Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Τα δύο χρόνια λιτότητας του Καραμανλή, έγιναν 4 ….. στην «άλλη πολιτική» του Πασόκ.

«Θα χρειασθούν 3-4 χρόνια για πέσει το έλλειμμα στο 3%» δήλωσε στο Reuters, ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, γνωστός και ως «κουμπαράς».
Ο «κουμπαράς» εξήγησε ότι πιθανότατα θα αναγκασθεί να προχωρήσει σε «μικρό» επιπρόσθετο δανεισμό, κατά το αμέσως προσεχές διάστημα.

Περάστε κόσμε για τη λυπητερή. Οι ψεύτες ήθελαν να βγουν για να εξυπηρετήσουν μόνο τα μεγάλα συμφέροντα και να διαμοιράσουν τα ιμάτια του τέταρτου κοινοτικού πλαισίου σε εθνικούς εργολάβους και προμηθευτές. Όλα έγιναν για τους καναλάρχες και ως εκ τούτου τα δελτία των οχτώ λιβανίζουν το μεγαλείο της «νέας διακυβέρνησης»! Εδώ θα πέσει και το μεγάλο φαγοπότι. Στις δημόσιες επενδύσεις, στις κρατικές διαφημίσεις, στις δημοσκοπήσεις!

Ο Καραμανλής τώρα δικαιώνεται. Τα μέτρα που υπόσχονταν φαίνονται χάδι μπροστά στην σκληρότητα των μέτρων που πρακτικά πλέον πρόκειται να εφαρμόσει η κυρία Λούκα του Πασόκ. Το γλέντι της «πράσινης ανάπτυξης» μόλις ξεκίνησε. Το παραμύθι που μας υποσχέθηκε ο Γιωργάκης κράτησε μόλις 10 μέρες. Ξεχάστε τις 100!
Συγχαρητήρια στους νικητές των εκλογών!

29 σχόλια:

stefanos είπε...

ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ
ΔΗΛΩΝΑΝ (ΕΠΙ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ)...
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ
ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ
(ΕΠΙ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ)...
ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΟΜΠΑΖΑΝ
ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
(ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)...
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ...
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ,
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΘΕΙ
ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ
...
4 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΟΙ "ΝΕΚΡΕΣ" ΥΑΙΝΕΣ!
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ
ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ...
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ:
Σ-Κ-Α-Σ-Μ-Ο-Σ...

Ανώνυμος είπε...

Στέφανε, αυτά τάπαμε και τα ξανάπαμε, bre καλλιτέχνη της υποκρισίας.
Τί ξανάρχεσαι πάλι εδώ, μαζοχιστής είσαι;
Σε περίπτωση που δεν τό έχεις ακόμη καταλάβει κυβέρνηση είναι ο Χαζογιώργος και η παιδική του χαρά. Η Ν.Δ. (και η χώρα) πλήρωσε πολύ ακριβά και το λαϊκισμό σας και τα ψέματά σας.
Για κοίτα και μαζέψου ανίδεε πρασινοφρουρέ γιατί δεν έχουν περάσει ούτε δέκα μέρες και έχουν ήδη αρχίσει να έρχονται στην επιφάνεια τα ψέμματά σας.
Είστε τόσο μα τόσο άσχετοι που ακόμα και τώρα λέτε ότι για το έλλειμμα φταίει ο Καραμανλής και όχι η παγκόσμια κρίση.
Παίξε στα λίγα κυβικά σου, έμπορε της μπαρούφας, γιατί εάν καταλάβαινες έστω και τα βασικά θα ήξερες ότι το έλλειμμα στη Γαλλία πχ μέσα σε ένα χρόνο πήγε από 3% στο 8,8%, στη Βρετανίας και στις ΗΠΑ έφτασε το 14%, και πάει λέγοντας.
Οι εξαγωγές της Ιαπωνίας έπεσαν σε ένα χρόνο 40%, αλλά τι να συζητήσει κανείς μαζί σου ρε πράσινο κουνουπίδι, έρχεσαι από άλλο κόσμο.
Εσύ δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τη μείωση του 40% με τη μείωση του 4%, τόσο μπουμπούνας είσαι.
Και στο δια ταύτα σου βάζω και ένα στοιχηματάκι ότι δεν θα κρατήσετε ούτε έχρι το Πάσχα.
Άντε τώρα να ζωγραφίσεις κανα πίνακα με αποτυπωμένη τη μιζέρια, την αφραγκία και την ανεργία που θα φέρετε στη χώρα με τα κόμπλεξ που κουβαλάτε.
Είδαμε και πάθαμε να κλείσουμε τη συμφωνία με τους Κινέζους και πάτε να τη γκρεμίσετε μέσα σε μία βδομάδα.
Αει σιχτίρ ξεφτιλισμένοι που ταράξατε τον Ελληνικό λαό στη μπαρούφα και τώρα που απογυμνωθήκατε σας φταίει πάλι ο Καραμανλής.
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γελοίε.
Πάρτο χαμπάρι για να τελειώνουμε, αρκετά κράτησε το αστειάκι σας.
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΚΥΒΕΤΕ (όχι από ντροπή γιατί είστε αναίσχυντοι αλλά για να αποφύγετε τις ροχάλες του λαού).

