Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Κώστας Καραμανλής live




Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Καραμανλής, στο πλαίσιο του διαλόγου που έχει ανοίξει με τους πολίτες, θα απαντήσει σε ερωτήσεις πολιτών μέσω Διαδικτύου στην κάμερα LIVE. Οι ερωτήσεις υποβάλλονται τώρα από τους πολίτες στο Διαδίκτυο. Θα ακολουθήσει δημοκρατική διαδικασία ψηφοφορίας μέσω Διαδικτύου για την επιλογή των 10 επικρατέστερων, στις οποίες θα απαντήσει ο κ. Κώστας Καραμανλής στην κάμερα LIVE.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε από τώρα να θέσετε ερωτήματα στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας μέσω του twitter ( www.twitter.com ) μέχρι την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου. Οι ερωτήσεις θα συμπληρώνονται με το hastag (ετικέτα) #askND προκειμένου να μπορούν να εντοπισθούν. Το σύνολο των αρχικών σας ερωτήσεων θα ομαδοποιηθεί βάσει περιεχομένου, για να προκύψει ομάδα 50 ερωτήσεων οι οποίες θα τεθούν σε διαδικτυακή ψηφοφορία από τους πολίτες. Οι 10 επικρατέστερες θα απαντηθούν διαδικτυακά από τον Πρόεδρο προσωπικά, στην κάμερα LIVE, σε ζωντανή απ’ ευθείας μετάδοση.

Η ψηφοφορία θα γίνει μέσω του στο Blog της Νέας Δημοκρατίας blog.nd.gr και θα διαρκέσει 48 ώρες, από Δευτέρα 28/9 μέχρι Τετάρτη 30/9.

Την Πέμπτη 1/10 ο Πρόεδρος της ΝΔ θα δώσει απαντήσεις στις 10 επικρατέστερες, από την ψηφοφορία ερωτήσεις, ζωντανά μέσω LIVE video streaming στο Blog της Νέας Δημοκρατίας blog.nd.gr

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση για την διεξαγωγή του διαλόγου ή επεξηγήσεων για τον τρόπο υποβολής των ερωτημάτων μέσω twitter και ψηφοφορίας στο blog.nd.gr μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο webmedia@nd.gr .

41 σχόλια:

stefanos είπε...

Θα προσπαθήσω να συμμετάσχω, αν και δεν πιστεύω ότι θα επιλεγώ...
χαχαχαχα...
Τι θα ρωτήσω?
Γιατί είπε ψέματα στον αποχαρακτηρισμό της Ανθούσας!
Και αν επιτρέπεται σ' ένα πρωθυπουργό να ψεύδεται δημόσια...
Αν τον παγίδευσαν οι αυλικοί του, γιατί δεν τους αποκεφαλίζει?
Αυτός δεν είναι που λέει ότι προτιμάει τα "δύσκολα"?
Και τέλος, αν στα παιδιά του θα διδάξει ότι το Ψεύδος είναι αγαθή πράξη...

F5PILOT είπε...

@ Μα ρε Στέφανε κάνεις κάτι ερωτήσεις; Μα ο αποκεφαλισμένος μπορεί να αποκεφαλίσει;

stefanos είπε...

Πιλοτακο ίσως εχεις δίκιο...
Όμως ο ανθρωπος εκσυγχρονίζεται
και περνάει στη φάση
του πολιτικού εκδημοκρατισμού!
(το 'πα) !!!!!!!!
Να του στερήσω την ευκαιρία?

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Ψέματα λέτε εσείς και τα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ από τον Παπανδρέου Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης...

Που μου παρουσιάζετε ως πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για τους δανειολήπτες τα νομοσχέδια που ψήφισε η Ν.Δ.!!!

socrates είπε...

Προς αφισσοκολητές / σχολιο-κουβαλητές Στέφανο και Φτού-σου-πάρε-πέντε,

Φιλότιμη η προσπάθειά σας να προσπαθήσετε με τα ψέμματά σας να σώσετε την παρτίδα για το χαζογιώργο, έστω και την τελευταία στιγμή.

Λοιπόν, αφού ξέρετε τόσο πολλά πράγματα, για πέστε μας τί έχει μέσα το κεφάλι του Χαζο-γιώργου;

α. Τίποτε.

β. Σανό.

γ. Τούβλο.

δ. Πίτουρο.

ε. Κουνουπίδι.

Άντε ρε μαγκάκια, εύκολα σας έβαλα σήμερα.

(Φτού σου, αλήθεια το ξεπέρασες εκείνο το προβληματάκι με τον καθρέφτη;)

stefanos είπε...

