Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Παραπληροφόρηση και χειραγώγηση από τα μέσα ενημέρωσης της Κρήτης!

Όλα τα μέσα ενημέρωσης στην Κρήτη, κατά ένα περίεργο τρόπο κλίνουν μονοκομματικά υπέρ Πασόκ και υπάγονται στον έλεγχο των κλαδικών και τοπικών Πασόκ ή τουλάχιστον βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί τους. Δεν υπάρχει σχεδόν καμιά εφημερίδα, κανένα ραδιόφωνο ή κανένα κανάλι που να στηρίζουν έστω και λίγο τη Νέα Δημοκρατία. Φαινομενικά τα μέσα ενημέρωσης είναι επιχειρήσεις και είναι λογικό να κοιτάξουν τα συμφέροντά τους. Άρα σε ένα πράσινο νησί είναι λογικό και τα τοπικά κανάλια να είναι ολοπράσινα σε επίπεδο ……. σταλινισμού και χυδαίας παραπληροφόρησης.
Τα δελτία ειδήσεων και οι ειδησεογραφικές εκπομπές σχεδόν καθ’ όλη την διάρκειά τους ασχολούνται με τη «νίκη του Πασόκ». Επισκέπτονται γειτονιές, καφενεία, χωριά και ράβουν δηλώσεις θριάμβου μόνο για το Πασόκ και τον Παπανδρέου. Διαγράφουν με θρησκευτική ευλάβεια οποιαδήποτε δήλωση υποστήριξης εκφραστεί στο πρόσωπο του Καραμανλή. Κανένα άλλο κόμμα δεν υπάρχει στην Κρήτη. Οι υπόλοιποι αντιμετωπίζονται σκωπτικά και ειρωνικά ως «εχθροί του λαού». Για να καταλάβετε τι εννοώ κοιτάξτε τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας «ΚΡΗΤΗ» χθες και σήμερα. «Μέρες του 81» θύμισε η συγκέντρωση του Πασόκ και οχτώ σελίδες εσωτερικά, συν σχεδόν κάθε σελίδα με ύμνους και μαντινάδες στο «μεγαλείο» του Γιώργου Παπανδρέου. Μια υποκριτική προσπάθεια αγιοποίησης του Γιώργου που φτάνει σε σημείο εμετού!!!
Η συγκέντρωση του Γιώργου δεν είχε καμιά απολύτως σχέση με τις συγκεντρώσεις του Ανδρέα Παπανδρέου το 1981 και το 1993! Όπου ο κόσμος ξεκινούσε απ’ το Galaxy, έφτανε στο λιμάνι, γέμιζε την Πλατεία Νομαρχίας και τελείωνε στο Μεϊντάνι! Πραγματικά τεράστιες συγκεντρώσεις! Τώρα οι συγκεντρώσεις Πασόκ και ΝΔ ήταν ακριβώς ίδιες και γέμισαν την Πλατεία μόνο μπροστά στη Νομαρχία και ένα τμήμα της Δικαιοσύνης! Και να φανταστείτε ότι και το Πασόκ και η ΝΔ μετέφεραν 30 λεωφορεία από τα Χανιά! Οι «μέρες του 81» πέρασαν ανεπιστρεπτί! Τέτοια σχόλια θριάμβου απευθύνονται σε πολύ χαμηλής νοημοσύνης σκληροπυρηνικούς οπαδούς του Πασόκ. Σε ανθρώπους που θεωρούν τους Νεοδημοκράτες "προδότες του έθνους", και «μακριά από το λαό»! Τι θα πει αυτό; Οι Κρητικοί θέλουν ένα πράγμα από τους πολιτικούς. Διορισμούς! Σε σημείο αρρώστιας! Όποιος δεν καλύπτει αυτή τη βασική ανάγκη του νησιού, θεωρείται προδότης! Είναι ένα σημείο που απέτυχε παταγωδώς να καλύψει η ΝΔ. Δεν διόρισε …. πράγμα που έχει εξοργίσει τη βάση του κόμματος. Έρχονται οι Πασόκοι και σε προσωπικό επίπεδο υπόσχονται αποκλειστικά και μόνο διορισμούς. Έπιασαν τον παλμό του νησιού!
Ας δούμε τώρα το πρωτοσέλιδο της σημερινής «ΚΡΗΤΗΣ». Σχεδόν πουθενά Καραμανλής. Μια μικρή φωτό και πρώτο θέμα τι δεν έκανε η ΝΔ στο νησί. Όχι βέβαια τι έκανε (που δεν είναι και λίγα) αλλά παραπληροφόρηση για ό,τι δεν έκαμε! Εσωτερικά δύο σελίδες αφιερωμένες στην εξίσου με το Πασόκ σημαντική συγκέντρωση, με αρνητικό φυσικά σχολιασμό. Η υπόλοιπη εφημερίδα πλήρης Πασοκικών διαφημίσεων, δηλώσεων και υποσχέσεων. Πλήρες δηλαδή θάψιμο της ΝΔ και του Καραμανλή. Η τοπική ειδησεογραφία δυστυχώς είναι χειρότερη από αυτήν της καναλαρχίας. Ξεπερνά κάθε όριο διαστρέβλωσης και παραπληροφόρησης! Πασοκοκρατείται σε όλα τα επίπεδα. Ικανοποιεί τα κατώτερα ένστικτα των πανίσχυρων τοπικών κλαδικών. Δεν υπάρχει καμιά χαραμάδα αντικειμενικής ενημέρωσης. Ακόμα και πριν τις εκλογές καταλάβαινες ότι αν μια είδηση δεν ευνοεί το Πασόκ απορρίπτεται «εκ της διευθύνσεως»….. συνήθως ντόπιων πανίσχυρων οικονομικών συμφερόντων!!!! Αυτός που έχει ένα κανάλι θέλει ένα δεύτερο, αυτός που φτιάχνει τη μια γέφυρα θέλει να αναλάβει και την δεύτερη και αυτός που ελέγχει το εμπορικό κέντρο στο Γιόφυρο θέλει και το εμπορικό κέντρο στην Εθνική Μοιρών. Θα μπορούσε να είναι διαφορετικά; Όχι βέβαια. Ο απλός Κρητικός καλύπτεται με ένα διορισμό…… και δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η διαφάνεια, η διαπλοκή, οι κακοτεχνίες σε όλη την έκταση του νησιού και τα μεγάλα συμφέροντα που τυγχάνει να ταυτίζονται με τις προσωπικές πελατειακές σχέσεις που είναι καθεστώς στο «πράσινο νησί» …..

