Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Τα μέχρι στιγμής σκάνδαλα και ψέματα Πασόκ. 20 μέρες, 9 σκάνδαλα!

Μη μου πείτε ότι δεν το περιμένατε;
Ένα σκάνδαλο κάθε τρεις μέρες!
1ον . Σκάνδαλο Σκανδαλίδη [χρησιμοποίησε ως εκλογικό του κέντρο, ακίνητο του Δήμου Αθηναίων που είχε παραχωρηθεί για τη στέγαση φιλανθρωπικής οργάνωσης. Εκτός της χρήσης χρησιμοποιούσε και το ρεύμα και το τηλέφωνο επιβαρύνοντας τα έξοδα του Δήμου!]
2ον. «Επαναδιαπραγμάτευση από μηδενική βάση» της συμφωνίας Cosco στο λιμάνι. Φούμαρα! Στο σκάνδαλο εμπλέκεται και ο νομάρχης του Πασόκ, Μίχας, ο οποίος επί σειρά ετών αμείβεται -παρά τα όσα προβλέπει ο Νόμος περί του αξιώματος των Νομαρχών- ως αργόμισθος, από την Ανώνυμη Εταιρεία «Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε.».
3ον. Σκαραμαγκάς. Οι Γερμανοί ιδιοκτήτες του Σκαραμαγκά ενημέρωσαν επισήμως τους εργαζόμενους ότι εγκαταλείπουν το ναυπηγείο!!! Καταγγέλλουν τη σύμβαση που είχαν συνάψει με την κυβέρνηση Πασόκ, το 2002 και αφήνουν στο δρόμο 1300 εργαζόμενους!
4ον. Stage. 23.000 νέοι στο δρόμο! (Χαρακτηριστική είναι η διαφωνία του υπουργού εργασίας Λοβέρδου(προς τιμήν του) για τις ομαδικές απολύσεις. Συγκεκριμένα εξέφρασε αμφιβολίες για την απόλυση των συμβάσεων 24 μηνών και άνω. Αντίθετα ο υφυπουργός Κουτρουμάνης, συντονισμένος με τον αντιπρόεδρο Πάγκαλο, έψαχνε να βρει δήθεν «δικαιολογίες» στην «παραβίαση» της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας, όταν τα stage ισχύουν ευρύτατα σε ολόκληρη την Ευρώπη!)
5ον. Βιογραφικά ΓΓ στο opengov. Χιλιάδες Έλληνες εξαπατήθηκαν δια της ανοιχτής υποτίθεται υποβολής βιογραφικών προς πλήρωση θέσεων γενικών γραμματέων.
6ον. Δημήτραινας [1] , [2]
7ον. Κατάργηση των υπουργείων Μακεδονίας-Θράκης και Αιγαίου, χωρίς αντίστοιχη κατοχύρωση ανταλλαγμάτων από τις «αντίπερα όχθες»
8ον. Η υπερτίμηση του ελλείμματος με αλχημείες και μεταφέροντας δαπάνες και αποπληρωμές χρεών στον Προϋπολογισμό του 2009 ενώ έχωσαν έσοδα στο 2010. Αποτέλεσμα η υποβάθμιση της οικονομίας μας!
9ον. Υβριδικά. Φωτογραφίζουν συγκεκριμένα μοντέλα και συγκεκριμένες εταιρείες. Και μιλάμε για πολλά λεφτά διότι πρόκειται να αντικατασταθούν 55.000 αυτοκίνητα! Χοντρή μάσα!

Είναι πια φανερό ότι για την επιβολή της πολιτικής του νέου Πασόκ έχουν επιλεγεί τα επικοινωνιακά τρικ εις βάρος της πραγματικής πολιτικής. Ως μοχλός κοινωνικής χειραγώγησης επελέγησαν τα «βρώμικα» Μέσα ενημέρωσης. Οι αλαζόνες κύριοι του Πασόκ ας ξέρουν ότι μια βρώμικη τέταρτη εξουσία ταιριάζει απόλυτα σε μια βρώμικη πολιτική εξουσία.