Οι αριθμοί λένε την Αλήθεια

Ούτε μία ούτε δύο φορές, ο κ. Καραμανλής έχει κατηγορήσει το ΠΑΣΟΚ ότι αύξησε το δημόσιο χρέος και ότι έχει χρεώσει τον κάθε Έλληνα με πολλά εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα χρόνια.

Ωστόσο, τα στοιχεία άλλα λένε όπως και να τα δεις, είτε ως απόλυτους αριθμούς είτε ως ποσοστό του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος (ΑΕΠ). Ιδού λοιπόν η εξέλιξη του δημόσιου χρέους το διάστημα 1989-2009, κατά το οποίο το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησε περίπου 11 χρόνια και η Ν.Δ. περίπου 10 χρόνια.

● Το 1989 ήταν 23,3 δισ. ευρώ (δηλαδή 65,7% του ΑΕΠ).

● Το 1993 ήταν 69 δισ. ευρώ (δηλαδή 100,5% του ΑΕΠ).

● Το 2003 ήταν 167,6 δισ. ευρώ (δηλαδή 97,8% του ΑΕΠ).

● Το 2004 (απογραφή)το χρέος ήταν 98,6% του ΑΕΠ.

● Στα τέλη του 2009 εκτιμάται σε 265 δισ. ευρώ, με τάση ταχείας ανόδου (δηλαδή περίπου 105% του ΑΕΠ).

Αποκωδικοποιώντας τους αριθμούς, μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς ότι επί πρωθυπουργίας Κ. Καραμανλή το χρέος αυξήθηκε σχεδόν κατά 100 δισ. ευρώ. Και επί πρωθυπουργίας Κ. Μητσοτάκη αυξήθηκε περίπου κατά 50 δισ. ευρώ. Μάλιστα, αν το δούμε ως ποσοστό του ΑΕΠ θα τραβάμε τα μαλλιά μας...

Θα μπορούσε κανείς να αντιτάξει ότι και κατά τη διακυβέρνηση του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου τη δεκαετία του ΄80 το δημόσιο χρέος αυξήθηκε. Είναι αλήθεια, αλλά σε οκτώ (8) χρόνια αυξήθηκε τόσο όσο ο κ. Μητσοτάκης το αύξησε μόνο σε περίπου τρία (3) χρόνια.

Δυστυχώς για τον κ. Καραμανλή, τα στοιχεία τον διαψεύδουν.


(Τα Νέα - ΑΙΧΜΕΣ, του Λουκά Δημάκα. Δημοσιεύθηκε στις 25/9/09)

stefanos είπε...

Ένας Ψεύτης Πρωθυπουργός

Η διακυβέρνησή του ήταν τραυματική για τον τόπο: Κατακρήμνιση των δημοσιοοικονομικών, αντιλαϊκοί έμμεσοι φόροι και εφάπαξ εισφορές σε βάρος των μικρομεσαίων νοικοκυριών, φορολογικές ρυθμίσεις υπέρ των λίγων και πλουσίων, ακρίβεια, κλπ, κλπ, κλπ, και βέβαια καθημερινά σκάνδαλα και κυρίως διάλυση των Θεσμών… Σήμερα που καλείται να απολογηθεί στον Ελληνικό Λαό για τα πεπραγμένα του, όχι μόνο δεν προσέρχεται να πει την αλήθεια, αλλά επιχειρεί με λυσσώδη τρόπο να συγκαλύψει την αλήθεια και να κάνει κριτική στο ΠΑΣΟΚ. Το κάνει προσπαθώντας να μας πείσει ταχυδακτυλουργικά ότι το διάστημα 2004-2009 κυβερνούσε η αντιπολίτευση (και όπου αυτό δεν πιάνει, επιχειρεί κριτική που φτάνει μέχρι το 1981)!!! Κάθε βράδυ, οι τηλεθεατές παρακολουθούν μια απίστευτη λασπολογία και αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν η χώρα να κυβερνήθηκε από έναν Ψεύτη Πρωθυπουργό. Έναν πολιτικό που στην «τετ-α-τετ» τηλεμαχία είπε Ψέματα εναντίον του κ. Παπανδρέου, τον όποιο «κατηγόρησε» ότι συνυπόγραψε ρύθμιση για τον αποχαρακτηρισμό δασικής έκτασης στην περιοχή της Ανθούσας! Εμείς δίνουμε εδώ την απόδειξη του Ψέματος, με την αποκαλυπτική τοποθέτηση στη Βουλή του κ. Γ. Βλάχου (βουλευτή της ΝΔ το 2002).

Βουλή των Ελλήνων – 25/7/2002 – Τοποθέτηση Γ. Βλάχου, βουλευτή της Ν.Δ.

