Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Απόλυτη σιγή στα ΜΜΕ του κατεστημένου για τον εμπρησμό στα γραφεία του "Ρεσάλτου"!

αναδημοσίευση από το Ρεσάλτο
Η μεροληψία της «αμεροληψίας»
Ή
Η «αλητεία» της πολιτικής και της δημοσιογραφίας
Υπάρχουν κάποια γεγονότα που αποκαλύπτουν όχι μόνο την αβυσσαλέα υποκρισία και ψευτιά της καθεστωτικής πολιτικής και δημοσιογραφίας, αλλά και την μεροληπτική «αλητεία» τους, την μακιγιαρισμένη με το μύθο της «αμεροληψίας» και της «δημοκρατίας»!

Εισβάλουν 15 κρανοφόροι, σε ώρα αιχμής (6 το απόγευμα), σε πολυσύχναστο και περιφρουρούμενο μέρος (Πλατεία Εξαρχείων), σε περιοδικό, ισοπεδώνουν, καταστρέφουν τα πάντα και βάζουν φωτιά, αφήνουν και προκήρυξη ανάληψης της τρομοκρατικής ευθύνης, ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ συγκινήθηκε και ασχολήθηκε!!!

Τα κανάλια και ο Τύπος που κόπτονται για τη «δημοκρατική ενημέρωση» και την «προστασία» της «ελευθερίας των ιδεών» και της «αντικειμενικής ενημέρωσης» σιώπησαν σκανδαλωδώς!

Κτυπήθηκε τρομοκρατικά ένα έντυπο και οι «προστάτες» της «ελευθερίας της άποψης» και της «ενημέρωσης» το έπνιξαν κυριολεκτικά το γεγονός. Δεν το θεώρησαν αυτό το ζήτημα σοβαρό!!!

Χαλάνε τον κόσμο για κουτσομπολιά και παραπολιτικά σκανδαλάκια και το κάψιμο ενός περιοδικού είναι ασήμαντο!!!

Δεν θεώρησαν σοβαρό, αυτοί οι «ευαίσθητοι» της «ελευθερίας», ότι ένα έντυπο πυρπολήθηκε φασιστικά στην καρδιά της Αθήνας.

Δεν θεώρησαν σοβαρό το γεγονός της τρομοκράτησης και της φίμωσης ενός εντύπου από ανενόχλητους κρανοφόρους.

Δεν θεώρησαν σοβαρό το γεγονός ότι αυτή η πυρπόληση μπορούσε να οδηγήσει στην πυρπόληση ολόκληρης της πολυκατοικίας και των ανθρώπων της που ήταν εγκλωβισμένοι από τους τρομοκράτες.

Στα γραφεία ενός περιοδικού υπάρχουν όγκοι περιοδικών που αν άναβαν αυτοί οι όγκοι η πολυκατοικία, ακόμα και τα γύρω κτίρια θα τυλίγονταν στις φλόγες!!!

Με την αυτοθυσία των γειτόνων και τους πυροσβεστήρες τους σώθηκε η κατάσταση.

Γι’ αυτό (για να μη μάθουν την αλήθεια και για να την κουκουλώσουν) ΚΑΝΕΝΑ κανάλι και κανένας δημοσιογράφος δεν εστάλη για να κάνει ρεπορτάζ και να φωτογραφίσει το έργο των τρομοκρατών!

Για το τίποτα μας σερβίρουν, όλοι αυτοί της «αντικειμενικής» ενημέρωσης, του κόσμου τις «πληροφορίες» αυτόπτων μαρτύρων (οι περισσότεροι κατασκευασμένοι) και εδώ δεν ήρθε ούτε ΕΝΑΣ για να δει και να ρωτήσει τους ενοίκους και τους γείτονες τι έγινε.

Ούτε η διαβόητη «αντιτρομοκρατική» έκανε έρευνα!!!!

Αντιμετωπίστηκε το όλο ζήτημα σαν αστυνομικό δελτία μικροκλέφτη!!!

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…

Αυτή είναι η μεροληψία των αμερόληπτων καναλιών και του Τύπου!!!

Αυτή είναι η «ευαισθησία» των υστερικών «προοδευτικών» περί «ελευθερίας της έκφρασης» και περί των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Κινδύνεψαν άνθρωποι και δεν ίδρωσε το αυτί τους!!!

