Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Γιωργάκης:ψέματα, ψέματα, ψέματα. Ψεύτης και για την απορρόφηση του ΕΣΠΑ!

Από γκάφα σε γκάφα! Πρώτη η Ελλάδα σε απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ. Το μόνο που τους απέμεινε είναι ψεύτικες δημοσκοπήσεις!
Στο ντιμπέιτ ο Yorgo αναφέρθηκε επανειλημμένα στο ότι η Κυβέρνηση Καραμανλή δεν αξιοποιεί το ΕΣΠΑ, ότι το ΕΣΠΑ κοιμάται κ.λπ και μας είπε ότι αυτός θα βρει κονδύλια από εκεί.

Διαβάστε τώρα, από τη Ναυτεμπορική και τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΕ στις αρχές της εβδομάδας που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ:

«Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ με το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος από τον προϋπολογισμό της Ευρώπης, καθώς έχει τα περισσότερα καθαρά έσοδα από όλες τις χώρες-μέλη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Κομισιόν, η Ελλάδα έλαβε το 2008 από την ΕΕ 6,3 δισ. ευρώ περισσότερα από αυτά που έδωσε, ποσό που αντιστοιχεί στο 2,7% του ΑΕΠ της.

Δεύτερη έρχεται η Πολωνία με καθαρά έσοδα 4,4 δισ.ευρώ ή 1,3% του ΑΕΠ της...»

Με ΨΕΜΜΑΤΑ θα ΞΑΝΑΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ;;;

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρόλαβε να περάσει μία εβδομάδα και άρχισαν τα όργανα! Απαγόρευση δημοσκοπήσεων, σου λέει. Αλλά μας τρομάζει εμάς καμία απαγόρευση;

Ο τάδε γνωστός μας που ξέρει τον δείνα και ο οποίος είναι ξάδελφος ενός στο κόμμα μάς είπε πως οι νέες δημοσκοπήσεις τους έδειξαν φαβορί. Ωστόσο, ένας άλλος ο οποίος είναι μπατζανάκης υποψηφίου σε άλλο κόμμα, μας μετέφερε ότι έχουν στα χέρια τους στοιχεία πως κλείνει η ψαλίδα και ανακάμπτουν.

Κι εμείς με τη σειρά μας δεν το κρατήσαμε μυστικό. Το είπαμε σε συγγενείς και φίλους, στον περιπτερά της γειτονιάς, στον μανάβη, τον χασάπη και γενικώς σε όποιον βρήκαμε. Και κάπως έτσι επετεύχθη ο στόχος: Ένα απέραντο δημοσκοπικό καφενείο, η Ελλάς!

Ανώνυμος είπε...

o pilot ti rolo varaei re paidia? einai apo aytous pou anypomonoun na pesoun me ta moutra sta dhmosia tameia? re ti exoume pa8ei xaxa paei to xrhma pali 8a to psaxnoume

F5PILOT είπε...

@ Τον μαλάκα με τα πολλά ονόματα που κάπου κάπου γράφει και ως ανώνυμος και με αγγλικά

Είσαι ντροπή όχι μόνο για το κόμμα σου αλλά και για το σύνολο των συμμετεχόντων στο blogging.

Ρε ξεφτίλα πόσο γελοίος και άρρωστος είσαι για να τα κάνεις αυτά. Ο κόσμος το έχει τούμπανο βρε ανισσόροπε κι εσύ κρυφό καμάρι.

Ανώνυμος είπε...

Εάν η επόμενη κυβέρνηση δεν κάνει αιματηρές δημοσιονομικές οικονομίες και δεν κτυπήσει τη φοροδιαφυγή πάμε για την καταστροφή.
Ο ΓΑΠ δεν φαίνεται να έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Παλινωδεί, αυτοσχεδιάζει και φαίνεται απόλυτα ανεπαρκής να χειρισθεί σοβαρά θέματα και ιδιαίτερα την οικονομία.
Η πρωθυπουργία του έχει γίνει αυτοσκοπός και γι’ αυτό είναι επικίνδυνος για τη χώρα.
Εάν εκλεγεί, το πολύ σε ένα εξάμηνο θα αναγκαστεί να προσφύγει στο ΔΝΤ.
Θα ανεβάσει το ΦΠΑ στο 22% και τον ΕΦΚ κατά 20%.
Τα βραχυπρόθεσμα δημοσιονομικά προβλήματα θα λυθούν αλλά ο κόσμος θα στενάξει.
Θα εμφανιστεί πάλι ο πληθωρισμός, θα γονατίσει ο τουρισμός και κάθε είδους εξαγωγές.
Όσοι έχουν σταθερά εισοδήματα, δηλ. οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, θα γονατίσουν.
Πάντως το μεγαλύτερο πρόβλημα, με μεγάλη διαφορά, θα είναι η ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΝΩ ΤΟΥ 15% (κατακαημένη ρούμελη).
Φοβάμαι ότι οι κοινωνικές επιπτώσεις θα είναι τραγικές, για πολύ κόσμο, και ιδιαίτερα για όσους έχουν πάρει τραπεζικά δάνεια.
Όλα τα άλλα είναι κουβέντες καφενείου.