"Έρχομαι στα δυο θέματα που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο. Έρχομαι στην Ανθούσα, μια κοινότητα σήμερα, μια κωμόπολη που αύριο πιθανόν θα είναι δήμος, η οποία σχεδόν στο σύνολό της δεν υπάρχει για το κράτος! Διότι όλοι είναι παράνομοι! Και όμως έχει εκκλησία, έχει σχολείο, έχει Πρόεδρο Κοινότητας, έχει υπηρεσίες, έχει πολίτες! Κι εμείς λέμε ότι στην Ανθούσα υπάρχει δάσος! Επιτέλους, ας σταματήσουμε να βλέπουμε εικονική πραγματικότητα! Επιτέλους, ας "ακουμπήσουμε" τα προβλήματα!
Και βεβαίως έρχεστε σήμερα και φέρνετε λύση. Και φέρνετε λύση κατόπιν εορτής! Mε πολύ μεγάλη καθυστέρηση! Και μας λέτε ότι τώρα ωρίμασαν οι συνθήκες! Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω τι ωρίμασε από πέρυσι, διότι την ίδια τροπολογία που φέρνετε εσείς την είχα φέρει με το συνάδελφο, το Θανάση Κατσιγιάννη. Τι ωρίμασε από πέρυσι; Τι ωρίμασε την τελευταία εικοσαετία που τιμωρείτε τους πολίτες της Ανθούσας; Και πείτε μου ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη γι' αυτή την τιμωρία, γι' αυτή την ομηρία των πολιτών της Ανθούσας!
Και δεν φθάνει μόνο αυτό. Εδώ ξεπερνάμε και τα όρια! Υπάρχει και θράσος από ορισμένους να βγαίνουν στην Ανθούσα και να λένε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν στηρίζει την Τροπολογία για την επίλυση του θέματος! Δηλαδή, κινδυνεύουμε να χάσουμε και το δίκιο μας!"


Ψεύτης ο Πρωθυπουργός? Ψεύτης ο κ. Βλάχος? Πρακτικά από μια Συνεδρίαση που δεν έγινε ποτέ? Βγες έξω Κουμουτσάκο και μίλα… Και, έ, που είσαστε: Τα «γκαιμπελίστικα» κομμένα!

stefanos είπε...

Α, ξέχασα...
την Τοποθέτηση του κ. Βλάχου
θα την βρίτε εδώ:
Πηγή:
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

stefanos είπε...

βρείτε αντι "βρίτε"
(θεός φυλάξει)

stefanos είπε...

Η γειτονιά των Αγγέλων

Είπαμε...
να δούμε τα σποτάκια με τα παπαγαλάκια…
Είπαμε… να αντέξουμε τη ΝΕΤ
να μας δείχνει τον Κουμουτσάκο
σε φροντιστηριακές αναλύσεις
των κειμένων του ΠΑΣΟΚ
Όμως η σημερινή (24/9/09)
ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ στο Αιγάλεω
(με ήρωα τον πρωθυπουργό)
ξεπέρασε τα όρια!
Ηλικιωμένες κυρίες χαριτωμένα ενδεδυμένες,
(αυτό το «παλ» κίτρινο με τρέλανε)
μικρομεσαίοι αστοί σε σπορτίβα εκδοχή,
μαθήτριες καθισμένες
σαν φρόνιμα αγγελούδια του Βερονέζε,...
Και ο μικρομεσαίος χοντρός
ντυμένος στο καρμίρικο κοστουμάκι
(ίδιος με σας είμαι, βρε)…
να κινείται με την αυτοπεποίθηση
ηθοποιού που έχει πάνω από 500 παραστάσεις
στο συγκεκριμένο έργο…
Ερωτήσεις – απαντήσεις κουρδισμένες
σαν να ρέει ένα ήρεμο ποταμάκι…
Όλοι καθισμένοι σαν καλά παιδιά
που ποζάρουν σε σοβιετικό poster!
Μια ονειρική γειτονιά,
στημένη και οργανωμένη
όπως οι Τσολιάδες
που φρουρούν τον Άγνωστο Στρατιώτη...


Ίσα από δω, ρε Κου-Μου-ΤΣΑΚ
(κινέζε)!

socrates είπε...

