Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Απολύτως αποτυχημένο το ταξίδι Παπανδρέου στην Αμερική.

Τον έβαλαν σε μια σκοτεινή αίθουσα, κάθισε σε ένα πρόχειρο τραπέζι με φτηνιάρικα τραπεζομάντηλα, μίλησε σε ελάχιστους διεθνοσοσιαλιστές και ουσιαστικά παρέλαβε από την Επιτροπή Στίγκλιτς ένα πόρισμα για να το δώσει στον Θαπατέρο, ο οποίος με τη σειρά του, αν το θυμηθεί, να το «παραδώσει»(;) στην G20!!!
Ψιλοαπάτη μυρίζει η νεοϋρκέζικη εκδρομή του προέδρου Γιώργου! Έπρεπε να κάμει το γύρο του κόσμου για να παραδώσει ένα πόρισμα στον Θαπατέρο; Τελικά το πόρισμα παραδόθηκε; Θα το μάθουμε; Και πως το αντιμετώπισαν οι συμμετέχοντες στην G20; Μάλλον θα έπεσαν κάτω ξεροί από τις μοναδικές και πρωτοποριακές απόψεις του προέδρου Γιώργου Στίγκλιτς!!!
Άσε που τα παπαγαλάκια του κατεστημένου προπαγάνδιζαν ότι θα συναντούσε σε κάποιο διάδρομο του ΟΗΕ τον ίδιο τον Ομπάμα! Ο διάδρομος όμως απ’ τον οποίο πέρασε ο Ομπάμα ήταν στην άλλη μεριά του κτηρίου. Καμία πιθανότητα έστω και τυχαίας συνάντησης! Τζάμπα τον ακολουθούσαν το Γιώργο φωτογράφοι σε κάθε του βήμα ! Άδικα χαίρονταν ο Ευαγγελάτος και διαβεβαίωνε το κοινό του ότι η χαιρετούρα με τον Ομπάμα είναι σχεδόν δεδομένη! Τελικά ο πρόεδρος Γιώργος κατέληξε κλητήρας που παραδίδει πορίσματα να τα δώσουν ….. "χέρι χέρι", ένας Θεός ξέρει που! Αυτός άραγε είναι ο ρόλος του κ. Γ. Παπανδρέου ως Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς;
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν είδε κανέναν σημαντικό ηγέτη. Απολύτως κανέναν. Τζίφος η ιδιότητα του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς! Σκεφτείτε μόνο ότι εάν συναντούσε έστω και έναν δευτεροκλασάτο πολιτικό από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου τι θα έκαναν τα γιωργοκάναλα!

11 σχόλια:

F5PILOT είπε...

Στις 17 Σεπτεμβρίου στο ευρωπαικό κοινοβούλιο οι ευρωβουλευτές συζήτησαν στο Στρασβούργο για τη διαφοροποίηση των ενεργειακών πηγών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το προσχέδιο κειμένου (draft) πάνω στο οποίο ζητήθηκε να ψηφίσει το ευρωκοινοβούλιο γινόταν μνεία μόνο του αγωγού φυσικού αερίου "Nabucco" και του έργο "Desertec".
Οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν τροπολογία για να συπεριληφθούν στο ψήφισμα και οι αγωγοί "South Stream" και "IPGI" δεδομένου ότι οι αγωγοί αυτοί διασχίζουν την ελλήνική επικράτεια.
Η παραπάνω τροπολογία συνάντησε την άρνηση του δεξιού Ευρωπαϊκού Λαϊκού συμπεριλαμβανομένων και των ευρωβουλευτών της ΝΔ.
Το ψήφισμα βέβαια πέρασε με την ψήφισή του κατά πλειοψηφία από το ευρωκοινοβούλιο με την βοήθεια των ευρωβουλευτών της ΝΔ.

Δεδομένης της προσπάθειας που γίνεται από την ΝΔ να παρουσιαστεί ως ο μοναδικός πολιτικός χώρος που προσανατολίζεται στη δημιουργία μιας στρατηγικής σχέσης Ελλάδος - Ρωσσίας ερωτήματα υπάρχουν για την στάση των ελλήνων ευρωβουλευτών.
1. Γιατί δεν υπερψήφισαν την τροπολογία για μνεία στο ψήφισμα των Ρωσσικών συμφερόντων αγωγών "South Stream" και "IPGI" οι οποίοι διασχίζουν την χώρα μας και την τοποθετούν στο παζλ του ενεργειακού παιγνιδιού;
2. Γιατί υπερψήφισαν το κείμενο το οποίο κάνει μνεία μόνο τον Αμερικανικών συμφερόντων "Nabucco";

Η ΝΔ θα πρέπει να δώσει μια πειστική απάντηση. Την χρωστάει στον ελληνικό λαό. Το χρωστάει στους ψηφοφόρους της. Αλλά κυρίως σε αυτούς που παραπλανήθηκαν από την πατριδοκαπηλευτική και λαικιστική ρητορία της ηγεσίας της ΝΔ για τον Μπουρκγάς Αλεξανδρούπολη.