14 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

Μεγάλη ήττα του κυβερνώντος σοσιαλιστικού κόμματος της Αυστρίας σε περιφερειακές εκλογές

Δεν θα πρέπει να συγχέονται τοπικές με εθνικές εκλογές, τονίζει ο καγκελάριος Φάιμαν.

Τη θέση πως δεν θα πρέπει να συγχέονται οι τοπικές με τις εθνικές εκλογές στη χώρα του, και ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα αλλαγής της κατεύθυνσης, διατύπωσε σήμερα ο καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών, Βέρνερ Φάιμαν, σχολιάζοντας τη χθεσινή ήττα του κόμματός του, την μεγαλύτερη μεταπολεμικά, σε τοπικές εκλογές στο αυστριακό ομόσπονδο κρατίδιο της Άνω Αυστρίας.

Όπως και πριν από μία εβδομάδα, όταν ο ίδιος είχε κάνει ανάλογο σχολιασμό της επίσης μεγάλης ήττας του κόμματός του την προηγούμενη ημέρα στις τοπικές εκλογές στο ομόσπονδο κρατίδιο του Φόραλμπεργκ, ο κ. Φάιμαν παρέπεμψε στη νίκη των Σοσιαλδημοκρατών στις αυστριακές εθνικές εκλογές, πριν από ακριβώς έναν χρόνο, στις 28 Σεπτεμβρίου του 2008.

Προφανώς ο Αυστριακός καγκελάριος, ο οποίος ηγείται της αυστριακής κυβέρνησης 'μεγάλου συνασπισμού' των Σοσιαλδημοκρατών του με το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα, δεν προτίθεται να προβεί στο προσεχές μέλλον σε κάποιες μεγάλες διορθώσεις της μέχρι τώρα κυβερνητικής πολιτικής.