Στέφανε,
Πράγματι, έχεις δίκιο οι αριθμοί λένε την αλήθεια.
Και οι αριθμοί που αναφέρουν τα Νέα είναι πραγματικοί, τό ξέρω γιατί αυτή είναι η δουλειά μου.
Να σου πώς εγώ όμως μερικά πράγματα και κολπάκια που δεν ξέρεις.
1. Στο χρέος είναι λάθος να αναφέρεσαι σε απόλυτα νούμερα που αφορούν ποσά, τόσο επειδή αλλάζει η αξία του χρήματος με το χρόνο όσο και επειδή το χρέος είναι ΠΑΝΤΟΤΕ και σε όλο τον κόσμο συνάρτηση (%) του ΑΕΠ.
2. Επειδή ο λαμπράκης και τα τσιράκια του είναι (όπως πάντα ήταν απατεώνες) υπάρχει ένα νούμερο του χρεους ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ, το χρέος την 30/6/2008. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΓΛΚ το χρέος ήταν 93,2% του ΑΕΠ.
Μέχρι να έλθει η κρίση λοιπόν ο Αλογοσκούφης είχε ρίξει το χρέος στο 93,2%.
Με απλά λόγια, το χρέος, από το 2005 και μετά έπεφτε συνεχώς έως και τα μέσα του 2008. μετά ήλθε η παγκόσμια κρίση που μας ανέβασε το κόστος των τόκων των φανείων (ειδικα για το χρονικό διάστημα 9/2008 έως 4/2009 τα επιτόκια δανεισμού πήγαν στα ύψη γιατί διεθνώς υπήρχε έλλειψη δανειστών. Τώρα τα πράγματα έχουν σταθεροποιηθεί και μάλιστα τα δανειστικά επιτόκια έχουν πέσει πάρ απολύ αλλά εκείνο το χρονικό διάστημα μας πέταξε τα μάτια έξω.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΙς ΒΡΩΜΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.

F5PILOT είπε...

@ Τον μαλάκα με τα πολλά ονόματα

Ρε ξεφτίλα πόσο γελοίος και άρρωστος είσαι για να τα κάνεις αυτά. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι.

Ανώνυμος είπε...

Έχουν πανικοβληθεί στο ΠΑΣΟΚ. Στέρεψαν τα επιχειρήματα και ακούμε πάλι όσα έλεγαν τις ευροεκλογές. Βαρετοί κατάντησαν πια.
Γιατί δεν τολμούν να βγάλουν τον Γιωργάκη σε ζωντανή διαδικτυακή συνέντευξη? Θα γίνει ακόμη πιο γελίος από όσο είναι, γι'αυτό.
Το ΠΑΣΟΚ χάνει με την τακτική του και το γνωρίζουν πολύ καλά στην Ιπποκράτους.

Ανώνυμος είπε...

Για τον παλιμπαιδίζοντα πρασινοφρουρό, που πήρε σύνταξη στα 45 και κάθεται σήμερα μπροστά στο πληκτρολόγιο και τον πληρώνουμε εμείς οι μαλάκες.
Ρε άεργε πρασινοφρουρέ, δεν είσαι μόνο κομπλεξικός αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είσαι και μαζόχας.
Σαν να μου φαίνεται ότι γουστάρεις να σε λοιδωρούν, να σε ξεφτιλίζουν και να σε δουλεύουν.
Blogging είναι αυτό που κάνεις εσύ, βρε κακομοίρη;
Μπόλικες βρισιές, κάμποσα copy-paste και ατέλειωτη ημιμάθεια, πακέτο με λίγη φοιτητική αμπελοφιλοσοφία.
Συνδιασμός που ζέχνει.
Ένας βαρεμένος άνθρωπος.
Απλά μια σκουπιδομηχανή, επιπέδου πασόκ.
Είναι όμως εντάξει γιατί είναι πράσινη σκουπιδομηχανή, άρα οικολογική.
Άστα να πάνε με δαύτους.
Υπόκοσμος.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί οι φανατικοί πρασινοφρουροί να είναι μετριότατης νοημοσύνης φανατικά ανθρωπάκια αλλά, αυτό που δεν είναι αποδεκτό είναι να προσπαθούν, με νύχια και με δόντια, να μας αποδείξουν ότι ο Γιωργάκης, εκτός από αργόστροφος και υποκριτής σαρδαμάκιας, έχει και ρεύμα νίκης.
Ο λαός την αισθάνεται την κοροϊδία που του έχουν στήσει οι επιχειρηματίες που ελέγχουν τα κανάλια.
Όσα μαϊμού γκάλοπ και να βγάζει ο Μπόμπολας, ο Αλαφούζος και ο Λαμπράκης, ο Γιωργάκης δεν πρόκειται να γίνει πρωθυπουργός, για ένα απλό λόγο.
Δεν είναι πια δεκαετία του 80.
Ο κόσμος έχει μάθει να ξεχωρίζει τους αληθινούς πολιτικούς από τους ψεύτες.
Έχει μάθει να ξεχωρίζει τις πραγματικές λύσεις από τις κούφιες αερολογίες.
Έχει καταλάβει γιατί δεν μας έχει παρουσιάσει κανένα συγκεκριμένο σχέδιο για την παγκόσμια κρίση ο Γιωργάκης, γιατί απλά δεν υπάρχει.
Έχει καταλάβει ότι εάν αρχίσουν πάλι τους μαρξιστικούς αυτοσχεδιασμούς τους, όχι μόνο δεν θα ξεχρεωθούμε ποτέ αλλά οι μισοί Έλληνες θα μείνουμε άνεργοι.
Τέλος, έχει καταλάβει τί παίζεται από τους Αμερικανούς σε βάρος της Μακεδονίας μας, σε βάρος του Κυπριακού και σε βάρος των σχέσεών μας με τη Ρωσία και την Κίνα.
Με αρνητικό πρωταγωνιστή βέβαια το γιό της κυρίας τσάντ.
Ξέρετε ποιόν, αυτόν με τα πλαστικά χαμόγελα και τις ατέλειωτες χειραψίες σε ότι περπατάει, κολυμπάει και πετάει.
American style, όπως ο ίδιος.
Υπάρχει όμως και η αχίλλειος πτέρνα στο αμερικάνικο σενάριο, που είναι η ίδια η υπόθεση στην οποία βασίζεται.
Ότι οι Έλληνες είναι αμερικανάκια.
Think again.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΕΕΙ ΩΡΑΙΑ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ.
Είμαι πολύ χαρούμενος.
Εγώ θα δώσω μία ψήφο στο Γιωργάκη και αυτός θα μου φτιάξει τα οικονομικά μου, θα βάλει στη θέση τους τους σκοπιανούς και τους τούρκους, θα λύσει το κυπριακό, δεν θα ξανακαούν τα δάση, δεν θα ξαναπαίρνουν μίζες οι υπουργοί, δεν θα μας ληστεύουν στο χρηματιστήριο, δεν θα μας πίνουν το αίμα τα ολιγοπώλια και δεν θα μας δουλεύουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες με τα κανάλια τους.
Αν το καλοσκεφτείς, με συμφέρει.
Θα δώσω μία ψωροψήφο και μετά θα είμαι ευτυχισμένος και χαρούμενος.
Πώς δεν το είχα σκεφθεί και νωρίτερα;

