Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Πανικόβλητα τα μεγάλα συμφέροντα και το κατεστημένο σπέρνουν στο διαδίκτυο ψεύτικες δημοσκοπήσεις. Το μόνο "όπλο" που τους έμεινε!

Ψεύτες στα φυλλάδιά τους. Ψεύτες στα «προγράμματά» τους. Ψεύτες στις δηλώσεις τους. Ψεύτες στις υποσχέσεις τους. Ψεύτες και στις δημοσκοπήσεις που σπέρνουν τα γονατισμένα και υποταγμένα στα μεγάλα συμφέροντα και το κατεστημένο, διαδικτυακά γιουσουφάκια και γιωργοκάναλα.
Βρισκόμαστε δέκα μέρες πριν τις εκλογές και ήταν αναμενόμενο. Βλέπουν ότι ο Γιωργάκης ο "ευλογημένος" και "αναμενόμενος", ο "αυτοδύναμος" και "ερχόμενος", δεν τραβά, παρά του ότι είναι πολύ "ξεκούραστος"! Η ελληνική κοινωνία τον έχει πάρει στο ψιλό πριν ακόμα κερδίσουν όπως "επιμένουν" τις εκλογές. Έχουν στήσει ένα γαϊτανάκι αλαζονείας και παραπληροφόρησης γιατί διαφορετικά, σε συνθήκες πραγματικού προεκλογικού αγώνα ….. χάνουν και μάλιστα με πάταγο! Γι’ αυτό και οι προβοκάτσιες βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη.
Το χειρότερο:τα γονατισμένα δημοσιογραφικά blogs που αποτελούν την αντανάκλαση των πανίσχυρων μέσων ενημέρωσης στην μπλογκόσφαιρα, το παίζουν ……. διωκόμενοι! Ποιοι οι τραμπούκοι του διαδικτύου. Που απειλούν τα ελεύθερα blogs ακόμα και με μηνύσεις έτσι και δεν υποταχθούν στην «γραμμή του κόμματος»! Αυτοί που πληρώνονται από την πασοκική πλουτοκρατία για να προβοκάρουν την ενημέρωση και να παραπληροφορούν την κοινωνία. Οι χρυσοπληρωμένοι υποκριτές του οικονομικού και δημοσιογραφικού (κρατικοδίαιτου) παρακράτους!
Ό,τι είναι τα ψεύτικα προγράμματά τους είναι και οι δημοσκοπήσεις τους. Και να μην ξεχνάνε:«όπως στρώνουν θα κοιμηθούν»!
Είναι δυνατόν τα γιουσουφάκια του κατεστημένου, οι υπηρέτες της πλουτοκρατίας, οι γονατισμένοι …. να το παίζουν διωκόμενοι;
Η απόπειρα εμπαιγμού δεν κρύβεται. Αμφισβητείστε όσους αμφισβητούν τη νοημοσύνη σας. Αρνηθείτε όσους αρνούνται την αλήθεια!

49 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

Ο Έλληνας πρέσβης στον ΟΗΕ, Αναστάσιος Μητσάλης απάντησε στον ισχυρισμό του προέδρου της ΠΓΔΜ περί ελληνικών εμποδίων στην ένταξή της χώρας του στο ΝΑΤΟ. Ο κ. Μητσάλης έκανε λόγο «για παντελή αδιαφορία» της ΠΓΔΜ σε ψηφίσματα του ΟΗΕ και στην Ενδιάμεση Συμφωνία.

Η Ελλάδα, μέσω του μονίμου αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ, πρέσβη Αναστάση Μητσιάλη, απάντησε αμέσως στον ισχυρισμό που διατύπωσε σήμερα, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Οργανισμού, ο πρόεδρος της πΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ.

Σε γραπτή δήλωσή του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει ως επίσημο έγγραφο των Ηνωμένων Εθνών, ο κ. Μητσιάλης αναφέρει:

«Θα ήθελα να θέσω την ακόλουθη δήλωση για εγγραφή ως απάντηση στην αναφορά που έκανε ο πρόεδρος της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, κ. Γκιόργκι Ιβάνοφ, κατά τη διάρκεια της γενικής συζήτησης στην 64η σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Το Συμβούλιο Ασφαλείας, με το ψήφισμά του 817 (1993), συνέστησε και η Γενική Συνέλευση, με το ψήφισμά της A/RES/47/225, ημερομηνίας 27 Απριλίου του 1993, αποφάσισαν ότι η χώρα αυτή θα πρέπει να αναφέρεται προσωρινά για όλους τους σκοπούς, στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών, ως «πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», εν αναμονή της διευθέτησης της διαφοράς που έχει προκύψει για το όνομα αυτού του κράτους.

Επιπλέον, το Συμβούλιο Ασφαλείας, με το ψήφισμα 845 (1993), κάλεσε «τα μέρη να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους, υπό την αιγίδα του Γενικού Γραμματέα, για να καταλήξουν σε μια σύντομη επίλυση των υπολοίπων ζητημάτων».

Η Ελλάδα προσήλθε στις διμερείς διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με το ψήφισμα 845 (1993) και την επακόλουθη Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995, η οποία συνήφθη μεταξύ των δύο μερών, με καλή θέληση και πνεύμα συμβιβασμού, επιθυμώντας να συμβάλει στην επίτευξη μιας αποδεκτής λύσης για το ζήτημα της ονομασίας υπό την αιγίδα του Γενικού Γραμματέα και του Ειδικού Απεσταλμένου του.

Ωστόσο, η κυβέρνηση της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας έδειξε, κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, παντελή αδιαφορία για την παραπάνω αναφορά στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας και αδιάλλακτη θέση, κατά τη διάρκεια των διμερών διαπραγματεύσεων υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, αποφεύγοντας έτσι οποιαδήποτε πρόοδο που οδηγεί σε μια φιλική διευθέτηση της διαφοράς μεταξύ των δύο χωρών.