Και τούτο, παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με τους αναλυτές στη Βιέννη, υφίσταται τέτοια ανάγκη, για παράδειγμα, στα θέματα κοινωνικής πολιτικής, καταπολέμησης της ανεργίας και της εγκληματικότητας, ή στη μεταρρύθμιση της Παιδείας και στο μεταναστευτικό, στα οποία, όπως οι ίδιοι τονίζουν, θα πρέπει να φανεί σαφώς η σοσιαλδημοκρατική γραφή.

Τη συζήτηση και επαναθεώρηση του περιεχομένου σοσιαλδημοκρατικής πολιτικής ζητούν από την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών, μετά από τις εκλογικές αποτυχίες στις πρόσφατες τοπικές εκλογές αλλά και στις τελευταίες Ευρωεκλογές, οργανώσεις της βάσης τους και κυρίως η Νεολαία του κόμματος, η οποία βλέπει την πλειοψηφία των Αυστριακών νέων να προσανατολίζεται και να ψηφίζει Ακροδεξιά.

Και στις δύο τοπικές εκλογικές αναμετρήσεις, το ακροδεξιάς και εθνικιστικής απόκλισης Κόμμα των Ελευθέρων, διπλασίασε το ποσοστό του, από 12,3 σε 25,3% στο Φόραλμπεργκ και από 8,4 σε 15,3% στην Άνω Αυστρία, ενώ αντίστοιχα οι Σοσιαλδημοκράτες μείωσαν το ποσοστό τους από 17% σε 10,2% και από 38,3% στο 25%.

Και στα δύο ομόσπονδα κρατίδια, πρώτη δύναμη παραμένει το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα, στο μεν Φόραλμπεργκ έχοντας αποσπάσει το 50,8%, στη δε Άνω Αυστρία με 46,8%.

Μια ημέρα μετά από τις χθεσινές τοπικές εκλογές στην Άνω Αυστρία, ο τοπικός κυβερνήτης και αρχηγός εκεί του Λαϊκού Κόμματος, Γιόζεφ Πιούρινγκερ, άφησε σήμερα ανοικτό το ερώτημα εάν θα συνεχίσει στο μέλλον την κυβερνητική του συνεργασία με τους Πρασίνους (όπως τα προηγούμενα έξι χρόνια), μη αποκλείοντας μία συνεργασία του με τους Ελευθέρους, οι οποίοι πανηγυρίζουν το νέο διπλασιασμό της δύναμής τους σε τοπικό επίπεδο.

Όπως και μετά από τις εκλογές στο Φόραλμπεργκ την προηγούμενη Κυριακή, έτσι και σήμερα, αναλυτές στη Βιέννη αναφέρουν ως αιτίες της νέας ανόδου της Ακροδεξιάς σε εκλογική αναμέτρηση στην Αυστρία, την τάση διαμαρτυρίας στο εκλογικό σώμα, αλλά και την παραπλανητική εμφάνιση της ίδιας ως 'το κόμμα με τις μεγαλύτερες κοινωνικές ευαισθησίες που υπερασπίζεται τα δικαιώματα και κατακτήσεις του πληθυσμού της Αυστρίας'.

Ανώνυμος είπε...

