Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Χοντρή κομπίνα Πασόκ υπέρ των τραπεζών. Τρέξτε να ψωνίσετε …. πάρτε δάνεια …… θα διαγραφούν τα χρέη!

Πως ακριβώς θα αποδεικνύεται ότι κάποιος δεν μπορεί να αποπληρώσει το δάνειό του; Και πάλι πελατειακές σχέσεις και βολέματα;
Φαίνεται δε βγαίνουν τα κουκιά της περίφημης αυτοδυναμίας, παρά τη λυσσαλέα προπαγάνδα όλων των μέσων ενημέρωσης του κατεστημένου συν των κρατικών καναλιών που διέπονται από μια ιδιότυπη «αιχμαλωσία» των συνδικαλιστών του Πασόκ
Το επίσημο όργανο της πασοκικής προπαγάνδας και προβοκάτσιας "Πρώτο Θέμα" έβγαλε σήμερα ντουντούκα για το πρώτο νομοσχέδιο Παπανδρέου. Ξεχρεώνει τα δάνεια κατά 90%. Περάστε κόσμε. Όσο προλαβαίνετε. Ψωνιστείτε, δανειστείτε , η γη τρέμει, ο ήλιος του Πασόκ ανατέλλει! Αύριο όλοι με κάρτες στου Βερόπουλου και για δάνεια στις τράπεζες.
Στήνουν χοντρό κόλπο για να βάλουν τον ελληνικό λαό, όσες μέρες απομένουν μέχρι τις εκλογές, σε δάνεια και άχρηστες αγορές και όταν έρθει ο Γιωργάκης υποτίθεται όλα θα ξεχρεωθούν με τη μέθοδο του μαγικού ραβδιού. Ράβδος που τους χρειάζεται! Φανταστείτε πόσο έρμαιο των διαθέσεων και των συμφερόντων του κατεστημένου είναι ο πρόεδρος του Πασόκ!
Προσέξτε γιατί πρόκειται για άλλη μια κομπίνα Πασόκ, χειρότερη από αυτήν του Χρηματιστηρίου. Προς όφελος τώρα των συνδαιτυμόνων του Γιώργου σε μυστικά ραντεβού στην Εκάλη και αλλού! Γι’ αυτό συσκέπτονταν μυστικά σε βίλες. Συναποφάσιζαν για τα κέρδη των συμβούλων του προέδρου Γιώργου και των τραπεζών. Θυμίζει την κομπίνα που παίχτηκε εις βάρος των μικροκαταθετών που έχαναν στο χρηματιστήριο και τους «επέτρεπαν» τότε να πάνε να δανειστούν ώστε να επανατοποθετηθούν στην αγορά μετοχών!!! Ακόμα τα χρωστάνε οι περισσότεροι αυτά τα δάνεια ή πήραν άλλα δάνεια για να ξεχρεώσουν. Έτσι θα γίνει και τώρα έτσι και το πιστέψει οι ανύποπτοι πολίτες ότι θα τους ξεχρεώσει ….. ποιός ο Γιωργάκης! Αυτός που δε χρωστά πουθενά και έχει ένα ρολόι και ένα κομπολόι. Αφού δε χρωστά πουθενά που ξέρει τι θα πει δάνειο και κάρτα; Οι σύμβουλοι του το εξήγησαν ή του το ζωγράφισαν για να γίνει πιο κατανοητό στο μυαλό του Γιώργου;
Ίσως πάλι στριμωχτούμε στις κλαδικές για να παίρνουμε «πελατειακά» χαρτάκια και να πηγαίνουμε στις τράπεζες να ζητάμε διαγραφή 90% του χρέους μας. Το αίτημά σας θα γίνεται δεκτόν εφόσον αποδεικνύεται ότι δεν είστε δεξιός ελέφαντας!
Εξάλλου ποιος θα μπορεί και με ποιά κριτήρια να αποδείξει ότι δεν μπορεί να αποπληρώσει το δάνειό του; Εδώ βρίσκεται το κουμπί της «υπόσχεσης». Για να περάσεις απ’ το ταμείο θέλει Πασόκ, κλαδικές, «επιστροφή στο μέλλον» της δεκαετίας του 80 και ένα «Μεσσία» …..