socrates είπε...

Βλέπω χαζούλη ότι το κάνεις από σύστημα, γι' αυτό όσο παίζεις αυτό το βρώμικο ρόλο θα στα χώνω:

ΑΛΛΟΣ ΚΑΣΕΤΑΚΙΑΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ.

Ρε ανεγκέφαλο προβατάκι, πώς μπορεί ένα άτομο να επιλέξει τέτοιο ρόλο στη ζωή του;
Όταν σε ρωτάνε τί δουλειά κάνεις, εσύ τί λές;
Διανέμω στα διάφορα blogs αυτά που μου δίνουν από την Ιπποκράτους;
Δεν τα γράφω εγώ, μου τα δίνουν οι άλλοι, ξέρεις, οι έξυπνοι από το κόμμα.
Εγώ είμαι ο κουβαλητής, κάνω τη λάτρα.
Ο ταχυδρόμος, ρε παιδίμου, πώς να στο πώ;
Είναι δουλειά, φίλε μου, αυτή ή η ανθρώπινη ξεφτίλα;
Και, σε τελική ανάλυση, νομίζεις ότι επηρεάζεις κανένα με αυτές τις αηδίες.
Είναι σαν να διαβάζεις το Πρώτο Ψέμμα, ξέρεις τί θα διαβάσεις παρακάτω ΠΡΙΝ καλά-καλά γυρίσεις την επόμενη σελίδα.
Αυτά συμβαίνουν όταν ο άνθρωπος δεν έχει αυτο-εκτίμηση.
Μπέε!!

F5PILOT είπε...

Μέσα στον ορυμαγδό των εξελίξεων με τις ποινικές διώξεις στα blogs, έχουμε μια βασική απορία την οποία απευθύνουμε και στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών αλλά και στους Ν. Δένδια και Πρ. Παυλόπουλο : Το πολύ χαμηλής επισκεψιμότητας και τιγκαρισμένο στην κρατική διαφήμιση, Νεοδημοκρατικό site parapolitika.gr παρουσιάζει εδώ και δύο ημέρες στοιχεία για κρυφές δημοσκοπήσεις στις οποίες "η ψαλίδα κλείνει ταχύτατα και η αυτοδυναμία έχει χαθεί" (προφανώς απευθύνεται σε πανηλίθιους και αδαείς). Ο εισαγγελέας θα παρέμβει εκεί, ή παρεμβαίνει μόνο σε όσους μιλούν για σίγουρη αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ; Κύριε Σακελάκο, με τα γαλάζια γυαλάκια σας επιτελείται το καθήκον σας;

socrates είπε...