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση είναι η πλήρης απουσία κοινής γραμμής πλεύσης και μεταξύ υπουργείων και εσωτερικά στα υπουργεία. Δεν υπάρχει ενιαία αντίληψη και συνεργασία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων ακόμα και σε αυτά που συγχέονται αρμοδιότητες. Ακόμα και υπουργοί αρνούνται να παραχωρήσουν αρμοδιότητες σε υφυπουργούς τους. Καθείς κι’ απάνω του! Με αποτέλεσμα να εμφανίζονται δυσλειτουργίες σε μια νεότατη κυβέρνηση μόλις τριών εβδομάδων! Τι θα γίνει όταν εμφανιστούν οι πραγματικές κοινωνικές συγκρούσεις; Τι θα γίνει όταν το ΚΚΕ κυρίως (γιατί ο Τσίπρας αποτελεί αριστερό ψάλτη του συστήματος Πασόκ) βγει στο δρόμο; Ήδη οι σχέσεις ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ έχουν «παγώσει»(κυρίως λόγω Πάγκαλου, που ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει ανεβάσει στα ύψη τα αντιπασοκικά αντανακλαστικά των ψηφοφόρων του ΚΚΕ) και η «περίοδος χάριτος από το ΚΚΕ τελείωσε»! Φαίνεται ότι οι μεγάλες συγκρούσεις αναμένονται στο χώρο της παιδείας(οι καταλήψεις αυξάνονται με εκπληκτικό ρυθμό) και στο χώρο των αγροτών(το «πακέτο Χατζηδάκη» δεν έχει ακόμα φτάσει στους αποδέκτες του).
Η κυβέρνηση έχει ν’ αντιμετωπίσει το πλεόνασμα των προεκλογικών της «ΘΑ» που είναι αντιστρόφως ανάλογο με το …. έλλειμμα της οικονομίας! Ένα έλλειμμα που όλα δείχνουν ότι προτίθενται να το αυξήσουν κατακόρυφα και όχι να το μειώσουν, ως οφείλουν!
[Δεν συμπεριελήφθη το "σκάνδαλο Αθεμπίγιο" γιατί ο Ισπανός φίλος φαίνεται μας άφησε με ελαφρά πηδηματάκια!]

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είστε ψεύτες.

Ανώνυμος είπε...

Πότε πρόλαβαν οι κερατάδες;

Ανώνυμος είπε...

Έλα βρε exastal που άρχισες και εσύ να μετράς από τώρα!
Μέχρι τις πρώτες ΕΚΑΤΟ ΜΕΡΕΣ θα κάνουν κομπίνες.
Κάνε λίγο υπομονή.
ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ.
Αφού το είπε και ο Γιωργάκης, δεν θυμάσαι;
Το εγγυώμαι, έλεγε πριν από ένα μήνα.

F5PILOT είπε...

Αυτό είναι και πάνω από την δημοσκόπηση της εταιρείας Civitas ή δεν την ξέρετε;
Αχαχαχαχα

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

πιλότε άντε πήγαινε εκεί στο Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι που χρειάζεσαι και παράτα τις δικηγορίες.
Ο δικό σου άραγε θα κάνει διάβημα ή θα ξαναπεί το ανεπανάληπτο: Καλύτερα να χάσουμε κανένα νησάκι για να κοιμόμαστε ήσυχοι.... ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ1
Αυτό το δέχτηκες εσύ ο ήρωας πιλότος, αυτό το έκανες σύνθημα εσύ ο Έλληνας πιλότος, αυτό το αντιλαμβάνεσαι να' ξερα!

F5PILOT είπε...

Παπαδάκι από την πολυθρόνα σου με τις πυτζάμες σου και τις παντόφλες σου πολλές φιλοσοφίες μετα μαλακίας λες.

Ανώνυμος είπε...

@Exastal, βρέθηκες πάλι πίσω.
Ν.10. Βάλε την απουσία συνηγόρου του Δημοσίου, στο Συμβούλιο Της Επικρατείας στην προσφυγή για την έκτακτη εισφορά [27/04].


@F5pilot:
Γνωρίζεις για την μισθοδοσία-μοριοδοσία των 'bloggers' από τις κλαδικές; "Λεφτά? Υπάρχουν"
Μήπως πατριώτη σε πιάσαν κορόιδο;
THE GAME IS OVER

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αν αυτό που λέω εγώ είναι μαλακία τότε ο αρχηγός σου τι είναι άραγε με αυτά που είπε και λέει;
Δυστυχώς ακόμα περιμένουμε το διάβημα ή και αυτά τα νησάκια μπήκαν στην γκρίζα ζώνη σαν και τα ΙΜΙΑ;
Πονάς πιλότε αλλά σύντομα θα ξερνάς από τις ανοησίες σας!!
Παπαδάκης=το παιδί του παπά! Ξέρεις εσύ!!!

F5PILOT είπε...

Ρε Παπαδάκι ούτε αρχαίες ρήσεις δεν γνωρίζεις. Τι σκατά έλληνας πατριώτης είσαι;
«φιλοκαλούμεν μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας»

Θουκυδίδης. Από τον Επιτάφιο του Περικλή, που σημαίνει: να ασχολούμαστε με το ωραίο χωρίς να το παρακάνουμε, επίσης να φιλοσοφούμε χωρίς να φτάνουμε στα άκρα και στη μαλθακότητα.