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει αυτός ο τενεκές πάλι για τα οικονομικά;
Ρε πράσινα χαζόπαιδα, ούτε καν που έχετε καταλάβει το μέγεθος της κρίσης. Εσείς δεν την είχατε πάρει κάν χαμπάρι την παγκόσμια κρίση πέρυσι τέτοια εποχή και λέγατε ότι φταίει ο Αλογοσκούφης για την άνοδο των επιτοκίων δανεισμού και την κρίση στην αγορά.
Αφού είσαστε άσχετοι, εντελώς ρεμπεσκέδες.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ.
Ότι ξέρετε είναι από περιοδικά ποικίλης ύλης και από τις Κυριακάτικες εφημερίδες.
Ποιο οικονομικό επιτελείο έχει ο Χαζογιώργος;
Το Μπόλεκ (Ραγκούση) και το Λόλεκ (Παπακωνσταντίνου);
Όλοι μπάζα είναι.
Συγκρίνετε μήπως την άσχετη τη Λούκα, ή τον σοβαροφανή άεργο αρλουμπολόγο Οικονόμου με ανθρώπους της πραγματικής αγοράς, όπως ο Παπαθανασίου;
Για τα άλλα χαζά παιδιά - χαρά γεμάτα, σαν τον Παπουτσή ή το Χρυσοχοίδη, δεν αξίζει κανείς να πεί τίποτε.
Εάν με τέτοιους ανθρώπους σκέφτεται ο βλακογιώργος να προστατεύσει την Ελλάδα από την παγκόσμια οικονομική κρίση σωθήκαμε.
Όλοι μετανάστες στη Γερμανία θα ξαναπάμε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΟΥΧΟI ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ !
Λόγια τους αέρος έλεγε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου, όταν συναντούσε κάποιο φαφλατά που «τα ήξερε όλα». Μέσα από τη σοφία των χρόνων της , η ζωή την είχε μάθει πώς αντιμετωπίζει τους πονηρούς που έλεγαν πολλά και έκαναν λίγα, που μίλαγαν γλυκά και έκαναν τα αντίθετα.
Μου έρχονται στο μυαλό όσα ακούω τελευταία από την παρέα του Γιωργάκη και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!
ΤΑΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ τη στιγμή που κρύβουν το βρώμικο παρελθόν του κόμματός τους, παρόλο που ο Νο2 τότε του κόμματος, ο Τσουκάτος, τα έχει παραδεχθεί όλα. Τι σόϊ κάθαρση μπορεί να φέρουν αυτοί οι άνθρωποι; Λένε ότι το σκάνδαλο Siemens αφορά όχι μόνο το πασόκ αλλά και τη ΝΔ, τη στιγμή που η μίζες δόθηκαν για αποφάσεις που υπογράφηκαν από το πασόκ. Προσπάθησαν μάλιστα να θάψουν το θέμα φέρνοντάς το βιαστικά στη βουλή για να μην προλάβουν οι ανακριτές να μαζέψουν όλο το υλικό, ειδικά τις κινήσεις των πράσινων λογαριασμών.
ΤΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ αλλά δεν μας λένε τίποτε συγκεκριμένο. Τους πήραν στο ψιλό ακόμη και οι άλλοι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές που τους λένε «δώστε μας το σχέδιό σας να σωθούμε και εμείς». Συγχρόνως, το πασόκ αυξάνει συνεχώς τα δανεικά του ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ με αποτέλεσμα να είναι το πιο υπερχρεωμένο. Καταλάβαμε, πάμε όλοι για το Ταμείο ανεργίας. Και μετά θα καθόοοοοομαστε. Αυτή είναι ζωή.
ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, παρόλο που όλα τα ιδιωτικά κανάλια και η πλειοψηφία των εφημερίδων τους υποστηρίζουν τόσο χοντροκομμένα που σούρχεται να ξεράσεις. Όλοι αυτοί οι παντοδύναμοι επιχειρηματίες ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ τους υποστηρίζουν (και οικονομικά όπως παραδέχθηκε ο Πάγκαλος, μόνο που δεν λέει ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, για να δούμε τι παρε-δώσε έχουν με το δημόσιο οι χρηματοδότες του πασόκ);
Θα μου πεις, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ, όταν έλθει η ώρα να κυβερνήσουν θα βρούν τις κατάλληλες δικαιολογίες.
ΑΠΛΑ, ΜΕ ΤΣΑΤΙΖΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
Με τσατίζει όταν καταλαβαίνω ότι με δουλεύουν και μάλιστα τόσο εξόφθαλμα.
Τι έγινε ρε παιδιά εκεί στο πασόκ, όλοι πτυχίο από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ έχετε πάρει;
Καλά, ο Γιωργάκης είναι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ της σχολής, αυτό εννοείται!
Με τόσα ιδιαίτερα και πρακτική εξάσκηση που έκανε με τον πατέρα του πώς να μην είναι αριστούχος;