Πυρπολήθηκε έντυπο και εισέβαλαν τρομοκράτες επί ώρα σε γραφεία περιοδικού πανικοβάλοντας τους πάντες και τα πάντα και καταστρέφοντας και τους τοίχους του διαμερίσματος και ουδείς «ευαισθητοποιήθηκε»!!!

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκαν και οι πολιτικάντηδες και τα πολιτικά κόμματα.

ΣΕ κανένα δεν ίδρωσε το αυτί για το αποτρόπαιο έγκλημα κατά της ελευθερίας του Τύπου και της έκφρασης και κατά της δολοφονικής, φασιστικής επίθεσης.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και η ΕΣΗΕΑ.

Αλήθεια υπάρχει το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων; Έχει πληροφορηθεί ότι κτυπήθηκε έντυπο; Ότι υπήρξε προκήρυξη τρομοκρατών εναντίον μέλους της ΕΣΗΕΑ, του Θύμιου Παπανικολάου, ιστορικού αγωνιστή της Αριστεράς;

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ.

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα μπλογκ που ΟΛΑ κινητοποιήθηκαν!!!

Διαφορετικά τίποτα δεν θα είχε μαθευτεί….

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ο κακομοίρης ο Γιωργάκης το κύριο πρόβλημα για τις προπτικές της χώρας
Ο Γιωργάκης είναι απλά ένας Ελληνοαμερικάνος, που εάν δεν είχε διάσημο πατέρα σήμερα θα δούλευε δασκαλάκος σε κάποιο δημόσιο σχολείο στην Αμερική. Μιά μαριονέτα και μάλιστα ψιλο-αστεία.
Το κύριο πρόβλημα της Ελλάδας είναι τα ντόπια μεγαλοσυμφέροντα, που ευνοούνται από τη λογική του μεγάλου κράτους.
Με ένα μεγάλο κράτος κάνουν "εξαιρετικά κερδοφόρες δουλειές" χωρίς αξιόλογο ανταγωνισμό, που θα μπορούσε να ρίξει τα περιθώρια κέρδους τους.
Τα καρτέλ γιγαντώθηκαν επί Σημίτη και μας πίνουν ασταμάτητα το αίμα. Είτε πρόκειται για τραπεζίτες, είτε σουπερ-μαρκετάδες, είτε πετρελαιάδες, είτε εταιρίες λιανικού εμπορίου, όλοι αυτοί υποστηρίζουν το κόμμα που ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ να αναπτυχθούν καινούργιες επιχειρήσεις.
Δεν τους συμφέρει ο ανταγωνισμός, όπως δεν τους συμφέρει και η διαφάνεια στις κρατικές προμήθειες.
ΔΗΛΑΔΗ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΛΑΟ.
Αιχμή του δόρατος των ντόπιων συμφερόντων είναι οι γνωστοί 5 επιχειρηματίες που ελέγχουν το 95% των εργαλείων προπαγάνδας, τα ιδιωτικά κανάλια και τις εφημερίδες.
Αυτοί πληρώνουν πλουσιοπάροχα τους λακέδες δημοσιογράφους.
Αυτοί κάνουν την τρίχα-τριχιά για τη Ν.Δ. και κρύβουν τις βρωμιές του Γιωργάκη.
Αυτοί φτιάχνουν τις μαϊμού δημοσκοπήσεις για να φτιάξουν «ρεύμα».
Όλοι ξέρουμε ότι η δημοκρατία είναι δίκοπο μαχαίρι.
Εάν ο λαός καταλαβαίνει το παιγνίδι τους, θα κερδίσει.
Εάν όχι, θα χάσει.
Όλα τα άλλα είναι μεμψιμοιρίες και κουβέντες καφενείου.
Ας πάρει ο καθένας τις προσωπικές ευθύνες που του αναλογούν.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΦΙΑ
Πριν από 100 χρόνια στην Αμερική άνθισε η μαφία.
Οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν όρεξη να δουλέψουν γι’ αυτό αποφάσισαν να ζουν πλουσιοπάροχα με τα λεφτά των άλλων. Αυτό που έκαναν ήταν πολύ απλό.
ΣΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ (προστασία καταστημάτων, επιχειρήσεων, ιδιωτών) και ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.
Πρώτα σε απειλούσαν (εσένα και την οικογένειά σου).
Εάν δεν υποχωρούσες, σε συκοφαντούσαν στον κοινωνικό και επαγγελματικό σου περίγυρο.
Εάν πάλι δεν υποχωρούσες σε τραυμάτιζαν (εσένα και την οικογένειά σου) και
Εάν πάλι δεν ενέδιδες σε σκότωναν για παραδειγματισμό στους υπόλοιπους.
Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ:
1.μπράβους για τις απειλές και τους τραυματισμούς,
2.δημοσιογράφους και ψιθυριστές για την συκοφάντηση και
3.κρατικούς υπάλληλους (πολιτικούς, αστυνομικούς, δικαστές, εφοριακούς) για συλλογή «πληροφοριών» και κατασκευή ενόχων
4.δολοφόνους για τους σκοτωμούς.
5.επιχειρήσεις για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος (καζίνα, μπαρ, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, κλπ).
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΩΣΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
Πέντε, κυρίως ιταλικής καταγωγής, οικογένειες που πλούτιζαν με τον ιδρώτα των άλλων, απολάμβαναν υψηλής κοινωνικής καταξίωσης, λόγω του απίθανου πλούτου που συσσώρευαν.
Βέβαια, η χώρα βούλιαζε αλλά τι τους ένοιαζε;
ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;
Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΦΙΑ.
ΠΕΝΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!
Έχουμε το Βόβολα, τον Αμαφούζο, τον Καμπράκη, τον Μυριακού και τον Μπουρή.
Οι δικοί μας δεν χρειάζονται ούτε φυσικούς μπράβους, ούτε φυσικούς δολοφόνους.
Χρειάζονται μόνο τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους.
Τους πολιτικούς τους χρειάζονται γιατί αυτοί ελέγχουν τις κρατικές αποφάσεις (ποιος επιχειρηματίας θα πάρει το κρατικό χρήμα)
Τους δημοσιογράφους τους χρειάζονται για τις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς.
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Οι σύγχρονοι μαφιόζοι δεν χρειάζονται πια το φυσικό τραυματισμό ή δολοφονία του εκβιαζόμενου, έχουν τους δημοσιογράφους γι’ αυτά.
ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΡΕΒΟΛΒΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, Η ΤΡΕΜΗ, Ο ΤΣΙΜΑΣ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ, Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Ο ΛΙΑΡΕΛΛΗΣ, Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΚΥΡΤΣΟΣ, Η ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ.
Αν τολμάς, κύριε πολιτικέ, αγνόησέ μας, θα πείς το δεσπότη Παναγιώτη!
Θα σε απειλήσουμε, θα σε συκοφαντήσουμε, θα σε τραυματίσουμε και στο τέλος θα πάς άκλαυτος!
ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ.
Να μην έχεις καμιά αμφιβολία γι’ αυτό.
ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ.
(Έρχεται ο γιός της κυρία Τσάντ που «δεν χρωστάει σε κανένα»).

