Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Διώξεις Πασόκ. Όλα γίνονται για τα δικά τους παιδιά. Για τους δικούς τους φίλους!

Θλιβερή η ακατάσχετη επιχειρηματολογία των γονατισμένων δημοσιογράφων στα «Μέσα Μαζί», για την υποστήριξη της σοσιαλιστικής βαρβαρότητας στο θέμα της απόλυσης χιλιάδων νέων από τα stage. Προσπαθούν μάλιστα να μας πείσουν για την ορθότητα της κοινωνικά ευαίσθητης πολιτικής του νέου Πασόκ και του Γιωργάκη!
Πραξικοπηματικά στέλνουν στο δρόμο χιλιάδες νέους, στην προσπάθειά τους να καταργήσουν μια όντως σκληρή εργασιακή πραγματικότητα αντικαθιστώντας τον με ένα μεσαιωνικό παροξυσμό. Πετάνε στα σκουπίδια και στους δρόμους τους μη αρεστούς για να περάσουν οι κολλητοί! Οι θέσεις αδειάζουν και πρέπει τάχιστα να αναπληρωθούν λόγω «ευρυθμίας» των υπηρεσιών. Ήδη οι μόνιμοι σκούζουν …. Εντελώς συμπτωματικά! Επειδή οι κυβερνώντες και το βαθύ κράτος «έχουν πάντα δίκιο» θα καλύψουν τα κενά τάχιστα και «δημοκρατικά». Όπως οι Γενικοί Γραμματείς στα Υπουργεία. Χιλιάδες βιογραφικά που δεν πρόκειται ποτέ να ελεγχθούν. Έπειτα με παχύδερμο θράσος και την πλήρη σύμπραξη των «Μέσων Μαζί» θα γίνεται και πάλι του Πασόκ σε διορισμούς, βολέματα, νέες μορφές συμβάσεων και κάθε είδους πελατειακές και κομματικές εξυπηρετήσεις!
Θλιβερή η προσπάθεια του συστήματος να ρίξει τις αμαρτίες ενός τεράστιου κοινωνικού προβλήματος στις πλάτες των τελευταίων υπευθύνων στο Υπουργείο Εργασίας. Ένα πρόβλημα που ήταν καθεστώς επί Πασόκ και διογκώθηκε κυρίως τη Σημητική περίοδο 1997-2000. Όταν οι πάντες διορίζονταν μέσω κλαδικών, βουλευτών και υπουργών του κινήματος, οι διαδικασίες ήταν «δημοκρατικές». Όταν γέμιζαν τις υπηρεσίες με χιλιάδες (παράνομους) νόμιμους και συμβασιούχους, όλα ήταν «νόμιμα» και προπάντων «ηθικά»!
Όπως λέει ο Πάγκαλος, πλήρης αλαζονείας και αυθάδειας:«το κράτος δεν έχει καμιά σακούλα που μοιράζει λεφτά σε φτωχούς και άνεργους»! Η «σακούλα» ανήκει στο Πασόκ, στους φίλους και τα μέλη τους! Η «σακούλα» είναι κεκτημένο «των δικών τους» ανθρώπων.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προφανως το ΠΑΣΟΚ δεν κατεβαλε τοσο κοπο να επανακτησει την εξουσια για να τη μοιρασει αξιοκρατικα. Αν αυτος ηταν ο σκοπος του θα ειχε κανει και πιο εποικοδομητικη αντιπολιτευση σε αντιθεση με το "ΟΧΙ σε ολα" που χρησιμοποιουσε συστηματικα για να υπονομευσει οτι καλο προτεινε η κυβερνηση της ΝΔ.
Αυτο που με σοκαρει προσωπικα ειναι το "συστημα ΠΑΣΟΚ" που με αριστη επικοινωνια και ελεγχο των μεσων μπορει και περναει ελεφαντα απο ματι βελονας. Οι προεκτασεις αυτου στα εθνικα μας θεματα με φοβιζουν ακομη περισσοτερο... Ουσιαστικα εχουμε μια κυβερνηση που μπορει να περασει οποιο μετρο θελει και να μας το σερβιρει με τροπο που να μας ...αρεσει κιολας. Φρικιαστικο...