Ανώνυμος είπε...

Στο debate στις 22 Σεπτεμβρίου κ. Καραμανλή, μιλώντας ενώπιον εκατομμυρίων πολιτών και απευθυνόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου είπατε: «Ως Υπουργός είχατε συμπράξει με την υπογραφή σας στον αποχαρακτηρισμό σοβαρών αναδασωτέων εκτάσεων στην Ανατολική Αττική και μάλιστα αυτό συνέβη τον Αύγουστο του 2002. Αν θέλετε μετά να σας δείξω και το ανάλογο ΦΕΚ το οποίο έχω σήμερα μαζί μου». Όπως όμως μας ενημέρωσαν ΜΑΛΛΟΝ είπατε ΨΕΜΜΑΤΑ !! Αφού :

- Πρώτον, το προφανές, ότι σε ένα νόμο όπου, πέρα των άλλων, υπάρχει κι ένα ζήτημα που αφορά την εξωτερική πολιτική, εκεί προφανώς υπογράφει και ο υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος βέβαια δεν έχει αρμοδιότητα για τα υπόλοιπα.
- Δεύτερον, και σημαντικότερο: η περίφημη έκταση που ... αποχαρακτηρίστηκε, είναι η Κοινότητα της Ανθούσας. Η Κοινότητα της Ανθούσας, με το σχολείο της, με το κτίριο της Κοινότητας, την εκκλησία, τα σπίτια που έχουν χτιστεί απολύτως νόμιμα.
- Τρίτον, η Ν.Δ. είχε υπερψηφίσει τη σχετική τροπολογία στη Βουλή στις 25 Ιουλίου 2002.
- Τέταρτον και αποκαλυπτικότερο. Ο βουλευτής σας της Ν.Δ., Γ. Βλάχος, είχε πει τότε στη Βουλή: «Έρχομαι στην Ανθούσα, η οποία σχεδόν στο σύνολό της δεν υπάρχει για το κράτος! Διότι όλοι είναι παράνομοι! Και όμως έχει εκκλησία, έχει σχολείο, έχει πολίτες! Κι εμείς λέμε ότι στην Ανθούσα υπάρχει δάσος! Επιτέλους, ας σταματήσουμε να βλέπουμε εικονική πραγματικότητα! Επιτέλους, ας «ακουμπήσουμε» τα προβλήματα! Και βεβαίως έρχεστε σήμερα και φέρνετε λύση. Και φέρνετε λύση κατόπιν εορτής! Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση! Και μας λέτε ότι τώρα ωρίμασαν οι συνθήκες! Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω τι ωρίμασε από πέρυσι, διότι την ίδια τροπολογία που φέρνετε εσείς την είχα φέρει με το συνάδελφο, το Θανάση Κατσιγιάννη. Τι ωρίμασε από πέρυσι; Και δεν φθάνει μόνο αυτό. Εδώ ξεπερνάμε και τα όρια! Υπάρχει και θράσος από ορισμένους να βγαίνουν στην Ανθούσα και να λένε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν στηρίζει την τροπολογία για την επίλυση του θέματος! Δηλαδή, κινδυνεύουμε να χάσουμε και το δίκιο μας!». Άρα?? Από μπαλαμούτι σε Μπαλαμούτι το πάμε?? Γιατί?? Τραβάτε ΖΟΡΙ?? ΥΠΟΜΟΝΗ λίγο ακόμη!!

