Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Σοκ στην ελληνική κοινωνία! 55 λεπτά το πετρέλαιο θέρμανσης! Δεν μπορούν άλλο οι Έλληνες κύριοι του Πασόκ!

Κύριοι του Πασόκ ξέρετε ότι στη Γερμανία με βασικό μισθό 1.210 Ευρώ, το πετρέλαιο θέρμανσης διατίθεται 53 λεπτά;

Εδώ στην Ελλάδα, επειδή εσείς είστε υποταγμένοι στα μεγάλα πετρελαϊκά συμφέροντα, το δίνετε 55 λεπτά!

Στην Ελλάδα της ανεργίας, της φτώχιας, των τεράστιων κοινωνικών προβλημάτων, για τα οποία πιστεύουμε έχετε λύσεις όπως υποστηρίζατε προεκλογικά!

Ή μήπως δεν έχετε;
Μήπως έχετε λύσεις μόνο για τα μεγάλα συμφέροντα;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε, και; Είδες κανέναν απ' τα πασοκικά ΜΜΕ να το σχολιάζει; Η' ξέρει ο Έλληνας τι πληρώνει ή πόσο κάνει; Αμα δεν βγούνε να φωνάζουν υστερικά στα κανάλια οι πράσινοι, όπως επί ΝΔ, ο κόσμος θα θεωρεί και φθηνότερο το πετράλαιο φέτος!!! Είδες κανέναν να σχολιάζει την κατάσταση στα λιμάνια; Είδες κανέναν ρεπορτάζ για την παγκόσμια ξεφτίλα μας; Επεσε γενικό σιωπητήριο... στη σεινήδησή μας...

Ανώνυμος είπε...

Yψηλότερα από την τιμή με την οποία έκλεισε η περσινή χειμερινή περίοδος, θα ξεκινήσει, από αύριο, η φετινή για το πετρέλαιο θέρμανσης.

Συγκεκριμένα, με βάση τις τιμές που πουλούν τα διυλιστήρια και οι οποίες βρίσκονται στα επίπεδα των 361,67 ευρώ τα 1.000 λίτρα, η τιμή διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης στην Αττική εκτιμάται ότι θα βρίσκεται μεταξύ 52 και 56 λεπτών το λίτρο για παραδόσεις άνω των 1.000 λίτρων.

Το φετινό Μάιο, όταν έληξε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, η τιμή του στην Αττική για παραδόσεις άνω των 1.000 λίτρων ήταν περίπου 50 λεπτά το λίτρο, ενώ σε πανελλαδική κλίμακα η μέση τιμή είχε διαμορφωθεί στα 51,1 λεπτά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η περσινή χειμερινή περίοδος ξεκίνησε με τις τιμές του πετρελαίου θέρμανσης κοντά στα 70 λεπτά. Ωστόσο το Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2009, οι εταιρείες πουλούσαν μέχρι και 420 ευρώ τα 1.000 λίτρα, ενώ η τιμή διυλιστηρίου είχε πέσει στα 270-280 ευρώ τα 1.000 λίτρα.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

http://sadentrepese.blogspot.com/2009/10/blog-post_959.html
Δείτε τι έλεγε το ΠΑΣΟΚ περυσι!!!!

http://tm.pasok.gr/anaptixi/?p=151