Ακόμη και στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών, όπως συνέβη και σήμερα, η κυβέρνηση της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ το όνομα με το οποίο τα δύο κύρια όργανα του Οργανισμού αποφάσισαν ότι θα πρέπει να αναφέρεται προσωρινά για όλους τους σκοπούς, στο πλαίσιο του Ηνωμένων Εθνών, αλλά αντιθέτως, χρησιμοποιεί πάντα την ίδια ονομασία για την οποία το Συμβούλιο Ασφαλείας έχει αναγνωρίσει την ύπαρξη διαφοράς μεταξύ των δύο χωρών.

Παπουτσάκης είπε...

Το Νοέμβριο του 2008, η κυβέρνηση της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας άσκησε αγωγή ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου. Αυτό είναι μια άλλη προσπάθεια από την κυβέρνησή της για να εμποδίσει περαιτέρω και να καθυστερήσει τη διαδικασία για την εξεύρεση αμοιβαίας αποδεκτής λύσης στη διαφορά για το όνομά της, παρά τις ανωτέρω συστάσεις και αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας και των διατάξεων της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995.

Την ίδια στιγμή, η πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας παραβιάζει συνεχώς το γράμμα και το πνεύμα της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, η οποία θέτει τις βάσεις για τη δημιουργία ενός κλίματος καλών σχέσεων γειτονίας και κατανόησης μεταξύ των δύο χωρών, εν αναμονή της οριστικής διευθέτησης του θέματος της ονομασίας.

Η Ελλάδα παραμένει σταθερά προσηλωμένη στις διμερείς διαπραγματεύσεις υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών και στην ανάγκη για μια άμεση και αποδεκτή λύση στο ζήτημα του ονόματος που θα λαμβάνει υπόψη τα νόμιμα συμφέροντα και τις ευαισθησίες των δύο χωρών και επιλύοντας ένα πρόβλημα που επηρεάζει άμεσα την περιφερειακή σταθερότητα. Μια τέτοια λύση θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο αν καμία χώρα δεν προσπαθεί να διεκδικήσει την αποκλειστικότητα για την χρήση της ονομασίας, μονοπωλώντας την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας.

Δεν πρέπει να υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι σ’ αυτή την προσπάθεια. Μια σύντομη λύση στο ζήτημα του ονόματος είναι προς το συμφέρον και των δύο χωρών, καθώς και της περιφερειακής ειρήνης και σταθερότητας. Το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας 817 (1993) ορίζει σαφώς ότι το θέμα της ονομασίας «πρέπει να επιλυθεί προς το συμφέρον της διατήρησης των ειρηνικών σχέσεων καλής γειτονίας στην περιοχή». Η Ελλάδα είναι έτοιμη να ακολουθήσει μια τέτοια λύση».

Ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΗΕ, πρέσβης Αναστάσης Μητσιάλης, θα μιλήσει από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης την ερχόμενη Τρίτη και αναμένεται, ανάμεσα στα θέματα που θα αναφερθεί, να είναι και το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ.

F5PILOT είπε...

Μέσα σ' αυτούς με τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις περιλαμβάνεις και τη ρηγίλλης;

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ φτου πεντε ολη την ημερα αμα καθεσε μπροστα σε ενα υπολογιστη στο τελος θα εχεις προβλημα και με τον ποπο σου και με τα ματακια σου εκτος και αν πληρωνεσε υπερωριες απο την ιπποκρατους.Παντως να ξερεις πανω απο ολα η υγεια.

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 26, 2009 12:27 πμ
Βασιλάκη βάλε όνομα γιατί παιδί μου γιατί;

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΦΑΕ ΤΟ ΓΚΑΒΛΙ!!!!!!!!!!!


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ante pali o prasinofrouros ki edw
eleos ;)

stealthpilot

epwnyma ki egw (am pws?)

Ανώνυμος είπε...

Σεπτέμβριος 26, 2009 1:54 πμ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!!
ΚΑΘΕΣΤΕ 20 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

F5PILOT είπε...

Καλά μια κεφαλαία μια greeklish μα είσαι τόσο άρρωστος τόσο ανισσόροπος;

@Σεπτέμβριος 26, 2009 8:25 πμ
Σιγά μην είναι τρεις τέσσερεις ένας είναι ο καραγκιοζάκος ένας και άρρωστος.

Ανώνυμος είπε...

Kατηγορούν το ΠΑΣΟΚ για Αμερικανάκια, διαβάστε την ανάρτηση του Κρόγια να δείτε ποιοί είναι τα Αμερικανάκια.

http://krogias.blogspot.com/2009/09/blog-post_26.html

@F5PILOT μήν το αφήσεις να περάσει έτσι.

F5PILOT είπε...

Από το 2008 όχι μόνο του έχει ασκηθεί δίωξη αλλά και τον έβγαλαν από τον χρηματιστήριο. Καθαρή ευθύνη του υπουργείου οικονομικών που άφησε εκτεθειμένους 1εκ. ασφαλισμένους για να καλύψει τον Παύλο Ψωμιάδη που έπρεπε να περάσει...

ένας χρόνος για να σπάσει το απόστημα. Η κυβέρνηση του Αλογοσκούφη προστάτευσε άλλον έναν άνθρωπο και δεν τον έστειλε στον εισαγγελέα με δημόσια καταγγελία όπως ακριβώς δεν έχει κάνει και με τον Κουρή και τους ελεγκτές για τα τιμολόγια.

F5PILOT είπε...