Ρεσάλτο είπε...

ΣΤ’ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΤΟΥ «ΡΕΣΑΛΤΟ».
«Γιατί η ύβρις όταν ανθίζει,
καρπίζει του χαμού το στάχυ,
απ’ όπου πολύκλαυστους
καρπούς θερίζει»
Αισχύλος
Μήπως το «μέλλον τούτου του λαού το έχουν κλέψει οι εχθροί του»; Μήπως οι πολιτικοί επικυρίαρχοι πιστεύουν ότι η τρομοκρατία θα τους ανοίξει το δρόμο για μια χωρίς όρια, αφαίμαξη των αντιστάσεων του λαού; Μήπως η καταχθόνια μηχανή του κράτους και όλοι αυτοί που συνομολογούν για μια κοινωνία υπο-ανθρώπινη, χωρίς ψυχή, χωρίς αρετές και ιδεώδη , μήπως πιστεύουν ότι σε κάποια στιγμή θα πετύχουν το σκοπό τους; Μήπως καίγοντας το περιοδικό «ΡΕΣΑΛΤΟ» και όλα τα βιβλία του εκδοτικού οίκου του, μήπως στοχεύουν στην πλήρη αποτέφρωση των βασικών αναγκών ελευθερίας, που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος; Μήπως θέλουν να κάμψουν το ηθικό θάρρος των ανθρώπων του πνεύματος και ταυτόχρονα στοχεύουν στην υποχρεωτικό ευνουχισμό της σκέψης και την υπαγωγή της στη μια και μοναδική γνώμη του συστήματος;
Ότι λοιπόν και να πιστεύουν οι πολιτικοί επικυρίαρχοι του κράτους θα πρέπει να ξέρουν ότι το καθεστώς τους, «έχει μέσα του τα σπέρματα από τις αρρώστιες εκείνες, που αργά ή γρήγορα θα το καταστρέψουν».