33 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

Μετά το θυμό, τι;

Tου Αλεξη Παπαχελα

Τα μαντάτα για την πολιτική και τους πολιτικούς στη χώρα μας δεν είναι και πολύ καλά. Και τα δύο μεγάλα κόμματα συναντούν σημαντικές δυσκολίες στο να πείσουν ανθρώπους που έχουν τη δουλειά τους, είναι επιτυχημένοι και με μια απήχηση στην κοινωνία, να ασχοληθούν με την πολιτική. Η συνήθης απάντηση είναι «βεβαίως θα κάνω ό,τι θέλει ο πρόεδρος, αλλά σας παρακαλώ μη με μπλέκετε με την πολιτική». Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες να παράγουν έργο είναι μικρές, καθώς πρέπει να περάσουν μέσα από τις συμπληγάδες της διαπλοκής, των συνδικαλιστών, των ΜΜΕ που στοχοποιούν για λόγους προώθησης συμφερόντων, της γραφειοκρατίας και των κομματικών μηχανισμών. Γι’ αυτό και γίνεται όλο και πιο δύσκολο να προσελκύσει η πολιτική δυναμικά στελέχη της κοινωνίας ως καριέρα.

Σημαίνων υπουργός περιέγραφε, εν τω μεταξύ, ένα νέο πολιτικό τοπίο με εξέχον χαρακτηριστικό την... αδιαφορία. «Παλιά, μέχρι πριν από λίγα χρόνια» διηγείτο «πήγαινα στο πιο μικρό χωριό και μαζεύονταν όλοι, άρχιζε συζήτηση, καυγάδες, υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον. Τώρα τίποτα». Ερωτηθείς κατά πόσον μπορεί αυτό να συμβαίνει μόνο στον ίδιον ή στους εκπροσώπους της κυβερνώσας παράταξης, διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του πως «κάθε άλλο, τα ίδια μου λένε οι συνάδελφοι του ΠΑΣΟΚ». Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι εντυπωσιάζει και ο βαθμός πληροφόρησης για τα πολιτικά, και κυρίως παραπολιτικά γενόμενα. Λίγο η τηλεόραση, λίγο τα περιθωριακά κανάλια όπου ακούγονται τα πάντα «χύμα», λίγο τα blogs και η Κάτω Κερασίτσα έχει την ίδια «ενημέρωση» με τους θαμώνες των καφέ της οδού Βαλαωρίτου.

Πώς γίνεται όμως να συνδυάζεται η αδιαφορία με την «πληροφόρηση»; Εδώ φαίνεται ότι κρύβεται ένα δεύτερο φαινόμενο που εκδηλώθηκε με ηχηρό τρόπο στις ευρωεκλογές: η όλο και πιο βαθιά ριζωμένη πεποίθηση της κοινής γνώμης ότι η σημερινή πολιτική τάξη της χώρας, ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητος, δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα που απασχολούν τον μέσο πολίτη. Γι’ αυτό και το προβάδισμα ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις απεικονίζει θυμό για την κυβερνητική παράταξη αλλά όχι και θετικό ρεύμα για την αντιπολίτευση. Είναι ελάχιστοι εκείνοι, είτε ανάμεσα στην ούτως αποκαλούμενη ελληνική ελίτ, είτε ανάμεσα στους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου, που πιστεύουν ότι στις 4 Οκτωβρίου μπορεί να ψηφίσουν κάποιον που θα εγγυηθεί το υπάρχον βιοτικό τους επίπεδο, θα βρει δουλειά για τα παιδιά τους και θα λύσει τα χρόνια προβλήματα της διαφθοράς, της υγείας, της παιδείας κ.λπ. κ.λπ.