Χθές,τά νυκτερινά δελτία ειδήσεων,τής ΝΕΤ συμπεριλαμβανομένης,μία ώρα μόνον πρίν ανακοινωθούν τά εκλογικά αποτελέσματα τής Γερμανίας,ανακοίνωναν,ότι ή Μέρκελ δέν κερδίζει τίς εκλογές κι οί σοσσιαλ(η)στές,θά είναι στήν ουσία οί πραγματικοί νικητές!!!
Μία ώρα μετά (περίπου κατά τίς δέκα μ.μ.),απεδείχθη,ότι ή ελεεινή προπαγάνδα τους δέν είχε όριο!!
Ή κεντροδεξιά ανεδείχθη συνολικά,ή νικήτρια τών εκλογών,έχοντας απώλεια μόνον δύο μονάδες,έν σχέσει μέ τίς προηγούμενες,όσον αφορά τό κόμμα τών CDU.
Οί δέ σοσσιαλ(η)στές,καταποντίσθηκαν 14 μονάδες,έν σχέσει μέ τίς προηγούμενες!!
Στήν ΝΕΤ,χθές καί σήμερα ακόμη,κάποιος ανταποκριτής Χειλ….,δυσαρεστούμενος από τό αποτέλεσμα σίγουρα,αναλύει κατά δημοσιοκαφρικό τρόπο,τά αποτελέσματα κι εφευρίσκει αξεπέραστες δυσχέρειες,στήν συνεργασία τών δύο κομμάτων τής κεντροδεξιάς.
Όσον αφορά τίς εκλογές στήν Πορτογαλία,μάς είχαν ζαλίσει μέ τόν σοσσιαλ(η)στή Σώκρατες,ότι είναι ό μεγάλος νικητής,άν κι έχασε ,πάνω από 12 μονάδες!!!
Στήν χώραν μας,οί ίδιοι δημοσιοκάφροι,έχουν προεξοφλήσει καί τόν νικητήν αλλά καί τήν διαφορά αποτελέσματος!!
Αν ανατρέξετε,στόν τύπον τής 10ετίας 1960,θά διαπιστώσετε,ότι ακριβώς μέ τήν ίδια μεθοδολογία καί πρακτική,τά ΜΜΕ/έντυπα τής εποχής,αναρτούσαν άρθρα κι αναλύσεις δήθεν πολιτικές/αντικειμενικές,μέ σκοπόν νά αποθαρρύνουν τούς όποιους ψηφοφόρους,πού δέν ησαν ιδικοί τους.
Ό παππούς-Παπανδρέου,ό κύριος ΘΑ,ΘΑ….ΘΑ,ήτο ό εκλεκτός τών μεγάλων συμφερόντων,όπως κι ό υιός του Ανδρέας,όπως κι ό εγγονός του,Γιωργάκης.
Μέ ποία συμφέροντα θά συγκρουσθή άραγε,ό Γιωργάκης???
Μέ αυτά πού προσπαθούν νά τόν αναδείξουν δήθεν Ηγέτη,άν καί τά χαρακτηριστικά τής προσωπικότητος τού ανδρός,δέν αξιολογούνται ούτε διά αρχηγός ποδοσφαιρήκης ομάδος???
ΝεοΔημοκράτες,ή πρακτική τών τού ΠΑΣΟΚ,νά έχετε υπ΄ όψιν σας,ότι εδράζεται,σέ μία αρχή.
Ή εισαι μαζί μας ή είσαι πολιτικός εχθρός μας.
Τήν ζήσαμε στό πετσί μας,επί είκοσι χρόνια!!!
Μήν παρασύρεσθε,ούτε από δημοσκοπήσεις ούτε από αναλύσεις,ούτε από βαρύγδουπες,μεγαλόστομες δηλώσεις.
Πάμε διά τήν μάχη ετοιμοπόλεμοι,τά δίδουμε ΟΛΑ καί κερδίζουμε!
Ό αγώνας είναι τριακονταετής,είναι σημερινός,θά είναι συνεχής!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί «κουκούλωσαν» την τεράστια επιτυχία της Αστυνομίας;

ΠΡΟΧΘΕΣ οι Αρχές Ασφαλείας σημείωσαν μια τεράστια επιτυχία: Ανακάλυψαν γιάφκες τρομοκρατών και συνέλαβαν αρκετά από τα μέλη των οργανώσεων που δρούσαν τον τελευταίο καιρό…
Σε άλλες εποχές μια τέτοια επιτυχία όχι μόνο θα κυριαρχούσε σ’ όλα τα πρωτοσέλιδα αλλά θα κυκλοφορούσαν και έκτακτα παραρτήματα…
***
ΤΙ συνέβη όμως σήμερα; Μέσα στο γενικό κλίμα της «μαύρης» αντικυβερνητικής προπαγάνδας οι πασοκοφυλλάδες έθαψαν κυριολεκτικά την αστυνομική επιτυχία. Μετά δυσκολίας έβλεπες, εξαφανισμένο, κάποιο μονοστηλάκι!
Το γεγονός, ωστόσο, δεν είχε τη διάσταση μόνο μιας μεγάλης αστυνομικής επιτυχίας…
Είχε και την τεράστια κοινωνική του πλευρά και ενδιέφερε πρώτιστα τους πολίτες και την ασφάλειά τους!..
***
ΚΑΙ όμως… Αυτή τη μέγιστη είδηση την «κουκούλωσαν» σχεδόν τα πασοκικά ΜΜΕ.
Και εύλογα ανακαλύπτει κανείς το «γιατί»…
…Διότι δεν θέλουν να πιστώσουν την επιτυχία στην κυβερνητική παράταξη!!!
***
ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ, βέβαια, να πιστέψω ότι αυτό το «κουκούλωμα» είναι αποτέλεσμα «γραμμής» που έδωσε η Ιπποκράτους στα κατευθυνόμενα ΜΜΕ.
Από την άλλη, όμως, βλέποντας την ίδια εικόνα σ’ όλες τις «πράσινες» εφημερίδες, έχεις κάθε λόγο να υποψιάζεσαι τα πάντα…
(Ως εκεί πια έφθασε η… διαπλεκόμενη «δημοκρατία» μας;).

