Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Η κυρία Λούκα του Πασόκ έγινε και κουκουλοφόρος; Με αυτήν θα συζητήσει ο Καρατζαφέρης;

Σε καμία χώρα του κόσμου, όταν η αστυνομία πετυχαίνει συντριπτικό χτύπημα κατά της τρομοκρατίας, συνδυάζοντας μάλιστα εκκολαπτόμενους τρομοκράτες με γηραιότερους, δεν θα έβγαινε εκπρόσωπος ενός κόμματος εξουσίας να «αποδημήσει» την επιτυχία!
Μιλάμε για μια τεράστια επιτυχία της Κυβέρνησης που έτσουξε και εκ δεξιών της Νέας Δημοκρατίας(ΛΑΟΣ πλευρά) αλλά και τους «αναμενόμενους» και «ξεκούραστους» φωστήρες της αντιπολίτευσης. Όταν έχουν καταναλωθεί τεράστια ποσά και υπερβολικός χρόνος για την υπερπροβολή της ανασφάλειας των Ελλήνων πολιτών, από όλα τα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα, δε γίνεται να συλλαμβάνονται τρομοκράτες και γκαζάκηδες στην Ελλάδα! Αποκλείεται αυτή είναι δουλειά της κυρίας Λούκας και του ρόμποκοπ Χρυσοχοΐδη, που παρακολουθούσε επί δύο χρόνια τον Ξηρό και δεν ήξερε πώς να τον συλλάβει!!!! Το κράτος ανήκει στο Πασόκ, άρα δεν γίνεται να συνελήφθησαν τρομοκράτες. Είναι αδύνατον. Οι συλληφθέντες είναι κάποια «παιδιά» που έπαιζαν με τις κατσαρόλες της γιαγιάς τους και έκαναν διδακτορικό στους πυροκροτητές!!!!
Ο πασοκικός κατήφορος μπροστά στη θέα της εξουσίας δεν έχει τέλος. Αυτοί που μας τάζουν λύσεις για όλα σε 100 μέρες και ψεύτικους παράδεισους θα κάμουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην μετατραπούν 20άχρονα παιδιά σε αδίστακτους τρομοκράτες. Η κυρία Λούκα του Πασόκ «δεν θα επιτρέψει σε κανένα δημοσιογράφο ή μη, για πολιτικές σκοπιμότητες να καταστρέψει...το μέλλον εικοσάχρονων παιδιών.»
Όταν τη ρωτάνε ποια θεωρείται μέση οικογένεια στην Ελλάδα, απαντά ότι δεν έχει μπροστά της τα εξειδικευμένα στοιχεία ..... Ξέρει όμως να υπερασπίζεται με σθένος τους τρομοκράτες και τα γκαζάκια τους, θύμα των οποίων έπεσε και η ίδια!!!!

10 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

Δήλωση Γ. Κουμουτσάκου για αντίδραση Ν.Δ σχετικά με ανακοίνωση Λούκας Κατσέλη για οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς»

“Ο εκνευρισμός στο ΠΑΣΟΚ είναι πλέον εμφανής.
Είναι γνωστό. Ο πανικός είναι κακός, πολύ κακός σύμβουλος.
Αυτό αποδεικνύει η δήλωση της κας Κατσέλη για τη σύλληψη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Σας διαβάζω:

«Θα ήθελα να τονίσω ότι όσο περνάει από το χέρι μου δεν θα επιτρέψω σε κανένα δημοσιογράφο ή μη, για πολιτικές σκοπιμότητες να καταστρέψει το μέλλον εικοσάχρονων παιδιών. Είναι προφανές ότι πρόκειται για προεκλογικό τρικ της ΝΔ, πάνε να μετατρέψουν 20αχρονα παιδιά σε αδίστακτους τρομοκράτες!».

Ας κρίνει ο ελληνικός λαός.

Ο κ. Παπανδρέου οφείλει τώρα να πάρει θέση”.

Ανώνυμος είπε...