Υπ’ αυτή την έννοια η επόμενη κυβέρνηση -όποια και να είναι- θα έχει ως πλεονέκτημα τις εξαιρετικά χαμηλές προσδοκίες των πολιτών. Θα έχει όμως και τη μικρότερη δυνατή περίοδο χάριτος στα χρόνια της Μεταπολίτευσης. Ο κόσμος έχει θυμώσει με τους πολιτικούς, δεν «βγαίνει» στη σκληρή καθημερινότητά του και έχει χάσει την υπομονή του. Τα πρώτα αποτελέσματα αυτού του θυμού τα είδαμε στις ευρωεκλογές. Απομένει, εκτός αν έχουμε κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις, να δούμε τι άλλες μορφές θα πάρει.

Ανώνυμος είπε...

-Εθνικός Κήρυκας
H εταιρεία του David Axelrod , ανώτατου συμβούλου του Ομπάμα, εργάζεται για τον Γιώργο Παπανδρέου
20 Σεπτέμβριος 2009
ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΛΜΟΎΚΟΥ*

Ομάδα της Αμερικανικής εταιρίας AKP&D Message and Media, της οποίας ιδρυτής είναι ο κ. David Axelrod , ανώτατος σύμβουλος του Προέδρου κ. Μπαράκ Ομπάμα, βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να βοηθήσει στην εκλογική καμπάνια του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιώργιου Παπανδρέου.
Αποστολή της Αμερικανικής εταιρείας είναι συμβάλει στο να σταθεροποιηθεί και ει δυνατόν να αυξηθεί η διαφορά του εκλογικού αποτελέσματος έναντι του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστα Καραμανλή, ούτως ώστε να αποφευχθούν επαναληπτικές εκλογές, οι οποίες θα μπορούσαν να αποβούν βλαπτικές για τον κ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «E.Κ».
Υπογραμμίζεται ότι ο κ. Axelrod ήταν επικεφαλής της Προεδρικής Προεκλογικής Εκστρατείας του Προέδρου κ. Ομπάμα, ενώ σήμερα είναι ο κορυφαίος πολιτικός σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου. Συγκεκριμένα είναι ο τέταρτος στη σειρά ιεραρχίας στα στελέχη του ημερινού Λευκού Οίκου, έπειτα από τον προσωπάρχη, κ. Rahm Emanuel και τους δύο αναπληρωτές προσωπάρχες, Jim Messina και Mona Sutphen.
Ο κ. Axelrod επηρεάζει καθοριστικά τον Πρόεδρο κ. Ομπάμα, πρωτοστατεί στο θέμα της ιατρικής ασφάλισης το οποίο βρίσκεται αυτό τον καιρό στην επικαιρότητα, ενώ αντίπαλοι του του καταλογίζουν διαπλοκή, κατηγορώντας τον ότι οι εταιρίες τις οποίες ίδρυσε και ελέγχει εκ του αφανούς αι αθέατου λειτουργούν παράλληλα ια ιδιωτικά του συμφέροντα.
Το Μάρτιο του 2008 το περιοδικό Business Week με εκτενές άρθρο του είχε αναφερθεί στις παράλληλες δραστηριότητες του κ. Axelrod ενώ ήταν επικεφαλής της Προεδρικής εκστρατείας του κ. Ομπάμα. Ορκισμένοι ρεπουμπλικάνοι αντίπαλοί του έχουν πει ευθέως σε δηλώσεις τους ότι θα επιδιώξουν την αποκάλυψη του κ. Axelrod και των δραστηριοτήτων του και θα φτάσουν μεχρι του σημείου φυλάκισής του. Ο ίδιος ωστόσο απολαμβάνει επί του παρόντος της ολοκληρωτικής εμπιστοσύνης και υποστήριξης του Προέδρου κ. Ομπάμα και θεωρείται εκ των πλέον στενών και εξ' απορρήτων ανθρώπων του.
Επίσης σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες η έλευση του κ. Παπανδρέου μεθααύριο Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν έχει σκοπό τόσο την συνάντηση της Διεθνούς Σοσιαλιστικής, όσο επαφές με Αμερικανούς παράγοντες ή και μία ομιλία του σε κάποιο διεθνή οργανισμό που θα είχε ως στόχο να προβληθεί ως ο υποψήφιος που προεξοφλούν οι ξένοι ηγέτες ότι θα είναι ο αυριανός πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Ο κ. Axelrod γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1955 στη Νέα Υόρκη και θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων πολιτικών διοργανωτικών και στρατηγικών συμβούλων και αναλυτών των Ηνωμένων Πολιτειών με βάση του το Σικάγο του Ιλινόις. Το 2004 ήταν ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του κ. Ομπάμα για τη Γερουσία, ενώ το 2008 ήταν ο επικεφαλής της προεκλογικής Προεδρικής του εκστρατείας η οποία κατέληξε, ως γνωστόν, νικηφόρα στο κέρδισμα του Λευκού Οίκου.Το 2006 ο κ. Axelrod διοργάνωσε ένα πρόγραμμα για το Δημοκρατικό Κόμμα, το οποίο βοήθησε τους δημοκρατικούς να επανακτήσουν και πάλι την πλειοψηφία στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Τον ίδιο χρόνο ο κ. Axelrod ήταν σύμβουλος επί των Μέσων Ενημέρωσης του κ. Ντουβώλ Πάτρικ, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές στην πολιτεία της Μασαχουσέτης για την θέση του κυβερνήτη, έπειτα από δέκα έξι χρόνια διακυβέρνησης των ρεπουμπλικάνων, ενώ ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της πολιτείας της Μασαχουσέτης που εκλέχτηκε Αφροαμερικανός στο κορυφαίο δημόσιο αξίωμα του κυβερνήτη.
Ο κ. Axelrod έχει ιδρύσει τις εταιρίες ASK Public Strategies καθώς επίσης και Axelrod and Associates.Γεννημένος στο κάτω μέρος του Ανατολικού Μανχάταν και μεγαλωμένος σε Εβραϊκή οικογένεια μεσαίας οικονομικής τάξεως έδειξε από πολύ νωρίς σημάδια στην πολιτική. Ο....