Φτού-πέντε,
Το καταλαβαίνω ότι είναι το χόμπυ σου αλλά κάποια στιγμή πρέπει να τις κόψεις τις αηδίες, δεν απευθείνεσαι σε μικρά παιδιά.
Σχόλιο είναι αυτό που διάβασες, δεν είναι ανάρτηση, ούτε αναφέρει πουθενά τη λέξη δημοσκόπηση, ούτε έρευνα πρόθσεης ψήφου, ούτε τίποτε.
Εδώ ο καψαμπέλης έβγαλε σήμερα και ονόματα εταιριών και δεν τον κυνήγησε κανείς (προς το παρόν) εσύ κόλλησες στο σχόλιο ενός αναγνώστη;
Άντε να κοιταχτείς, όλα τα βλέπεις παραμορφωμένα όταν φοράς τα κομματικά σου γυαλιά.
Έχεις ξεφτιλίσει τους πράσινους bloggers με τις σαχλαμάρες σου.
Και κουβαλάς τόνους άνθρωπέ μου.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ???
ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ???ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Π.Ρ.

F5PILOT είπε...

@ Τον μαλάκα με τα πολλά ονόματα

Ρε ξεφτίλα πόσο γελοίος και άρρωστος είσαι για να τα κάνεις αυτά. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΡΕ ΣΥ ΣΤΕΦΑΝΕ, ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.
ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ 1989 ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ(ΚΑΤΙ ΓΙΑ 44,4 ΔΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 23ΔΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΝΕΑ) ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ!!!!!!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ , ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!
ΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΝΕΛΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΕ!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Τα blogs που δίνουν την αληθινή διάσταση της πούτσας εχουν βαλει στόχο ο Φαυλόπουλος και ο Καρούμπαλος. Όσα blogs περιορίζουν την διάταση της πούτσας την γλυτώνουν. Μα δεν καταλαβαίνω την διαφορά αφού πούτσα η μία πούτσα και η άλλη. Δηλαδή ο νόμος έχει εφαρμογή ανάλογα με την διαφαινόμενη διάσταση της πούτσας; Όχι για να το καταλάβω.

F5PILOT είπε...

νέα δημοσκόπηση του troktikou
Παρά τα μέτρα που έχει βάλει ο Σακελάκος και η πολιτική παρέα εμεις βάζουμε μια δημοσκόπηση της εταιρείας "pata search"

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση το ΠΑΣΟΚ έχει 41 % η Ν.Δ έχει 35%, ΚΚΕ 8%, ΛΑΟΣ(και Κολωνάκι μαζί) 6%, ΣΥΡΙΖΑ 4%, Οικολόγοι- στάχτη 1,5%, Λεβέντης 007%, Παλικάρης 008%.

Πότε θα μας συλλάβετε; Σήμερα ή αύριο; Να κανονίσουμε τις δουλειές μας.

Ανώνυμος είπε...

4 ΟΚΤΩΒΡΗ ........10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.......ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ........ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ.Α.Π.::
ΕΙΜΑΙ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ.......ΟΥΠΣ ΣΟΡΥ.. ΕΙΜΑΙ Ο Γ.Α.Π. ........ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.....................
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ << ΧΑΛΑΣΑΝ>>!!!!!!!!!!!ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΗΜΙΤΗΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@ Τον μαλάκα με τα πολλά ονόματα που κάπου κάπου γράφει και ως ανώνυμος

Ρε ξεφτίλα πόσο γελοίος και άρρωστος είσαι για να τα κάνεις αυτά. Μόνος σου ρωτάς μόνος σου απαντάς βρε ανισσόροπε; Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι.

Ανώνυμος είπε...

4 ΟΚΤΩΒΡΗ ........10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.......ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ........ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ.Α.Π.::
ΕΙΜΑΙ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ.......ΟΥΠΣ ΣΟΡΥ.. ΕΙΜΑΙ Ο Γ.Α.Π. ........ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.....................
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ << ΧΑΛΑΣΑΝ>>!!!!!!!!!!!ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΗΜΙΤΗΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ, ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;ΕΧΕΙ ΚΟΝΕ Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΟΧΕΙΣ;
ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΚΑΛΟΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!!!

ΡΕ ΣΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ;!!!!!!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ,ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΚΗΦΗΝΑ;

ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΙΡ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ;!!!!!!!!!!!!

ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2009
Σέ πανικό πλέον στό ΠΑΣΟΚ. Αρον άρον αποσύρουν τά φυλλάδια με τά ψέματα απο τα προεκλογικά τους περίπτερα. Προλάβετέ τα...


Λίγο οι δημοσκοπήσεις, λίγο η παροιμειώδης γκαφατζίδικη ροπή τού επιτελείου τού συστήματος Παπανδρέου, λίγο ο Χρυσόγελος, λίγο ο Τσίπρας (λίγο το κρασί, λίγο η γλυκιά νυχτιά κλπ), πέφτουν λόγω πανικού απο την μία γκάφα στήν άλλη....
Από εκεί πού έλεγαν ότι η ΝΔ κάνει λάθος με το θέμα τών φυλλαδίων (τα είχαμε εκδώσει παλιότερα κλπ) τώρα τρέχουν πανικόβλητοι να τα αποσύρουν...
Συλλεκτική αξία θα έχουν σέ λίγο τα φυλλάδια με τα ψέματα...
Προλάβετε ...