F5PILOT είπε...

@ Τον μαλάκα με τα πολλά ονόματα που κάπου κάπου γράφει και ως ανώνυμος
Δηλαδή
leonidas,πρασινάλογα,όχι άλλα ψέμματα,ελεύθερος κλπ

Είσαι ντροπή όχι μόνο για το κόμμα σου αλλά και για το σύνολο των συμμετεχόντων στο blogging.

Ρε ξεφτίλα πόσο γελοίος και άρρωστος είσαι για να τα κάνεις αυτά. Ο κόσμος το έχει τούμπανο βρε ανισσόροπε κι εσύ κρυφό καμάρι. Τι επιδιώκεις ρε νούμερο; Γυρνοβολάς σε όλα τα Blogs κάνεις copy paste τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες με διαφορετικά ονόματα και ανώνυμα γιατί ρε νούμερο; Για να φαίνεστε πολλοί ρε κοπρίτη; Δεν έχεις καν το θάρρος να κάνεις αυτά που κάνεις ρε θρασύδειλο ρεμάλι με ένα όνομα; Ρε καθυστερημένε νομίζεις ότι μπορείς να κοροιδέψεις κανέναν εδώ μέσα ηλίθιε. Σπάμε πλάκα μαζί σου κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουμε τι κάνεις ή το ποιός είσαι.
Αλλά το χειρότερο είναι ότι νομίζεις ότι είσαι και έξυπνος πανηλίθιο απόβρασμα.

Ανώνυμος είπε...

pilot pes aleyri
to dhmosio xrhma se gyreyei
xaxaxa
(san na tou r8e enas ntouvroutzas h mou fainetai?)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;ΕΧΕΙ ΚΟΝΕ Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΟΧΕΙΣ;
ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΚΑΛΟΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ,ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΚΗΦΗΝΑ;

ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΙΡ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ;!!!!!!!!!!!!

ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2009
Σέ πανικό πλέον στό ΠΑΣΟΚ. Αρον άρον αποσύρουν τά φυλλάδια με τά ψέματα απο τα προεκλογικά τους περίπτερα. Προλάβετέ τα...


Λίγο οι δημοσκοπήσεις, λίγο η παροιμειώδης γκαφατζίδικη ροπή τού επιτελείου τού συστήματος Παπανδρέου, λίγο ο Χρυσόγελος, λίγο ο Τσίπρας (λίγο το κρασί, λίγο η γλυκιά νυχτιά κλπ), πέφτουν λόγω πανικού απο την μία γκάφα στήν άλλη....
Από εκεί πού έλεγαν ότι η ΝΔ κάνει λάθος με το θέμα τών φυλλαδίων (τα είχαμε εκδώσει παλιότερα κλπ) τώρα τρέχουν πανικόβλητοι να τα αποσύρουν...
Συλλεκτική αξία θα έχουν σέ λίγο τα φυλλάδια με τα ψέματα...
Προλάβετε ...

Διαβάζουμε στην Ναυτεμπορική...
Συνειδητή προσπάθεια παραπλάνησης του λαού και αναξιοπιστία καταλόγισε στον κ. Γιώργο Παπανδρέου ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, επανερχόμενος στο θέμα με το φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ για τους δανειολήπτες.

Απαντώντας στον εκπρόσωπο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος έκανε λόγο για γκάφα της ΝΔ, υποστηρίζοντας πως το φυλλάδιο αυτό είναι περσινό, σημείωσε: «Σας συνιστώ αυτό το φυλλάδιο να το κρατήσετε γιατί αποκτά συλλεκτική αξία, καθώς σήμερα το ΠΑΣΟΚ το απέσυρε μαζικά από τα προεκλογικά του περίπτερα».