F5PILOT είπε...

Η άποψη Παπαχελά όλοι ίδιοι είναι αποτελεί παλιά συνταγή της δεξιάς μπροστά στην συντριβή. Είναι έτσι Παπαχελά στα καφενεία που πάνε οι της ΝΔ είναι τρεις και ο κούκος αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με τους πολιτικούς των άλλων κομάτων. Καταλαβαίνω την απελπισία και την στεναχώρια του Παπαχελά για την επερχόμενη συντριβή της παράταξής του αλλά αυτό δεν τον νομιμοποιεί να παραπληροφορεί περιμένοντας οι ψηφοφόροι να επιλέξουν την αποχή για να αποκτήσει πλεονέκτημα η ΝΔ. Ουαί γραμματείς και φαρισαίοι. Έλεος πια.

F5PILOT είπε...

Αποκαλυπτικό της πολιτικής αλητείας. Κανονικό ξεβράκωμα. Τους έχουν πάρεε τα σόβρακα.
Ποιές είναι οι θέσεις της ΝΔ για την υπερχρέωση των νοικοκυριών; Έχουν θέσεις και άποψη. Βέβαια η θέση τους είναι ότι "δεν μας νοιάζει", "ας μη παίρναν δάνειο" και κάτι τέτοια. Πάντως αντί να απολογούνται με περισσό θράσος και αλλαζονία προσπαθούν να επιτεθούν αλλά μέσα στον πανικό τους πέφτουν σε απανωτές γκάφες. Είναι για να τους λυπάσαι τους φουκαράδες.Aφου οι δημαγωγοι και λαικιστές με τις αλλοπρόσαλες πολιτικές τους διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό της χώρας τώρα μπροστά στον κίνδυνο της εκλογικής συντριβής τους τραβάν το χαρτί της πατριδοκαπηλίας και του εθνικού διχασμού. Οι άνθρωποι είναι εθνικά επικίνδυνοι

http://www.youtube.com/watch?v=3xgBKBot3wA&feature=player_embedded#t=221

http://www.youtube.com/watch?v=qZxyJEvcdpM&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Με μαυρισμένο τηγάνι θέλησε να … μουτζουρώσει Βουλευτή !!!