Ανώνυμος είπε...

Και η γελοιότητα στην υπηρεσία της προπαγάνδας!..

ΕΓΡΑΦΑ χθες ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω πως υπάρχει πασοκική γραμμή να υποβαθμίσουν τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ τη μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας, που συνέλαβε τρομοκράτες και εξάρθρωσε την Οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς»…
…Και χθες δικαιώθηκα πλήρως!..
***
ΠΡΟΣΕΞΤΕ το πρωτοσέλιδο του «Εθνους»:
– «Τους ακούμπησαν τον Αύγουστο – τους έπιασαν προεκλογικά»!..
Υπονοώντας ότι τους έπιασαν «με χρονοκαθυστέρηση» (!) για να εμφανίσουν άλλη μια κυβερνητική επιτυχία!..
…ΕΝΩ τα επίσης αντικυβερνητικά «Νέα» προσπαθούν να γελοιοποιήσουν την επιτυχία των Αρχών:
– «…Εικοσάχρονοι οι βομβιστές… “Μαγείρευαν” βόμβες…
…Σε κατσαρόλες έβαζαν τα εκρηκτικά υλικά»!..
***
ΑΝΑΛΟΓΕΣ προσπάθειες υποβάθμισης κάνει και η «Ελευθεροτυπία»:
– «Βρήκαν χύτρες, μαγειρεύουν συλλήψεις»! ο τίτλος του ρεπορτάζ της.
***
ΕΙΝΑΙ απίστευτη πια η μικρόψυχη και κακομοίρικη αντιμετώπιση αυτής της επιτυχίας, που αφορά την ασφάλεια των πολιτών.
Αλλά μπροστά στην αθλιότητα της «μαύρης» προπαγάνδας όλα επιτρέπονται!..
(Σκεφθείτε μόνο τι ορυμαγδός ύμνων θα συνόδευε μια τέτοια επιτυχία, αν κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ!..).
Υ.Γ.: Ενδεικτικό είναι και το πρώτο σχόλιο στο «Εθνος». Γράφει:
– «Δεν ξέρουμε τι έχουν στο μυαλό τους οι “Κλουζό” της Νέας Δημοκρατίας, έχουμε όμως την αίσθηση (για να μην πούμε τη βεβαιότητα) ότι με… κατσαρόλες και γκαζάκια, όχι εκλογές δεν κερδίζονται, αλλά ούτε ψήφοι…».

Ανώνυμος είπε...

Είμαι κρητικός από το Ηράκλειο ... Πάπου προς Πάπου με τη δημοκρατική παράταξη με πολούς αγωνιστές συγγενείς και φίλους που κυνηγήθηκαν όλη τους τη ζωή από τις Δεξιές παρατάξεις και έχω να πω ότι ή δεν είσαι από την Κρήτη οπότε σε δικαιολογώ να μην ξέρεις καλά τα πράγματα και να λες αυτά που σου υπαγορεύουν άλλοι ή να είσαι Κρητικός και να ασκείς σκόπιμη παραπληροφόρηση πράγμα που δεν αρμόζει σε εμάς τους Κρητικούς. Ακούστε για να μάθετε ο κόσμος στην Κρήτη έχει καταλάβει πολύ καλά τη σημαίνει Δεξιά οπότε ότι και να γράφουν και να λένε τα ΜΜΕ ξέρουμε πολύ καλά τη θα ψηφίσουμε και δεν χρειαζόμαστε παπαγαλάκια για να επιλέξουμε. Και αυτό θα το δείτε στις 4 του μήνα ειδικά στο Ηράκλειο. Τα μμε φίλε μου στο Ηράκλειο ακολουθούν τη θέληση του κόσμου και όχι ο κόσμος αυτά και έτσι έπρεπε να γίνετε παντού. Καλό βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου λες φίλε από το Ηράκλειο, το Πασοκ είναι Σοσιαλιστικό κόμμα και δημοκρατικό; πόσα θες να μας τρελάνεις, το Πασοκ είναι ο εκφραστής του άκρατου καπιταλισμού είναι το κόμμα που κατασπατάλησε το δημόσιο χρήμα, είναι το κόμμα που έκοψε την Ελλάδα στα δύο μέσα από το σύστημα των κλαδικών και του ρουσφετιου, γι αυτό τα περί δημοκρατικών παρατάξεων τραβά πέστα σε ανθρωπάκια και όχι σε νοημονες ανθρώπους!!

