Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Η αυτοκρατορία της διαπλοκής καθαρίζει για το σύστημα Πασόκ και «προστατεύει» την κυρία Λούκα του κινήματος.

Είναι πολλές οι συμπτώσεις κυρία Λούκα!
Ξέρουμε ότι η κρατικοδίαιτη διαπλοκή και η τεράστια δύναμη των γονατισμένων μέσων ενημέρωσης νοθεύει τη λαϊκή βούληση και αποτελεί κίνδυνο για τη δημοκρατία. Για ενημέρωση του κοινού δε γίνεται λόγος. Πως άραγε να γίνει όταν ακόμα και ατοπήματα τύπου Κατσέλη () τα κατεστημένα έχουν λόγο ενώ με ένα συγνώμη η κυρία Λούκα θα μπορούσε να καθαρίσει από μόνη της την θολούρα που περιβάλλει τις τελευταίες μέρες τις δηλώσεις της και τα σχέδιά της.
Τι ακριβώς θα κάμει και πως θα λυθούν τα προβλήματα που θέλει να αναλάβει να επιλύσει ….. ούτε κουβέντα! Είναι σπουδαιότερο να προστατευθεί ως ….. θύμα κακόβουλης επίθεσης από hackers. Όλα τα μέσα ενημέρωσης εξέλαβαν ως πραγματικότητα τις δηλώσεις της Λούκα Κάνουμε και κόλπο με άλλα site που ανήκουν στο σύστημα Πασόκ ια δήθεν μαζική επίθεση hackers στη «δημοκρατική ενημέρωση» και θεωρητικά η απόφαση διελευκάνθη. Δεν είναι όμως έτσι. Το παιχνίδι υποτίμησης της νοημοσύνης μας και η συμπαιγνία του συστήματος είναι ολοφάνερη και αποδεικνύεται ότι με αυτό τον τρόπο θέλουν να κυβερνήσουν. Μάλλον να συγκυβερνήσουν με το σύστημα που εξέθρεψε η εικοσαετία Πασόκ, τα μέσα ενημέρωσης «που στηρίζουν την αλλαγή» και τα γιουσουφάκια γονατισμένα να γλύφουν το δάπεδο που πατά ο Γιωργάκης και η Λούκα του!
Πάντως οι hackers που χτύπησαν το site της κυρίας Λούκας ήταν πολύ καλά παιδιά. Μπήκαν, ξόδεψαν ώρες να μελετήσουν το ύφος και ήθος των δηλώσεων Κατσέλη, «κατασκεύασαν» μια δήλωση ακριβώς στο ύφος της κυρίας, δεν άλλαξαν κωδικούς, ήπιαν καφέ, δεν άφησαν «υπογραφή»(η τιμή του hacking) και έφυγαν! Είναι πολλές οι συμπτώσεις κυρία Λούκα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί είχες Γιάννη, τί είχα πάντα!

stefanos είπε...

Αληθινά πρέπει να αναφωνήσουμε το "τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα"..
Το ποιόν αφορά είναι αυτονόητο...

ΑΠΟ ΤΟ "ΕΘΝΟΣ" (Σήμερα 30/9/09)

Επιβεβαίωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής την επίθεση χάκερ σε βάρος της υποψηφίας βουλευτού του ΠΑΣΟΚ στην Β' Αθηνών, Λούκα Κατσέλη.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι, "μετά από έρευνα που διενήργησε κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα υπολογιστικά συστήματα στο γραφείο της κ. Κατσέλη, διαπιστώθηκε ότι από τις απογευματινές ώρες της 26ης Σεπτεμβρίου άρχισαν προσπάθειες αγνώστων δραστών για την απόκτηση πρόσβασης δικαιωμάτων διαχείρισης στην προσωπική ιστοσελίδα της υποψηφίας βουλευτού www.loukakatseli.gr".

Σύμφωνα πάντα με τη ΓΑΔΑ, "στις 27 Σεπτεμβρίου και από τις 22:28 ώς τις 22:50 οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να αποκτήσουν με τη χρήση κακόβουλου λογισμικού, πρόσβαση στους κωδικούς του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός από τους διαχειριστές (administrator) της ιστοσελίδας.
Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τους κωδικούς αυτούς εισήλθαν στη διαχείριση της ιστοσελίδας και δημιουργώντας ένα δικό τους χρήστη, με δικαιώματα διαχείρισης, ανήρτησαν στην ιστοσελίδα το επίμαχο κείμενο, το οποίο μάλιστα δημοσίευσαν την ίδια μέρα, στις 22:49, στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org.
Kατά την ανάλυση των τρόπων και των τεχνικών εισόδου και παράλληλα με την ψηφιακή ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών των δραστών, διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιήθηκαν διακομιστές με έδρα στο εξωτερικό.
Το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε συνεργασία με Αρχές του εξωτερικού, μέσω Interpol, συνεχίζει την έρευνα για την ανακάλυψη των αγνώστων δραστών"
.

"Λήξαν το θέμα"
Νωρίτερα είχε σπεύσει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, να χαρακτηρίσει λήξαν το θέμα. «Αν μη τι άλλο μας χρωστούν χάρη γιατί τους βοηθήσαμε να αντιληφθούν το ζήτημα και να το διορθώσουν»(!), τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος.

Φοβερή δήλωση, ε?
Τρομερή ειλικρίνια διαπερνάει τον κ. Κουμουτσάκο και τη Ρηγίλλης!

stefanos είπε...

Μωρέ τι Καβάφης
και πράσινα ποδήλατα;
θα σταματήσει η "υπόγα"
της Ρηγίλλης να παράγει
πολιτικά περιττώματα
και κίτρινες καρικατούρες;
(που μου ...ανακαλύψατε
και τον Καβάφη...)
Έχει κανείς το ανδρισμό
από το καραμανλικό επιτελείο
να ζητήσει συγνώμη
από τη Λούκα Κατσέλη;
Έχει ο ίδιος ο Καραμανλής
το πολιτικό σθένος
να αποκαταστήσει την αλήθεια
για το ΨΕΥΔΟΣ της Ανθούσας;
Αντί για κλαψούρες
και κείνα τα ελεεινά
"αχ τι μας έκανε
πάνω στις εκλογές",
θα τοποθετηθεί πολιτικα
κανένας από τη ΝΔ
στα όσα λέει ο Λ. Ζαγορίτης;
Τελικά υπάρχει Νέα Δημοκρατία
ή απέμεινε ένα "τσούρμο"
που για να σωθεί
κιτρινολογεί, κινδυνολογεί,
σπεκουλάρει και γκαιμπελίζει;
Για τον Ελληνικό λαό
που ασφυκτιά από τα σκάνδαλα
και τις αήθεις συμπεριφορές,
για την γειτόνισσα μου τη Μαρίτα
και την Βλασία
(σύζυγο του φίλου μου του Τασου)
που γυρνάνε την πλάτη στη ΝΔ,
και θα το ρίξουν πάλι
δαγκωτό στο ΠΑΣΟΚ,
απλά χρειάζεται
μια ολιγοήμερη αναμονή....
4+1 μείνανε!


(ε, αμα πιά)