Στις 17 Σεπτεμβρίου στο ευρωπαικό κοινοβούλιο οι ευρωβουλευτές συζήτησαν στο Στρασβούργο για τη διαφοροποίηση των ενεργειακών πηγών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το προσχέδιο κειμένου (draft) πάνω στο οποίο ζητήθηκε να ψηφίσει το ευρωκοινοβούλιο γινόταν μνεία μόνο του αγωγού φυσικού αερίου "Nabucco" και του έργο "Desertec".
Οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν τροπολογία για να συπεριληφθούν στο ψήφισμα και οι αγωγοί "South Stream" και "IPGI" δεδομένου ότι οι αγωγοί αυτοί διασχίζουν την ελλήνική επικράτεια.
Η παραπάνω τροπολογία συνάντησε την άρνηση του δεξιού Ευρωπαϊκού Λαϊκού συμπεριλαμβανομένων και των ευρωβουλευτών της ΝΔ.
Το ψήφισμα βέβαια πέρασε με την ψήφισή του κατά πλειοψηφία από το ευρωκοινοβούλιο με την βοήθεια των ευρωβουλευτών της ΝΔ.

Δεδομένης της προσπάθειας που γίνεται από την ΝΔ να παρουσιαστεί ως ο μοναδικός πολιτικός χώρος που προσανατολίζεται στη δημιουργία μιας στρατηγικής σχέσης Ελλάδος - Ρωσσίας ερωτήματα υπάρχουν για την στάση των ελλήνων ευρωβουλευτών.
1. Γιατί δεν υπερψήφισαν την τροπολογία για μνεία στο ψήφισμα των Ρωσσικών συμφερόντων αγωγών "South Stream" και "IPGI" οι οποίοι διασχίζουν την χώρα μας και την τοποθετούν στο παζλ του ενεργειακού παιγνιδιού;
2. Γιατί υπερψήφισαν το κείμενο το οποίο κάνει μνεία μόνο τον Αμερικανικών συμφερόντων "Nabucco";

Η ΝΔ θα πρέπει να δώσει μια πειστική απάντηση. Την χρωστάει στον ελληνικό λαό. Το χρωστάει στους ψηφοφόρους της. Αλλά κυρίως σε αυτούς που παραπλανήθηκαν από την πατριδοκαπηλευτική και λαικιστική ρητορία της ηγεσίας της ΝΔ για τον Μπουρκγάς Αλεξανδρούπολη.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φτού-σου-πάρε-πέντε,
Εκτός από βωμολόχος και βιτσιόζος με τα ζαρζαβατικά είσαι και πνευματικά καθυστερημένος.
Δεν σου έχει κάνει εντύπωση γιατί τα Γιωργοκάναλα των νταβατζήδων περνάνε ξώφαλτσα και επιδερμικά το θέμα της Ασπίς-Πρόνοια;
Πάρε ένα τηλεφωνάκι πρώτα στην Ιπποκράτους να ενημερωθείς, γιατί κάνεις ζημιά στο κόμμα σου σηκώνοντας το θέμα και θα σε μαλώσουν.
Πχ.
Ποιός ηταν Γενικός Διευθυντής των ασφαλιστικών εταιριών επί 15 χρόνια στον Όμιλο Ασπίς Πρόνοια και τί συγγένεια έχει με πρώην Υφυπουργό Οικονομικών του Πασόκ;
Τί σχέση είχε με το Δοικητή της Εθνικής Τράπεζας, τη δεκαετία του 90;
Πώς κατάφερε από απλός υπάλληλος της Τράπεζας Κεντρικής Ελλάδος να κάνει τεράστια (πολλά δισεκατομμύρια) περιουσία και να γίνει μάλιστα και μεγαλομέτοχος γνωστής τράπεζας;
Για να μην νομίζεις ότι μπλοφάρω σου λέω ότι τα αρχικά του είναι Κ.Κ.
Πριν αρχίσεις πάλι τις γνωστές μούρλιες σου σου συνιστώ να το ψάξεις.
Το ότι οι νεοδημοκράτες είναι τόσο κομματικά ανοργάνωτοι και δεν έπαιρναν χαμπάρι τί οικονομικά παιγνίδια έπαιζαν οι πασόκοι κάτω από τη μύτη τους δεν σημαίνει ότι θα τη βγάζετε καθαρή μια ζωή.

F5PILOT είπε...

Σοβαρή νομική άποψη εξέφρασε το πρωί στον ΣΚΑΙ ο δικηγόρος Βασίλης Σωτηρόπουλος, ειδικευμένος σε νομικά θέματα του Διαδικτύου.

"Ο νόμος που απαγορεύει 15 μέρες πριν από τις εκλογές τη δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων δεν περιλαμβάνει (σε κανένα σημείο δεν αναφέρει ρητά) τα blogs. Συνεπώς η...

...διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που διατάχτηκε από τον κύριο Σακελλάκο, κακώς γίνεται".

Ο κύριος Σωτηρόπουλος, που διατηρεί ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο (e-lawyer), προσέθεσε ακόμη πως και ο ισχύων νόμος περί Τύπου στην πραγματικότητα δεν περιλαμβάνει τα blogs.

Αυτά υποστηρίξαμε από την αρχή κι εμείς, που δεν είμαστε νομικοί...

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 26, 2009 10:32 πμ

Βάλε όνομα ρε ξεφτίλα αδιάντροπε βιτσιόζε απατεώνα ντροπή του blogging.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΝΑΣ ΑΓΩΓΟΣ (ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ)ΜΕΤΕΦΕΡΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ (ΝΑΜΠΟΥΚΟ) ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ!
ΠΡΑΣΙΝΟ ΞΕΦΤΕΡΙ!!!!!!!!!