Ανώνυμος είπε...

το Πασόκ έδεσε με τον Κρητικό λαό και ποδοπάτησε την περηφάνια του.
Ο περήφανος Κρητικός έγινε βολεματίας, επιδοτησιάκιας, και διορισμένος.
Έγινε πειθήνιο όργανο των κλαδικών, ενώ η περηφάνια και η αξιοπρέπια έγιναν κομματισμός και ελεγχόμενη προβατοποίηση της ανεξαρτησίας των απλών αγράμματων ανθρώπων που πραγματι θέλουν ένα μόνο πράγμα.
Να διορίσουν τα παιδιά τους στο δημόσιο. Να βάλει ο γιός το ποδαράκι του δε μια δημόσια υπηρεσία.
Κατηγορούμε τα Ζωνιανά, όταν το χωριό αυτό είναι μια απλή μικρογραφία ολόκληρης της Κρήτης.
Ζωνιανά είναι όλη η Κρήτη και η αξιοπρέπεια του φτωχού Κρητικού έγινε εμπόριο ψήφων και άδειων ψυχών που περιμένουν να έρθει το Πασόκ να τους λύσει προσωπικά και ατομικά προβλήματα .... όχι κοινωνικά!

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να διορθωθεί η υποβάθμιση που έχει υποστεί ο χαρακτήρας του σύγχρονου Κρητικού, φαινόμενο των τελευταίων τριάντα ετών.
Ήρθε μαζί με το Πασόκ και τις τελευταίες μέρες παρουσιάζει φαινόμενα οδυνηρού come back.
Ρωτώ.
Πως μπορεί να διορθωθεί αυτό το κακό όταν τις τελευταίες μέρες οι πολιτικοί δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να το ενισχύουν και να γλύφουν τους πολίτες που συνωστίζονται τριγύρω τους για μια χάρη και ένα ρουσφέτι;
Έχετε προσέξει ότι αυτές τις μέρες το ρουσφέτι απόκτησε ξανά μια ιδιαίτερη αξία στις μικρές κυρίως κοινωνίες;
Όποιος δεν έχει ζητήσει ρουσφέτι δεν έχει κόζι και είναι περιορισμένης αξίας.
Όσο για το φίλο μας που θεωρεί ότι είναι αγωνιστής κατά της Δεξιάς,επειδή κάποτε, όπως πιστεύει, η Δεξιά καταδίωκε συνειδήσεις δεν μπορεί να μην βλέπει ότι το Πασόκ στην Κρήτη έγινε εκμαυλιστής και οδοστρωτήρας συνειδήσεων ....

keep walking!

Ανώνυμος είπε...

Έλεος πια με την πρασινοπληροφόρηση στο Ηράκλειο. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα άλλος τόπος να βομβαρδίζεται με τόσο ανελέητο τρόπο από τα πράσινα "ανεξάρτητα" μέσα.

Οι κύριοι της "ΠΑΤΡΙΣ", "ΝΕΑΣ ΚΡΗΤΗΣ" θεωρώ ότι έχουν μεγαλύτερη ευθύνη από τη στιγμή που "αυτοπροσδιορίζονται" ως ανεξάρτητες.

Σε 2η μοίρα βάζω τη δηλωμένη "τόλμη" με το ανεξάρητο (και καλά) 2810.gr.

Ήμουν στην ομιλία Καραμανλή στο Ηράκλειο. Ήμουν επίσης και σε γραφείο επί της οδού Δικαιοσύνης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Jeffry. Τόσο σε παλμό όσο και σε πλήθος κόσμου η ομιλία Καραμανλή υπερείχε εκείνης του Jeffry.