Οι αναρχο-κουκουλοφόροι ταγματασφαλίτες, οι τραμπούκοι, οι τρομοκράτες που καίνε και ρημάζουν την Αθήνα σε τακτά χρονικά διαστήματα, όλοι αυτοί είναι τα ενεργούμενα ενός εγκληματικού συστήματος που έχει βατευτεί πατόκορφα απ’ την Αυτοκρατορία των δημίων της Νέας Τάξης.

Κι όλα αυτά γίνονται παράλληλα με τα «πολιτικά ψευτο-συμβάντα» των δήθεν εκλογών, με όλους αυτούς τους σχηματισμούς της αστικής πολιτικής κυριαρχίας, τα κόμματα προτεκτοράτα, τα ξεπουλημένα ΜΜΕ, που σκόπιμα παρασιωπούν το γεγονός, όταν μέσα στο κέντρο της Αθήνας καίγονται βιβλία και γραφεία περιοδικών, που δεν είναι αρεστά στο πολιτικο-οικονομικό κατεστημένο που υπηρετούν.

Το περιοδικό «ΡΕΣΑΛΤΟ» έγινε ο στόχος όχι για το έντεχνα προβαλλόμενο ψευτοπρόσχημα του δήθεν «ρατσιστικού περιοδικού», αλλά γιατί άνοιξε τις σελίδες του στους απλούς πολίτες.

Όταν ένα περιοδικό κάνει πρώτο θέμα τις καταγγελίες απλών ανθρώπων για τα εργοστάσια της ΔΕΗ Μεγαλόπολης. Όταν ο ίδιος ο εκδότης του παίρνει πάνω του όλο το βάρος της ευθύνης μιας τέτοιας καταγγελίας και με το άρθρο του, «Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΟ», δίνει την πραγματική διάσταση μιας «πολεμικής επίθεσης, πολυεδρικής και άγριας», μιας χωρίς προηγούμενο ολοκληρωτικής γενοκτονίας σε βάρος της χώρας μας.

Κι όταν όλα αυτά συμβαίνουν σε μια κατεχόμενη από το πολιτικο-οικονομικό σύστημα, χώρα. Κι όταν προκαλείς άφοβα το αυτονομημένο κτήνος του κράτους, που το θεμελίωσαν και το συντηρούν δοσίλογοι και ταγματασφαλίτες. Όταν όλα αυτά τα αψηφάς και προσπαθείς ν’ αποκαλύψεις το θηριώδες πρόσωπό του, πρέπει να είσαι τρελός.

Κι ευτυχώς που η Ελλάδα ακόμη διαθέτει τρελούς. Γιατί τρελοί όπως έγραφε κάποτε κι ο αείμνηστος Ψαθάς ήσαν και «οι μαχητές του Μαραθώνα, όλοι αυτοί που σκοτώθηκαν στη θέση τους στις Θερμοπύλες. Τρελοί κι οι μετρημένοι που ξεσηκώθηκαν το 1821. Τρελοί κι όλοι αυτοί που το 1940 όρμησαν πάνω στην Πίνδο. Η ιστορία της Ελλάδας είναι μια αδιάκοπη ιστορία από τρέλες».

Ανώνυμος είπε...