Α, ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΥΡΑΤΕ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΝΤΕ!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕ ΓΚΕΜΠΕΛΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε exastal ποτε επιτελους θα αρχισεις να διγραφεις τα σχολια του πρασινοφρουρου φτου πεντε.Εχεικαταντησει αηδια.Ειπαμε να ειναι οπαδος του Κουτσογιωργα και του Λαλιωτη, αλλα ηκατασταση του ειναι ανιατη.Επισης δεν εχει να προσφερει τιποτα και στο δημοκρατικο διαλογο,γιατι τα μονα δικα του που γραφει ειναι οι βρισιες, ολα τα υπολοιπα ειναι copy paste.Αυτα προς το παρων.

socrates είπε...

Φτού-σου-πε-πάρε-πέντε,
Για να μην κουράζεσαι να βρίζεις κάνοντας copy-paste σου συνιστώ να βάλεις τις βρισιές κατέυθείαν στο ψευδώνυμό σου.
Πάτ-κιούτ.
(Απορώ πως σε αφήνει ακόμη ο exastal να αφήνεις σχόλια εδώ μέσα. Υποτίθεται ότι είναι για ισορροπημένους και σοβαρούς ανθρώπους, ΜΟΝΟ)

Ανώνυμος είπε...

Οι οπαδοί του πασόκ ΔΕΝ θέλουν να πιστέψουν ότι ήταν ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις που έπαιζαν οι προστάτες / καναλο-εκβιαστές στις τηλεοράσεις και τις φυλλάδες τους.
Επιλέγουν οι δυστυχείς να μη θυμούνται τι έλεγαν οι ίδιες εταιρίες δημοσκοπήσεων το 2004 αλλά και το 2007.
Μετά την επόμενη εκλογική αποτυχία τους ΠΑΛΙ θα κατηγορήσουν τα ενδο-κομματικά τους, το στατιστικό λάθος, ίσως τα κανάλια που δεν τους πρόσφεραν αρκετή υποστήριξη (απίστευτο έ), τα μεγάλα συμφέροντα (απίστευτο έ), τους αμερικάνους (αυτό πάντα πιάνει), τα έχουμε ξανακούσει τόσες φορές.
Κάτι θα βρουν για να δικαιολογήσουν αυτό που δεν θέλουν να πιστέψουν.
ΟΤΙ ΤΟ GIORGAKIS ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΨΟΦΙΜΙ.
1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει
2. Όταν τον δείχνουν είναι πάντοτε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα
3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλάει αργά, γιατί έτσι νομίζουν ότι φαίνεται πιο σοβαρός
4. Βάζουν καθημερινά τον Παπακωνσταντίνου που παίζει την κασέτα «πως αισθάνεται ο Ελληνικός λαός».
5. Τον στέλνουν σε μακρινά ταξίδια, ντεμέκ για να δείξουν ότι έχει ειδικό βάρος στο εξωτερικό.
Όσο και να εξωραίσουν τα Γιωργοκάναλα την εικόνα του χαζούλη, πάλι χαζούλης θα μείνει.
Δεν φταίει αυτός, έτσι γεννήθηκε.
Όσοι γράφετε στα πράσινα blogs και βγάζετε μεροκαματάκι για το Giorgakis, έχει καλώς, πρώτα το ξεροκόματο, το καταλαβαίνω.
Όσοι όμως το κάνετε από πίστη στο κόμμα, χάνετε το χρόνο και τον κόπο σας.
Το άτι είναι κουτσό.

socrates είπε...

Αναποφάσιστοι τέλος!
Ο κόσμος κατάλαβε ότι άλλο οι κουβέντες του αέρα και άλλο η σκληρή δουλειά.
Ο κόσμος κατάλαβε ότι άλλο οι συγκεκριμένες λύσεις και άλλο τα ιπτάμενα οράματα.
Ο κόσμος αποφάσισε ότι η ανεργία και η οικονομική δυσπραγία δεν λύνονται ούτε με μαγικά ούτε με άσπρους λαγούς που βγαίνουν μέσα από το καπέλλο.
ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΓΗ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ.
Και εγώ εύχομαι να κερδίσω το λαχείο αλλά σε αυτό θα στηρίξω την πληρωμή της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και της πιστωτικής μου κάρτας;
Αλλά ξέχασα, τα δάνεια θα μας τα πληρώσει το πασόκ του Γιωργάκη.
Τόγραψε και το Πρώτο Ψέμμα του Μπόμπολα, τόπε και ο Παπακωσταντίνου (δεν μπορεί να λένε ψέματα, είναι καλοί ανθρωποι όλοι αυτοί).
Πώς δεν τους είχαμε πάρει χαμπάρι τόσο καιρό να τους είχαμε ψηφίσει από το 2004;
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε leonidas γιατί γράφεις μήνυμα παρα μήνυμα το ένα σάν Ανώνυμος το άλλο σάν leonidas?
Βάλε και σε κανένα μήνυμα τους λογαριασμούς πρασινάλογα και ελεύθερος να έχουμε περισσότερο σασπένς.

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
Ο άνθρωπος των Αμερικάνων, ο Yes Boss μέσω Ντόρας.

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ

Είναι απίστευτο το πόσες αμαρτίες του Γιωργάκη και της παρέας του κρύβουν εδώ και μια δεκαπενταετία τα Γιωργοκάναλα.

Οι μπουνταλάδες οι δεξιοί ούτε τότε ούτε καν σήμερα δεν έχουν συνειδητοποιήσει τις βρωμιές της πράσινης συμμορίας σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Ορισμενα μαθηματα του πως να κλεβετε και να βγαινετε λαδι απο το ΠΑΣΟΚ (Τα Γιωργο-κάναλα να είναι καλά):

1. Φτιαχνουμε εθνικη οδο (βλεπε ΠΑΘΕ) χωρις λωριδα ασφαλειας και χωρις εγκοπη στη νησιδα για να κανουν αναστροφη τα ασθενοφορα. (made by Λαλιωτης)

2. Φτιαχνουμε περιφεριακη στη Θεσσαλονικη, πληρωνομαστε για ανισοπεδους κομβους και τελικα ο περιφεριακος εχει την παγκοσμια πρωτοτυπια να εχει φαναρια αντι για ανισοπεδους κομβους (χρατς χρατς Λαλιωτης)

3. Λεμε σ ολους τους Ελληνες να πανε χρηματηστηριο, οταν βαλουν τα λεφτα τους το βουλιαζουμε και μετα κανουμε την παπια.

