Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Κάποιοι άσχετοι BBCήδες βγήκαν και είπαν ότι δε βλέπουν αυτοδυναμία!

Τα ίδια λένε το Reuters και η Deutsche Welle......

Η ξεφτίλα τού Ευρωπαικού και Αμερικανικού τύπου δέν έχει πλέον κανένα όριο....
Οι άνθρωποι αυτοί είναι όλοι διαπλεκόμενοι...
Δέν είναι ανεξάρτητοι...
Γιαυτό καί διαδίδουν (ψέματα βέβαια) ότι το παιγνίδι είναι εντελώς ανοιχτό καί τίποτα δέν έχει κριθεί...

Είναι διαπλεκόμενοι όλοι και νταβατζήδες τής ενημέρωσης..
Τελικά μόνο στήν Ελλάδα έχουμε πραγματική ενημέρωση..
Στήν Ελλάδα πού όλος ο ανεξάρτητος τύπος βομβαρδίζει τον δύστυχο Ελληνα άμεσα ή έμμεσα με την πληροφορία ότι η αυτοδυναμία έχει κριθεί (για να τραβήξουν μαζί τους αυτούς που το βράδυ τής Κυριακής θέλουν να είναι με τούς νικητές).

Μετά τούς NYT διαβάστε τί γράφει τό αρχιδιαπλεκόμενο τό BBC...

The socialist party of his main rival George Papandreou is expected to do well.
But as Malcolm Brabant reports from Athens, voters disillusioned with the two main parties are desperately trying to deny the socialists an outright majority and force a coalition.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8286272.stm

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να λένε τα κανάλια, ο ΓΑΠ δεν έχει πραγματική δυναμική.
Εάν είχε, δεν θα έπαιρνε 36,5% στις Ευρωεκλογές του καλοκαιριού, δηλαδή λιγότερο και από τις εθνικές εκλογές του 2007.
Νομίζω ότι οι ψηφοφόροι του Σύριζα και του ΚΚΕ είναι εκεί που πάντα ήταν, 4% και 7% αντίστοιχα, ο δε Λαός δεν θα πάρει πάνω από 5% (τους έπνιξαν οι αντιφάσεις τον τελευταίο καιρό).
Κατά τη γνώμη μου δύο είναι τα ερωτηματικά, ένα μικρό και ένα μεγάλο.
Το μικρό ερωτηματικό είναι εάν θα μπούν οι πράσινοι-οικολόγοι στη Βουλή. Υπό κανονικές συνθήκες θα μπούν γιατί το οικολογικό κίνημα ακουμπάει όλα τα κομματικά χρώματα και είναι και της μόδας, ιδιαίτερα ανάμεσα στους νέους ψηφοφόρους.
Το μεγάλο ερωτηματικό είναι οι αναποφάσιστοι και εδώ νομίζω ότι είναι όλο το ζουμί, διότι είναι πάρα πολλοί σαν ποσοστό του εκλογικού σώματος.
Την απάντηση στο που θα πάνε οι αναποφάσιστοι την ξέρουν μόνο όσοι ξέρουν τη κομματική σύνθεση του πληθυσμού που δεν ψήφισε στις φετινές Ευρωεκλογές.
Εάν ήταν κυρίως νεοδημοκράτες ο ΓΑΠ πάει άκλαφτος (με 3% επιστροφές από Καρατζαφέρη η ΝΔ φτάνει το ΓΑΠ και έχει ακόμη ασυσπείρωτους), εάν ήταν κυρίως πασόκοι ο Καραμανλής κουνάει μαντήλι (μάλλον την κάνει με άμεσο συνέδριο).
Η πρόβλεψη για τους αναποφάσιστους είναι πολύ πολύ δύσκολη και προσωπικά δεν θα μου έκανε εντύπωση καμία απολύτως ανατροπή.

stefanos είπε...

Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΚ

Ανώνυμος είπε...

Στέφανε, έτσι 1-κλίκ αριστερά που πάς συνεχώς κάνεις κύκλους και σε έχει πιάσει χοντρή ζαλάδα, γι' αυτό παραληρείς.
Τί νόμιζες ότι είσαι, γάτα;
Άλλο τετράποδο μπορεί,να το συζητήσουμε αλλά γάτα αποκλείεται.
Αυτές μπορεί να είναι ζώα αλλά έχουν στοιχειώδες έστω μυαλό!
ΥΓ. Άκουσα ότι σε ένα σπίτι που είχε πάει προχθές βράδυ ο Γιωργάκης τον κάλεσαν να παίξει σκάκι και αυτός ζήταγε τα ζάρια, για να παίξει πρώτος.
Τέτοιο εγκέφαλο έψαχνε η Ελλάδα για να μας βγάλει από την παγκόσμια κρίση!
Ειδικά το αόρατο "σχέδιό" του είναι μούρλια, Φιλοδοξεί να φτάσουμε τον άλλο σοσιαλιστή το Θαπατέρο στην ανεργία του 18% το πολύ μέχρι το Πάσχα.
Άντε ρε, με το καλό και να τον περάσουμε τον Ισπανό!
Πάμε μαζί.