Ανώνυμος είπε...

Δεν το πιστεύω τί έγραψε το πράσινο μούσμουλο.
Σκασμός!!!!
Οι ψεύτες και οι κλέφτες λένε σκασμός σε όσους παίζουν το παιγνίσι ίσια και τίμια.
Δεν φταίς εσύ, εκείνος ο exastal φταίει που αφήνει και περνάνε μέσα τέτοιοι καραγκιόζηδες. Εμείς δεν μπορούμε ούτε τα πιό light σχόλια να περάσουμε στα πράσινα blogs.
Μιά ζωή κύριοι το παίζουμε, γι' αυτό καταντήσαμε στο 33%.
Μιά ζωή μας βρίζανε και εμείς τους μιλούσαμε στον πληθυντικό.
Ωραία!

Alex είπε...

Αγαπητό/η μούσμουλο ελεύθερος πόσα θες
να μας τρελάνεις, θα λάβεις και συ την λυπητερή ανεξαρτήτως εισοδήματος και τυχών ρουσφετιών προς όφελος σου, γιατί μόνο αυτοί που ρουσφετολογικά ωφελήθηκαν είναι τόσο ανεγκέφαλοι σαν ετουλογου σου, μούσμουλο...

F5PILOT είπε...

Θα μας πεις κάτι συγκεκριμένο που να στηρίζει την επικεφαλίδα της ανάρτησης ή απλώς έριξες τα χαρτιά και πρόλεψες το μέλλον;
Αλλά αντί να απολογήστε που μας φορτώσατε για 5,5 χρόνια έναν μαλάκα για πρωθυπουργό (ο χαρακτηρισμός ανήκει σε μέλη της ΝΔ) και μια σπείρα για κυβέρνηση που καταλήστεψε τον τόπο μας ζητάτε και τα ρέστα.
Κάποιο θα πλήρώσουν αυτό είναι βέβαιο τα επόμενα χρόνια. Και θα πληρώσουν αυτοί που επί 5,5 χρόνια κάναν πάρτυ στη πλάτη των πολιτών με την βοήθεια των παραπάνω. Εκεί θα βρεθούν τα λεφτά στις τσέπες των υμέτερων ευνοημένων κοματικών εγκάθετων. Κάποιοι βέβαια έχουν υπερβεί τα εσκαμμένα και περάσαν μπρος στη βουλιμία τους τα όρια του ποινικού κώδικα. Για αυτούς έχει ήδη αρχίσει να ασχολείται ο εισαγγελέας.

Ανώνυμος είπε...

Κορίτσι μου Alex, η αφεντομουτσουνάρα μου έχει ζήσει επί πολλά χρόνια σε χώρα της βόρειας Ευρώπης, που είναι κοινωνικά κατακριτέο να μην πληρώνεις όλους τους φόρους σου, όπου οι δημόσιοι υπάλληλοι νομιμοποιούνται μόνο μετά από παρέλευση 15 ετών στο Δημόσιο (και με ετήσια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ - χωρίς μονιμότητα βέβαια), όπου ο κόσμος σκέπτεται πρώτα την κοινωνία και μετά την πάρτη του και η λέξη ρουσφέτι δεν υπάρχει κάν στο λεξιλόγιό τους, δεν καταλαβαίνουν τί πάει να πεί, γκέ γκε;
Η αυθαίρετη μπούρδα που έγραψες προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.
Προσωπικά και φόρους πληρώνω (και μάλιστα πάρα πάρα πολλούς) και ρουσφέτια δεν ζητάω από κανένα για τον απλό λόγο ότι δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα εδώ και δεκαετίες.
Καλά θα κάνω λοιπόν και θα πάρω τη λυπητερή που θα μου έστελνε έτσι και αλλιώς και ο Καραμανλής και ο Γιωργάκης.
Με δύο διαφορές.
Στην Πρώτη περίπτωση μου είχαν πεί καθαρά τι θα κάνουν και γιατί θα το κάνουν και πότε θα τελειώσει το πρόβλημα.
Στη Δεύτερη περίπτωση αισθάνομαι ηλίθιος γιατί τα λεφτά που θα δώσω θα πάνε σε ένα βαρέλι δίχως πάτο και σε δύο χρόνια θα είμαστε στον ίδιο παρανομαστή (άν όχι χειρότερο).
Κατάλαβες τη διαφορά, κοριτσάκι μου;
Εσύ (λυπητερή, ρουσφέτια);

Ανώνυμος είπε...

F5PILOT,
κοίτα μας τρέμουμε!!!
(Βρε μπουμπούκο, σταμάτα να ονειρεύεσαι, δεν προλαβαίνει ο εισαγγελέας μέχρι τα Χριστούγεννα).

Ανώνυμος είπε...

F5PILOT,
μιλώντας για μαλάκες πρωθυπουργούς έχεις ακούσει τί λένε για το Γιωργάκη τα υπόλοιπα πράσινα στελέχη (εκτός από την άμεση αυλή του);
Άμα στο γράψω θα με κυνηγάνε, επιφυλάσσομαι προς το παρόν, άμα νευριάσω καμιά μέρα θα στο ρίξω.
Για να σε βοηθήσω, η λέξη δεν λέγεται μόνη της, πάει πακέτο με χειρονομία!
Όσο για τον Κώστα να μην ξεχνάς ότι η λέξη μαλάκας είναι ωραία κοινότυπη λέξη, έτσι και αλλιώς όλοι μαλάκες προσφωνούμαστε όταν συναντιόμαστε (πιάσε ένα καφέ ρε μαλάαααακα).

Ανώνυμος είπε...

F5PILOT, ξέχασα να σου πώ, σε ευχαριστώ για αυτά που μου έγραψες για την TVX, με δύο παρατηρήσεις:
1.Χωρίς να ξέρω το τεχνικό κομμάτι της εξόρυξης (άρα δεν μπορώ να κρίνω την ποιότητα του επιχειρήματός σου) ξέρω οι καναδοί έφυγαν όχι λόγω προβληματικού μεταλλεύματος αλλά από τις συνεχείς καθυστερήσεις και προβλήματα που τους δημιουργούσαν οι ντόπιοι. Ποιοί ντόπιοι; Πρώτα η Νομαρχία, δεύτερο 3-4 δήμαρχοι που ξεσήκωναν τον κόσμο και τρίτον επί χρόνια ακουγόταν ότι κάμποσοι από δαύτους έγιναν πάμπλουτοι σε μια τριετία (πριν φύγει η TVX). Πώς το λένε οι Εγγλέζοι; Blacmail is such an ugly word!
2. Και αξίσου σημαντικό. Τα ταχνικά και άλλα προβλήματα που δεν μπορούσε να λύσει η τεχνογνωσία της TVX μπόρεσε να τα λύσει ο Άκτωρας του Μπόμπολα;
Έλα ρε φίλε, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.
Άμα είναι να κρατάμε αυτό το επίπεδο άστο-να- πάει-σταδιάλα, ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΑ.

F5PILOT είπε...

αλλά από τις συνεχείς καθυστερήσεις και προβλήματα που τους δημιουργούσαν οι ντόπιοι. Ποιοί ντόπιοι;

Θέλεις ονόματα; Αλλά πάλι θα σε στεναχωρήσω. Ένας από αυτούς ήταν αυτός που υπέγραψε την σύμβαση με τον Άκτωρα ως υφυπουργός. Σαλαγκούδης λέγεται. Θες να σου πω ποιοί από την Νομαρχία και από τους Δήμους; Κάποιον Παναγιώτη Φλωρίνη τέως δήμαρχο της Ιερισσού και αδελφό του Αθηναίου Φλωρίνη τον γνωρίζεις; Εγώ τους γνωρίζω και τους δυο πολύ καλά.

Ποιός μίλησε για τεχνικά προβλήματα;

Το θέμα ήταν οι αποζημιώσεις των εργατών όταν δήλωσε πτώχευση η TVX. Και εκεί βοήθησε η πώληση στην Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. Γνωρίζεις άλλη περίπτωση πτώχευσης παγκοσμίως που οι εργαζόμενοι έχουν αποζημιωθεί; Οικονομολόγος είσαι.

Το θέμα τώρα είναι να γίνει η επένδυση για τον χρυσό. Μέχρι το τέλος του έτους το θέμα της επένδυσης θα ξανασυζητηθεί. Ή θα γίνει η επένδυση ή λουκέτο.

Όσο για τα άλλα, συμφωνώ μεγάλοι άνθρωποι είμεθα και θα πρέπει να μιλάμε σοβαρά.

Ανώνυμος είπε...

Βρε πιλότε, προσπαθώ πολύ πολύ καλοπροαίρετα να συνενοηθώ μαζί σου αλλά δεν με αφήνεις, εκτός εάν αποφασίσω να κάνω λοβοτομή.
Στο ξαναλέω, δεν ξέρω την ποιότητα του υλικού της εξόρυξης, δεν ξέρω το μέσο κόστος, δεν ξέρω το τεχνικό σκέλος καθόλου και δεν μου αρέσει να μιλάω για πράγματα που δεν γνωρίζω.
Εσύ μιλάς για νεοδημοκράτες που κονόμησαν, μπορεί δεν θα μούκανε εντύπωση, σε όλα τα κόμματα υπάρχουν λαμόγια.
Ο λόγος όμως που με κάνει να αντιδρώ στην ορθότητα αυτού που λές είναι ένας και μοναδικός.
ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.
Αυτή η ιστορία εξελίχθηκε εξ ολοκλήρου επί πασόκ, η TVX πήρε τα 10 μύρια επί πασόκ, ο Άκτορας πήρε τα μεταλλεία επί πασόκ.
Εσύ τώρα μου λές ότι τα πήραν ο Σαλαγκούδης και ο Φλωρίνης.
Παράξενα πράγματα.
Επί πασόκ έπαιρναν μίζες οι νεοδημοκράτες;
Το Φλωρίνη δεν τον ξέρω αλλά ο Σαλαγκούδης εκτός από αγριο-ασχημό-φατσα δεν μου μοιάζει ότι έχει IQ πάνω από τον αριθμό των παικτών μίας ομάδας μπάσκετ.
Άφησαν τα εμπειρότατα πράσινα τζιμάνια το Σαλαγκούδη να πάρει μίζες από το Μπόμπολα επί πασόκ;
Ποιός το Σαλαγκούδη;
Δεν μου κάθεται καλά το σενάριο.
Ή κάνω μεγάλο λάθος που τον υποτιμώ ή εσύ δεν έχεις καλή πληροφόρηση.
Επειδή δεν θέλω να αμφισβητήσω τη γνώση σου σε αυτό το θέμα που μάλλον είναι καλύτερη από τη δική μου, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι μασάγανε πολλοί, διακομματικά.
Δηλαδή ΚΑΙ αυτοί που έκαναν τη δουλειά ΚΑΙ αυτοί που κράταγαν το στόμα τους κλειστό.

F5PILOT είπε...

@ελεύθερος

Δεν ισχυρίζομαι ότι τα πήρε κάποιος.

Τον Αθηναίο Φλωρίνη έπρεπε να τον ξέρεις. Βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ και ένας από τους πρωτεργάτες της αποκάλυψης του σκανδάλου του Βατοπεδίου. Για τον λόγο αυτό έχασε την έδρα του το 2008 από τον Πάπα και στις πρόσφατες εκλογές πάτωσε.

Απότι βλέπω πολλά είναι αυτά που δεν ξέρεις.

Ανώνυμος είπε...

Θέλησα να παρακολουθήσω τις προγραμματικές δηλώσεις. Δεν θα σταθώ στο περιεχόμενό τους. Σοκαρίστηκα με την τηλεοπτική μετάδοση.
Η κάμερα έδειχνε μόνο την πτέρυγα ΠΑΣΟΚ και ολίγον αριστερά. Η Ν.Δ. δεν υπήρχε για το αξιοκρατικό νέο ΠΑΣΟΚ. Το πλάνο σταματούσε όπου άρχιζε η Ν.Δ. Μία -δυο φορές που ξέφυγε δύο μέτρα δεξιότερα 'φρενάρισε' ακριβώς πρό του Καραμανλή.
Μέρες Κουτσόγιωργα και Κονταξή και 'Ανοιχτών χαρτιών'.
Μάθημα για όσους τρέφουν ψευδαισθήσεις για επικοινωνιακά κόλπα (υποβολή βιογραφικών και άλλα φούμαρα).
Την ίδια ώρα σαν ειρωνία ακούγονταν οι εκκλήσεις του Γιώργου για όλους τους Έλληνες, αξιοκρατία κ.λ.π.
Νίκος

Ανώνυμος είπε...

F5PILOT,
Πράγματι από μικροπολιτική είναι πράγματι αλήθεια ότι είναι πολλά που δεν ξέρω.
Ούτε είχα ούτε ποτέ θέλησα να έχω στενή επαφή σε αυτό το επίπεδο, είμαι βέβαιος ότι θα με χάλαγε.
Εσύ ξέρεις περισσότερα στη συγκεκριμένη περιοχή, στο συγκεκριμένο θέμα ή γενικώς;
Τα δύο πρώτα δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω γιατί δεν έχω το δεδομένα για να κρίνω, στο τρίτο όμως, με όλο το σεβασμό, είσαι πολύ βαθειά νυχτωμένος.
Μόνο το ότι ακόμη δεν παραδέχεσαι ότι ο Γιωργάκης μας τάραξε στο ψέμα και στο τζάμπα τάξιμο για να μας πάρει την ψήφο, μου λέει ότι δεν είσαι και τόσο πολιτικά ψαγμένος όσο νομίζεις.
Ή ίσως δεν είσαι αρκετά "ελεύθερος".

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΕΤΟ :
Αρχηγός ΓΕΕΘΑ της χούντας κατα την εισβολή των Τούρκων το 1974 στη Κύπρο ήταν ο Μπονάνος.

@Stefanos

Ποια είναι η σοσιαλιστική εκτίμησή σου για αυτόν τον χουντικό ?

...Έτσι για να μάθουμε τον πολιτικό χαρακτήρα της ρήσης Σ-Κ-Α-Σ-Μ-Ο-Σ ρωτάω...

Ανώνυμος είπε...

αντί να βρίζετε ο ένας τον άλλον καλο ειναι να σκεφτόσαστε που καιπου. ειναι δυνατό μωρέ νά ειχε αφήσει ενα παράδεισο το πασοκ και να ήρθε μιά διαστροφική κυβέρνηση να τον χάλασε? δηλαδή ξεχάσαμε σε τι κατάσταση οχι μόνο οικονομικά αλλά πως ήταν το δημόσιο,, τα νοσοκομεία, οι ουρές, η ακρίβεια του ευρώ, που σε μιά νύχτα φτωχήναμε κατά 30% τουλάχιστον?ειναι δυνατό μιά χώρα νάχει αυτό το ε΄λλειμμα επειδή φάγανε μερικοί ημέτεροι? γιατί λησμονείτε τη δήλωση πάγκαλου που είπε διαλύσαμε τη χώρα? στο κόμμα του αναφερόταν. φαίνεται πως ειχε δίκιο ο μητσοτάκης που είπε μετά 10 χρόνια κανείς δεν θα θυμάται τίποτα. τώρα που το σκέφτομαι μάλλον πολλά είχε πεί. θα δείτε που θα εφαρμοστούν τα μέτρα καραμανλή και χειρότερα, αλλά με το αμπαλάζ της πράσινης ανάπτυξης ο λαός θα τα καταπίνει καλύτερα. αλήθεια εκείνα τα φέσια των ολυμπιακών αγώνων γιατί δέν τα αναφέρει κανείς? πόσα μάς κόστισε ο καλατράβα? από τις προγραμματικές του κ.Παπανδρέου, πάντως, απουσίαζε η λέξη παγκόσμια κρίση, πάλι καλά που δέν είπε οτι η ν.δ. ευθύνεται και για την παγκόσμια κρίση, όπως επίσης απουσίαζε και η πάταξη της φοροδιαφυγής και τα τεκμήρια διαβίωσης καθώς και η φορολόγηση του κεφαλαίου για όσους το είχαν χάψει. αλήθεια η ιστορία με την cosco και το παραμύθι πού πούλησαν προεκλογικά στους εργαζόμενους δέν ειναι επαρκές στοιχείο της νέας κοροϊδίας και της υποκρισίας για όσους πίστεψαν οτι το πασοκ άλλαξε? το πασοκ ειναι ενα και μοναδικό και ενιαίο. και πάντα το ίδιο. απλώς μασκαρεύεται κάθε φορά για να υλοποιεί αυτά που δέν μπορεί να υλοποιηθούν με καθαρά δεξιές κυβερνήσεις και επιστρατεύονται αυτοί. και για θα θυμηθούμε οτι ο αλμούνια είχε πεί πως ολοι οι πολιτικοί γνωρίζουν ακριβώς την κατάσταση. τι παριστάνει τώρα το πασοκ? οτι έπεσε από τα σύννεφα? από τα συννεφα να κατέβουν όσοι έδοσαν εμπιστοσύνη στα πρόσωπα που γνώριζαν καλά από το παρελθόν, αλλά τους πήραν τα μυαλά σαν τις σειρήνες του οδυσσέα. Ο προβόπουλος αλήθεια ειναι κι αυτός στο κόλπο καμμένη γή και νέος δανεισμός?

stefanos είπε...

@PILOTέ σε χαιρετώ...

@Ανώνυμε (των 9:50),
θα ήμουν ο τελευταίος
που θα δικαιολογούσε
παλαιά αμαρτήματα του ΠΑΣΟΚ
ή και προβλήματα
που άφησε πίσω του.
Όμως θα ήθελα να είμαι
από τους πρώτους που δεν θα ανεχθούν
νεοδημοκρατικές υποκρισίες...

Στο blog, δε, του exastal
κάνω επισκέψεις
όποτε μου αρέσει,
γράφω ΕΥΠΡΕΠΗ σχόλια
όταν μου αρέσει,
και δεν δίνω λογαριασμό
σε ΚΑΝΕΝΑ!

Καλό Σαββατοκύριακο...

Ανώνυμος είπε...

Τα πρώτα έργα και ημέρες της Νέας Σοσιαλιστικής Παρακμής…

Μια που, ελέω Αντωνάκη Σαμαρά, η Νέα Δημοκρατία θα αργήσει πολύ να αποκτήσει νέο αρχηγό και συγκροτημένο αντιπολιτευτικό λόγο, πρέπει εμείς να αναπληρώσουμε το μεγάλο αυτό κενό.

Τα πρώτα έργα και ημέρες του νέου Πασοκιστάν τελούν ήδη σε πλήρη… ανάπτυξη, η αγορά στενάζει και πλήττεται βάναυσα, σε εποχή μάλιστα Κρίσης, από τις αβελτηρίες και την προεκλογική μικροπολιτική του ΠΑΣΟΚ στο λιμάνι του Πειραιά. Η Ελλάδα διασύρεται διεθνώς, αφού εμφανίζεται αδύναμη και απρόθυμη να εκπληρώσει θεμελιώδεις συμβατικές της υποχρεώσεις που έχουν εγκριθεί με την ψήφο της Ελληνικής Βουλής και φέρουν τις υπογραφές του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού της χώρας!

Η πρώτη αυτή μεγάλη τραγωδία της νέας σοσιαληστρικής διακυβέρνησης στο λιμάνι του Πειραιά προοιωνίζεται μύρια όσα κακά και χειρότερα για τη συνέχεια… Οι θλιβεροί αυτοί πολιτικάντηδες και νεογιάπηδες του αμερικανοεβραιοσπορίτικου γκουβέρνου μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην απόλυτη ανυποληψία, τον εκτροχιασμό, την καταστροφή!

Απόψε μάλιστα, ο Αμερικανοεβραιοσπορίτης, σε μια καλογραμμένη παράσταση παραλόγου από του βήματος της Βουλής των Ελλήνων ψέλλισε τα λόγια με τα οποία κάποτε ο μακαρίτης μπαμπάς του εγκαινίασε την πράσινη λιτότητα το 1993! Και τότε και τώρα είχαν προηγηθεί Εκλογές, κατά τις οποίες το ΠΑΣΟΚ του φαύλου παπανδρεϊσμού είχε υφαρπάξει την ψήφο των Ελλήνων με Ψέματα, με Απατηλές Υποσχέσεις, με Θολά Οράματα και Πράσινα Άλογα! Και τότε και τώρα προσπάθησαν να ρίξουν την ευθύνη στις κυβερνήσεις της ΝΔ, αγνοώντας όμως το τι εκείνες είχαν παραλάβει από τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ!

Έτσι και τώρα ο Γιωργάκης κάνει πως δεν θυμάται, ότι το 2004 παρέδωσαν υπερτριπλάσιο έλλειμμα από εκείνο που με στατιστικές αλχημείες παρουσίαζαν εξαπατώντας τόσο τους Ευρωπαίους όσο και τον Ελληνικό Λαό! Και παρ’ όλ’ αυτά η συνετή ήπια προσαρμογή του Καραμανλή κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να ρίξει το έλλειμμα κάτω από το όριο του 3%! Εν τω μεταξύ, όμως, ενέσκηψε και Διεθνής Κρίση, την οποία κάνουν πως δεν βλέπουν οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ! Η οποία Κρίση οδήγησε σε εκτροχιασμό ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ και φυσικά όχι μόνο την ελληνική! Μάλιστα, το δικό μας έλλειμμα και χρέος είναι χαμηλότερα από άλλων πολύ πιο δυνατών ευρωπαϊκών οικονομιών, όπως π.χ. της Μεγάλης Βρετανίας! Αυτό ο Γιωργάκης δεν το ξέρει; Και όμως απόψε στη Βουλή των Ελλήνων για άλλη μια φορά ενέπαιξε τους Έλληνες, προετοιμάζοντας το έδαφος για την αθέτηση των προεκλογικών απατηλών υποσχέσεων με τις οποίες έκλεψε κυριολεκτικά την ψήφο τους!!!

Αλλά θα είμαστε εδώ και θα παρακολουθούμε με αγωνία την ραγδαία κατάρρευση της νέας σοσιαλιστικής Απάτης! Αλίμονο μόνο, μην παρασύρουν μαζί τους και την Ελλάδα μας!

Ντόρα, γρήγορα ανασυγκρότησε το κόμμα, γιατί γρήγορα η Φιλελεύθερη Παράταξη θα κληθεί και πάλι να… περισώσει ό,τι απομείνει όρθιο από τους Φαύλους!

