρε Γιώργο πέστο! Η Τίνα ανήκει στο λαό.
Μια απορία! Η Μπιρμπίλη έγραφε τέτοιους λόγους ή ο Γιωργάκης τους διάβαζε λάθος; Αυτή την απορία πάντα την είχα! Και γιατί ο πρωθυπουργός Γιώργος κάθε πέντε λέξεις άλλαζε σελίδα; Πρεσβυωπία έχει και του γράφουν τα γράμματα σε μεγάλη γραμματοσειρά;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι αυτή;

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

Η Τίνα Μπιρμπίλη ήταν η υπεύθυνη σχεδιασμού της πρότασης για "πράσινη ανάπτυξη" στο γραφείου του Παπανδρέου. Για δημοσιογράφο σε βρίσκω αδιάβαστο (πέρα απο είρωνικό).

Παπουτσάκης είπε...

Κάνουμε και πλάκα προς το παρόν μια και η πραγατική πολιτική, ξεκινά ουσιατικά αύριο!
Εσύ ξέρεις τι πραγατικά έχει στο υπέροχο μυαλό του ο γιωργάκης και από τούδε και στο εξής και η "παρέα του";

Ανώνυμος είπε...

Κε Παπαχατζή του ΠΑΣΟΚ webteam, στα ιστολόγιά σας. Εδώ γράφουμε ό,τι γουστάρουμε χωρίς να προσβάλλουμε κανέναν. Άϊντε "αδέσμευτοι" μπλόγκερς

Ανώνυμος είπε...

Άντε στη γωνία να δείς άν έρχομαι Παναγιώτη.
Γελάει ο κόσμος με την πράσινη ανάπτυξη και τις ιλλιγιώδεις επενδυτικές της προοπτικές!!!
Εάν νομίζει ο Γιωργάκης ότι ένας από τους λόγους που σας ψήφισε ο λαός είναι ανέκδοτα σαν αυτό της πράσινης ανάπτυξης και όχι η οικονομική κρίση δεν θα ργήσει να έχει την τύχη του Καραμανλή!

F5PILOT είπε...

@Παναγιώτης Παπαχατζής

Παναγιώτη άσε τον κόσμο να κλάψει και να κηδέψει το πτώμα. Μη τους κακιώνεις που σκέφτονται σαν δεξιοί. Δεν φταίνε αυτοί. Έτσι γεννήθηκαν.

Ανώνυμος είπε...

Πασοκ
Μπραβο

ΤΟΥ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
.
"Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η blogόσφαιρα πρασινοφρουρείται. Είναι κοινή παραδοχή ότι το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Γ. Παπανδρέου χρωστάει πολλά σε επώνυμους και ανώνυμους bloggers,
...."

λες την αληθεια

Το Πασοκ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ χρωσταει πολλα στους μλογκερ οπως ο δρ Κουτσουκος Αναστασιος πρωην υποψηφιος βουλευτης Β Αθηνας

Η Τίνα Μπιρμπίλη δεν ηταν τιποτα μπροστα στον Δρ Κουτσουκο...

Ολοι γνωριζουν οτι η Τινα Μπιρμπίλη διαβαζε τα αρθρα του δρ Κουτσουκου στο PRESS-GR.blogspot.com και αλλου και τα αντεγραφε και τα παρουσιαζε για "δικα της"!!

Πρωτος ο δρ Κουτσουκος μιλησε υπερ του Γιωργου και μιλησε απο

τις 18-08-2008 απο την Τηνο για
"ανατροπη του κλιματος υπερ του Πασοκ"!

Κανεις τοτε δεν πιστευε στην ανατροπη γιατι το Πασοκ
ηταν πισω -7 % και υπο διαλυση!


αν θελετε δεν υπηρχε καμια "ανατροπη" αλλα την προξενησε ο ιδιος o dr Koytsoukos δια της μαζικης ψυχολογικης υποβολης-προπαγανδας...