4. Αρπαζουμε τις επιδοτησεις της ΕΕ (κτηματολογιο, ΚΑΠ) τις τρωμε σε συμβουλια και "επιμορφωτικα σεμιναρια" και ο,τι περισευει το γυρναμε πισω. (βλεπε 1ο και 2ο ΚΠΣ)

5. Χωνουμε παντου "αξιοκρατικα" δικους μας και ελγχουμε το κρατος, την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ ακομη και μετα απο 5 χρονια ΝΔ. Παραδειγματα (Αποστολος Ζαπρης, Γεωργιος Σβαρνιας επιφανη στελεχη του ΠΑΣΟΚ που λυνουν και δενουν μεσα στο Υπουργειο Γεωργικης Αναπτυξης).

6. Λεμε οτι "εγω δε χρωσταω σε κανενα" και Μπομπολας Αλαφουζος μας αποθεωνουν νυχθημερον και προβαλλουν πρασινη προπαγανδα.

7. Ανταλλασει η Ελλαδα τον Λαλα με Αμερικανους και το βαφτιζουμε σκανδαλο υποκλοπων αφου αυτο ειναι κατι που δεν μπορει να απαντηθει δημοσιως. (Ετσουξε Τζεφρυ?)

8. Κανουμε Ολυμπιακους αγωνες στην Αθηνα με 22δις και ψωμολυσα ολη η Ελλαδα για να νιωσουν οι Αθηναιοι Εθνικα υπερηφανοι. Εδωσε δε τετοια σημασια στην υπολοιπη Ελλαδα το ΠΑΣΟΚ που η Θεσσαλονικη δεν εχει ακομη διεθνη αερολιμενα (τωρα κτιζεται ο νεος αεροδιαδρομος) και το ΜΕΤΡΟ ειχε καταντησει ανεκδοτο.

9. Ανταλλασεται ενα δημοσιο κτιριο με κατι χιλιαδες στρεμματα στη Βιστωνιδα (απιστευτη φυσικη ομορφια) με εκπληκτικες δυνατοτητες τουριστικης αναπτυξης και αποδοσης των δεοντων στο Ελληνικο δημοσιο και οι καναλαρχες για να ριξουν την αξια της γης εκει το βγαζουν σκανδαλο και μετα ορμανε να φανε τα φιλετα και να χτισουν ξενοδοχεια. Καντε καμια βολτα εκει να δειτε τι χτιζεται.

10. Οταν τα λογια και τα επιχειρηματα στερευουν κολαμε μια ταμπελα φασιστα και την αμολαμε σαν την σουπια.

11. Α κατι για τα δαση. Μηπως και στο Los Angeles δεν εχουν μεσα και σχεδιο που καιγοταν για εβδομαδες? Γιατι αν δεν εχουν να στειλουμε τον Tzefry να τους σωσει.

12. Βαζουμε στην Ολυμπιακη, τον ΟΣΕ, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ εργατες του ΠΑΣΟΚ και αφου γινουν ζημιωγονες εκληπαρουμε να πουληθουν.

13. Δανειζομαστε μεχρι σκασμου κανουμε την οικονομια μπαχαλο και φευγουμε απο την εξουσια. Κι οταν ο αλλος δεν τα καταφερει αμολαμε πρασινες κοσμοθεωριες και επιστρεφουμε νικητες.

Λιγη τσιπα ρε. Ελεος.

Ο προεδρος της ΓΣΕΕ τι ειναι με 24.000 ευρω μισθο ΤΟ ΜΗΝΑ, ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.

Ο πρασινοφρουρός εργατοπατερας, δεν ειναι golden boy?

Αν καταφερει κανεις απο σας εκει εξω να μιλησει χωρις να βρισει τοτε ας απαντησει.

Ανώνυμος είπε...

Στη σημερινή εποχή των υψηλών ταχυτήτων στις διαβίβαση των πληροφοριών ο μοναδικός ρόλος που μένει για τις Ελληνικές εφημερίδες είναι αυτός του προμηθευτή πληροφοριών (ή ειδήσεων, ή κουτσομπολιών ή απόψεων, κλπ) στα τηλεοπτικά κανάλια.
Ο λόγος είναι ένας, οι εφημερίδες μπορούν να επικαλούνται το δημοσιογραφικό απόρρητο για να μην τους κάνουν αγωγές οι θιγόμενοι ή συκοφαντούμενοι.
Δεν είναιτυχαίο που στις τηλεοπτικές εκπομπές επικαλούνται μονίμως πρωτογενές υλικό (αμφιβόλου συνήθως φερεγγυότητας) από τις εφημερίδες.
Δυστυχώς, αυτός είναι ο μόνος πραγματικός λόγος ύπαρξης της σημερινής Ελληνικής εφημερίδας (εκτός από την παροχή cd, dvd, κληρώσεων, κουπονιών super market, φτηνών διακοπών, είναι ατέλειωτη η λίστα.
Μιλάμε για την απόλυτη ηθική κατάπτωση του ρόλου του έντυπου τύπου.
Οι λόγοι είναι δύο.
Οι δημοσιογράφοι αισθάνονται υπάλληλοι και όχι δημοσιογράφοι.
Το 95& τις αγοράς είναι συγκεντρωμένο στα χέρια 4 επιχερηματιών που έχουν παρε-δώσε με το δημόσιο.
Ας μην ψάχνει για σκιές ο Πρετεντέρης, ξέρει πολύ καλά το πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ @F5PILOT ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΓΩΓΟΥ NABUCCO ΚΑΙ ΝΔ:

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΓΙΑΤΙ:


Ο «Ναμπούκο» (σε αντίθεση με τον «Σάουθ Στριμ») ΔΕΝ πρόκειται να γίνει...