Την παγκόσμια κρίση την έχετε ακούσει εσείς οι φανατικοί οπαδοί του Γιωργάκη;
Έχετε πάει καμιά βολτίτσα στο εξωτερικό την τελευταία διετία;
Το προβλεπόμενο για το 2009 έλλειμμα της Αμερικής, της Βρετανίας, της Ιαπωνίας και της Γαλλίας για το 2009 το γνωρίζετε;
Ο καλύτερος θα έχει 9,5% (και δεν κουβαλάνε και τους τόκους του χρέους που έχουμε εμείς).
Το ότι η μείωση εξαγωγών στη Γερμανία και την Ιαπωνία έχει ξεπεράσει το 40% το ξέρετε;
Τό ότι τον τελευταίο χρόνο έχουν στην Κίνα πάνω από 50 εκατομμύρια θέσεις εργασίας το έχετε ακούσει;
ΕΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΥΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΑΛΜΠΑΝΗΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ, ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ 8 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.
Άσε μας καημένε παραμυθά Γιωργάκη με την χαζοχαρούμενη παιδική χαρά σου που θα μας κάνετε και μαθήματα στην οικονομική διαχείριση.
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΔΕΙΟ ΚΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.
Ξεχνάμε νομίζεις που δήλωσες δημόσια ότι στην οικονομία "τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα".
Εάν πείς κάτι τέτοιο σε οποιονδήποτε άνθρωπο στο εξωτερικό θα κλάψει από τα γέλια!
Εάν τα λεφτά δεν είναι πρό-"βλημα" τότε σίγουρα είναι το "βλήμα" που έχετε ανάμεσα στα μάτια σας, άσχετοι, φανφαρόνοι και ματαιόδοξοι παραμυθάδες.

Ανώνυμος είπε...

Τα πράσινα καλικαντζαράκια είναι αδιόρθωτα.
Καμία αυτοκριτική για τα λάθη του παρελθόντος και επιμονή σε μια οικονομική στρατηγική που είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΗ.
Η πλάκα είναι ότι μερικοί όπως ο Οικονόμου, ο Ανδρουλάκης ή ο Παπουτσής νομίζουν ότι είναι σοβαροί και μετριοπαθείς, φαντάσου οι λαικιστές πρασινοφρουροί σαν το Χρυσοχοίδη, τη Βασούλα, τη Δαμανάκη, τον Παπακωνσταντίνου, το Ρέππα και το Βερελή τί είναι.
Αντί να μας τα πρήζετε με τις τουρμποκίνητες σαχλαμάρες σας, καθίστε ρε βλαμμένα στα σπίτια σας να γράψετε κάνα βιβλίο για τα όνειρα του Ελληνικού λαού που διαψεύσατε για δυό γενιές, τουλάχιστον.

stefanos είπε...

Βρε exastal απορούσα
αν θα περάσεις την κίτρινη γραμμή
του Κου-Μου-ΤΣΑΚ
(τι φάτσα θεέ μου
και τι υπέροχος δημοκράτης)
Αλλά ας μην μακρυγορώ...
παραθέτω ΄κάτι που ανάρτησα
στο 1klik-aristera
και είναι σχετικό
με την κ. Λούκα (!!!)