F5PILOT είπε...

Αυτή είναι η Τουρκάλα υποψήφια της Ν.Δ - Δείτε πως διαφημίζεται στα Τούρκικα



Ε, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Υποψήφια με το κόμμα της Yeni Demokrasi (Τι; Δεν ξέρετε τούρκικα;; Οοοκ, της Νέας Δημοκρατίας), η αγαπητή Αϊσέλ θέτει υποψηφιότητα στο νομό της Ισκετσέ (της Ξάνθης, ντε!) Θαυμάστε την! Δεν είναι χαριτωμένη; Τουλάχιστον, δε φοράει μαντήλα.. Μην ξεχάσω, είναι φίλη της φίλης μου της Γκιουλμπεϊάζ (Καραχασάν - πρώην υποψήφιας Υπερνομάχη Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης με το ΠΑΣΟΚ) και όπως θα διαπιστώσετε, μοιράζονται τις ...
ίδιες ιδέες περί τουρκικής (τάχα μου) μειονότητας στη Θράκη, περί εκλογής των μουφτήδων από τη μειονότητα και λοιπών ωραίων...

Το φυλλάδιο της υποψήφιας αναφέρει εύγλωττα:

«Το όραμά μας:

-Να αποκτηθούν τα βασικά δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας που πηγάζουν από Διεθνής Συμφωνίες και το κεκτημένο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

-Η άρση του συνόλου των εμποδίων στην εκπαίδευση και ομιλία στην δεύτερη επίσημη μητρική γλώσσα της Μειονότητας, την Τουρκική.

-Η βελτίωση του οικονομικού επιπέδου των μελών της τουρκικής μειονότητας.

-Να αναγνωρισθεί η εθνική ταυτότητα της μειονότητας.

-Κάθε κοινότητα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να εκλέγει τον θρησκευτικό της ηγέτη.

-Δεσμεύομαι να συνεχίσω τον αγώνα που ξεκίνησα το 1997 που είχε ως αποτέλεσμα την
κατάργηση του άρθρου 19, για την επανάκτηση των πολιτικών δικαιωμάτων των Ανιθαγενών.

-Υπάρχει μια λανθασμένη εικόνα όσον αφορά τη γυναίκα της μειονότητας, με την απόφασή μου με τον πολιτευτώ προσδοκώ να αλλάξω την εικόνα αυτή και να ενεργοποιηθούμε πιο δυναμικά
στα κοινωνικά προβλήματα.»

Κι αυτοί στην Αθήνα, κοιμούνται ύπνον βαθύ!
http://darkkmaiden.blogspot.com/2009/09/blog-post_25.html

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΝΑΣ ΑΓΩΓΟΣ (ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ)ΜΕΤΕΦΕΡΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ (ΝΑΜΠΟΥΚΟ) ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ!
ΠΡΑΣΙΝΟ ΞΕΦΤΕΡΙ!!!!!!!!!

Α, ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΥΡΑΤΕ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΝΤΕ!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕ ΓΚΕΜΠΕΛΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση έχουν οι Τούρκοι που κατεβαίνουν με όλα τα κόμματα στα ψηφοδέλτια του Έβρου(και καλά κάνουν ..... δηλαδή θα ήθελες ρε πατσαβούρα φτου πέντε να κατέβαιαναν όλοι αυτοί ανεξάρτητοι;) με την παταγώδη αποτυχια της προεκλογικής εκδρομής Παπανδρέου στο μαμά-Αμέρικα......
..... δεν ξέρουμε!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, είχαν συνάντηση οι μασόνοι με αρχηγό τον Στίγκλιτς και μερικά άλλα καλόπαιδα.

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 26, 2009 11:11 πμ

Μα είναι δυνατόν να είσαι πραγματικά τόσο ανίδεος; Αλλά το πρόβλημα είναι ότι εκφράζεις και άποψη μέσα στην αμάθεια και την ασχετοσύνη σου.
Στον Έβρο δεν υπάρχουν Μειονωτικοί. Εσείς έτσι που πάτε και με την μανία που έχετε μπορεί και να δημιουργήσετε τόσο άσχετοι που είστε από αυτά τα θέματα.

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 26, 2009 10:55 πμ

Εσύ έχεις την άποψη ότι εγώ περίμενα από σενα και κάποιους αλλους εδώ να καταλάβετε;
Βασιλάκη να τους χαίρεσαι τους ειδικούς.

F5PILOT είπε...

ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ.

