Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Δημόσιος διαγωνισμός για την πλήρωση θέσεων σε οργανισμούς και γραμματείες υπουργείων!

Ποιοι άραγε θα εξετάζουν τους γραμματείς και φαρισαίους για να «πληρώσουν» τις θέσεις σε δημόσιους οργανισμούς; Ο ίδιος ο Γιωργάκης θα μετέχει στις επιτροπές ή θα κάνει τις ερωτήσεις ο Ραγκούσης και ο Καρχιμάκης; Τι θα πει θα έχει την ευθύνη ο Πάγκαλος; Σκέψου να σε εξετάζει ο Πάγκαλος! Όχι διευθυντής στο δημόσιο; Ξύλο θα φας!
Και τι ακριβώς θα ρωτάνε τους εξεταζόμενους; Η ύλη των εξετάσεων πότε θα ανακοινωθεί και ποιος θα βαθμολογεί τα γραπτά; Η «πράσινη» γραφολόγος Μπιρμπίλη; Ή μήπως οι εξετάσεις θα γίνονται μόνο προφορικά; Ύλη και πάλι θα υπάρχει ή μήπως βρήκαμε νέες μεθόδους τακτοποίησης των πράσινων λαμογίων που περιμένουν στη γωνία για θέσεις και παχυλούς μισθούς; Και το λέμε «δημόσιος διαγωνισμός»…..
Ερωτήσεις προς υποψήφιους διευθυντές Πασόκ:
Πασόκ είστε;
ένα κι' ένα κάνουν δύο;
Ποιός είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας;
Ξέρετε μήπως ποιός είναι αντιπρόεδρος της νέας κυβέρνησης;
Το Ραγκούση τι τον έχετε;
Το τρίγωνο έχει τρεις γωνίες;

5 σχόλια:

Doc είπε...

Για να δούμε...

Ανώνυμος είπε...

Είσαι εμπαθής και άσχετος. Η θέση του ΓΓ είναι απόλυτα πολιτική. Ποτέ καμία κυβέρνηση δεν έκανε κανένα διαγωνισμό γι' αυτές τις θέσεις. Ο κάθε υπουργός διόριζε τον κολλητό του. Και υποτυπωδώς αξιοκρατική να είναι η διαδικασία θα είναι σίγουρα καλύτερη από το παρελθόν.

Παπουτσάκης είπε...

Τότε θα έπρεπε να χαίρεσαι με την ασχετοσύνη μας και όχι να γίνεσαι ...... εμπαθής!

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

"Υποτυπωδώς αξιοκρατική" Αυτό είναι κλασσική Πασοκική λεξιπλασία. Το κρατάω στα favorites. θα το δείτε σύντομα και σε αναρτήσεις μου!!!

Άστους βρε Βασίλη.. εγώ κάνω αίτηση για την Γ.Γ.Πληροφοριακών Συστημάτων πάντως.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ
Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 13 ΟΚΤ.2009 ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΛΑΒΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΛΗΞΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ !