Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Πάρα πολύ «φιλάνθρωποι» οι υπουργοί του Πασόκ! Απάλλαξαν 23.000 νέους από τις «σκοτούρες» του «θλιβερού» ποσού των 500 ευρώ στα stage!

Ήταν όμηροι της Δεξιάς και οι “αγωνιστές” του «Πανελλήνιου σοσιαλισμού» τους απελευθέρωσαν!
Οι οικονομικοί εγκέφαλοι του Πασόκ, με τον Πάγκαλο μπροστάρη, στον αγώνα για ισονομία, ισοπολιτεία και όλα τα ισο- μαζί, είδαν με τεράστια «ευσπλαχνία» το πρόβλημα των «καταφρονεμένων» νέων που δούλευαν ανασφάλιστοι μόνο για 500 ευρώ. Είναι καλά οι νεολαίοι; Τι μπορούν να αγοράσουν οι πτωχοί με 500 ευρώ; Ούτε ένα απλό ρολεξάκι, ούτε απλά πουκαμισάκι αρμανάκι, σαν αυτά που φορά συνεχώς ο πρόεδρος Γιώργος! Τι θλιβερό!
Έτσι αποφάσισαν να επέμβουν «σοσιαληστικά» και ριζοσπαστικά. Αφαίρεσαν από τους χιλιάδες νέους και αυτά τα 500 ευρώ για να μην επιβαρύνεται η ψυχολογία των κυβερνώντων από κατώτερα συναισθήματα και οι νέοι να απεμπλακούν δια παντός, από τις σκοτούρες που έχουν σχετικά με την «επένδυση» των «παχυλών» μισθών τους!

17 σχόλια:

F5PILOT είπε...

Κλάψτε κλάψτε κλάψτε. Αφού δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε. Τίποτα άλλο να πείτε.
Αχαχαχαχαχαχα

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Γιατί; Έχετε κάνει κάτι άλλο;

Α ναι... διορίσατε και τον φίλο του Καστανίδη, αξιοκρατικά Γενικό Γραμματέα!!!!

F5PILOT είπε...

@Vassilis

Υπάρχουν 10500000 μείον μερικούς σαν και σένα για να κρίνουν.

Ανώνυμος είπε...

Προβληματισμός στην κυβέρνηση για επικοινωνιακές αστοχίες
Ομάδα διαχείρισης κρίσεων, υπό τον Θ.Πάγκαλο, μελετά η κυβέρνηση
Αθήνα
Να ξεπεράσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από λανθασμένους επικοινωνιακούς χειρισμούς -όπως στο θέμα των γενικών γραμματέων-, που έριξαν σκιές στα πρώτα δείγματα γραφής της, επιχειρεί η κυβέρνηση. Μία από τις λύσεις που εξετάζονται είναι να συσταθεί ομάδα διαχείρισης κρίσεων, υπό τον Θ.Πάγκαλο.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα, ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα κακού επικοινωνιακού χειρισμού -όπως λένε στην κυβέρνηση- είναι η αντιμετώπιση του θέματος των γενικών γραμματέων υπουργείων και περιφερειών.

Το συγκεκριμένο θέμα έδωσε αρχικώς πόντους στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ διότι ενίσχυσε την ελπίδα στους πολίτες για υιοθέτηση κανόνων αξιοκρατίας και διαφάνειας, ωστόσο τόσο οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην αξιολόγηση των υποψηφίων και στην ανακοίνωση των ονομάτων των επιτυχόντων όσο και η αίσθηση που δημιουργήθηκε ότι τελικώς θα επιλεγούν «γνωστά» στους υπουργούς πρόσωπα, φαίνεται να δημιουργούν «σκιές» στην όλη διαδικασία.

Όπως μάλιστα έλεγε χαρακτηριστικά κορυφαίος υπουργός, «ήταν λάθος που δώσαμε στη δημοσιότητα ως πρώτο μόνο το όνομα του γενικού γραμματέα Δικαιοσύνης, αφού άπαντες βάλθηκαν να αποδείξουν ότι έχει κάποιου είδους σχέση με τον υπουργό».

Ο Χ.Καστανίδης κατηγορήθηκε ότι το πρόσωπο που επέλεξε για τη θέση του γγ είναι γνωστός του και συγκεκριμένα ότι ο Γιώργος Δημήτραινας έχει συγγράψει βιβλίο μαζί με τη σύζυγο του υπουργού.

Ο κ. Καστανίδης απάντησε πως τα ονόματα του κ. Δημήτραινα και της συζύγου του βρίσκονται μαζί σε τόμο που αποτελεί τα πρακτικά ημερίδας, στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων εισηγητών. Ακόμη, ο κ. Καστανίδης παραδέχθηκε ότι γνωρίζει τον κ. Δημήτραινα, όπως και το σύνολο των 10 υποψηφίων για τη θέση του γγ του υπουργείου, και τόνισε ότι τον επέλεξε λόγω των προσόντων του, καθώς και της πεποίθησης ότι θα έχουν την καλύτερη δυνατή συνεργασία. Η καλή συνεργασία μεταξύ του υπουργού και του γενικού γραμματέα είναι βασικό ζητουμενο, δεδομένου ότι μετά τον υφυπουργό, ο γενικός γραμματέας είναι ο στενότερος συνεργάτης ενός υπουργού, επισήμανε ο κ. Καστανίδης.

Εκτός της υπόθεσης των γενικών γραμματέων, επικοινωνιακές «τρύπες» της νέας κυβέρνησης διαπιστώθηκαν και στο θέμα των Stage, καθώς η κυβέρνηση εμφανιζόταν επί δύο 24ωρα να απολογείται για την πρόθεσή της να τα καταργήσει στον δημόσιο τομέα «την ώρα που αποτελούσαν προεκλογική εξαγγελία του ΠΑΣΟΚ» και αφετέρου διαπιστώθηκε έλλειψη συνεννόησης σε κυβερνητικό επίπεδο.

Ελλιπή αντανακλαστικά έδειξε όμως η κυβέρνηση και στο θέμα της αντιμετώπισης της αυστηρής κριτικής που δέχτηκε στο Λουξεμβούργο το οικονομικό επιτελείο από τον πρόεδρο του Εurogroup. Όπως χαρακτηριστικά έλεγε υπουργός του οικονομικού κύκλου, οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Σαχινίδης δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως για την περίφημη δήλωση «game is over» του κ. Γιούνγκερ, ούτως ώστε να υπάρξει κάποια αντίδραση από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Αντιθέτως, το διήμερο που ο υπουργός Οικονομικών διαπραγματευόταν για το έλλειμμα, αντί να προβληθεί με έμφαση το γεγονός πως η προηγούμενη κυβέρνηση παραποίησε τα στοιχεία, η νυν εμφανίστηκε ως απολογούμενη στις αιτιάσεις Παπαθανασίου πως «φουσκώνει το έλλειμμα για να μιλήσει αργότερα για μείωση».

Ένα άλλο πρόβλημα που εντοπίστηκε τις τελευταίες ημέρες στον συντονισμό της κυβέρνησης αφορά στις συνεννοήσεις που γίνονται μεταξύ των υπουργών. Δεν είναι τυχαία η επισήμανση που έγινε στο άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης από τον ίδιο τον πρωθυπουργό ότι οι υπουργοί θα πρέπει να συνεννοούνται και να δείχνουν αλληλεγγύη μεταξύ τους, όπως επίσης και η παραίνεση του κ. Παπανδρέου προς τους υπουργούς να προτιμούν τις ανακοινώσεις από τις δηλώσεις.

Όπως φαίνεται πάντως, το Μαξίμου σκέφτεται να αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα δημιουργώντας μια ομάδα διαχείρισης κρίσεων υπό τον κ. Πάγκαλο, η οποία θα συνέρχεται σε επίπεδο γενικών γραμματέων των υπουργείων και μόνο εάν τα ζητήματα είναι κρίσιμα θα συμμετέχει σε αυτήν και ο αρμόδιος υπουργός

socrates είπε...

F5PILOT,
Κλάψτε κλάψτε κλάψτε με τα χάλια σας. Αφού δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε. Τίποτα άλλο να πείτε.
Αχαχαχαχαχαχα

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

έχουμε σχέδιο πιλότε και για σένα αν κατορθώσεις να γράψεις σε 4 συνεχόμενες αναρτήσεις πρώτος θα σε κάνω αρχηγό της ΧΙ πτέρυγας ούφων
ΓΑΠ

F5PILOT είπε...

Ζημιάρης + SADEN

Γιατί δεν χρησιμοποιήτε τα προεκλογικά σας ονόματα; Ντρέπεστε; Γιατί ντρέπεστε;
Αχαχαχαχαχαχαχαχα

Πολύ γουστάρω που σας ξεφτιλίζω.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

σωστά μας ξεφτιλίζεις βρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρργκλουπ
συνταξιούχος είπαμε που γυρνούσε το Αιγαίο πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρπουστ ! Μήπως ξεφτιλίζεσαι μονάχος σου!!!

F5PILOT είπε...

Ντρέπεστε για τις μαλακίες που λέγατε προεκλογικά. Γιατί ντρέπεστε όμως; Εκτός από ξεφτίλες είστε και ανεύθυνοι. Είστε ανίκανοι να αναλάβετε την ευθύνη των λεγομένων σας ρε ξεφτίλες με φουστάνια.

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να λενε στα δελτια τους οι καναλαρχες, το ΠΑΣΟΚ δεν αλλαζει, δεν αλλαξε, δε θα αλλαξει. Ειναι θεμα χρονου να καταρρευσει ο "μυθος" περι δηθεν παυσης των κακων stage και δημιουργιας ενος συστηματος αξιοκρατιας. Αν μη τι αλλο, πριν το 2004, το ΠΑΣΟΚ κυβερνησε επι 8+11=19 χρονια. Αν ειχε τη "βουληση" (για να χρησιμοποιησω μια αγαπημενη λεξη του Γιωργακη) για αξιοκρατια στο Δημοσιο θα το ειχε κανει. Δεν το εκανε, διογκωσε το Δημοσιο τομεα, μοιρασε θεσεις σε "πρασινοφρουρους" (για να θυμηθω και μια παλια λέξη) και τα ιδια ακριβως σκοπευει να κανει. Γι αυτο απομακρυνει απο το Δημοσιο στα γρηγορα οσους θεωρει οτι ανηκουν στη ΝΔ και μπορει να "καρφωσουν". Οταν μεινουν μονο Πασοκια στο Δημοσιο θα αρχισει αμεσα τις γνωστες πρακτικες. Τα υπολοιπα ειναι απλως επικονωνιακα πυροτεχνηματα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΓΛΙΟΖΟΠΑΙΚΤΗ ΠΙΛΟΤΕ, ΤΟ 2004 ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΥΙΟΥ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ (ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΞΑΜΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΜΟΥΓΓΑ!!)Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ!!!!!

ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΠΡΑΣΙΝΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ(ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ- ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ κτλ.κτλ)!!!!!!!!!

180.000 ΠΡΑΣΙΝΟΚΑΡΤΟΥΧΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕ ΤΟ 1989 Ο ΜΑΛΑΚΑΝΤΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!!!!

ΥΓ1. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
ΠΑΝΤΩΣ!!!!!

ΥΓ.2 ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!!!!!!!!

ΥΓ.3 Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ COSCO. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ!!!!!!!!

Υ.Γ.4 550 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ (220 ΕΥΡΩ ΑΥΞΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ)ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΤΟΥ Ο.Γ.Α..ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ 30 ΕΥΡΩ !!!!!!!!!

Υ.Γ.5 ΤΟ 2004 Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ 25000 ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΣΤΑΖ!!!!!!ΤΟ 2009 Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΙΩΧΝΕΙ 25000 ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ!!!!!!!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 2004
ΟΤΙ ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ!!!!!!


ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΙΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΜΟΝΟ , ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!!!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@Οκτώβριος 26, 2009 11:07 μμ

Εγώ σου το είχα πει να προσέχεις.

"ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ"

λέγεται η αρρώστια σου. Να το προσέξεις.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως εσύ ξεφωνημένε πιλότε είσαι αυτός που κρύβεται εδώ μέσα και φορά φουστάνια;
Εσύ είσαι ο πράγματι ανώνυμος, αλλαζόνας και υβριστής.

F5PILOT είπε...

@Οκτώβριος 27, 2009 9:12 πμ

Η ΝΔ είναι ξεπερασμένο προϊόν είπε η κολλητή σου η θοδώρα. Καλά είναι πράματα αυτά; Εσείς εδώ με τον Βασιλάκη να κάνετε μια προσπάθεια να μας πέισετε ότι σε λίγο πέφτει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και κερδίζει τις νέες εκλογές η ΝΔ και αυτή να βγαίνει και να κάνει τέτοιες δηλώσεις;
Σας έχει γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελανι.
Άκου δήλωση

Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ

ΟΎΤΕ ΕΓΏ ΘΑ ΤΟ ΈΛΕΓΑ ΑΠΌ ΣΕΒΑΣΜΟ.
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΊΕΣ ΣΑΣ

socrates είπε...

Ο φουμαρο-πιλότος και ο καλλιτέχνης της λαδομπογιάς συνεχίζουν να διεκδικούν το τίτλο του ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ τσαρλατάνου.
Ρε κακόμοιρα ζαγάρια, άντε να εκλέξτε κανένα γραμματέα υπουργείου να κυβερνήσετε που ακόμη κάνετε σαν να είσαστε αντιπολίτευση!
Ποιόν καταγγέλετε βρέ, τον εαυτό σας;
Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 20 ΜΕΡΕΣ;
Γέλια, πολλά γέλια με τα πράσινα σούργελα!

Unknown είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=eGyGDHdRZhk
o Νικήτας για τα stage

Ανώνυμος είπε...

Καλά να πάθουμε οι νεοδημοκράτες αφού επιμένουμε να το παίζουμε διακομματικοί.
Εμείς προσλαμβάνουμε παιδιά από όλες τις παρατάξεις (βλέπε Μπιρμπίλη) αλλά μετά μας βρίζουν ότι είναι γαλάζια τα παιδιά των stage.
Εάν είχαμε προσλάβει μόνο γαλάζια παιδιά πάλι τα ίδια θα έλεγαν.
Ποιός βγήκε κερδισμένος;
Ο αμερικάνος, ποιός άλλος;
Φταίει αυτός όμως;