Ανώνυμος είπε...

Οντως. μπορεί να ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία, και τα ΜΜΕ θα το περάσουν σαν μεγάλη επιτυχία!! Τέτοιος έλεγχος των ΜΜΕ ούτε επί της επταετίας της χούντας

stefanos είπε...

Χαζομάρες...
Χαζομάααααρες...
(έτσι δε λέει
κι ο Λαζόπουλος)
Χαζομάαααααααααρες...

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ , ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΤΑΖ (ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ) ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΚΑΤΑΠΟΘΗΚΗ (Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ) ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΟ.....!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΓΙΟΖΟΠΑΙΚΤΗ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ, ΤΟ 2004 ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΥΙΟΥ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ!!!!!

ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΠΡΑΣΙΝΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ(ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ- ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ κτλ.κτλ)!!!!!!!!!

180.000 ΠΡΑΣΙΝΟΚΑΡΤΟΥΧΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕ ΤΟ 1989 Ο ΜΑΛΑΚΑΝΤΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!!!!

ΥΓ1. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
ΠΑΝΤΩΣ!!!!!

ΥΓ.2 ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!!!!!!!!

ΥΓ.3 Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ COSCO. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ!!!!!!!!

Υ.Γ.4 550 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ (220 ΕΥΡΩ ΑΥΞΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ)ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΤΟΥ Ο.Γ.Α..ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ 30 ΕΥΡΩ !!!!!!!!!

Υ.Γ.5 ΤΟ 2004 Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ 25000 ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΣΤΑΖ!!!!!!ΤΟ 2009 Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΙΩΧΝΕΙ 25000 ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ!!!!!!!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 2004
ΟΤΙ ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ!!!!!!


ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΙΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΜΟΝΟ , ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ exastal,
Το ΠΑΣΟΚ βρίσκει προφάσεις για
να τακτοποιήσει τα "δικά" του
παιδιά. Θα σταματήσει προσωρινά
ότι έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση για θα φτιάξει ξανά
τις πράσινες στρατιές. Το έργο το έχουμε ξαναδεί.

stefanos είπε...

.......ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ.......
......ΧΑΖΟΜΑΑΑΡΕΣ......
.....ΧΑΖΟΜΑΑΑΑΑΡΕΣ.....
....ΧΑΖΟΜΑΑΑΑΑΑΑΡΕΣ....

stefanos είπε...