Τέλος να καταγγείλω 2 ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
A) http://www.2810.gr/site/news/article/55948

Δημοσιοποιείται με έμμεσο τρόπο κρυφή (και καλά) δημοσκόπηση.

Β) Η Στρατηγική πασόκ για τις εκλογές, είναι να ΤΟΝΙΣΤΕΙ από τα παπαγαλάκια των ΜΜΠ (Μέσων Μαζικής Παραπληροφόρησης), ότι αφενός το πασόκ είναι 1ο, και αφετέρου ότι η διαφορά από το 2ο κόμμα ΔΕΝ έχει σημασία.
Το παραπάνω είναι αναληθές και πρέπει τα στελέχη της ΝΔ, να καταστρώσουν στρατηγική που θα γυρίσει τα όποια επιχειρήματα του πασόκ σε μπούμερανγκ.

Τέλος, φίλοι της δημοκρατίας, να είμαστε όλοι παρόντες ως εκλογικοί αντιπρόσωποι σε κάθε τμήμα, σε κάθε άκρη. Νικητές ή ηττημένοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Να καλύψουμε όλα τα εκλογικά κέντρα σε όλη την Κρήτη.

Defkalion είπε...

Aνεξαρτητη η ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν καταλάβατε αυτό που είπα αν και στο Ηράκλειο δεν μας αρέσει να μιλάμε με ΔΕΞΙΟΥΣ σας το ξαναλέω τα ΜΜΕ ακολουθούν τον κόσμο και όχι ο κόσμος τα ΜΜΕ (κάντε μια βόλτα στους δρόμους της πόλης και θα καταλάβετε ) . Όσο για τα άλλα που λέτε ο Κρητικός είναι περήφανος που είναι ΠΑΣΟΚ όσο για σας καημένοι ένα έχω να πω Κεφαλογιάννης . Καταλάβατε τώρα γιατί είστε ΔΕΞΙΟΙ ακούς εκεί θα μιλήσετε και υποβάθμιση του χαρακτήρα μας παλιοφασιστάκια . Τελειώνω και με μια μαντινάδα : Όλη η Ελλάδα να γενεί... όλη Ελλάδα να γενεί Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση δεν θα γενεί η Κρήτη θα είναι η αιτία ...
Άντε γεια ο κόσμος πια ξαναθυμήθηκε ποιοι είστε και θα σας στείλει εκεί που σας είχε τόσα χρόνια η διαφορά είναι ότι η Κρήτη δεν ξέχασε ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

11,54 οκ εντάξει η ομιλία Καραμνλή ήταν μεγαλύτερη το λες και έξω αυτό; χαχαχαχ θα δεις πόσο θα πάει η διαφορά μας στη πόλη και τότε θα μου πεις ποια ήταν μεγαλύτερη αλλά τότε δεν θα κρυφτείς γιατί σε αντίθετη περίπτωση σημαίνει πως εσύ θα κάνεις το παπαγαλάκι και λες ψέμματα. Αν χάσετε με 25 μονάδες να πανηγυρίζετε ακούς εκεί ήταν μεγαλύτερη και είχε περισσότερο παλμό και μιλάει και για παπαγαλάκια γελάει ο κόσμος .

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Κεφαλογιάννης αποδείχθηκε τεράστιος πολιτικός με μεγάλα οράματα.
Δέν είναι τυχαίο οτι αυτός και ο Έβερτ ανακάλυψαν το μεγάλο αστέρι Κώστα Καραμανλή να τον κάνουν αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας.

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα δηλαδή οι Κρητικοί στην ουσία αποδέχονται την pax americana που πίστα υπηρετεί ο Αρχηγός τους, δηλαδή το μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού της Κρήτης είναι σύμφωνο με την υποτέλεια στις ατλαντικές δομές αφού υποστηρίζουν με λύσσα το Πασοκ, αυτό είναι προοδευτισμος φίλτατοι Κρητικοί; Τελικά εισαστε άξιοι και υπεύθυνοι της μοίρα σας και της μοίρας του Ελληνικού λαού γι αυτα που θα γίνουν για την πατρίδα μας εις το μέλλον..