Σκηνές του θρυλικού Μαυρογιαλούρου εκτυλίχθηκαν πριν λίγες ημέρες σε χωριό της Πυλίας .Βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος κατά την διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας σε παραδοσιακό καφενεδάκι του χωριού δέχθηκε επίθεση με ….μαυρισμένο τηγάνι από άτομο που του είχε υποσχεθεί διορισμό τονίζοντας του στις εκλογές του 2007 ότι « ψήφισε με και αν δεν σε διορίσω να με μουντζουρώσεις »και δε πραγματοποίησε τον διορισμό κατά την διάρκεια της θητείας του στην παρούσα Βουλή...
Με τον τρόπο αυτό ο εξαπατημένος πολίτης θέλησε να τον …μουτζουρώσει για την αθέτηση των προεκλογικών του υποσχέσεων προς το πρόσωπο του και την υφαρπαγή της ψήφου του.
Έντρομος ο Βουλευτής από την επίθεση που δέχθηκε προσπάθησε τρέχοντας να φθάσει στο αυτοκίνητο του και να εξαφανισθεί πριν γίνει πράξη το μουντζούρωμα από τον αγανακτισμένο ψηφοφόρο του…

http://newsmessinia.blogspot.com/
2009/09/blog-post_6440.html

stefanos είπε...

Την Κυριακή 20/9/09 ο κ. Καραμανλής ανηφόρησε κατά τα Γιάννενα με σκοπό να μιλήσει στους κλονισμένους οπαδούς του και με την ελπίδα να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας. Κατά την ομιλία του επιτέθηκε με πρωτοφανή σφοδρότητα κατά του ΠΑΣΟΚ, εγκαταλείποντας την παλιά αριστοκρατική του συνήθεια να σνομπάρει τον κ. Παπανδρέου. Παλαιότερα, Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ δεν είχαν όνομα! Απλά ήταν «εκείνοι» ή «το παρελθόν»… Στα Γιάννενα, η ψαλίδα που διαρκώς ανοίγει τον ανάγκασε να κάνει διαρκή χρήση των ονομάτων που μισεί: από αδυναμία και ανάγκη. Τούτη τη στιγμή δεν πρόκειται να αναλύσω και να σχολιάσω τα όσα είπε… αλλά προτίθεμαι να σταματήσω (όπως και τόσοι άλλοι) στη στιγμή που καθοδηγούμενα ΟΝΝΕΔιτάκια εν χωρώ ουρλιάζανε «Έξω ο Γιώργος ο Αμερικανός». Την βλακεία και έλλειψη σωστής συμπεριφοράς των νεαρών ίσως μπορούμε να την κατανοήσουμε, όμως την αποδοχή του βρωμερού συνθήματος και τη συγκατάβαση από τη μεριά του Αρχηγού τους ποιος μπορεί να την ανεχθεί… Ο κ. Καραμανλής αποδέχτηκε το σύνθημα, γιατί μόνον έτσι μπορεί να κριθεί η ατάκα του «άστε τα αυτά… εσείς σηκώστε της σημαίες σας, τις σημαίες των αγώνων μας». Καμιά προσπάθεια να τους ανακαλέσει στην τάξη, καμιά κουβέντα που θα διόρθωνε την ύβρη. Τέτοιο ήθος για έναν Πρωθυπουργό (έστω και απερχόμενο)!

Ανώνυμος είπε...