Σκούρα τα πράγματα στη ΝΔ! «Το κόμμα βρίσκεται σε βαθιά κρίση» και ένας θεός ξέρει πότε θα τελειώσει ο Γολγοθάς!
«Οι επίδοξοι αρχηγοί είναι πολύ λίγοι για να πάρουν στην πλάτη τους το βάρος της ανασύνταξης και της ανάκαμψης».
Ποιος θα «περιμαζέψει» και θα «συμμαζέψει τους πλίνθους και τους κέραμους που άφησε πίσω της η πενταετής (μη) διακυβέρνηση Καραμανλή»;
Με καταιγισμό ερωτημάτων αρχίζει το άρθρο του ο Ανδρέας Παππάς (Athens Voice, 21-10-09) για να συνεχίσει με διαπιστώσεις: Για το πρόβλημα που έχει η γιαγιά Ντόρα με την «λαϊκή δεξιά» και «κυρίως να δώσει στην παράταξη αέρα νίκης». Για τον Αβραμό που δεν είναι παρά ένα «μπλέιζερ που μιλάει» (όπως είχε πει ο Σταμάτης Φασουλής. Για τον Ψωμιάδη ότι δεν είναι παρά «ο φασουλής της παρέας».
ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! Αμάν καρφώματα και σουτ βολέ κατευθείαν στη μάπα του Αντωνάκη… Παρακολουθήστε πολυβολισμό (κατά βούληση)…
«Επαγγελματίας ανεπάγγελτος (σε αυτό το πεδίο, θα μου πείτε, έχει καλή και μεγάλη παρέα, και μάλιστα από όλους τους πολιτικούς χώρους), βουλευτής από 26 ετών, χωρίς πριν ή έκτοτε να έχει δουλέψει έστω και μία ημέρα στη ζωή του, ανέβηκε σταδιακά στην κομματική ιεραρχία, για να φτάσει υπουργός των Εξωτερικών το 1990-93, στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Αυτός λοιπόν ο κύριος, φαντασιωνόμενος ίσως ότι καλείται να πρωταγωνιστήσει σε remake των «Μυστικών του βάλτου», που είχε γράψει πριν από περίπου έναν αιώνα η προγιαγιά του, μας οδήγησε σε μια τεράστια περιπέτεια, από την οποία η χώρα ακόμη προσπαθεί να απεμπλακεί. Με τη θερμή συμπαράταξη και συστράτευση του παπαδαριού (και μάλιστα σε ανώτατο επίπεδο), ενεργοποιώντας τα πιο σκοταδιστικά, εθνικιστικά και ξενοφοβικά ανακλαστικά σημαντικού τμήματος του κοινωνικού σώματος, εγκλώβισε την εξωτερική πολιτική μας σε μια στείρα, αδιέξοδη και μακροπρόθεσμα εξαιρετικά επιζήμια για τη χώρα πλειοδοσία «εθνοπαλικαρισμού» απέναντι στη γειτονική χώρα.
Επιπλέον, σαν να μην έφτανε αυτό, υπήρξε και ανατροπέας της κυβέρνησης του κόμματός του, αυτού του ίδιου κόμματος του οποίου φιλοδοξεί σήμερα να ηγηθεί, δίχως ποτέ να εξηγήσει πειστικά για ποιους ακριβώς λόγους οδηγήθηκε σε μια τόσο ακραία απόφαση (πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί επ’ αυτού).
Έσχατο χρονικά, αλλά και ενδεικτικό: κατά το πρόσφατο πέρασμά του από το Υπουργείο Πολιτισμού κατάφερε και πάλι να «διακριθεί» για την ασχετοσύνη του, αλλά και για την αδυναμία/απροθυμία του έστω και να αγγίξει καίρια όσο και επείγοντα προβλήματα της αρμοδιότητάς του. Ένα-δυο εγκαίνια για να μας «παίξει» η τηλεόραση, κι αυτό ήταν όλο. Και μόνο η «πολιτεία» του στο χώρο του βιβλίου, τον οποίο τυχαίνει να γνωρίζω και να παρακολουθώ κάπως καλύτερα, θα αρκούσε για να αντιληφθεί κανείς περί ποίου ανεκδιήγητου κράματος ανικανότητας, ανεπάρκειας και αγραμματοσύνης πρόκειται»…
ΚΑΛΑ, Ε! ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ…
Και τελειώνει, ο καταιγιστικός Ανδρέας Παππάς με το ρεζουμε, το ηθικό δίδαγμα…
«αν πράγματι η Νέα Δημοκρατία ήθελε να κάνει μια επιλογή με στοιχειώδη προοπτική, θα έπρεπε ίσως να παρακάμψει τη γενιά των 55άρηδων και των 60άρηδων και να αναζητήσει λύση στην επόμενη γενιά, σε κάποιον σαν τον Χατζηδάκη, ας πούμε. Ούτε τον ξέρω τον άνθρωπο ούτε μου πέφτει λόγος. Απλώς νομίζω ότι είναι από τους λίγους μη φθαρμένους που διαθέτει σήμερα η Κεντροδεξιά, αλλά και από τους λίγους ικανούς να βάλουν τρεις σκέψεις και τρεις φράσεις στη σειρά. [εδώ μας τα χαλάς κύριε Ανδρέα μας… ακου κεντροδεξιά! Η δεξιά λένε, η Δεξιά]. Μετά θυμάται την περίπτωση Καραμανλή που είχε εκτοπίσει τη γερουσια (Σουφλιά, Πολύδωρα και τα τοιαύτα). «Βέβαια, θα μου πείτε» συνεχίζει «εκτός από την ιδιότητα του 40άρη, …είχε και ονοματεπώνυμο τεφαρίκι: Κώστας Καραμανλής. Σωστό κι αυτό. Όσο για τον Χατζηδάκη, στην καλύτερη περίπτωση το όνομά του παραπέμπει στον… Μάνο Χατζιδάκι, του οποίου το «Χάρτινο το φεγγαράκι» λέγεται ότι αγαπούσε ιδιαίτερα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Λέτε να φτάνει αυτό»;