Ανώνυμος είπε...

Τα πρώτα έργα και ημέρες του νέου Πασοκιστάν τελούν ήδη σε πλήρη… ανάπτυξη, η αγορά στενάζει και πλήττεται βάναυσα, σε εποχή μάλιστα Κρίσης, από τις αβελτηρίες και την προεκλογική μικροπολιτική του ΠΑΣΟΚ στο λιμάνι του Πειραιά. Η Ελλάδα διασύρεται διεθνώς, αφού εμφανίζεται αδύναμη και απρόθυμη να εκπληρώσει θεμελιώδεις συμβατικές της υποχρεώσεις που έχουν εγκριθεί με την ψήφο της Ελληνικής Βουλής και φέρουν τις υπογραφές του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού της χώρας!

Η πρώτη αυτή μεγάλη τραγωδία της νέας σοσιαληστρικής διακυβέρνησης στο λιμάνι του Πειραιά προοιωνίζεται μύρια όσα κακά και χειρότερα για τη συνέχεια… Οι θλιβεροί αυτοί πολιτικάντηδες και νεογιάπηδες του αμερικανοεβραιοσπορίτικου γκουβέρνου μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην απόλυτη ανυποληψία, τον εκτροχιασμό, την καταστροφή!

Απόψε μάλιστα, ο Αμερικανοεβραιοσπορίτης, σε μια καλογραμμένη παράσταση παραλόγου από του βήματος της Βουλής των Ελλήνων ψέλλισε τα λόγια με τα οποία κάποτε ο μακαρίτης μπαμπάς του εγκαινίασε την πράσινη λιτότητα το 1993! Και τότε και τώρα είχαν προηγηθεί Εκλογές, κατά τις οποίες το ΠΑΣΟΚ του φαύλου παπανδρεϊσμού είχε υφαρπάξει την ψήφο των Ελλήνων με Ψέματα, με Απατηλές Υποσχέσεις, με Θολά Οράματα και Πράσινα Άλογα! Και τότε και τώρα προσπάθησαν να ρίξουν την ευθύνη στις κυβερνήσεις της ΝΔ, αγνοώντας όμως το τι εκείνες είχαν παραλάβει από τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ!

Έτσι και τώρα ο Γιωργάκης κάνει πως δεν θυμάται, ότι το 2004 παρέδωσαν υπερτριπλάσιο έλλειμμα από εκείνο που με στατιστικές αλχημείες παρουσίαζαν εξαπατώντας τόσο τους Ευρωπαίους όσο και τον Ελληνικό Λαό! Και παρ’ όλ’ αυτά η συνετή ήπια προσαρμογή του Καραμανλή κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να ρίξει το έλλειμμα κάτω από το όριο του 3%! Εν τω μεταξύ, όμως, ενέσκηψε και Διεθνής Κρίση, την οποία κάνουν πως δεν βλέπουν οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ! Η οποία Κρίση οδήγησε σε εκτροχιασμό ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ και φυσικά όχι μόνο την ελληνική! Μάλιστα, το δικό μας έλλειμμα και χρέος είναι χαμηλότερα από άλλων πολύ πιο δυνατών ευρωπαϊκών οικονομιών, όπως π.χ. της Μεγάλης Βρετανίας! Αυτό ο Γιωργάκης δεν το ξέρει; Και όμως απόψε στη Βουλή των Ελλήνων για άλλη μια φορά ενέπαιξε τους Έλληνες, προετοιμάζοντας το έδαφος για την αθέτηση των προεκλογικών απατηλών υποσχέσεων με τις οποίες έκλεψε κυριολεκτικά την ψήφο τους!!!

Αλλά θα είμαστε εδώ και θα παρακολουθούμε με αγωνία την ραγδαία κατάρρευση της νέας σοσιαλιστικής Απάτης! Αλίμονο μόνο, μην παρασύρουν μαζί τους και την Ελλάδα μας!

Αντώνη και Δημήτρη, γρήγορα ανασυγκροτήστε το κόμμα, γιατί γρήγορα η Φιλελεύθερη Παράταξη θα κληθεί και πάλι να… περισώσει ό,τι απομείνει όρθιο από τους Φαύλους!

Και μακριά από το Μητσοτακέϊκο γιατί με τέτοιους φίλους τί τους θέλεις τους εχθρούς!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε, χαίρομαι που ταυτιζόμαστε στα περισσότερα... Από κει και πέρα, τα άλλα ούτε εσύ θα τα αποφασίσεις ούτε εγώ... Η βάση, Ανώνυμε, η βάση... Πάντως η αναφορά σου στον Δημήτρη είναι άστοχη. Και ο Δημήτρης παιδί του Μητσοτάκη ειναι.. Δεν είδες που πήγε να πάρει και την... ευχή του; Αλλά οι ευσεβείς πόθοι τον νουν τυφλώττουσι και την καρδίαν τιτρώσκουσι...

