Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Τι εννοεί ο Νιώτης του Πασόκ όταν λέει ότι "ο Καραμανλής είναι όμηρος;" ...... Ξέρει κάτι τόσο φοβερό και δεν το μοιράζεται μαζί μας;

Στο τελευταίο προσωπικό του newsletter (Έτος 13, Αρ. Φύλλου 76, Ιούλιος-Αύγουστος 2009, 1η σελίδα) που τύπωσε και απέστειλε στους ψηφοφόρους του, ο κ. Νιώτης, νυν τομεάρχης Αποδήμων του ΠαΣοΚ, επί σειρά ετών υφυπουργός Εξωτερικών και πάνω απ' όλα, γνωστός για τις επαφές του και τα συνεχή σούρτα-φέρτα του στις Ηνωμένες Πολιτείες, γράφει ότι "ο Καραμανλής είναι όμηρος" (!!!) χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.

Μήπως, ο κ. Νιώτης και το κόμμα του έχουν τίποτα δικές τους, αποκλειστικές πληροφορίες γύρω από ένα τέτοιο φοβερό ενδεχόμενο, να είναι δηλαδή ο πρωθυπουργός της χώρας θύμα της ομηρείας κάποιων και θα ήθελαν να τις μοιραστούν μαζί με όλους εμάς τους ανύποπτους πολίτες;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ (Κ.Κ. ΚΑΙ Γ.Α.Π.)ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ:::

ΧΕΖΜΕΝΤΕΝ........Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΚΑΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@ Θιασώτες των debate

Μα είναι η ώρα ο πρωθυπουργός να χάνει την πολίτιμη ώρα του για να ρεφάρει το λουκούμι που έχασε στο ταβλι ο Καραμανλής; Έχει καταλάβει ο Καραμανλής ότι από την Δευτέρα των εκλογών ο Παπανδρεόυ θα πρέπει να κάνει αυτά που δεν έκανε αυτός 5,5 χρόνια. Μα είναι σοβαρή αντιμετώπιση της σοβαρής κατά τα δικά του λεγόμενα κατάστασης της χώρας; Μα αν πραγματικά ο Καραμανλής αντιμετώπιζε με σοβαρότητα την Κατάσταση δεν θα έφτανε η χώρα σε αυτή την σοβαρή κατάσταση.
Αφήστε τα γελοία ρεφαρίσματα κ Καραμανλή και αφήστε τους σοβαρούς να ασχοληθούν με σοβαρότητα για τα σοβαρά προβλήματα της Χώρας.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τα γελοία ρεφαρίσματα κ Καραμανλή και αφήστε τους σοβαρούς να ασχοληθούν με σοβαρότητα για τα σοβαρά προβλήματα της Χώρας.


ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!