F5PILOT είπε...

Ρε Στέφανε γιατί δεν αφήνεις τα παιδιά να δραπετεύσουν από την πραγματικότητα και να φανασιωθούν ότι το κόμμα τους είναι ένα σοβαρό και ικανό να κερδίσει τα χριστούγεννα τις εκλογές που θα γίνουν;
Νομίζω ότι παραβιαάζεις τα συνταγματικά και τα ανθρώπινα δικαιώματά τους στη φαντασία και τα όνειρα.
Ντροπή σου ονειροφασίστα.

stefanos είπε...

ΛΑΡΚΟ: Το σκάνδαλο της κακοδιαχείρισης και της προπώλησης

Το Golden boy:

«Οι εργάτες είναι κακομαθημένοι. Δεν εκτιμούν τίποτα από όλα όσα τους προσφέρει η εταιρεία. Δωρεάν σπίτια, δεν πληρώνουν λογαριασμούς, όσα παίρνουν τους μένουν στο χέρι. Κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο μια λίστα με γκόλντεν μπόις και τάχα μου άχρηστους διευθυντές, που τάχα μου αυξήθηκαν από 12 σε 52 τα τελευταία χρόνια. Είναι και το δικό μου όνομα στη λίστα. Γιατί να γράψεις για τους εργάτες και τα ατυχήματα και όλα αυτά και να μη γράψεις για το τεράστιο έργο που προσφέρει η εταιρεία στην περιοχή και την Ελλάδα ολόκληρη;» Το γκόλντεν μπόι που κάθεται απέναντί μου μιλά «για τη φύση του εργάτη, που είναι απείθαρχη και τεμπέλικη κι όλο ζητάει, ζητάει, ζητάει».

Η Εργατιά:

«Ε, λοιπόν, τη λίστα με τα γκόλντεν μπόις τη βγάλαμε εμείς. Όπως κι εμείς δώσαμε στη Δικαιοσύνη τα στοιχεία για το σκάνδαλο. Κι αν τολμάνε, ας αμφισβητήσουν πόσο Νεοδημοκράτης είμαι. Είμαι δεξιός από άποψη, αλλά δεν μπορούσαμε να κλείσουμε τα μάτια. Βούλιαξαν την εταιρεία και θα σας εξηγήσω πώς». Ο Αντρέας Κορέτζελος είναι ο πρόεδρος αυτού που μετά την απεργία του '77 αποκαλούν όλοι Μεγάλο Σωματείο. «Σήμερα, πάλι, παρέλαβαν καινούργια τζιπ για τα στελέχη. Από την ώρα που ανέλαβε η Ν.Δ., τους 14 διευθυντές τούς έκανε 52 - όλους με μισθό από 5.000 έως και 10.000 ευρώ μηνιαίως, με πολυτελή εταιρικά αυτοκίνητα και πιστωτικές κάρτες για τα ψώνια τους. Τα έξοδα διοικητικής λειτουργίας εκτινάχθηκαν κατά 252% έναντι του 2004. Το μεγάλο φαγοπότι, όμως, έγινε με την προπώληση του νικελίου».