Διαβάζουμε στην Ναυτεμπορική...
Συνειδητή προσπάθεια παραπλάνησης του λαού και αναξιοπιστία καταλόγισε στον κ. Γιώργο Παπανδρέου ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, επανερχόμενος στο θέμα με το φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ για τους δανειολήπτες.

Απαντώντας στον εκπρόσωπο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος έκανε λόγο για γκάφα της ΝΔ, υποστηρίζοντας πως το φυλλάδιο αυτό είναι περσινό, σημείωσε: «Σας συνιστώ αυτό το φυλλάδιο να το κρατήσετε γιατί αποκτά συλλεκτική αξία, καθώς σήμερα το ΠΑΣΟΚ το απέσυρε μαζικά από τα προεκλογικά του περίπτερα».

Ανέφερε ακόμη πως τα φυλλάδια στο πίσω μέρος έχουν διεύθυνση Ιπποκράτους 22, που σημαίνει ότι εκδόθηκαν μετά την μετεγκατάσταση του ΠΑΣΟΚ, που έγινε πριν από μερικούς μήνες και σίγουρα όχι πριν από ένα χρόνο. Πρόσθεσε επίσης ότι το θέμα δεν είναι τα φυλλάδια ή ο χρόνος έκδοσης, αλλά ότι η δήθεν εξειδικευμένη πρόταση του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται ψευδής.

Ο κ. Κουμουτσάκος έκανε αναφορά και σε άλλο ένα φυλλάδιο του κόμματος για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το οποίο, όπως ανέφερε, περιέχει την πρόταση για πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων μέχρι το τέλος του 2009. «Ο κ. Παπανδρέου είχε μιλήσει για πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων για ένα χρόνο. Πού είναι η αλήθεια; Ποιός λέει ψέμματα; Γνωρίζουν τι λένε;» συμπλήρωσε

Και καταλήγοντας, τόνισε: «Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρόγραμμα, αλλά μόνο προπαγάνδα».

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΟΠΙΛΟΤΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Τι έχουμε νευράκια νευράκια ξεβράκωτε. Πόσο μ΄αρέσει όταν ξεφτιλιζω έναν φασίστα. Γράψε ως ανώνυμος τώρα ανώμαλε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ , ΞΕΦΤΙΛΟΠΙΛΟΤΕ!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΚΑΚΑ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!!!!!

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ;!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΦΑΕ ΤΟ ΓΚΑΒΛΙ!!!!!!!!!!!


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@ Τον μαλάκα με τα πολλά ονόματα που κάπου κάπου γράφει και ως ανώνυμος
Δηλαδή
leonidas,πρασινάλογα,όχι άλλα ψέμματα,ελεύθερος κλπ

Είσαι ντροπή όχι μόνο για το κόμμα σου αλλά και για το σύνολο των συμμετεχόντων στο blogging.

Ρε ξεφτίλα πόσο γελοίος και άρρωστος είσαι για να τα κάνεις αυτά. Ο κόσμος το έχει τούμπανο βρε ανισσόροπε κι εσύ κρυφό καμάρι. Τι επιδιώκεις ρε νούμερο; Γυρνοβολάς σε όλα τα Blogs κάνεις copy paste τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες με διαφορετικά ονόματα και ανώνυμα γιατί ρε νούμερο; Για να φαίνεστε πολλοί ρε κοπρίτη; Δεν έχεις καν το θάρρος να κάνεις αυτά που κάνεις ρε θρασύδειλο ρεμάλι με ένα όνομα; Ρε καθυστερημένε νομίζεις ότι μπορείς να κοροιδέψεις κανέναν εδώ μέσα ηλίθιε. Σπάμε πλάκα μαζί σου κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουμε τι κάνεις ή το ποιός είσαι.
Αλλά το χειρότερο είναι ότι νομίζεις ότι είσαι και έξυπνος πανηλίθιο απόβρασμα.

F5PILOT είπε...