Με το καθημερινό όργιο ψεμάτων και υπερβολών από τις εφημερίδες και τα κανάλια για ένα σωρό θέματα, όπως τα οικονομικά, την ασφάλεια, τις δημοσκοπήσεις, τα εθνικά και τη δικαιοσύνη είναι βέβαιο ότι οι εφημερίδες και τα κανάλια έχουν μετεξελίξει την ενημέρωση σε προπαγάνδα.
Αυτό είναι πολύ εύκολο να το παρατηρήσει κάποιος.
Για παράδειγμα στα βραδινά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών όπου πάνω από το 80% του χρόνου καταναλώνεται στην εσωτερική πολιτική σκηνή.
Τι και εάν συμφιλιώθηκαν οι Αμερικανοί με τους Ρώσους λόγω της οικονομικής κρίσης, τι και εάν η Βρετανία καταρρέει γιατί παρόλο που σχεδόν μηδενίστηκαν τα επιτόκια οι τράπεζες δεν δανείζουν, τι και εάν ο Σαρκοζί αντιμετωπίζει καθημερινές απεργίες εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στους δρόμους, τι και εάν έχουν πτωχεύσει 60.000 επιχειρήσεις στην Κίνα δημιουργώντας πάνω από 35 εκατομμύρια ανέργους που περιπλανώνται άστεγοι στις πόλεις.
Εμείς ασχολούμαστε με τις ασυναρτησίες του Γιωργάκη και τις ντεμέκ «σφοδρές επιθέσεις του στον Καραμανλή» - σιγά θα σκίσεις τη φόδρα μεγάλε!
Κάνουμε σενάρια, διότι, ακούστηκε ότι, ο Σουφλιάς έφαγε μεσημεριανό μαζί με τη Ντόρα στο Βυζαντινό.
Κάνουμε δημοσκόπηση για το πόσο κουρασμένος φαίνεται ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα πάντα με τα ιδιωτικά κανάλια των Μπόμπολα, Λαμπράκη, Αλαφούζου και Κυριακού. Παραλίγο να μας λέγανε ότι του βάλανε και κουρασιόμετρο, που τον έβγαλε πτώμα.
Σοβαρά πράγματα δηλαδή!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ;
Πρέπει να είσαι πολύ αμόρφωτος και βλάξ για να δέχεσαι να σου συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο.
Κύριες και κύριοι Χατζηνικολάου, Πρετεντέρη, Τσίμα, Οικονομέα, Καμπουράκη, Τράγκα, Τρέμη, Βερύκιε, Κύρτσο και Ευαγγελάτε σας βαρεθήκαμε, εντελώς.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΗ.
Αν μη τι άλλο, θα βρίσκαμε την ψυχική μας ηρεμία.

Ρεσάλτο είπε...

Αυτούς λοιπόν τους λίγους τρελούς πολεμάει και σήμερα ο φασισμός. Αυτούς τους τρελούς προσπαθεί το επικυρίαρχο και αυτονομημένο κράτος, με τη συνεπικουρία των κουκουλοφόρικων ταγμάτων της Νέας Τάξης, να εξουδετερώσει. Κι αυτό γιατί δε μπορεί ν’ αντέξει την αλήθεια. Γιατί το «ΡΕΣΑΛΤΟ» ήταν το ελεύθερο βήμα του κάθε μαχόμενου πολίτη. Ήταν η εξαίρεση μπροστά στο αδιαπέραστο τείχος της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας και παραπληροφόρησης. Γι’ αυτό και η επιχείρηση κατατρομοκράτησης των αγωνιστών αρθρογράφων του.

Ας έχουν όμως το νου τους όλοι αυτοί οι ηλίθιοι, γιατί όταν η ύβρις ανθίζει, τότε καρπίζει ταυτόχρονα και του «θυμού» το στάχυ. Κάτι ανάλογο είχε ζήσει και η Αθήνα το 1943, τη χρονιά της τρομοκρατίας, τότε που οι ταγματασφαλίτες άνοιξαν το στρατόπεδο του Χαϊδαρίου κι άρχισαν οι βάναυσες συλλήψεις όλων των ανάπηρων πολέμου από τη νέα πολιτοφυλακή. Λίγες μέρες μετά άρχισε η καθαρά στρατιωτική δραστηριότητα του ΕΛΑΣ στην Αθήνα.*

Τώρα μπορεί να μην έχουμε τον ΕΛΑΣ, όμως ακόμη έχουμε την αδάμαστη «τρέλα» μέσα μας και κανείς δεν ξέρει σε στιγμές απόγνωσης, που θα μας οδηγήσει!
*Ροζέ Μιλλιέξ
Μεγαλόπολη, 24 Σεπ. 09

Ρεσάλτο είπε...

Το παρακράτος τρομοκρατεί και τα περίπτερα που διαθέτουν το ΡΕΣΑΛΤΟ


Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής (ο «θείος») είχε αναφωνήσει, μετά τη δολοφονία του Λαμπράκη: «ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο».

Η ιστορία έγραψε: Το τότε παρακράτος!!!