Ανώνυμος είπε...

defresus,
Πώς τα σκέπτεσαι αυτά φίλε μου;
"Ντόρα, γρήγορα ανασυγκρότησε το κόμμα, γιατί γρήγορα η Φιλελεύθερη Παράταξη θα κληθεί και πάλι να… περισώσει ό,τι απομείνει όρθιο από τους Φαύλους!"
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΙΑΙΑ;
Χίλιους ανθρώπους να ρωτήσεις θα σου πούν όλοι το ίδιο πράγμα.
Με τη Θεοδώρα θα διαλυθεί η Ν.Δ. και θα κυβερνάει ο αμερικάνος μέχρι να παγώσει η κόλαση
Είναι τυχαίο που τη "σπρώχνουν" συνεχώς και αδιάλειπτα τα Γιωργοκάναλα;
Άσε μας καημένε πρωινιάτικο με τις φαντασιώσεις σου!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να διαλυθεί η Νέα Δημοκρατία με τη Ντόρα; Επειδή έτσι προσπαθείτε να εκβιάσετε τη βάση; Ο Σαμαράς κρίθηκε όταν έφυγε και δεν κατόρθωσε να μπει στη Βουλή το 1996! Θα παρει ένα 2%; Η Ντόρα θα πάρει 15% από το μεσαίο χώρο, που στην περιπτωση εκλογής Σαμαρά θα αποχαιρετίσει οριστικά τη ΝΔ, και η δευτερη οριστικά την εξουσία!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Θεοδώρα θα πάρει ψήφους από το μεσαίο χώρο;
ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΧΩΡΟ;
Όχι από το μεσαίο χώρο δεν θα πάρει αλλά θα χάσουμε και από τα δεξιά.
Και οι βοσκοί τα καταλαβαίνουν αυτά άνθρωπέ μου.
Τι να σου πώ φίλε μου, δεν ξέρω τί να σου πώ.
Εάν προσπαθείς να μας πείσεις ότι πετάνε οι γάιδαροι, ξανασκέψου το.
Στο έχω ξαναπεί, οι νεοδημοκράτες δεν τσιμπάνε στη φτηνή προπαγάνδα.
Μην ματαιοπονείς.
Με τη Θεοδώρα αρχηγό πάμε σούμπιτοι.

Ανώνυμος είπε...

Μήν ανησυχείς ελεύθερος την Ντόρα την σιγοντάρουν οι νταβατζήδες των ΜΜΕ θα πάρει απο αυτούς περισσότερους ψήφους απο τις απώλειες που θα έχει στα δεξιά.

F5PILOT είπε...

Εγά πάντως θα ψηφίσω Ντόρα.

Ανώνυμος είπε...

Να πιλότε έχεις δίκιο, οι νεοδημοκράτες θα ψηφίσουμε ότι μας λένε οι πασόκοι, οι καρατζαφέρηδες και τα Γιωργοκάναλα.
Μη φάς, έχουμε γλαρόσουπα.

Ανώνυμος είπε...

Άν δέν ψηφίσετε ότι σας λένε οι πασόκοι, οι καρατζαφέρηδες και τα Γιωργοκάναλα εξουσία δέν ξαναβλέπετε.
Το πάθημα στις 4 Οκτωβρίου ακόμα να σας γίνει μάθημα.

Alex είπε...

@ελεύθερος
Πως γίνεται όλοι εσείς οι νεοφιλελεύθεροι και έχετε ζήσει στις βόρειες χώρες, όταν σας στριμώχνουν, είναι απορίας άξιον.
Τέτοια οικονομική καταστροφή στα 5,5 χρόνια νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης δεν σου λένε τίποτα, καλά 5,5 χρόνια γιατί ο καταλληλότερος δεν έκανε αυτά που είπε τώρα και σου άρεσαν;
Λίγη τιμιότητα δεν βλάπτει, και είναι τιμιότητα να παραδέχεσαι λάθη και να βοηθάς με την κριτική σου να μην επαναληφθούν, όσο για την Ντόρα ναι είναι η μονή που μπορεί να βγάλει τη ΝΔ από το βούρκο του κάθε Ρουσόπουλου όσο για την διάλυση μόνο στο μυαλό σου υπάρχει, αν έχεις.....
Υ.Γ. Μη με πεις πρασινοφρουρό γιατί θα πέσεις έξω πολύ...

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

στεφανος και πιλότος !!! Βασίλη σε διαβάζουν πολύ ! Αλλά λίγο καιρό ακόμα θα μας πειράζουν !!!