Στις 17 Σεπτεμβρίου στο ευρωπαικό κοινοβούλιο οι ευρωβουλευτές συζήτησαν στο Στρασβούργο για τη διαφοροποίηση των ενεργειακών πηγών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το προσχέδιο κειμένου (draft) πάνω στο οποίο ζητήθηκε να ψηφίσει το ευρωκοινοβούλιο γινόταν μνεία μόνο του αγωγού φυσικού αερίου "Nabucco" και του έργο "Desertec".
Οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν τροπολογία για να συπεριληφθούν στο ψήφισμα και οι αγωγοί "South Stream" και "IPGI" δεδομένου ότι οι αγωγοί αυτοί διασχίζουν την ελλήνική επικράτεια.
Η παραπάνω τροπολογία συνάντησε την άρνηση του δεξιού Ευρωπαϊκού Λαϊκού συμπεριλαμβανομένων και των ευρωβουλευτών της ΝΔ.
Το ψήφισμα βέβαια πέρασε με την ψήφισή του κατά πλειοψηφία από το ευρωκοινοβούλιο με την βοήθεια των ευρωβουλευτών της ΝΔ.

Δεδομένης της προσπάθειας που γίνεται από την ΝΔ να παρουσιαστεί ως ο μοναδικός πολιτικός χώρος που προσανατολίζεται στη δημιουργία μιας στρατηγικής σχέσης Ελλάδος - Ρωσσίας ερωτήματα υπάρχουν για την στάση των ελλήνων ευρωβουλευτών.
1. Γιατί δεν υπερψήφισαν την τροπολογία για μνεία στο ψήφισμα των Ρωσσικών συμφερόντων αγωγών "South Stream" και "IPGI" οι οποίοι διασχίζουν την χώρα μας και την τοποθετούν στο παζλ του ενεργειακού παιγνιδιού;
2. Γιατί υπερψήφισαν το κείμενο το οποίο κάνει μνεία μόνο τον Αμερικανικών συμφερόντων "Nabucco";

Η ΝΔ θα πρέπει να δώσει μια πειστική απάντηση. Την χρωστάει στον ελληνικό λαό. Το χρωστάει στους ψηφοφόρους της. Αλλά κυρίως σε αυτούς που παραπλανήθηκαν από την πατριδοκαπηλευτική και λαικιστική ρητορία της ηγεσίας της ΝΔ για τον Μπουρκγάς Αλεξανδρούπολη.

F5PILOT είπε...

Σοβαρή νομική άποψη εξέφρασε το πρωί στον ΣΚΑΙ ο δικηγόρος Βασίλης Σωτηρόπουλος, ειδικευμένος σε νομικά θέματα του Διαδικτύου.

"Ο νόμος που απαγορεύει 15 μέρες πριν από τις εκλογές τη δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων δεν περιλαμβάνει (σε κανένα σημείο δεν αναφέρει ρητά) τα blogs. Συνεπώς η...

...διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που διατάχτηκε από τον κύριο Σακελλάκο, κακώς γίνεται".

Ο κύριος Σωτηρόπουλος, που διατηρεί ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο (e-lawyer), προσέθεσε ακόμη πως και ο ισχύων νόμος περί Τύπου στην πραγματικότητα δεν περιλαμβάνει τα blogs.

Αυτά υποστηρίξαμε από την αρχή κι εμείς, που δεν είμαστε νομικοί...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΝΑΣ ΑΓΩΓΟΣ (ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ)ΜΕΤΕΦΕΡΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ (ΝΑΜΠΟΥΚΟ) ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ!
ΠΡΑΣΙΝΟ ΞΕΦΤΕΡΙ!!!!!!!!!

Α, ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΥΡΑΤΕ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΝΤΕ!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕ ΓΚΕΜΠΕΛΣ!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Η μπίλια έκατσε ο κύβος ερίφθει. Άσε τη Ρηγίλλης να διαρέει και να ζητά debate. Πάπαλα τετέλεσθαι. Πάμε γιάλα.
Την Δευτέρα η Κατσέλη καταθέτει προϋπολογισμό.

To bwin έριξε την απόδοση για το ΠΑΣΟΚ από 1,03 σε 1,02 και ανέβασε την απόδοση για τη ΝΔ από 9,0 σε 10,0

https://www.bwin.com/gr/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE

Επίσης το unibet για τον αριθμό εδρών του ΠΑΣΟΚ απόδοση 1,6 για πάνω από 153,5 Έδρες και 2,2 για κάτω από 153,5 Έδρες

Επίσης για αυτοδύναμη κυβέρνηση δίνει απόδοση

Ναι 1,1 Όχι 5,75

Ένα άλλο αξιόλογο είναι

Βουλευτικές εκλογές - Αρνητικό Ρεκόρ Νέας Δημοκρατίας

Για κάτω από 35,86 δίνει
1,58 και για πάνω 2,20
Που σημαίνει ότι δεν είναι σίγουροι και αυτοί τι πρόκειται να γίνει.

https://gr.unibet.com/betting/grid/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-2009/2000051756.odds#

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ , ΠΙΛΟΤΑΚΟ ,ΖΗΣΕ ΜΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ,ΟΜΩΣ , ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!!!!!!!!!!


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!