Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Ο αλαζονικός και ξιπασμένος κύριος Παπακωνσταντίνου επιδεικνύει το γραφείο που του άφησε η "επάρατος" Δεξιά!

Παπαθανασίου! Άφησες πίσω σου συντρίμμια, αλλοδαρμένους και αγρίμια!
Πόσο χαμηλά πέφτει ο Παπακωνσταντίνου όταν καλεί τα μέσα ενημέρωσης και επιδεικνύει το "άδειο γραφείο" που του άφησε ο Παπαθανασίου. Πολιτικός πολιτισμός κάτω του μηδενός. Αυτές είναι συμπεριφορές που μας θυμίζουν το κακό Πασόκ, τις αθλιότητες της εικοσαετίας. Φυσικά και δεν άλλαξαν καθόλου. Εμείς το ξέρουμε. Ο χρόνος μας επαληθεύει πολύ γρήγορα.
Δηλαδή ο Παπακωνσταντίνου, ήθελε να του αφήσει ο προηγούμενος υπουργός τις φωτογραφίες των παιδιών του, τα τσιγάρα του και τα βιβλία του;
Βέβαια ο Παπαθανασίου αντέδρασε άμεσα στην κακοήθεια Παπακωνσταντίνου διευκρινίζοντας ότι όλοι οι φάκελοι και όλα τα στοιχεία παραδόθηκαν στους συνεργάτες του νέου υπουργού και μάλιστα ακόμα και σήμερα οι συνεργάτες του Παπαθανασίου τους ενημερώνουν. Επίσης δήλωσε ότι όντως πήρε με τη σύμφωνη γνώμη του νέου υπουργού το laptop που του χορήγησε η υπηρεσία με την διαβεβαίωση ότι θα το αντικαταστήσει με καινούριο, επειδή είχε καταχωρήσει σε αυτόν προσωπικά στοιχεία!
Ο μικρόψυχος Παπακωνσταντίνου απαιτεί να επιστραφεί το laptop πίσω επειγόντως!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ένα σωρό έπιπλα έχει τι άλλο ήθελε??

από την αρχή δεν ήθελε να χαράξει καινούργια οικονομία??

ή μήπως ακόμα δεν αρχίσαμε δηλώνουμε ανικανότητα?? (e tu brutus?)

Ανώνυμος είπε...

είναι ντροπή για τον Παπακωνσταντίνου και κακή αρχή αυτή η επιμονή.
Το ότι δεν είχαν δίκτυο ή δίσκους τα PC είναι ευθύνη των IT τμημάτων των υπουργείουν, που από ότι φαίνεται δεν έχουν την τεχνογνωσία να διαγράψουν δεδομένα αλ΄λα και δεν αποκατέστησαν την πλήρη λειτουργικόττηα στο απαιτούμενο χρονικό διάστημα.

Στο κάτω κάτω όποιος έχει δουλέψει ποτέ του ξέρει πόσα προσωπικά έγγραφά και αντικείεμνα υπάρχουν στο γραφείο του και στον προσωπικό του υπολογιστή. Τα πραγματικά σοβαρά σε ένα σοβαρό κράτος ή υπηρεσία ή φορέα πρέπει να βρίσκονται σε κεντρικό χώρο.

Το οτι επιλέγουν να ξκάνουν θέμα αυτό το συγκεκριμένο είναι πολύ λυπηρό και απογοητευτικό. Ας σοβαρευτούν και ας μάθουν κάτι από το πάθημα που δώσαμε στους προκάτοχους τους.

Στο κάτω κάτω που αλλού από τις υπηρεσίες θα πρέπει να βρεί τις εκρεμμόττηες; Στο προσωπικό αρχείο του προηγουμενο και στον προσωπικο υπολογιστή του;
Αρκετά με την μικροπρέπεια.

και πάγιο είανι όντως τα 50Ε του δίσκου ΟΧΙ ΟΜΩΣ τα προσωπικά αρχεία που περιεχει.
και η αλήθεια είναι ότι όχι δεν υπάρχουν ασφαλής τρόποι διαγραφής των δεδομένων από σκληρό δίσκο.
Το ότι το τεχνικό τμήμα δεν βρήκε να βάλει ένα σκληρό ή δεν βάλαν Windows έγκαιρα είναι απλά αστείο να γίνεται κεντρικό θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Για να πω την αλήθεια όμως, πιστεύω ότι και όλοι οι προηγούμενοι έκαναν τον ίδιο. Από αυτή την άποψη, είναι κάπως λαϊκισμός το να βγαίνει έτσι η ιστορία (αν έκαναν και οι άλλοι το ίδιο, βέβαια). Αλλά και λαϊκισμός να είναι, γίνεται μια καλή αρχή. Να σέβονται περισσότερο οι υπουργοί την περιουσία μας. Δική μας είναι και όχι δική τους.