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ...ΦΩΤΙΑΣ?
Το ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων καταδικάζει την Τρομοκρατία, είναι μια αυτονόητη απάντηση. Ποιός λογικός άνθρωπος αποδέχεται η προβολή ιδεών και η κριτική προς το Σύστημα να περνούν μέσα από τον τρόμο; Ποιός αποδέχεται το έγκλημα ή το τυφλό χτύπημα: να περπατάς, δηλαδή, στην Αθήνα με το παιδί σου και να κινδυνεύεις από την έκρηξη μιας βόμβας... Δεν πρόκειται να μπω στις λεπτομέρειες της ιστορίας με τους 4 συλληφθέντες νεαρούς και το συσχετισμό τους με τους Πυρήνες της Φωτιάς (τι γελοία και παιδιάστικη ονομασία για τέτοιου είδους οργάνωση). Είναι τρομοκράτες, βομβιστές ή μαχητικοί αντιεξουσιαστές; Είναι σε επαφή με επικίνδυνες οργανώσεις; Είναι οι 4 (ή και οι "10" που αναζητούνται) ένοχοι παράνομων πράξεων; Αυτά θα τα κρίνει η δικαιοσύνη. Από την πλευρά μου θέλω μόνο να κάνω λίγες παρατηρήσεις και μερικά συνοπτικά ερωτήματα;
1) Αν όντως οι διωκτικές αρχές γνώριζαν από τριμήνου τις γιάφκες του "Πυρήνα" και παρακολουθούσαν μέλη αυτής της οργάνωσης, γιατί δεν επιχείρησαν νωρίτερα;
2) Μπορεί η αστυνομία να δημοσιοποιεί τα ονόματά τους, πριν αποδειχθεί η ενοχή τους;
(θυμάμαι στην υπόθεση Ζαχόπουλου ότι η κ. Τσέκου αποκαλείτο "η 35χρονη"),
3) Αν η κ. Κατσέλη έκφρασε μια γενναιόψυχη άποψη ως προς την αντιμετώπιση των ατόμων που έβαλαν τον σε βάρος της εκρηκτικό μηχανισμό, γιατί θα έπρεπε να γράψει επιπλέον ότι η όλη ιστορία είναι «προεκλογικό τρικ της ΝΔ» που πάει να μετατρέψει «20αχρονα παιδιά σε αδίστακτους τρομοκράτες!»
(Προβοκάτσια!) ή (Προβοκάτσια?)
4) Σε τι αποσκοπεί η παρέμβαση της ΝΔ και οι κατηγορίες που εξακοντίζει κατά της κ. Κατσέλη για τα όσα υποτίθεται ότι γράφει στο website της, για τους νεαρούς;
(Σε λίγο ο απερίγραπτος Κου-Μου-ΤΣΑΚ θα μας πει ότι η Λ. Κατσέλη θαυμάζει την τρομοκρατία)
5) Σε τόσο απελπιστική κατάσταση έχει περιέλθει η ΝΔ, ώστε να χρησιμοποιεί κατασκοπευτικές μεθόδους και να εξαπολύει «μάτια» και «τρωκτικά» να ψαχουλεύουν websites, blogs, μπροσούρες και ίσως – ίσως ακόμη και τις κλανιές των Πασόκων;
(Συγγνώμη για την έκφραση)
6) Δεν λυπεί και δεν προβληματίζει ότι νεαρά παιδιά 18-21 χρονών μπορεί να καταφεύγουν σε τέτοιες δράσεις και δεν αναρωτιόμαστε τι διάολο κάνουμε σαν κοινωνία;

stefanos είπε...

διόρθωση* (μακρηγορώ)

Ανώνυμος είπε...

Στέφανε,
Εάν αναφερόσουν στον Κουμουτσάκο με το κανονικό του επίθετο ίσως να σε έπαιρνε ο κόσμος πιό σοβαρά.
Λυπάμαι που ένας 59-άχρονος ακόμη συμπεριφέρεται είτε σαν κάφρος οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας είτε σαν ένα οργισμένο νειάτο που γενικά θέλει να εκτονωθεί λόγω της ορμονικής του υπερδιέγερσης.
Προφανώς πρόκειται για κάποιου είδους πρόβλημα ψυχικής ισορροπίας.
Λυπάμαι, αλλά όταν είσαι τόσο δεικτικός είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην αντιδράσει όποιος διαφωνεί με τη θέση σου.
Το πρόβλημα βέβαια έγκειται στο ότι καμμία φορά η αντίδραση είναι εξαιρετικά άσχημη και έτσι χάνουν όλοι το (υποκειμενικό πάντα) δίκιο τους.
Κρίμα στον πολιτισμό που κληρονομήσαμε!

Ανώνυμος είπε...

Κύλησε ο τέντζερης ο καρατζαφέρης και βρήκε το καπάκι (Λούκα).
Δεν είναι τυχαίο που κατάντησε ε΄δω η πολιτική μας ζωή όταν έχουμε για σημαίνονται πολιτικά πρόσωπα ένα τυχοδιώκτη πολιτικό που αλλάζει γνώμη όσο συχνά αλλάζει πουκάμισα και μία άχρωμη οικονομολογική μετριότητα που αν δεν ήταν ο Γιωργάκης δεν θα την ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας της.
Α ξέχασα, η Λούκα θα μας σώσει και από την παγκόσμια κρίση!
Το άλλο με τον Τοτό που λέγαμε . . .

stefanos είπε...