...η μη εξασφάλιση των πηγών και η λειψή χρηματοδότηση, καθιστούν τον «Ναμπούκο» μια καθαρά πολιτική κίνηση...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ

Όταν ένα μέρος της αλήθειας μετατρέπεται σε προπαγανδιστικό ψέμα!

Η συνέχεια στο http://anaxfiles.blogspot.com/2009/09/blog-post_3388.html

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΑΣΑΝ! ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΛΕ!!!

****************************

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΕΛΟΣ. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ, ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ

ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΓΙΩΡΓΟ-ΚΑΝΑΛΑ.

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΚΛΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΜΑΣ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΚΛΑΙΕΙ Η ΤΡΕΜΗ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΚΑΨΗΣ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΘΕΜΟΣ, ΚΛΑΕΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ.

ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ, ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΛΑΜΑ.

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.

Η 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ Η ΑΦΟΡΗΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ, ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ.

ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ.

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ.

ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΣΕΣ

F5PILOT είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
F5PILOT είπε...

@ Τον μαλάκα με τα πολλά ονόματα που κάπου κάπου γράφει και ως ανώνυμος
Δηλαδή
leonidas,πρασινάλογα,όχι άλλα ψέμματα,ελεύθερος κλπ

Ρε ξεφτίλα θα σταματίσεις να γράφεις σχόλια με διαφορετικό όνομα; Γιατί ρε άρρωστε ντρέπεσαι να κάνεις αυτά που κάνεις με ένα και μόνο όνομα; Επιτέλους φέρσου ρε ανισσόροπε σαν φυσιολογικό άτομο.
Δεν εχεις τσίπα και ίχνος ντροπής πάνω σου;

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 26, 2009 2:05 μμ

Αγαπητέ ευχαριστώ
πάρα πολύ για το σχόλιό σου στο δικό μου σχόλιο.

Αν τα πράγματα είναι όπως τα λες δηλαδή ο Ναμπούκο δεν πρόκειται να γίνει τότε ήταν επιτακτική ανάγκη στο ψήφισμα να συμπεριληφθεί ο south stream και ο IPGI.

Αγαπητε εδώ δεν συζητάμε μια διαφορετική άποψη μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Εδώ συζητάμε ότι η Ευρώπη προσπαθεί να αποφύγει την ενεργειακή της εξάρτηση από την Ρωσσία. Επομένως το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων και ιδιαίτερα των πρώην ατατολικών ρίχνεται στον αμερικανικών συμφερόντων ΝΑΜΠΟΥΚΟ.Εδώ θα πρέπει εμείς ως χώρα να κατοχυρώσουμε τα συμφέροντά μας. Ο συγκεκριμένος αγωγός παρακάμτει την χώρα μας. Άρα το εθνικό μας συμφέρον είναι να υποστηρίζουμε την λύση που θα περάσει από την επικράτειά μας.
Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να υπενθυμήσω ότι στην προεκλογική καμπάνια η ΝΔ εμφανίζεται ως η πολίτική δύναμη η οποία εγγυάται μια στρατηγική συμμαχία με την Ρωσσία και εγκαλεί το ΠΑΣΟΚ για κάποιες δηλώσεις του Παπανδρέου σχετικά με τον ΜΠΟΥΡΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. Αν αυτό ήταν αλήθεια τότε οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ θα υποστήριζαν την τροπολογία των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο ευρωπαικό ψήφισμα η οποία σαφώς υποστήριζε τα ρωσσικά συμφέροντα αλλα και τα εθνικά αφού ζητούσαν να συμπεριληφθεί στο ψήφισμα ο SOUTH STREAM και ο IPGI. Αντίθετα όχι μόνο δεν υποστήριξαν την τροπολογία αλλά υπερψήφισαν το ψήφισμα που μιλάει μόνο για τον αμερικανικών συμφερόντων ΝΑΜΠΟΥΚΟ που παρακάμπτει την χώρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Φτού-πέντε, δυστυχώς δεν πρόλαβα να σου κάνω το μαρτύριο της σταγόνας για τον Κ.Κ..
Με πρόλαβε ο press μόλις πριν από δύο λεπτά.
Είναι βέβαια, πολλά μα πάρα πολλά που κρύβει ο Αντρίκος (έτσι για ξεκάρφωμα έγραψε αυτά τα λίγα σήμερα) γιατί σχετίζονται με τις σχέσεις με το κόμμα σου, συνδέονται με το χρηματιστήριο, χαρτοφυλάκια θυγατρικών, με ιδιαίτερες αποφάσεις του Υπ. Εμπορίου, με σάπια αποθεματικά που κρύβονταν επί πολλά χρόνια με το αζημίωτο, κλπ.
Αυτή η ιστορία τρέχει επί πολλά χρόνια (τουλάχιστον 15) αλλά βλέπεις κανένα από τα λαγωνικά της Ελληνικής δημοσιογραφίας δεν έμαθε τίποτε.
Τα άτιμούλικα, τα πηδήματα του Ζαχόπουλου και τις πενταροδεκάρες του παυλίδη όμως τα μάθαινε όλη η Ελλάδα επί τρείς μήνες.
Έτσι είναι οι Έλληνες δημοσιγράφοι, καθαροί, τίμιοι και αγωνίζονται για τη διαφάνεια.
Τέλος, να θυμάσαι ότι δεν μπλοφάρω, ποτέ.