Φοβερο το ψηφοδελτιο επικρατειας. Ο Σημιτης δεν ειχε να προσφερει τιποτα ουτε με το κυρος του ουτε με τις γνωσεις του, σε αντιθεση με τον φυτευτο κ. Ραγκουση.Ευγε μαγαλε προεδρε.

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 21, 2009 11:10 πμ
Επειδή όλα στη ζωή είναι σχετικά έχεις να πεις τίποτα σε σχέση με το επικρατείας της ΝΔ που εμπνέει φρεσκαδούρα;

Ανώνυμος είπε...

Φου-πεντε ασε επιτελους τα κακαρισματα και μιλα μια φορα επι της ουσιας.Οι εξυπναδες και το δηθεν χιουμορακι σου δεν αποτελει πολιτικη προταση αντιθετως κουραζει.Δεν σου ειπα τι κανει η ΝΔ σου ειπα οτι τοσο καιρο μας επρηξαν με τον Παπαδημο τοΣημιτη και τελικα μας πασαραν παλι τους κολητους. Εσυ εισαι ευχριστημενος με ολα αυτα. Απαντησε επι της ουσιας.

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 21, 2009 11:55 πμ

Mόνο που έφαγε κλωτσιά ο Σημίτης είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Τύποι σαν τον Σημίτη, τον Έβερτ, τον Α. Καραμανλή, τον Σουφλιά κλπ. έχουν στοιχιώσει στη βουλή. Αυτοί οι τύποι ότι είχαν να το προσφέρουν το προσφέρανε. Καιρός να πάνε στα εγγόνια τους . Υπάρχουν και πρέπει να αλλάξει το πολιτικό προσωπικό των κομάτων μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ασπρη μερα με Ραγκουση FAST FOOD και Γερουλανο made in USA.Περαστικα σου ΧΙ ΧΙ ΧΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο φου πεντε και οστεφανος δουλεια δεν εχουν να κανουν και ολη την ημερα στελνουν σχολια. Εκτος αν τους κοβει μισθο η ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.Σε ωραιους αργοσχολους πονταρει ο ΓΑΠ.

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 21, 2009 12:13 μμ
Με ρωτάς απαντώ και απαντάς από την πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλα.

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 21, 2009 12:16 μμ

Ρε μεγάλο λαγωνικό που το κατάλαβες; Πω πω.
Τελικά θα αποφασίσεις είμαστε αργόσχολοι ή μας πληρώνουν;

Ανώνυμος είπε...

Την οικονομικη πολιτικη του ΓΑΠ ποιος θα την εφαρμοσει η νεοφιλελευθερη υποψηφια της Παγκοσμιας Τραπεζας η η ττριτοδρομικη Λουκα?

Ανώνυμος είπε...

Αν θεωρεις δουλεια να πληρωνεσε για να στελνεις σχολια ΕΥΓΕ βοηθας στην ανταγωνιστηκοτητα της οικονομιας μας. Ετσι θα παμε μπροστα.

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 21, 2009 12:38 μμ

Άλλα λόγια να αγαπιώμαστε.

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 21, 2009 12:34 μμ

Από τη πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλα.

stefanos είπε...

Επειδή όντως έχω πολύ δουλειά τούτες τις μέρες, πάρτε άλλο ένα κειμενάκι για να "πορεύεστε"
και να φωνάζετε συνθήματα που φανερώνουν την ένδεια και το dna σας...