Ανέφερε ακόμη πως τα φυλλάδια στο πίσω μέρος έχουν διεύθυνση Ιπποκράτους 22, που σημαίνει ότι εκδόθηκαν μετά την μετεγκατάσταση του ΠΑΣΟΚ, που έγινε πριν από μερικούς μήνες και σίγουρα όχι πριν από ένα χρόνο. Πρόσθεσε επίσης ότι το θέμα δεν είναι τα φυλλάδια ή ο χρόνος έκδοσης, αλλά ότι η δήθεν εξειδικευμένη πρόταση του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται ψευδής.

Ο κ. Κουμουτσάκος έκανε αναφορά και σε άλλο ένα φυλλάδιο του κόμματος για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το οποίο, όπως ανέφερε, περιέχει την πρόταση για πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων μέχρι το τέλος του 2009. «Ο κ. Παπανδρέου είχε μιλήσει για πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων για ένα χρόνο. Πού είναι η αλήθεια; Ποιός λέει ψέμματα; Γνωρίζουν τι λένε;» συμπλήρωσε

Και καταλήγοντας, τόνισε: «Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρόγραμμα, αλλά μόνο προπαγάνδα».


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΑΚΑΚΑΣ,
ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΙΛΟΤΕ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Τι έχουμε νευράκια νευράκια ξεβράκωτε. Πόσο μ΄αρέσει όταν ξεφτιλιζω έναν φασίστα. Γράψε ότι θες ως ανώνυμος τώρα ανώμαλε άρρωστε βιτσιόζε.

Βασίλη να τους δηλαδή τον χαίρεσε.

Ανώνυμος είπε...

xaxa aston exei anevasei piesh o pilot
prwth fora grafw kai to diaskedazw-apla ton vlepw poly kommatoskylo kai mou kane entypwsh-amesws to myalo mou phge sta tameia mai kai einai synyfasmenes ennoies pasok kai tameia

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 26, 2009 12:03 πμ

Όσο και να μεταλαχτείς βρε ξεφτίλα, ξεφτίλας θα είσαι.

Ανώνυμος είπε...

geia sou pilot epwnyme xaxaxa kala poso gaga eisai? th lady ti thn exeis?

ante na ginw ki egw epwnymos san ki esena loipon

stealthpilot

twra eimai ki egw epwnymos

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΦΑΕ ΤΟ ΓΚΑΒΛΙ!!!!!!!!!!!


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Καλά μην ορκίζεσαι σε πιστεύω ανισσόροπε.

socrates είπε...

Βρε, καλώς τον πρωί-πρωί τον ιπτάμενο κλόουν της μπλογκόσφαιρας.
Νευράκια παπούλη;
Μιλάς εσύ ρε βαρεμένε πρώην γαλονά και νύν ξεφτίλα, που σε πετάξανε με τις κλωτσές από το στρατό;
Με τέτοιο χαρακτήρα βάζω στοίχημα ότι είχες κάνει τη ζωή πατίνι σε όλους τους στρατεύσιμους και τους υφισταμένου τους που πήγαιναν να βγάλουν το ψωμάκι τους.
Μπήκες στο στρατό για να βγάλεις τα απωθημένα σου, κλασσική περίπτωση βαρεμένου φασιστόμουτρου.
Να θυμάσαι πάντως ότι ο πράσινος φασισμός, όχι μόνο πέρασε αλλά και ανεπιστρεπτί.
Ο πράσινος φασισμός στο στρατό (και όχι μόνο) έχει αφήσει εποχή και ο κόσμος σας έχει σιχαθεί.
Αντί να κάνεις το θρασύδειλο χαζόμαγκα στο διαδίκτυο, να λές και δόξα τω θεώ που σε διώξανε και πήρες τη συνταξούλα και την περίθαλψη γιατί με αυτό το χαρακτήρα στον ιδιωτικό τομέα δεν θα έβρισκες μεροκάματο ούτε για οδοκαθαριστής.
Πάρε τώρα τα συντρίμια της διαλυμένης ύπαρξής σου και κάνε αυτό που κάνεις κάθε φορά.
Άρχισε να βρίζεις, όχι τίποτε άλλο για να επιβεβαιώσεις, για άλλη μία φορά, το επίπεδο των πρασινοφρουρών που μας έκανε να μαυρίσουμε το σοσιαλισμό τόσες φορές στο παρελθόν.
Και που είσαι, επειδή βαρεθήκαμε τις ίδιες βρισιές, προσπάθησε να τις εμπλουτίσεις με καινούργιες, είναι πολύ βαρετό και προβλέψιμο το copy-paste.
Είναι σαν εκείνα τα φτηνά πατσαβουρο-αρχεία που σας στέλνουν από την Ιπποκράτους για να διανέμετε στο διαδίκτυο μαζί με τον έτερο καραγκιόζη το Στέφανο.
Κονσέρβες, σαν το μυαλό του χαζο-γιώργου.
ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΜΠΟΛΕΚ ΚΑΙ Ο ΛΟΛΕΚ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

socrates είπε...