Ο Γιώργος Σουρούνης, παλιός συνδικαλιστής, ήταν ο πρώτος που μου μίλησε επωνύμως για το σκάνδαλο της ΛΑΡΚΟ. «Φαγώθηκαν πολλά λεφτά, περίπου 400 εκατομμύρια ευρώ. Η περίφημη Ομάδα του Λονδίνου, Αλογοσκούφης, Δούκας και ο διορισμένος από αυτούς διευθύνων σύμβουλος Θανάσουλας, έκλεισαν συμφωνίες με τράπεζες του Λονδίνου, οι οποίες ενεπλάκησαν και στα δομημένα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων, όπως οι JP Morgan, Goldman Sachs, Barklays, Hypo. Προπώλησαν την παραγωγή για δύο χρόνια, από το 2005 έως το 2007, με τιμή 21.000 δολάρια τον τόνο, κάτω από την τρέχουσα τιμή του LME (Χρηματιστήριο Μετάλλων Λονδίνου) και κάτω από το κόστος παραγωγής της επιχείρησης. Από το 2004 και μετά, όταν οι τιμές του νικελίου διεθνώς εκτινάχθηκαν στα ύψη, η εταιρεία δεν μπόρεσε να αποκομίσει τα έσοδα που αντιστοιχούσαν, γιατί είχε προπωλήσει το 70-80% της ετήσιας παραγωγής της των επόμενων χρόνων σε τιμές σημαντικά κατώτερες από αυτές που διαμορφώθηκαν -όπως αναμενόταν- στις διεθνείς αγορές. Οταν οι τιμές νικελίου εκτινάχθηκαν, η ΛΑΡΚΟ συνέχιζε να πουλάει σε τιμές έως και 60% φθηνότερα!»

«Έχουμε δώσει όλα τα στοιχεία που διαθέτουμε στον εισαγγελέα» λέει ο Αντρέας, δείχνοντάς μου τη μηνυτήρια αναφορά. Όντως, ο οικονομικός Τύπος αναφέρει πως «η ΛΑΡΚΟ σταμάτησε το hedging το 2008, όταν οι τιμές των μετάλλων κατέρρευσαν και εισέπραξε όλη τη ζημιά! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η εταιρεία να καταγράψει ζημιά άνω των 350 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με τον επίσημο ισολογισμό χρήσεως 2006 και 2007. Το 2008 η ζημιά ανήλθε στα 150 εκατομμύρια».

Λάθος ή πρόθεση; «Τα σωματεία μας έχουν καταγγείλει το σκάνδαλο από τότε, πήγαμε τα στοιχεία στον εισαγγελέα, έγιναν ερωτήσεις στη Βουλή... Ο πρωθυπουργός δεν απάντησε ποτέ». Και πώς να απαντήσει, όταν ο βουλευτής της Ν.Δ. Σίμος Κεδίκογλου (και ένας από τους μάρτυρες κατηγορίας στη μηνυτήρια αναφορά που έκαναν οι εργαζόμενοι) δήλωνε την επαύριον της ιστορικής ήττας του κόμματός του σε τηλεοπτικό σταθμό: «Προσπαθούσα να δω τον πρωθυπουργό επί δύο χρόνια για τη ΛΑΡΚΟ και δεν μου έκλεισε ποτέ ραντεβού».

Για περισσότερα εδώ: Περιοδικό «Ε» της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, 25/10/09

Ανώνυμος είπε...

Οι αργόσχολοι αδρά συνταξιοδοτημένοι πασόκοι δεν έχουν τί άλλο να κάνουν όλοι μέρα και κάθονται και γράφουν παιδικές βλακείες.
Δεν κοιτάνε τα χάλια τους που είναι 20 μέρες κυβέρνηση και δεν λειτουργεί ακόμη τίποτε και κάνουν και κριτική στους προηγούμενους οι τρελλαμένοι.
Μόνο να φτιάχνουν κομματικούς στρατούς ξέρουν.

F5PILOT είπε...

