Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Προτείνουμε στο Γιωργάκη να πάρει τον Ισπανό φίλο του και να πάνε μαζί στο λιμάνι! Ορίστε μεγαλεία!

Τώρα που ο Γιωργάκης, ο αγαπημένος μας πρωθυπουργός, ο Μεσσίας, ο πετυχημένος, ο αξεπέραστος που έχει τόλμη και γοητεία .... έχει πάρει το κολάι με τα επικοινωνιακά ταξιδάκια, παρέα με τον Ισπανό φίλο του, προτείνουμε το εξής.

Τώρα που το λιμάνι «καίγεται», ακόμα και αν δεν το βλέπουν τα κανάλια, είναι καλύτερα να πάρει τον Ισπανό φίλο του και να πάνε στην πηγή που καίει την κυβέρνησή του. Ας πάνε και με υβριδικό. Δεν μας χαλά! Το θέμα είναι να πάει να δει προσωπικά τους απεργούς, όπως έτρεξε την εποχή που κατέβηκαν οι αγρότες της Κρήτης στο λιμάνι του Πειραιά! Φαντάσου τους απεργούς να δουν από κοντά τον Ισπανό Αθεμπίγιο να βγαίνει μέσα από καπνογόνα! Φαντάσου happening! Θάχουν να το δηγούνται στα εγγόνια τους! Δηλαδή τώρα τι άλλαξε; Τι παραπάνω έχουν οι αγρότες της Κρήτης, όταν του έστηναν show με καπνογόνα; Ας πούμε ότι το πρωί δεν προλάβαινε να πεταχτεί στην Πειραιώς για να τον δούμε να κλαίει , άλλη μια φορά μπροστά στις κάμερες!

Ποτέ δεν είναι αργά. Το λιμάνι να κοιτάξει και να βρει γρήγορα λύση. Ο εμπορικός κόσμος υποφέρει, εκατομμύρια ευρώ οι ημερήσιες ζημιές, ενώ η κυρία Λούκα «πνίγεται» στον Πειραιά. Ο Λοβέρδος που έτρεξε σήμερα να τη βοηθήσει, πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος! Η κυβέρνηση εμφανίζεται αμήχανη και άτολμη. Χωρίς κανένα σχέδιο και θολωμένη. Αυτοί μόνοι τους έλεγαν ότι έχουν σχέδιο. Πως άραγε μπορεί η «πράσινη ανάπτυξη» να λύσει απεργίες και να τα βρει με τους Κινέζους; Θα θέλαμε πάρα πολύ να ξέρουμε!

Έχουν δίκιο και οι Κινέζοι να είναι οργισμένοι, γιατί βλέπουν μια κυβέρνηση πλήρως απαξιωμένη και αναποφάσιστη. Έχουν δίκιο και οι εργαζόμενοι να είναι οργισμένοι γιατί άκουγαν τις "διαβεβαιώσεις" του προέδρου Γιώργου για μια «άλλη πολιτική» και η πολιτική αυτή, βλέπουν ότι δεν υπάρχει! Εξαπατήθηκαν!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα εκεί θα φάνε ξύλο!

stefanos είπε...

Βρε exastal παιδακι μου
πας να μαγειρέψεις
το σκόρδο με το κρεμμύδι...
Γίνεται αυτό?
;o))
Ο φίλος σου ο @Vassilis
ας σου μεταφράσει τι σημαίνει
ad nazium!
Χαχαχαχα...
Viva Espana...
Viva Catalunya...

Ανώνυμος είπε...

Στέφανε, είσαι ένας από τους δύο πιό ασυνάρτητους μπλόγκερς που έχουν συνατήσει στη ζωή μου.
Εκτός τόπου και χρόνου μονίμως.
Τί τρώς άνθρωπέ μου, σκυλοτροφή, ή απλά έπεφτες συχνά από την κούνια όταν ήσουν μωρό και έμεινε προίκα το κουσούρι;
Μάλλον και τα δύο.
.