ΥΓ. Προτείνω να μην πέφτουμε στο επίπεδο του πράσινου βούρκου βρίζοντάς τους, τουλάχιστον όχι με βωμολοχίες.
Είναι λάθος, πολιτική αντιπαράθεση είναι, όχι πόλεμος.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ,ΚΑΛΑ, ΗΡΕΜΗΣΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΙΛΟΤΑΚΟ,
ΠΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑΚΙ ΑΚΟΜΗ ,ΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ !!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@ Τον μαλάκα με τα πολλά ονόματα που κάπου κάπου γράφει και ως ανώνυμος
Δηλαδή
leonidas,πρασινάλογα,όχι άλλα ψέμματα,ελεύθερος κλπ

Είσαι ντροπή όχι μόνο για το κόμμα σου αλλά και για το σύνολο των συμμετεχόντων στο blogging.

Ρε ξεφτίλα πόσο γελοίος και άρρωστος είσαι για να τα κάνεις αυτά. Ο κόσμος το έχει τούμπανο βρε ανισσόροπε κι εσύ κρυφό καμάρι. Τι επιδιώκεις ρε νούμερο; Γυρνοβολάς σε όλα τα Blogs κάνεις copy paste τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες με διαφορετικά ονόματα και ανώνυμα γιατί ρε νούμερο; Για να φαίνεστε πολλοί ρε κοπρίτη; Δεν έχεις καν το θάρρος να κάνεις αυτά που κάνεις ρε θρασύδειλο ρεμάλι με ένα όνομα; Ρε καθυστερημένε νομίζεις ότι μπορείς να κοροιδέψεις κανέναν εδώ μέσα ηλίθιε. Σπάμε πλάκα μαζί σου κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουμε τι κάνεις ή το ποιός είσαι.
Αλλά το χειρότερο είναι ότι νομίζεις ότι είσαι και έξυπνος πανηλίθιο απόβρασμα.

F5PILOT είπε...

Σοβαρή νομική άποψη εξέφρασε το πρωί στον ΣΚΑΙ ο δικηγόρος Βασίλης Σωτηρόπουλος, ειδικευμένος σε νομικά θέματα του Διαδικτύου.

"Ο νόμος που απαγορεύει 15 μέρες πριν από τις εκλογές τη δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων δεν περιλαμβάνει (σε κανένα σημείο δεν αναφέρει ρητά) τα blogs. Συνεπώς η...

...διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που διατάχτηκε από τον κύριο Σακελλάκο, κακώς γίνεται".

Ο κύριος Σωτηρόπουλος, που διατηρεί ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο (e-lawyer), προσέθεσε ακόμη πως και ο ισχύων νόμος περί Τύπου στην πραγματικότητα δεν περιλαμβάνει τα blogs.

Αυτά υποστηρίξαμε από την αρχή κι εμείς, που δεν είμαστε νομικοί...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΝΑΣ ΑΓΩΓΟΣ (ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ)ΜΕΤΕΦΕΡΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ (ΝΑΜΠΟΥΚΟ) ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ!
ΠΡΑΣΙΝΟ ΞΕΦΤΕΡΙ!!!!!!!!!

Α, ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΥΡΑΤΕ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΝΤΕ!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕ ΓΚΕΜΠΕΛΣ!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 26, 2009 10:55 πμ

Από τη πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλα.
Τι σχέση έχει αυτό που λες με αυτό που λέω εγώ; Καμία.

F5PILOT είπε...

ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ.