Λεό άκουσες τα νέα;

Η ΝΔ είναι ξεπερασμένο προϊόν είπε η κολλητή σου η θοδώρα. Καλά είναι πράματα αυτά; Εσείς εδώ με τον Βασιλάκη να κάνετε μια προσπάθεια να μας πέισετε ότι σε λίγο πέφτει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και κερδίζει τις νέες εκλογές η ΝΔ και αυτή να βγαίνει και να κάνει τέτοιες δηλώσεις;
Σας έχει γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελανι.
Άκου δήλωση

Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ

ΟΎΤΕ ΕΓΏ ΘΑ ΤΟ ΈΛΕΓΑ ΑΠΌ ΣΕΒΑΣΜΟ.
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΊΕΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που γινεται σημερα στην Ελλαδα δεν εχει προηγουμενο.Και ακομα δεν εχετε δει τιποτα.Με το θιασο που οι νταβατζηδες μας φορτωσαν για κυβερνηση, οθεος να βαλει το χερι του.Τα νταβατζοκαναλα βριζανε τον Παυλοπουλο που δεν διορισε ολους τους πασοκους συμβασιουχους. Τον λεγανε αναλγητο και ρεβανσιστη.Τωρα οΡαγκουσης εγινε ο αρχαγγελος της νομημοτητας.Δεξιοι που δεν πηγατε να ψηφισετε αισθανεστε ομορφα τωρα?
ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟΙ. ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑ.ΜΗΝ ΠΑΡΑΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΣΚΑΤΑΠΟΘΗΚΗ (Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ) ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΠΙΛΟΤΑΚΟ !!!!!!!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!!!!!!!!!

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕ , ΕΓΛΕΙΨΕ Ο ΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ( Η ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!)!!!!!!!!!!!!!!

stefanos είπε...

Παιδιά της "ενδοξης" δεξιάς
γιατί σκούζετε;
Ρε PILOTάκο δε νομίζεις
ότι είτε τιμή τους περιποιούμε...
είτε πρέπει να φύγουμε
γιατί θέλουνε να μείνουνε μόνα τους;
Γράφουμε σοβαρά, μας βρίζουν...
Γράφουμε θεραπευτικά, μας ουρλιάζουν,
Γραφουμε με χιούμορ, μας φτύνουν...
Ρε μπας και έχουμε να κάνουμε
με λωβοτομημένα "πητ-μπούλ";
Θέλω τη γνώμη σου!

F5PILOT είπε...

Μα εδώ ρε Στέφανε γράφουμε τις δηλώσεις των υποψηφίων αρχηγών τους και πάλι μας βρίζουν.

Τρικυμία εν κρανίω λέγεται η ασθένεια και είναι ανίατη.

Ο μόνος που ξέφυγε είναι ο ψωμιάδης που δήλωσε "Το ΠΑΣΟΚ μας βάζει καθημερινά τα γυαλιά"

Επίσης διαβάστε σήμερα την Απογευματινή με τον τίτλο
"Άνω Κάτω η ΝΔ"

Εγώ φταίω λοιπόν για τα γλέντια.
Ώ ρε γλέντια!!!!!

stefanos είπε...

Ε τι να σου κάνει
και η Απογευματινή?

Το έπαιζε κουρελαρία
του Ρουσόπουλου
και επιβιώνε
(με εκείνες τις φοβερές
κρατικές καταχωρήσεις...
τύπου "επταετίας")

Τώρα?
Για να επιβιώσει
πρέπει να κουνήσει
και λίγο τον "πο-πό" της...

socrates είπε...

Ο φουμαρο-πιλότος και ο καλλιτέχνης της λαδομπογιάς συνεχίζουν να διεκδικούν το τίτλο του ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ τσαρλατάνου.
Ρε κακόμοιρα ζαγάρια, άντε να εκλέξτε κανένα γραμματέα υπουργείου να κυβερνήσετε που ακόμη κάνετε σαν να είσαστε αντιπολίτευση!
Ποιόν καταγγέλετε βρέ, τον εαυτό σας;
Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 20 ΜΕΡΕΣ;
Γέλια, πολλά γέλια με τα πράσινα σούργελα!

stefanos είπε...