F5PILOT είπε...

@Οκτώβριος 27, 2009 9:27 μμ

Ποιητή δεν καταλαβαίνω τα βαθειά νοήματά σου.

Αν εωωοείς την βοήθεια στον Παπουτσάκη αυτό το κάνω έκων γιατί είναι καλό παιδί και ροκ άτομο άσχετα αν διαφωνούμε σε κάποια δευτερευούσης σημασίας θέματα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΙΤΑΤΕ...

ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ BLOGER
ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...

ΑΠΛΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ
ΣΑΝ ΤΟΝ EXASTAL...

ΟΜΩΣ
Ο "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΩΝ"
ΜΠΟΡΕΙ...

ΤΙ?

ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ
ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ
ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...
(ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΟΜΜΑ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ)

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

stefanos είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ
ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ...

Ανώνυμος είπε...

http://cholomontas.blogspot.com/2009/10/blog-post_2424.html

http://cholomontas.blogspot.com/2009/10/blog-post_22.html

socrates είπε...

Ο φουμαρο-πιλότος και ο καλλιτέχνης της λαδομπογιάς συνεχίζουν να διεκδικούν το τίτλο του ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ τσαρλατάνου.
Ρε κακόμοιρα ζαγάρια, άντε να εκλέξτε κανένα γραμματέα υπουργείου να κυβερνήσετε που ακόμη κάνετε σαν να είσαστε αντιπολίτευση!
Ποιόν καταγγέλετε βρέ, τον εαυτό σας;
Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 20 ΜΕΡΕΣ;
Γέλια, πολλά γέλια με τα πράσινα σούργελα!

F5PILOT είπε...

Λεό

Άσε τις μαλακίες.
Τις καταγγελίες και την αντιπολίτευση που την είδες στα όνειρά σου;

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

πιλότε τελικά είσαστε έτοιμοι για να κυβερνήσετε; Τι έγινε και γάζωσαν 5 παλληκάρια χθες οι τρομοκράτες..... Τι έγινε και ξεχάσατε να περαστείτε στο δικαστήριο χθες..... τι έγινε έμαθα ότι οι ειδικοί γραμματείς θα είναι οι αποτυχόντες να εκλεγούν βουλευτές.....βαθύ κράτος έτοιμο να κυβερνήσει λοιπόν;
Το Γιωργάκη δεν κάνει πλέον δηλώσεις απλά επισκέψεις.... Τι έγινε με την απόσυρση .....τι γίνεται με τα stage...τι γίνετε με τους συμβασιούχους.... τι θα γίνει με τις επιδοτήσεις;
Πάντως σήμερα είδα οτι ο σταυρός ήταν ακόμα στο κοντάρι της σημαίας αύριο πιλότε τι θα γίνει; Εσύ που έδωσες το αίμα σου για την πατρίδα χασκογελάς με τις μαλακίες του δικού σας..... Τι θα γίνει με το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι..... για ρώτα τους συναδέλφους σου.....

Ανώνυμος είπε...

Για την επίθεση στους 5 αστυνομικούς, κατά τα πράσινα ΜΜΕ , δεν ευθύνεται η κυβέρνηση, δεν ευθύνεται ο υπουργός προστασίας του πολίτη, ούτε κανένας άλλος κυβερνητικός παράγοντας... Ευθύνεται η κακή τύχη των αστυνομικών που βρέθηκαν στην πορεία 100 σφαιρών!!! Φυσικά για 5 σφαίρες το 2007 κατά των αστυνομικων, ζητούσαν τα πράσινα ΜΜΕ παραίτηση του Καραμανλή!! Αυτή είναι η χούντα που ζούμε. 30+ χρόνια ΠΑΣΟΚ+ΜΜΕ+συμφέροντα στην εξουσία. Μπράβο μας!! Κατά τα άλλα ο ελληνικός λαός ψηφίζει τις κυβερνήσεις....

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χρυσοχοϊδη μου, σε κατανοώ. Πώς να διοικήσεις την αστυνομία όταν 5 αστυνομικοί πηγαίνουν κατευθείαν πάνω σε κάτι πολυβόλα που κροταλίζουν. Είναι ζωή αυτή;

Ανώνυμος είπε...

Όποιος πιστεύει ότι ο Γιωργάκης θα μεριμνήσει να μας χαρίσουν χρέη οι τράπεζες να έρθει να τον βαλσαμώσουμε.
ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ.
(από τον antinews)