Σήμερα το νεοταξικό παρακράτος με τις «εκσυγχρονιστικές» του κεφαλές τρομοκρατούν, με τα τρομοκρατικά τάγματα εφόδου, το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Το παρακράτος προστάζει: Το ΡΕΣΑΛΤΟ πρέπει ν’ αφανιστεί.


Έχει, καθώς φαίνεται, αποφασιστεί τελεσίδικα.

Μετά την καταστροφή και το κάψιμο των γραφείων κλιμακώνουν νέες τρομοκρατικές πρακτικές..

Ομάδες με βαμμένα πρόσωπα διέρχονται τα περίπτερα και τρομοκρατούν τους περιπτεράδες, λέγοντας, ακριβώς τα εξής: «Εάν αναρτήσετε το περιοδικό ρεσάλτο θα σας κάψουμε».

Η αποκάλυψη δεν προέρχεται ΜΟΝΟ από δική μας έρευνα.

Μας ενημέρωσε και το πρακτορείο διανομής του περιοδικού, το «Άργος»…

Οι περιοχές στις οποίες έχει εντοπιστεί προς το παρόν η νέα αυτή πρακτική της παρακρατικής τρομοκρατίας είναι οι εξής: Της Πλατείας Εξαρχείων, Ακαδημίας, Πλατείας Κάνιγγος, Πατησίων και του Ρέντη…

Υπάρχει κράτος;

Υπάρχουν πολιτικά κόμματα;

Υπάρχουν δημοσιογράφοι και ΕΣΗΕΑ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ οι «ευαίσθητοι» της ελευθερίας της έκφρασης και των ιδεών;

ΠΟΙΟΣ κυβερνά αυτόν τον τόπο;

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩΣΗ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΗΜΙΜΑΘΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΔΩΝ (ΕΣΗΕΑ)
Σας ευχαριστούμε για τον κόπο σας αλλά «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» κύριοι της “ενημέρωσης»;
Πόθεν έσχες κύριε Χατζηνικολάου, Τράγκα, Οικονομέα, Τσίμα, Τριανταφυλλόπουλε, Καμπουράκη, Αναστασιάδη, Ευαγγελάτο και σία και όλοι εσείς οι μεγιστάνες του τύπου, από πού προέρχονται τα τεράστια εισοδήματά σας;
ΑΜΕΙΒΕΣΤΕ ΑΔΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ, ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.
*Θέλει μαεστρία να παρουσιάζεις τον Γιωργάκη και την Θεοδώρα ως την ελπίδα του αύριο.
*Θέλει μαεστρία να μηδενίζεις και να κρύβεις το τεράστιο έργο που έχει κάνει ο Καραμανλής την πενταετία που πέρασε.
*Θέλει μαεστρία να παρουσιάζεις την Αττική οδό ως έργο πνοής αποκρύπτοντας τον παράγοντα Μπόμπολα που έβαλε μόνο 80 δις δρχ ενώ το δημόσιο πάνω από 1.100, αλλά αυτός εισπράττει τα διόδια για 20 χρόνια.
*Θέλει μαεστρία να εξυμνείς τον Χρυσοχοϊδη για την ”εξάρθρωση” της 17Ν, αποκρύπτοντας ότι όλες οι τρομοκρατικές επιθέσεις έγιναν σε απόσταση 2 βημάτων από την Αμερικάνικη ή την Εβραίικη πρεσβεία.
*Θέλει μαεστρία να κατηγορείς τις τράπεζες και τα καρτέλ ενώ δεν μιλάς για την EUROBANK του Λάτση, τα πετρέλαια του Βαρδινογιάννη, τις μπουλντόζες του Μπόμπολα, τις αλητείες του Κυριακού και του Κοντομηνά, τις σπιουνιές του Αλαφούζου, τις πονηριές του Λαμπράκη, που όλως τυχαίως είναι ιδιοκτήτες των MEGA, ANTENNA, STAR, ALPHA, ALTER, ΣΚΑΙ, του Βήματος, των Νέων, του Εθνους, του Πρώτου Ψλεμματος, της Καθημερινής και πάει λέγοντας το παραμύθι.
ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΕΣΤΡΟΙ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ.
Τόσο καιρό διευθύνετε άψογα την ορχήστρα και από κάτω ο λαός τραγουδάει αμέριμνος.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ – ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Επιλέγουν πριν από εμάς για μας, αν θυμάστε την παλιά διαφήμιση του Μινιόν.
Είναι η δημοκρατία των 4 ιδιοκτητών του Μega, του Αντέννα, του Σκάϊ, του Άλτερ, του Βήματος, των Νέων, του Πρώτου Θέματος, του Έθνους, της Ημερησίας και της Καθημερινής.
(Μην ξεχάσετε να πάτε να ψηφίσετε τον Οκτώβρη, τόσα έξοδα κάνουμε ρε αχάριστοι και εσείς πήγατε για μπάνιο στις Ευρωεκλογές).