Κάθε δυσκολία
μας δίνει την ευκαιρία
να αντλήσουμε και καλά διδάγματα...

Κάποια καλοβαλμένα παιδάκια
(τα είδαμε χτες στο Mega)
θα κατανοήσουν έστω και λιγάκι
τι βάσανα έχει ο κοσμάκης
και τι εστί
ΑΠΕΡΓΙΑ,
ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,
ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ,...

Ίσως αντιληφθούν
ότι μπλέχτηκαν
σε μια λάθος διαδικασία
χωρίς να το θέλουν

Μπορεί να αλλάξουν
και τη γενικότερη
πολιτική και κοινωνική τους
θεώρηση…

Αλήθεια, πριν όχι πολύ καιρό
τί ένοιωθαν, άραγε,
για τους απεργούς πείνας
από τα Κλωστήρια της Β. Ελλάδας...
που ήταν κατασκηνωμένοι
στην πλατεία Συντάγματος?

Είμαι σίγουρος πως τίποτα!
Είτε γιατί θα το εκλάμβαναν
σαν ένα ακόμη συνηθισμένο γεγονός
κάποιων αριστερών κόντρα στην κυβέρνηση,
είτε στην καλύτερη εκδοχή
δεν θα ήξεραν τίποτα
(επειδή δεν διαβάζουν εφημερίδες)
και θα έπιναν ήσυχοι το φραπέ τους
στην πλατεία της Γλυφάδας
ή του Μπουρναζιού.

Ακούγομαι κακός?

Αν, ναι… ζητάω συγνώμη
γιατί η πρόθεση μου δεν έχει σχέση
με πρόκληση ή κομπλεξική ευχαρίστηση
στον πόνο κάποιου νεοδημοκράτη…

Απλά θέλω να πω
Ότι η αλήθεια και τα προβλήματα
Δεν είναι μονοδιάστατα…

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ
ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ...

socrates είπε...

Βρε Στεφανάκο, ακόμη έχεις τη νοοτροπία της αντιπολίτευσης.
Μήπως ακόμη δεν κατάλαβες ότι το πασόκ είναι κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία αντιπολίτευση;
Από εδώ και πέρα ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ.
Εσείς θα πρέπει να δικαιολογείτε στο λαό τα λάθη και τις παραλείψεις σας.
Για να τελειώνουμε:
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΥΡΑΕΙ Ο *ΟΛΟΣ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΜΥΝΕΣΤΕ.
Όταν κάνετε τα οικονομικά σκατά, θα σας κυνηγάμε.
Όταν κλέβετε, θα σας τα βγάζουμε στη φόρα.
Όταν απολύετε τον κοσμάκη που πάει να φάει ένα κομάτι ψωμί, θα σας βρίζουμε.
Όταν δανείζεστε πέρα από της δυνατότητες της χώρας, θα σας κράζουμε.
Όταν καταργείτε φιλολαϊκούς νόμους, θα σας γιουχάρουμε.
Όταν παίρνετε πίσω τις προεκλογικές δεσμεύσεις σας, θα σας τις θυμίζουμε.
Ξύπνα λοιπόν κομπλεξικέ και προσπάθησε να δικαιολογήσεις τις βλακείες σας.
ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.
Ζηλόφθονοι, ρεβανσιστές, ψεύτες, απροετοίμαστοι, σκορποχώρι και, πάνω από όλα, διχαστικοί.
ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑΖΑΤΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ.
Άλλαξε τροπάριο λοιπόν γιατί δεν μπορείς πιά να υποκρίνεσαι.
Οι εκλογές πέρασαν, ΕΜΕΙΣ είμαστε η αντιπολίτευση.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ, ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΕ.

F5PILOT είπε...

Σας έχει σιχαθεί ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

F5PILOT,
Σας έχει σιχαθεί ο κόσμος