Ανώνυμος είπε...

Reuters:

"The socialists lead in opinion polls but are not certain to win enough votes to form a government. Analysts say Karamanlis's only chance of stopping PASOK from winning outright is to rally conservative voters who might stay away from the polls."

http://www.reuters.com/article/marketsNews/idUSL233822220091002

Ανώνυμος είπε...

Deutsche Welle:

«Όλες οι δημοσκοπήσεις φέρνουν τον Παπανδρέου να προηγείται του Καραμανλή. Κάτι που πριν από λίγο καιρό ήταν αδιανόητο. Ο Παπανδρέου έχει ηττηθεί από τον Καραμανλή σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις, το 2004 και το 2007.»

«Ο Γιώργος Παπανδρέου, γιος και εγγονός πρωθυπουργών, μεγάλωσε στις ΗΠΑ και έχει εμπνευστεί από το πολιτικό στιλ του Μπάρακ Ομπάμα.

Παρά τις θετικές προβλέψεις παραμένει ανοιχτό, εάν θα κατακτήσει την Κυριακή την αυτοδυναμία ή εάν θα πρέπει να σχηματίσει συνασπισμό με το μικρό κόμμα των Πράσινων.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4751675,00.html

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο ακριβώς κείμενο με τη Deutsche Welle και στη μεγαλύτερη εφημερίδα της Γερμανίας, τη Die Welt:

"Das wäre bis vor Kurzem nicht denkbar gewesen. Papandreou hat schon 2004 und 2007 gegen Karamanlis verloren. In der griechischen Politik ist er eine einzigartige Erscheinung. Der Sohn und Enkel griechischer Premierminister ist hauptsächlich in den USA aufgewachsen und sehr vom politischen Stil Barack Obamas inspiriert. Es bleibt abzuwarten, ob er am Sonntag genug Stimmen für eine absolute Mehrheit erhält oder eine Koalition mit der kleinen Partei der Grünen eingehen muss."

http://www.welt.de/die-welt/politik/article4705498/Das-vorhersehbare-Ende-einer-griechischen-Tragoedie.html

Ανώνυμος είπε...

"Έχει εμπνευστεί από το πολιτικό στυλ Ομπάμα". Μόνο αυτό φτάνει για να καταλάβουμε τί έστι Γιωργάκης. Έφτασε στα γεράματα και αντί να έχει δικό του στυλ, αντιγράφει άλλους. Τι κατάντια!

F5PILOT είπε...

Δηλαδή δεν θα βγει αυτοδύναμη η ΝΔ;

Χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Αύριο όλοι στις κάλτσες!

Ανώνυμος είπε...

Ρε πιλοτάκο, πρόσεξε μήπως στην αριθμητική ο Γιωργάκης σου πάρει μηδέν εις το πηλίκιο από τους ελληνικούς εργαζόμενους. Πάση Θεού!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Τουλάχιστον θα έχουμε "πρωθυπουργό" με τον οποίο θα γελάμε!Ε, ρε γλέντια. Εάν βέβαια και εφόσον.....Αλλες οι βουλές των ανθρώπων και άλλα ο Θεός κελεύει, φίλε πιλοτάκο. Πρόσεχε μόνον μην πολυεκστασιάζεσαι με τον μεγάλο Γιώργαρο, γιατί θα σου μείνει το κουσούρι......
Μινεσότα γκερλ (greeklish για να καταλαβαίνετε κι εσείς οι οπαδοί των αρχηγό σας. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!)

F5PILOT είπε...

@Οκτώβριος 03, 2009 6:26 μμ

Κοίτα η πικρή γεύση στο στόμα σου λέγεται γεύση της ήττας. Το χαμογελάκι σου και αυτό νευρικό της ήττας. Όλα τα στοιχεία σου λοιπόν φανερώνουν έναν looser. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να δικαιολογήσεις την ψυχική σου διάθεση. Προτιμώ μια πιο παληκαρίσια και αξιοπρεπή στάση. Άλλωστε έχουμε χρόνια που έχουμε αποφοιτήσει από το νηπιαγωγείο. Ή όχι;

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ, ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟ -ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΣΟΥ!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@Οκτώβριος 03, 2009 9:54 μμ

Xaxaxaxaxaxaxaxax

Ποιό θα βγει πρώτο κόμμα;

Χαχαχαχαχα

Πραγματικά είσαι άπαιχτος.

Χαχαχαχαχαχα

F5PILOT είπε...

Πωπωπω
Πωπωπω
Τι τσιμπούκι είναι αυτό.