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΦΙΑ
Πριν από 100 χρόνια στην Αμερική άνθισε η μαφία.
Οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν όρεξη να δουλέψουν γι’ αυτό αποφάσισαν να ζουν πλουσιοπάροχα με τα λεφτά των άλλων. Αυτό που έκαναν ήταν πολύ απλό.
ΣΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ (προστασία καταστημάτων, επιχειρήσεων, ιδιωτών) και ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.
Πρώτα σε απειλούσαν (εσένα και την οικογένειά σου).
Εάν δεν υποχωρούσες, σε συκοφαντούσαν στον κοινωνικό και επαγγελματικό σου περίγυρο.
Εάν πάλι δεν υποχωρούσες σε τραυμάτιζαν (εσένα και την οικογένειά σου) και
Εάν πάλι δεν ενέδιδες σε σκότωναν για παραδειγματισμό στους υπόλοιπους.
Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ:
1.μπράβους για τις απειλές και τους τραυματισμούς,
2.δημοσιογράφους και ψιθυριστές για την συκοφάντηση και
3.κρατικούς υπάλληλους (πολιτικούς, αστυνομικούς, δικαστές, εφοριακούς) για συλλογή «πληροφοριών» και κατασκευή ενόχων
4.δολοφόνους για τους σκοτωμούς.
5.επιχειρήσεις για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος (καζίνα, μπαρ, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, κλπ).
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΩΣΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
Πέντε, κυρίως ιταλικής καταγωγής, οικογένειες που πλούτιζαν με τον ιδρώτα των άλλων, απολάμβαναν υψηλής κοινωνικής καταξίωσης, λόγω του απίθανου πλούτου που συσσώρευαν.
Βέβαια, η χώρα βούλιαζε αλλά τι τους ένοιαζε;
ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;
Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΦΙΑ.
ΠΕΝΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!
Έχουμε το Βόβολα, τον Αμαφούζο, τον Καμπράκη, τον Μυριακού και τον Μπουρή.
Οι δικοί μας δεν χρειάζονται ούτε φυσικούς μπράβους, ούτε φυσικούς δολοφόνους.
Χρειάζονται μόνο τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους.
Τους πολιτικούς τους χρειάζονται γιατί αυτοί ελέγχουν τις κρατικές αποφάσεις (ποιος επιχειρηματίας θα πάρει το κρατικό χρήμα)
Τους δημοσιογράφους τους χρειάζονται για τις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς.
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Οι σύγχρονοι μαφιόζοι δεν χρειάζονται πια το φυσικό τραυματισμό ή δολοφονία του εκβιαζόμενου, έχουν τους δημοσιογράφους γι’ αυτά.
ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΡΕΒΟΛΒΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, Η ΤΡΕΜΗ, Ο ΤΣΙΜΑΣ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ, Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Ο ΛΙΑΡΕΛΛΗΣ, Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΚΥΡΤΣΟΣ, Η ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ.
Αν τολμάς, κύριε πολιτικέ, αγνόησέ μας, θα πείς το δεσπότη Παναγιώτη!
Θα σε απειλήσουμε, θα σε συκοφαντήσουμε, θα σε τραυματίσουμε και στο τέλος θα πάς άκλαυτος!
ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ.
Να μην έχεις καμιά αμφιβολία γι’ αυτό.
ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ.
(Έρχεται ο γιός της κυρία Τσάντ που «δεν χρωστάει σε κανένα»).

Ανώνυμος είπε...

Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2009
Σέ πανικό πλέον στό ΠΑΣΟΚ. Αρον άρον αποσύρουν τά φυλλάδια με τά ψέματα απο τα προεκλογικά τους περίπτερα. Προλάβετέ τα...


