Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Απροσμέτρητη δημοσιογραφική αλητεία με χρήση πλαστογραφίας από τον Καλαπόδη Παπαγιάννη!

Όταν ο «Καλαπόδης» έχει έμπνευση, η δημοσιογραφική αλητεία παύει να δεσμεύεται από όρια.
Το fimotro δημοσιοποίησε ένα …«έγγραφο», σύμφωνα με το οποίο, η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, απεύθυνε συστάσεις προς τις οργανώσεις και τα μέλη του κόμματος, προκειμένου να αναβάλουν ή ματαιώσουν τις κοινωνικές τους εκδηλώσεις για να μην επιταθεί περαιτέρω η εσωστρέφεια που προκαλεί η εκλογή νέου αρχηγού.

Η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση ότι το «έγγραφο» είναι προϊόν πλαστογραφίας και ότι ουδέποτε υπήρξε οτιδήποτε παρόμοιο, ή σχετικό, αλλά το fimotro την αγνόησε επιδεικτικά και όχι μόνο αυτό, αλλά συνέχισε δημοσιεύοντας και σχόλια αναγνωστών για την υποτιθέμενη …«αποκάλυψη».

Βέβαια, ευθής εξαρχής, το «έγγραφο» φώναζε από μόνο του ότι ήταν πλαστό και ο «Καλαπόδης», ως καλός γνώστης των νεοδημοκρατικών πραγμάτων (μην ξεχνάτε ότι ο μακαρίτης ο πατέρας του ήταν βουλευτής του κόμματος και ο ίδιος, για χρόνια έγλυφε και εκλιπαρούσε μπας και κατέβαινε υποψήφιος και εκείνος στην Αττική), είναι λογικό ότι θα έπρεπε να το είχε καταλάβει με ευκολία.

Το έγγραφο, φωνάζει ότι είναι πλαστό, από τα εξής:

- Η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της ΝΔ χρησιμοποιεί στις ανακοινώσεις της πάντα δικό της λογότυπο και όχι ένα copy από το εκλογικό banner που αναφέρει «Νέα Δημοκρατία – Απόφαση Ευθύνης».

- Ονομάζεται Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος και όχι γενική γραμματεία, όπως αναφέρεται στο κείμενο.

- Η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας, με την οποία υποτίθεται πως συσκέφτηκε εκείνη του Πολιτικού Σχεδιασμού, απλά δεν υφίσταται.

- Η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού δεν έχει ευθύνη ή αρμοδιότητα να απευθύνει συστάσεις ή προτροπές σε κομματικές οργανώσεις. Αυτή είναι δουλειά του Γραφείου Προέδρου, του Γραφείου Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής, ή της Γραμματείας Οργανωτικού.

- Είναι πραγματικά αστεία η διαβάθμιση «σημαντικό».

- Δεν υφίσταται όχι ως τίτλος θέματος, αλλά ούτε καν ως concept η κουταμάρα «Επικοινωνιακή Πολιτική».

- Στα τηλέφωνα και φαξ της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού, αναγράφεται κωδικός κλήσης από εξωτερικό. Μεταξύ των διαφόρων τηλεφωνικών γραμμών, δεν υπάρχει καν διαχωριστική γραμμή.

- Τα ορθογραφικά λάθη που υπάρχουν στο κείμενο (λ.χ. υπέστει αντί υπέστη, εγγυόνται αντί για εγγυώνται κ.α.), μπορεί να εκπροσωπούν το μορφωτικό επίπεδο εκείνου που έκανε πλαστογραφία για λογαριασμό δικό του ή τον ίδιο τον «Καλαπόδη», αλλά όχι γραμματεία σαν εκείνη του Πολιτικού Σχεδιασμού.

Τελικά, είναι άθλιο κατάντημα για έναν δημοσιογράφο να ζει και να λειτουργεί ως «Καλαπόδης».
Διευκρίνηση: Πολλοί αναγνώστες ρωτούν από τι προέρχεται το παρωνύμιο "Καλαπόδης" που κυκλοφορεί στην πιάτσα. Ε, δεν έχετε παρά να συγκρίνετε το σχήμα του καλαποδιού, με το σχήμα της μούρης του ακατανόμαστου.
Αναρτήθηκε στο POLEATICS

2 σχόλια:

Antilogos είπε...

Αγαπητέ exastal ,

Αναρωτήθηκα μεγαλόφωνα στο blog μου και συνεχίζω να αναρωτιέμαι και στο δικό σου......

Είναι αρκετή η ανακοίνωση της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού;;;

Ανώνυμος είπε...

Δικαιοσύνη δεν υπάρχει για να επιληφθεί του θέματος;
Επειδή δεν υπάρχει νέος αρχηγός έχει σταματήσει να λειτουργεί ΕΝΤΕΛΩΣ το κόμμα της Ν.Δ.;
Ο Καραμανλής τί κάνει πιά;