ο δρ Κουτσουκος εστησε τις ψυχολογικες κοινωνικες συνθηκες καταρρευσης της δεξιας!!

Μονος του ο δρ Κουτσουκος "εστησε" το προφιλ του "ηγετη Γιωργου" γιατι οι Γερουλανοι τοσα χρονια ηταν παντελως ανικανοι να το φτειαξουν και ολοι σημερα που φορανε κοστουμια τον βριζανε!!

Ο δρ Κουτσουκος εβγαινε στις δυσκολες στιγμες και ανυψωνε το ηθικο των Πασοκων...μιλησε για νεα σεισαχθεια και σηκωσε ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ και μονος του ηταν εναντιον των Ματ του Πολυδωρα...

που ηταν ολοι οι αλλοι που σημερα ειναι "υπουργοι" ολοι τους βριζαν τον Γιωργο αλλα και τον δρ κουτσουκο τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ που υποστηριζε τον Γιωργο..??

Αν θελετε μονος του ο Δρ Κουτσουκος με προσωπικες θυσιες και οικονομικες θυσες γρεμισε την δεξια με την βοηθεια...

λιγων μπογκερ και των εντιμων πρασινοφρουρων και του λαου που πειναγε και ηταν σε απογνωση!!

Αν θελετε ο Γιωργος εχει μια ειδικη ψυχολογια-φοβια: δινει αξιωματα σε οσους τον βριζουν και εγκαταλειπει οσους τον στηριζουν!!

Αυτη ομως η φοβια εχει και ημερομηνια λήξεως....η αχαριστία δεν εκτιμαται από τον λαό...

ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ!!

Ο δρ Κουτσουκος εγινε ο "θρυλος" μιας κοινωνιας που αντιστεκεται στην ολιγαρχια και πολλοι δεν γνωριζουν αν ειναι υπαρκτο προσωπο!!

Πολλοι νεοι τον εχουν προτυπο.
Παπουδες και γιαγιαδες δακρυζουν οταν του σφιγγουν το χερι!!

Οταν περναει απο τον δρομο ο δρ Κουτσουκος ολοι οσοι τον γνωριζουν τον χαιρετουνε και τον αγκαλιαζουν γιατι γνωριζουν την αληθεια!!


Αποτελεσμα?

1. Κυνηγηγηκε ανηλεως απο την δεξια. O DR KOUTSOUKOS EINAI ENAΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ

2. κυνηγηθηκε ανηλεως απο την μαφια του γαφειου της Δαμανακη που συνεργαζοταν με την μαφια της Γιαννακου (και τωρα μετακομισαν και στην Διαμαντοπουλου!!)

3. του προξενησαν μεγαλο οικογενειακο προβλημα με την βοηθεια δεξιων δικηγορων του ΔΣΑ ΤΟΥ ΠΑΞΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ που τους εχει καταγγειλει..

3. τον βγαλαν απο τις λιστες οι ανικανοι "οι ακαπνοι οι πιπατζουδες και οι φλωροι" και υπεκυψε στις ορεξεις τους και ο Γιωργος λογω της φοβιας που εχει..

4. επειδη δεν μπορουσαν να τον "ελεγξουν" τον βριζαν και οι δεξιοι και οι "ανικανοι" δηθεν πασοκοι (αλλα τους ταπωσε αφου γνωριζε και την διαφορα νικης 11% που προξενησε ο ιδιος )!

5. ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ" (ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ")

6. δεν θα του δοσουν ποτε καμια θεση για τι τον τρεμουν ΟΠΩΣ ΕΤΡΕΜΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΟΙ ΒΑΥβΑΡΟΙ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ!!

7. ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ γιατι το αξιζει ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ (ο οποιος του οφειλει τουλαχιστον ενα ευχαριστω που "απο το πουθενα" τον εκανε σε ενα χρονο Πρωθυπουργο)

ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ

25 Οκτ 2009 7:18:00 μμ