H επιλογή του εισαγγελέα να επέμβει σε συγκεκριμένα μόνο blogs αποτελεί τραγικό λάθος για δύο λόγους. Ώς γνωστόν οι παρεμβάσεις είχαν στόχο τα blogs που δημοσίευσαν δημοσκοπήσεις που δείχνουν το ΠΑΣΟΚ να διατηρεί την εικόνα της προηγούμενης Παρασκευής, δηλαδή αυτές που προέβλεπαν αυτοδυναμία. Παρόλα αυτά είχαμε πολλές δημοσιεύσεις σε blogs, αλλά ακόμα και σε εφημερίδες και τηλεοπτικά πάνελ, όπου στελέχη... και δημοσιογράφοι της ΝΔ διατυμπάνιζαν ότι η ψαλίδα κλείνει ταχύτατα και ότι η αυτοδυναμία έχει χαθεί. Ο εισαγγελέας δεν παρενέβη εκεί.
Πέρα από την φαυλότητα των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία 6 χρόνια, που μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες απαράδεκτες μεροληπτικές συμπεριφορές, η ΝΔ μας έχει συνηθίσει και στην ανικανότητα και στην αδεξιότητα των χειρισμών της. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, το μέγα ζήτημα είναι η ανικανότητα και όχι η φαυλότητα. Διότι παρεμβαίνοντας σε συγκεκριμένες μόνο δημοσιεύσεις η ΝΔ ουσιαστικά καρφώνεται! Καρφώνεται γιατί αποδεικνύεται ότι οι συγκεκριμένες δημοσκοπήσεις είναι πραγματικές και όντως διέρρευσαν. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο εισαγγελέας ερευνά και τις εταιρείες που διενέργησαν τις δημοσκοπήσεις, για να εντοπίσει ποιοι έκαναν τις διαρροές.
Αν οι δημοσκοπήσεις αυτές ήταν "μούφα" δεν θα ετίθετω θέμα διερεύνησης μέσα στις εταιρείες, αφού θα ήταν προφανές ότι αποτελούν μυθεύματα. Αν εγώ στο blog μου δημοσίευα δήθεν δημοσκόπηση που έδειχνε στο 33% το ΚΚΕ και στο 12% την ΝΔ, δεν νομίζω ότι θα διέταζε κατεπείγουσα έρευνα ο εισαγγελέας, πόσο μάλλον να καλούσε για εξέταση στελέχη εταιρειών δημοσκοπήσεων.
Η παρέμβαση του εισαγγελέα καθιστά τις διαρροές που δημοσιεύτηκαν στο fimotro, εγκυρότατες. Καρφώνεστε κύριοι της ΝΔ!

Ανώνυμος είπε...

Blogger Ο/Η F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 26, 2009 10:55 πμ

Εσύ έχεις την άποψη ότι εγώ περίμενα από σενα και κάποιους αλλους εδώ να καταλάβετε;
Βασιλάκη να τους χαίρεσαι τους ειδικούς.

Σεπτέμβριος 26, 2009 3:13 μμ





ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ , ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟ!!!!!!!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ;
ΟΤΑΝ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ,ΕΙΣΑΙ ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ,ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΑΕΡΟΛΟΓΙΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ Γ.Α.Π.!!!!!!!!!!!!


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!1

F5PILOT είπε...

Η μπίλια έκατσε ο κύβος ερίφθει. Άσε τη Ρηγίλλης να διαρέει και να ζητά debate. Πάπαλα τετέλεσθαι. Πάμε γιάλα.
Την Δευτέρα η Κατσέλη καταθέτει προϋπολογισμό.

To bwin έριξε την απόδοση για το ΠΑΣΟΚ από 1,03 σε 1,02 και ανέβασε την απόδοση για τη ΝΔ από 9,0 σε 10,0

https://www.bwin.com/gr/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE

Επίσης το unibet για τον αριθμό εδρών του ΠΑΣΟΚ απόδοση 1,6 για πάνω από 153,5 Έδρες και 2,2 για κάτω από 153,5 Έδρες

Επίσης για αυτοδύναμη κυβέρνηση δίνει απόδοση

Ναι 1,1 Όχι 5,75

Ένα άλλο αξιόλογο είναι

Βουλευτικές εκλογές - Αρνητικό Ρεκόρ Νέας Δημοκρατίας

Για κάτω από 35,86 δίνει
1,58 και για πάνω 2,20
Που σημαίνει ότι δεν είναι σίγουροι και αυτοί τι πρόκειται να γίνει.

https://gr.unibet.com/betting/grid/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-2009/2000051756.odds#

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ , ΠΙΛΟΤΑΚΟ ,ΖΗΣΕ ΜΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ,ΟΜΩΣ , ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!!!!!!!!!!


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!