H επιλογή του εισαγγελέα να επέμβει σε συγκεκριμένα μόνο blogs αποτελεί τραγικό λάθος για δύο λόγους. Ώς γνωστόν οι παρεμβάσεις είχαν στόχο τα blogs που δημοσίευσαν δημοσκοπήσεις που δείχνουν το ΠΑΣΟΚ να διατηρεί την εικόνα της προηγούμενης Παρασκευής, δηλαδή αυτές που προέβλεπαν αυτοδυναμία. Παρόλα αυτά είχαμε πολλές δημοσιεύσεις σε blogs, αλλά ακόμα και σε εφημερίδες και τηλεοπτικά πάνελ, όπου στελέχη... και δημοσιογράφοι της ΝΔ διατυμπάνιζαν ότι η ψαλίδα κλείνει ταχύτατα και ότι η αυτοδυναμία έχει χαθεί. Ο εισαγγελέας δεν παρενέβη εκεί.
Πέρα από την φαυλότητα των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία 6 χρόνια, που μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες απαράδεκτες μεροληπτικές συμπεριφορές, η ΝΔ μας έχει συνηθίσει και στην ανικανότητα και στην αδεξιότητα των χειρισμών της. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, το μέγα ζήτημα είναι η ανικανότητα και όχι η φαυλότητα. Διότι παρεμβαίνοντας σε συγκεκριμένες μόνο δημοσιεύσεις η ΝΔ ουσιαστικά καρφώνεται! Καρφώνεται γιατί αποδεικνύεται ότι οι συγκεκριμένες δημοσκοπήσεις είναι πραγματικές και όντως διέρρευσαν. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο εισαγγελέας ερευνά και τις εταιρείες που διενέργησαν τις δημοσκοπήσεις, για να εντοπίσει ποιοι έκαναν τις διαρροές.
Αν οι δημοσκοπήσεις αυτές ήταν "μούφα" δεν θα ετίθετω θέμα διερεύνησης μέσα στις εταιρείες, αφού θα ήταν προφανές ότι αποτελούν μυθεύματα. Αν εγώ στο blog μου δημοσίευα δήθεν δημοσκόπηση που έδειχνε στο 33% το ΚΚΕ και στο 12% την ΝΔ, δεν νομίζω ότι θα διέταζε κατεπείγουσα έρευνα ο εισαγγελέας, πόσο μάλλον να καλούσε για εξέταση στελέχη εταιρειών δημοσκοπήσεων.
Η παρέμβαση του εισαγγελέα καθιστά τις διαρροές που δημοσιεύτηκαν στο fimotro, εγκυρότατες. Καρφώνεστε κύριοι της ΝΔ!

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 26, 2009 10:55 πμ

Από τη πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλα.
Τι σχέση έχει αυτό που λες με αυτό που λέω εγώ; Καμία.

Σεπτέμβριος 26, 2009 3:14 μμ


Α ΠΑΠΑΠΑ!!!!!!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!!!!!!

ΔΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ,ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ!!!!!!!!!!

ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΠΙΛΟΤΑΚΟ!!!!!!!!!!


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Η μπίλια έκατσε ο κύβος ερίφθει. Άσε τη Ρηγίλλης να διαρέει και να ζητά debate. Πάπαλα τετέλεσθαι. Πάμε γιάλα.
Την Δευτέρα η Κατσέλη καταθέτει προϋπολογισμό.

To bwin έριξε την απόδοση για το ΠΑΣΟΚ από 1,03 σε 1,02 και ανέβασε την απόδοση για τη ΝΔ από 9,0 σε 10,0

https://www.bwin.com/gr/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE

Επίσης το unibet για τον αριθμό εδρών του ΠΑΣΟΚ απόδοση 1,6 για πάνω από 153,5 Έδρες και 2,2 για κάτω από 153,5 Έδρες

Επίσης για αυτοδύναμη κυβέρνηση δίνει απόδοση

Ναι 1,1 Όχι 5,75

Ένα άλλο αξιόλογο είναι

Βουλευτικές εκλογές - Αρνητικό Ρεκόρ Νέας Δημοκρατίας

Για κάτω από 35,86 δίνει
1,58 και για πάνω 2,20
Που σημαίνει ότι δεν είναι σίγουροι και αυτοί τι πρόκειται να γίνει.

https://gr.unibet.com/betting/grid/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-2009/2000051756.odds#

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ , ΠΙΛΟΤΑΚΟ ,ΖΗΣΕ ΜΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ,ΟΜΩΣ , ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!!!!!!!!!!


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!