F5PILOT είπε...

Επειδή κάποιοι εδώ μέσα μιλάνε για χάσιμο ψυχραιμίας για πανικό κλπ διαβάστε και αυτό για να αντιληφθήτε ποιοί είναι εκείνοι που πανικόβλητοι μπροστά στο φάσμα της συντριβής τους πανικόβλητοι μετέρχονται αστυνομικών, δικαστικών και πρακτορικών μέτρων για να φιμώσουν τώρα και το διαδύκτιο. Συγχαρητήρια αυτά λίγους μήνες πριν τα έκανε η Κινέζικη Κυβέρνηση. Μήπως μέσα στην συμφωνία ξεπουλήματος των Λιμανιών υπήρχε και συμφωνία μεταφοράς τεχνογνωσίας για γενικό φίμωμα του τύπου και του διαδυκτίου;

Ασκούν πιέσεις στη Google για την άρση απορρήτου των υπό κατηγορία blogs...

Χρησιμοποιώντας, στην ουσία, ενα αίολο επιχείρημα ότι εδώ δεν έχουμε μια απλή παράβαση του νόμου για συκοφαντική δυσφήμιση αλλά για κάτι πολύ σοβαρότερο, την παραβίαση της νομοθεσίας σχετικά με τις εθνικές εκλογές, πιέζουν τα Αμερικανάκια για την άρση απορρήτου.

Ποιοί...

...είναι αυτοί; Οι ίδιοι γνωστοί κύκλοι που επιχείρησαν να βάλουν φίμωτρο στο troktiko και το Nonews-NEWS.

Δημοσιοποιούμε την πληροφορία μας (και θα επανέλθουμε με νεώτερα) για ν' αντιδράσουν οι φίλοι μας bloggers όπως μπορούν...

F5PILOT είπε...

Τι παραπάνω απόδειξη θέλεται για το πως πάνε οι δημοσκοπήσεις ; Όταν κάποιος προσπαθεί να κλείσει όλες τις τρύπες κάτι φοβάται. Κοινή λογική.

F5PILOT είπε...

ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ +6% - ΖΗΤΑΝΕ ΝΕΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ!

Η αγωνία της Ν.Δ. για αυτά που έρχονται φαίνεται από την σημερινή αντίδραση του Γ. Κουμουτσάκου. Στο Μαξίμου και την Ρηγίλλης έχουν εικόνα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, η διαφορά στην εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος είναι στο 6% (ΠΑΣΟΚ 42%-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 36%). Τα μαντάτα έχουν φτάσει και στους συνεργάτες του πρωθυπουργού. Σήμερα ο... εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρει τρόπους για να μειώσει τη διαφορά, με δηλώσεις του πριν λίγο κάλεσε τον Γ. Παπανδρέου σε νέο διάλογο με τον πρωθυπουργό, τονίζοντας πως «δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπεκφεύγει». Ερωτηθείς για ποιο λόγο ζητά τρίτο τηλεοπτικό διάλογο, τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ έχει απορρίψει το ενδεχόμενο, ο Γ. Κουμουτσάκος απάντησε πως «τίποτα δεν είναι πιο σοβαρό και πιο κρίσιμο από την ενημέρωση των πολιτών, οι οποίοι θα είναι και οι μόνοι κερδισμένοι».

F5PILOT είπε...

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΚΥΡΙΕ ΣΑΚΕΛΑΚΟ;

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών κ. Σακελάκος παρακολουθεί δελτία ειδήσεων ή όχι; Τον ενημερώνουμε λοιπόν ότι πριν από λίγο στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ ο δημοσιογράφος Σ. Μπαλής μετέφερε στο ρεπορτάζ του "την αισιοδοξία της Ρηγίλλης από τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που δείχνουν αυξημένη συσπείρωση της Ν.Δ."! Αυτό κύριε Σακελάκο δεν θεωρείται δημοσιοποίηση μετρήσεων;

F5PILOT είπε...

@ Αυτούς που νομίζουν ανακαλύψαν τον τροχό

Πολύ σοβαρό το ρεπορτάζ που αναδεικνύει στο πρωτοσέλιδό του το Πρώτο Θέμα. Η εφημερίδα δημοσιοποιεί τους τρόπου που οι υπουργοί κάλυπταν τον Παύλο Ψωμιάδη καθώς ο ισχυρός άνδρας της ΑΣΠΙΣ εντοπίστηκε με πλαστή επιταγή 550 εκ. ευρώ χωρίς να συλληφθεί! Οι πολιτικές προεκτάσεις στην υπόθεση της ΑΣΠΙΣ είναι πολύ μεγάλες. Και το έχουμε επισημάνει και εμείς, καθώς ο Ψωμιάδης χρηματοδοτούσε πολιτικούς της Ν.Δ. Από την επόμενη Δευτέρα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Φτού πέντε,

μόλις διάβασα αυτό που έγραψες για την Ασπίς.
Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να ξεκαθαρίσουν πολλά;

Την Ιπποκράτους τη ρώτησες;

Άκου με και μένα, κάνε εκείνο το τηλεφωνάκι που σούλεγα.

F5PILOT είπε...

Από την Δευτέρα Ο εισαγγελέας θα έχει πολλή δουλειά σου λέω με λαμόγια που φάγανε λεφτά. Μου λες για την ΑΣΠΙΣ και άλλα τέτοια. Μα καλά που είσαι; Δεν έχεις ακούσει ότι όλα τα λαμόγια θα πάνε μεσα ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΔ όλοι μέσα. Πρέπει να δωθεί το μήνυμα. Τέρμα τα φαγοπότια τέρμα τα πάρτυ. Από τις 5 του ΟΚΤ η χώρα αλλάζει σελίδα όσον αφορά την διαφθορά. Δεν γίνεται να ντρεπόμαστε σαν έλληνες που έχουμε πάει κάτω από τη ΟΥΓΚΑΝΤΑ στη διαφθορά.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ!!!!
7 ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ, ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!