Ο Παπακωνσταντίνου μου έβγαζε από την αρχή μια συμπάθεια. Και λαϊκισμός να είναι, δεν παύει να είναι σωστό αυτό που λέει.

Ανώνυμος είπε...

«Έχουν φύγει όλοι οι σκληροί δίσκοι από τους υπολογιστές του υπουργικού γραφείου. Προσπαθώ να καταλάβω από τα χαρτιά τα έσοδα και τις δαπάνες. Δεν άφησαν τίποτα οργανωμένο», φέρεται να δηλώνει ο κ. Παπακωνσταντίνου.

«Όλοι οι πλήρεις φάκελοι βρίσκονται στις υπηρεσίες του Υπουργείου, όπως είναι το σωστό», απαντά ο κ. Παπαθανασίου και προσθέτει: «Εκεί θα βρει ο νέος υπουργός όλα τα στοιχεία τα οποία χρειάζεται και όχι στο γραφείο του Υπουργού ή των συμβούλων».

Συμπληρώνει ακόμη ότι αντάλλαξε τηλέφωνα με τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου για όποια πρόσθετη πληροφορία και τονίζει πως «ό,τι υπήρχε στη βιβλιοθήκη, στο γραφείο και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της γραμματείας του γραφείου του υπουργού, ήταν προσωπικά αρχεία και αντικείμενα».

«Επομένως, όλη αυτή η συζήτηση δεν έχει καμία ουσιαστική βάση. Και δεν βοηθάει σε τίποτα το να ασχολούμαστε με τέτοιου είδους θέματα, τη στιγμή που η χώρα μας καλείται να αντιμετωπίσει πραγματικά σοβαρά προβλήματα» καταλήγει ο κ. Παπαθανασίου.

Ανώνυμος είπε...

“Είναι ενδεικτικό ότι χθες ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας δεν μπορούσε να κάνει χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αφού δεν υπήρχαν πουθενά οι κωδικοί για την αποστολή email.” http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4540247

ο άνθρωπος δεν μπορεί να λύσει ένα τέτοιο ζήτημα, του έχουμε εμπιστοσύνη; Για όποιον έχει δουλέψει ποτέ του ξέρει πως λύνονται αυτά (και πως ΔΕΝ θα έπρεπε ακόμα και να του έδινε τον κωδικό να τον χρησιμοποιούσε χωρίς να τον αλλάξει)

Μιλάμε είτε για άκρατη μικροπολιτική, είτε για υπερβολές των δημοσιογράφων, είτε για άκρατη ανικανότητα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπακωνσταντίνου αντί να απολογείται για το σκάνδαλο της ζήμενς, ως μέλος του Δ.Σ. ΟΤΕεκείνης της εποχής μιλάει, κιόλας. Φωνάζει ο κλέφτης

Akatalliloteros είπε...

Παιδιά, σήμερα υπάρχει ένα πολύ πιο σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με το ρόλο του Παπακωνσταντίνου. Δείτε εδώ:

http://akatalliloteros.wordpress.com/2009/10/09/ο-προβόπουλος-τρελάθηκε/

Akatalliloteros

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που κυκλοφορεί το ΠΑΣΟΚ (και ο Καρχιμάκης) περί άδειων γραφείων είναι στάχτη στα μάτια ώστε να μπάσει στο σύστημα αποκλειστικά πράσινους προμηθευτές για τα νέα πληροφοριακά συστήματα των υπουργείων.
Και το φαγοπότι τώρα αρχίζει...

Ανώνυμος είπε...

Δείτε πως ήταν το γραφείο πριν. Κάτι μικοαντικείμενα είχε,υποθέτω που παπαθανασίου, για να μην είναι άδεια τα ράφια. Μεταξύ άλλων και τις οικογενειακές φωτογραφίες και βγήκαν και είπαν ότι είπαν.
Τόσο αλήτες είναι.
http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_2619.html