-----------------------------

Αμερικανιές

ΔΕΝ ΛΕΕΙ να ανανεωθεί η Δεξιά! Κολλημένη στα ίδια και τα ίδια παραμένει. “Αμερικάνο” ανέβαζαν, “μεθύστακα” κατέβαζαν τον Ανδρέα στις προ του ΄81 συγκεντρώσεις οι οπαδοί της Δεξιάς, ΄΄Αμερικάνο” φωνάζουν στα Γιάννενα τον Γιώργο τα... παιδιά τους, 30 χρόνια μετά! Καμιά πρωτοτυπία, καμιά αλλαγή. Κι εκείνος ο Καραμανλής, αντί να τους αποδοκιμάσει, να τους πει “τι είναι αυτά που λέτε” (για τον αυριανό πρωθυπουργό της χώρας), τους άφησε πρώτα να φωνάζουν συνθήματα για τον “Αμερικάνο” Γιώργο και μετά τους κάλεσε να σηκώσουν ψηλά τις... ελληνικές σημαίες!!! Προφανώς σε αντιδιαστολή με τις... αμερικάνικες σημαίες που εμφανίζονται στις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ. Καλά λένε ότι όταν φεύγεις, σημασία έχει να φεύγεις με αξιοπρέπεια. Ο Καραμανλής επιλέγει να φύγει με τον ίδιο τρόπο που κυβέρνησε: ως επικεφαλής ενός συστήματος που εξέθρεψε ό,τι πιο αναξιοπρεπές έχει να επιδείξει η πολιτική ιστορία της χώρας από τη μεταπολίτευση και μετά- για να μην πάμε πιο πίσω, και παρεξηγηθούμε.

ΤΑ ΝΕΑ - Γ. Παπαχρήστος, 21/9/09

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ, Ο ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΘΑΣΟΚ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ -ΤΩΝ ΝΕΩΝ- ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΑΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο Κ.Κ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΕ; ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ , ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ Κ.Κ.!!!!!!!!!!!!

ΔΕΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ , ΤΟΝ Γ.Α.Π. ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΙΚΗ:

ΠΑΡΕ , ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ ΕΔΩ Η ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΔΑΝΕΙΩΝ!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ!!!!!!!!!!

stefanos είπε...

Τελικά όταν ΔΟΥΛΕΥΩ πραγματικά, γίνομαι πιο παραγωγικός, να άλλο ένα κειμενακι...

Παρότι με αυτά που έκαναν και με αυτά που κάνουν δεν αξίζει κάποια ιδιαίτερη αφιέρωση στον κ. ΚΚ και τη ΝΔ, εγώ θα τους χαρίσω το ποίημα «Τελειωμένα» του Κωνσταντίνου Καβάφη, σαν θύμηση…

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΚ
ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΟΡΚ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Μέσα στον φόβο και στες υποψίες,
με ταραγμένο νου και τρομαγμένα μάτια,
λυώνουμε και σχεδιάζουμε το πώς να κάμουμε
για ν’ αποφύγουμε τον βέβαιο
τον κίνδυνο που έτσι φρικτά μας απειλεί.
Κι όμως λανθάνουμε, δεν είν’ αυτός στον δρόμο•
ψεύτικα ήσαν τα μηνύματα
(ή δεν τ’ ακούσαμε, ή δεν τα νοιώσαμε καλά).
Άλλη καταστροφή, που δεν την φανταζόμεθαν,
εξαφνική, ραγδαία πέφτει επάνω μας,
κι ανέτοιμους — πού πια καιρός — μας συνεπαίρνει.»…

Ανώνυμος είπε...

Εκτός θέματος - όπως πάντα - τα χαζά παιδιά της Ιπποκράτους.
Ευτυχώς που έρχεστε εδώ και θυμόμαστε τί κοκορόμυαλους αντιπάλους έχουμε.
Τί να συζητήσεις όταν οι απαντήσεις τους είναι μονίμως αλλαντάλλων.
Κάτι σαν του Γιωργάκη στο debate.
Θα μου πείς εάν οι αφισσοκολλητές είχαν μυαλό θα ήταν αφισσοκολλητές;
Εάν δεν ήταν ακατοίκητοι δεν θα έβλεπαν πόσο ζαβό παιντί είναι το Χαζογκιόργκο;
Έλα ντέ.

Ανώνυμος είπε...