F5PILOT είπε...

ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ.

H επιλογή του εισαγγελέα να επέμβει σε συγκεκριμένα μόνο blogs αποτελεί τραγικό λάθος για δύο λόγους. Ώς γνωστόν οι παρεμβάσεις είχαν στόχο τα blogs που δημοσίευσαν δημοσκοπήσεις που δείχνουν το ΠΑΣΟΚ να διατηρεί την εικόνα της προηγούμενης Παρασκευής, δηλαδή αυτές που προέβλεπαν αυτοδυναμία. Παρόλα αυτά είχαμε πολλές δημοσιεύσεις σε blogs, αλλά ακόμα και σε εφημερίδες και τηλεοπτικά πάνελ, όπου στελέχη... και δημοσιογράφοι της ΝΔ διατυμπάνιζαν ότι η ψαλίδα κλείνει ταχύτατα και ότι η αυτοδυναμία έχει χαθεί. Ο εισαγγελέας δεν παρενέβη εκεί.
Πέρα από την φαυλότητα των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία 6 χρόνια, που μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες απαράδεκτες μεροληπτικές συμπεριφορές, η ΝΔ μας έχει συνηθίσει και στην ανικανότητα και στην αδεξιότητα των χειρισμών της. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, το μέγα ζήτημα είναι η ανικανότητα και όχι η φαυλότητα. Διότι παρεμβαίνοντας σε συγκεκριμένες μόνο δημοσιεύσεις η ΝΔ ουσιαστικά καρφώνεται! Καρφώνεται γιατί αποδεικνύεται ότι οι συγκεκριμένες δημοσκοπήσεις είναι πραγματικές και όντως διέρρευσαν. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο εισαγγελέας ερευνά και τις εταιρείες που διενέργησαν τις δημοσκοπήσεις, για να εντοπίσει ποιοι έκαναν τις διαρροές.
Αν οι δημοσκοπήσεις αυτές ήταν "μούφα" δεν θα ετίθετω θέμα διερεύνησης μέσα στις εταιρείες, αφού θα ήταν προφανές ότι αποτελούν μυθεύματα. Αν εγώ στο blog μου δημοσίευα δήθεν δημοσκόπηση που έδειχνε στο 33% το ΚΚΕ και στο 12% την ΝΔ, δεν νομίζω ότι θα διέταζε κατεπείγουσα έρευνα ο εισαγγελέας, πόσο μάλλον να καλούσε για εξέταση στελέχη εταιρειών δημοσκοπήσεων.
Η παρέμβαση του εισαγγελέα καθιστά τις διαρροές που δημοσιεύτηκαν στο fimotro, εγκυρότατες. Καρφώνεστε κύριοι της ΝΔ!

Ανώνυμος είπε...

ti egine i f5 akoma trivei ta xeria tou kai preimenei na pesei sta tameia? mhpws meinei me thn oreksh?

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 26, 2009 7:00 μμ

Mη κρινεις "εξ ιδίων τα αλλώτρια"
Δηλαδή δεν είναι υποχρεωτικά όλοι απατεώνες αν είσαι εσύ απατεώνας.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΝΑΣ ΑΓΩΓΟΣ (ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ)ΜΕΤΕΦΕΡΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ (ΝΑΜΠΟΥΚΟ) ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ!
ΠΡΑΣΙΝΟ ΞΕΦΤΕΡΙ!!!!!!!!!

Α, ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΥΡΑΤΕ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΝΤΕ!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕ ΓΚΕΜΠΕΛΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ!!!!
7 ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ, ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!

Σεπτέμβριος 26, 2009 6:39 μμ




ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ , ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΗΣΥΧΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΠΙΛΟΤΕ Η ΑΝΩΝΥΜΕ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ!!!!!!!1


http://www.paron.gr/v3/new.php?id=26951&colid=25&dt=2008-05-04


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!!


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΠΟΜΠΟΛΟΛΑΜΠΡΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ-ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!!!!!!!![ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ]

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Σεπτέμβριος 26, 2009 1:54 πμ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!!
ΚΑΘΕΣΤΕ 20 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!



ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΔΥΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ,ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ Γ.Α.Π. ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΡΘΑΝ!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η F5PILOT είπε...

ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ +6% - ΖΗΤΑΝΕ ΝΕΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ!


Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΤΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΡΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ -ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΩΣΤΟ ΠΡΩΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ , ΠΙΛΟΤΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Κοιμηθήτε ήσυχα η σ υ χ α

F5PILOT είπε...

To bwin έριξε την απόδοση για το ΠΑΣΟΚ από 1,03 σε 1,02 και ανέβασε την απόδοση για τη ΝΔ από 9,0 σε 10,0

https://www.bwin.com/gr/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE

Επίσης το unibet για τον αριθμό εδρών του ΠΑΣΟΚ απόδοση 1,6 για πάνω από 153,5 Έδρες και 2,2 για κάτω από 153,6 Έδρες

Επίσης για αυτοδύναμη κυβέρνηση δίνει απόδοση

Ναι 1,1 Όχι 5,75

Ένα άλλο αξιόλογο είναι

Βουλευτικές εκλογές - Αρνητικό Ρεκόρ Νέας Δημοκρατίας

Για κάτω από 35,86 δίνει
1,58 και για πάνω 2,20
Που σημαίνει ότι δεν είναι σίγουροι και αυτοί τι πρόκειται να γίνει.

https://gr.unibet.com/betting/grid/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-2009/2000051756.odds#

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ , ΠΙΛΟΤΑΚΟ ,ΖΗΣΕ ΜΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ,ΟΜΩΣ , ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!!!!!!!!!!


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!