αγαπητέ ελεύθερε
δεν νομίζω πως ξεφεύγω
με την τοποθέτηση μου...
όσο για το πως αποκαλώ
τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ,
ίσως όντως υπερβάλω...
η μόνη δικαιολογία για την εκτροπή
είναι ότι καθοδηγεί
μια αποτρόπαια τακτική
εναντίον του ΠΑΣΟΚ
και αυτή η τακτική
μου προκαλεί αντιδράσεις...
αλλά πάλι ίσως όλα αυτά
να μην είναι και η εντελώς δική του επιλογή...
για να μη βγάζουμε απο το κάδρο
τη Ρηγίλλης και το Μαξίμου...

Ανώνυμος είπε...

Αδελφές οργανώσεις οι "Πυρήνες" και ο "Επαναστατικός Αγώνας"

Στην αρχή των συγκοινωνούντων δοχείων επιμένουν οι διωκτικές Αρχές μεταξύ του χώρου των αντιεξουσιαστών και των τρομοκρατικών οργανώσεων. Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας εξετάζουν με πολύ προσοχή τα ευρήματα της γιάφκας του Χαλανδρίου και πραγματοποιούν σχολαστική σύγκριση με τα ευρήματα άλλων επιθέσεων προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ομοιότητες.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν η εκρηκτική ύλη (antho) που βρέθηκε μέσα σε τάπερ στην γιάφκα του Χαλανδρίου, είναι η ίδια με αυτή που έχει χρησιμοποιήσει ο «Επαναστατικός Αγώνας» στις τελευταίες του επιθέσεις κατά της Citibank στην Κηφισιά και του Χρηματιστηρίου.
Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν μπορούν ακόμα να το επαληθεύσουν εργαστηριακά, αφού δεν το επιτρέπει η κατάσταση του δείγματος από βόμβα του «Επαναστατικού Αγώνα». Πάντως αν γίνει η ταύτιση τότε είναι σχεδόν βέβαιη η σχέση τους.
Στενή συγγένεια φαίνεται πως έχουν οι οργανώσεις «Λ.Ε.Δ.», «ΕΝ.Ε.ΔΡΑ.» και «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς», ενώ η πιο σκληροπυρηνική από αυτές «ΣΕΧΤΑ» φαίνεται πως αποτελεί κράμα όλων αυτών.
Να σημειωθεί ότι χθες ολοκληρώθηκε η συλλογή αντικειμένων και στοιχείων από τη γιάφκα του Χαλανδρίου και σήμερα ξεκινούν οι αναλύσεις των αποτυπωμάτων και των δειγμάτων DNA που συνελέχθηκαν από την μονοκατοικία.
Επίσης, ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι να έχουν κοινό καθοδηγητή οι περισσότερες από τις οργανώσεις. Όσο για τους συλληφθέντες στην Αθήνα, οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κανείς από αυτούς δεν παίζει τον ρόλο του καθοδηγητή στην οργάνωση, αλλά ούτε έχει συμμετοχή στη σύνταξη των προκηρύξεων.
Στο μεταξύ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των «6» καταζητούμενων για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Οι καταζητούμενοι παραμένουν άφαντοι, ωστόσο η Αστυνομία «ξεσκονίζει» κυριολεκτικά τα στέκια τους και γενικά τα σημεία που υπάρχει πιθανότητα να ζητήσουν κρυψώνα.

Ανώνυμος είπε...

Στέφανε άστον καλύτερα λέω να αποσυρθούμε απο το Ίντερνετ τις υπόλοιπες 5 μέρες που απομένουν ώς την κάλπη. Επιτέλους ήρθε η μεγάλη ώρα η ψήφος μας την Κυριακή θα γίνει φωτιά που θα τον κάψει ζωντανό όχι μόνο αυτόν αλλά και τον αρχηγό του.