Λίγο οι δημοσκοπήσεις, λίγο η παροιμειώδης γκαφατζίδικη ροπή τού επιτελείου τού συστήματος Παπανδρέου, λίγο ο Χρυσόγελος, λίγο ο Τσίπρας (λίγο το κρασί, λίγο η γλυκιά νυχτιά κλπ), πέφτουν λόγω πανικού απο την μία γκάφα στήν άλλη....
Από εκεί πού έλεγαν ότι η ΝΔ κάνει λάθος με το θέμα τών φυλλαδίων (τα είχαμε εκδώσει παλιότερα κλπ) τώρα τρέχουν πανικόβλητοι να τα αποσύρουν...
Συλλεκτική αξία θα έχουν σέ λίγο τα φυλλάδια με τα ψέματα...
Προλάβετε ...

Διαβάζουμε στην Ναυτεμπορική...
Συνειδητή προσπάθεια παραπλάνησης του λαού και αναξιοπιστία καταλόγισε στον κ. Γιώργο Παπανδρέου ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, επανερχόμενος στο θέμα με το φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ για τους δανειολήπτες.

Απαντώντας στον εκπρόσωπο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος έκανε λόγο για γκάφα της ΝΔ, υποστηρίζοντας πως το φυλλάδιο αυτό είναι περσινό, σημείωσε: «Σας συνιστώ αυτό το φυλλάδιο να το κρατήσετε γιατί αποκτά συλλεκτική αξία, καθώς σήμερα το ΠΑΣΟΚ το απέσυρε μαζικά από τα προεκλογικά του περίπτερα».

Ανέφερε ακόμη πως τα φυλλάδια στο πίσω μέρος έχουν διεύθυνση Ιπποκράτους 22, που σημαίνει ότι εκδόθηκαν μετά την μετεγκατάσταση του ΠΑΣΟΚ, που έγινε πριν από μερικούς μήνες και σίγουρα όχι πριν από ένα χρόνο. Πρόσθεσε επίσης ότι το θέμα δεν είναι τα φυλλάδια ή ο χρόνος έκδοσης, αλλά ότι η δήθεν εξειδικευμένη πρόταση του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται ψευδής.

Ο κ. Κουμουτσάκος έκανε αναφορά και σε άλλο ένα φυλλάδιο του κόμματος για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το οποίο, όπως ανέφερε, περιέχει την πρόταση για πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων μέχρι το τέλος του 2009. «Ο κ. Παπανδρέου είχε μιλήσει για πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων για ένα χρόνο. Πού είναι η αλήθεια; Ποιός λέει ψέμματα; Γνωρίζουν τι λένε;» συμπλήρωσε

Και καταλήγοντας, τόνισε: «Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρόγραμμα, αλλά μόνο προπαγάνδα».

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΟΠΙΛΟΤΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@ Τον μαλάκα με τα πολλά ονόματα που κάπου κάπου γράφει και ως ανώνυμος
Δηλαδή
leonidas,πρασινάλογα,όχι άλλα ψέμματα,ελεύθερος κλπ

Είσαι ντροπή όχι μόνο για το κόμμα σου αλλά και για το σύνολο των συμμετεχόντων στο blogging.

Ρε ξεφτίλα πόσο γελοίος και άρρωστος είσαι για να τα κάνεις αυτά. Ο κόσμος το έχει τούμπανο βρε ανισσόροπε κι εσύ κρυφό καμάρι. Τι επιδιώκεις ρε νούμερο; Γυρνοβολάς σε όλα τα Blogs κάνεις copy paste τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες με διαφορετικά ονόματα και ανώνυμα γιατί ρε νούμερο; Για να φαίνεστε πολλοί ρε κοπρίτη; Δεν έχεις καν το θάρρος να κάνεις αυτά που κάνεις ρε θρασύδειλο ρεμάλι με ένα όνομα; Ρε καθυστερημένε νομίζεις ότι μπορείς να κοροιδέψεις κανέναν εδώ μέσα ηλίθιε. Σπάμε πλάκα μαζί σου κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουμε τι κάνεις ή το ποιός είσαι.
Αλλά το χειρότερο είναι ότι νομίζεις ότι είσαι και έξυπνος πανηλίθιο απόβρασμα.

Ανώνυμος είπε...

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!!!!!

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ;!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ , ΠΙΛΟΤΑΚΟ ,ΖΗΣΕ ΜΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ,ΟΜΩΣ , ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!!!!!!!!!!


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!