Με δεδομένο ότι στην οικονομία δεν έχουν σημασία ούτε τα σλόγκαν ούτε τα μαγικά ραβδάκια, έρχονται πολύ δύσκολες μέρες.
Εάν η επόμενη κυβέρνηση δεν κάνει αιματηρές δημοσιονομικές οικονομίες και δεν κτυπήσει τη φοροδιαφυγή πάμε για την καταστροφή.
Ο ΓΑΠ δεν φαίνεται να έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Παλινωδεί, αυτοσχεδιάζει και φαίνεται απόλυτα ανεπαρκής να χειρισθεί σοβαρά θέματα και ιδιαίτερα την οικονομία.
Η πρωθυπουργία του έχει γίνει αυτοσκοπός και γι’ αυτό είναι επικίνδυνος για τη χώρα.
Εάν εκλεγεί, το πολύ σε ένα εξάμηνο θα αναγκαστεί να προσφύγει στο ΔΝΤ.
Θα ανεβάσει το ΦΠΑ στο 22% και τον ΕΦΚ κατά 20%.
Τα βραχυπρόθεσμα δημοσιονομικά προβλήματα θα λυθούν αλλά ο κόσμος θα στενάξει.
Θα εμφανιστεί πάλι ο πληθωρισμός, θα γονατίσει ο τουρισμός και κάθε είδους εξαγωγές.
Όσοι έχουν σταθερά εισοδήματα, δηλ. οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, θα γονατίσουν.
Πάντως το μεγαλύτερο πρόβλημα, με μεγάλη διαφορά, θα είναι η ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΝΩ ΤΟΥ 15% (κατακαημένη ρούμελη).
Φοβάμαι ότι οι κοινωνικές επιπτώσεις θα είναι τραγικές, για πολύ κόσμο, και ιδιαίτερα για όσους έχουν πάρει τραπεζικά δάνεια.
Όλα τα άλλα είναι κουβέντες καφενείου.

stefanos είπε...

δυναμή μου
το δηλητήριό σας...
Ίτε, παίδες...

;o))

Ανώνυμος είπε...

Είδες ο καθηγητής της ποίησης ο κάπτεν παπάρας;
Έμαθαν και το Ϊτε τώρα οι αγράμματοι.

Ανώνυμος είπε...

Φτου 5 και στέφανε. Ρωτήσατε πρώτα τον Mister Geroulanos εάν έχετε ελπίδες στην νέα διοίκηση (new administration) του Jeffrey? Γιατί άν δεν έχετε τίποτα αγγλοσαξωνικά διπλώματα και way of life, σας βλέπω, ωσάν τον Τζοχατζόπουλο και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που έφαγαν πόρτα. Και κλάαααμα οι κυρίες!

Ανώνυμος είπε...

O Γερουλάνος δεν είναι το boyfriend του Γιωργάκη;
Μακριά σχέση "φιλίας"!!!!!

stefanos είπε...

Θα έλεγε κανείς
ότι ένας Αλήτης
εκστομίζει (λογικά)
λόγια Αλητείας
Κάποιοι όμως
ξεφωνίζουν λόγια μανίας
γιατί ουτέ καν Αλήτες
δεν μπορούν να είναι...

F5PILOT είπε...

@πρασινάλογα
Είπες
Θα μου πείς εάν οι αφισσοκολλητές είχαν μυαλό θα ήταν αφισσοκολλητές;

Γιατί υποβιβάζεις τόσο τον εαυτό σου;

F5PILOT είπε...

@Stefanos

Συγνώνη ρε Στέφανε αλλά εχω παραλύσει από τα γέλια.
Ωχ δε μπορώ.

@Σεπτέμβριος 21, 2009 2:43 μμ

Αδελφέ έγραψες. Με έστειλες.

stefanos είπε...

Εσύ PILOTε άσε τα γέλια
και κράτα το πηδάλιο...

Ανώνυμος είπε...

ΤΣ .ΤΣ .ΤΣ. ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ!!!!!!!!!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ , ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΣΑ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 21, 2009 5:15 μμ

Έχεις απόλυτο δίκαιο. Από τα γέλια
χαχαχαχα