Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Στο καρφί:«ο κόσμος πέφτει από τις ταράτσες και τα μπαλκόνια επειδή μας κυβερνά ο καραφασίστας Καραμανλής».

Περπατούσε ο Κακακουνάκης ένα πρωί στους δρόμους της Αθήνας περίλυπος επειδή έβλεπε παντού τη χούντα του Καραμανλή. Ακόμα και στα παγκάκια δεν υπήρχε κανένας Αλέξης αλλά παντού χούντα! Όλα γύρω μαραμένα και άνθρωπος δεν περπατούσε στους δρόμους λόγω φτώχιας, πείνας, δίψας και κατάθλιψης! Κατά διαστήματα, ο δύστυχος Κακαουνά άκουγε κάτι περίεργους θορύβους πίσω του αλλά δεν έδωσε σημασία. Κάθε λίγα βήματα και ένα γντουπ τάραζε τον ήρεμο αλλά θλιμμένο περίπατό του.
Κάποια στιγμή όμως γύρισε προς τα πίσω, αν και είναι τύπος που κοιτάζει μόνο μπροστά και προς αλλαγή μεριά. Ποτέ πίσω και ποτέ δεξιά! Τι να δει; Μια σειρά από πτώματα σε μια ατέλειωτη γραμμή και οι δρόμοι γεμάτοι αίματα, κρανία και οστά! Απίστευτο! Ο κόσμος έπεφτε από τα μπαλκόνια για να βρει τη λευτεριά του. Η αδίσταχτη χούντα του Καραμανλή ρίχνει τους ανθρώπους από τις ταράτσες και τα μπαλκόνια. Έκανε πιο πέρα γιατί εκείνη τη στιγμή ένα πτώμα έπεφτε καταπάνω του. Έπρεπε να το αποφύγει αν και ένα δάκρυ έτρεξε στο ηλιοκαμένο μάγουλό του. Το δάκρυ όμως έγινε οργή. Έχει τεράστια δύναμη. Έχει την εφημερίδα του. «Το Καρφί». Το δημοκρατικότερο έντυπο στην ιστορία της δημοσιογραφίας. Έτρεξε κατευθείαν στο γραφείο του και κατέγραψε το γεγονός. Έτσι όπως έγινε. Έτσι όπως το έζησε. Με λυγμούς κατέγραψε τη δυστυχία που περνά ο κόσμος. Την πείνα και τη δίψα για «αλλαγή»!
Μία λύση υπάρχει. Ο Γιώργος που είναι σπόρτης και ξέρει από πεταλούδες. Μόνο αυτός. Μόνο αυτός μπορεί να σώσει το λαό από τη χούντα που τον σπρώχνει από ταράτσες και χτυπάει το κεφάλι του σε δρόμους και πεζοδρόμια. Μόνο ο Γιώργος κατανοεί την οργή του κόσμου και μπορεί να δώσει διέξοδο στα προβλήματα που τον βασανίζουν πέντε χρόνια. Σώπα που νάναι λαέ βασανισμένε και πεινασμένε. Έρχεται ο Γιώργος του λαού. Έρχεται το τέλος των προβλημάτων και η αρχή μιας νέας εποχής ανατέλλει για τα επόμενα είκοσι χρόνια …… και λίγα λέω. Σαράντα, στα σίγουρα! Επιτέλους η Δεξιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και στους σκοτεινούς διαδρόμους της λήθης. 4 του Οκτώβρη, ο αγώνας δικαιώνεται και ο λαός θα χαίρεται από παντεσπάνι μέχρι γλυκά μάφιν! Ο Γιώργος θα τα παίρνει απ’ τους πλούσιους και θα τα δίνει τους φτωχούς! Έτσι οι φτωχοί θα πάψουν να πέφτουν από τα μπλακόνια!

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειπαμε να συζηταμε και να σχολιαζουμε σοβαρα και οχι ηλιθιους και γραφικους τυπους σαν τον κακαουνακη.αφου δεν του σπανε τα μουτρα καλα να τους κανει.

Ανώνυμος είπε...

Τραγικός ο Κακαουνάκης. Ασχολείστε με έναν εγκεφαλικά πειραγμένο?

Ανώνυμος είπε...

Είναι γελοίος.
Μεγάλη χάρη του κάνεις που έκατσες κι' έγραψες γι' αυτόν.

stefanos είπε...

Ώστε τους ηλίθιους
και τους γραφικούς
στην ιδανική δεξιά δημοκρατία
θα πρέπει να τους σπάνε τα μούτρα?
Άμα τώρα μιλήσω "περί DNA"
θα αρχίσετε τα βρισίδια...

ΔΑΚΕ Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ είπε...

Βασίλη ας ενημερώσει κάποιος τον Κακαουνάκη ότι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ άρματα του στρατού βρίσκονται σε διάφορες πλατείες με τα πολυβόλα στραμμένα στα παράθυρα των σπιτιών. Γρήγορα πάρτε τον τηλέφωνο και πείτε του ότι γίνονται ομαδικές συλλήψεις πολιτών. Πλιζζζζζζ. Επίσης μάθαμε μέσω ενός κρυφοπασόκου ότι ο ΓΑΠ έχει συγκεντρώσει στρατό από ελεύθερους επαναστάτες πασόκους και θα κατέβει από το βουνό για να εισβάλει στην Αθήνα ως απελευθερωτής. Αυτή την ώρα δύο οπλαρχηγοί – πρωτοπαλίκαρα του στρατηγού Ραγκούση βρίσκονται σε μυστικές συμφωνίες με τους αμερικανούς για να τροφοδοτήσουν με πολεμοφόδια τον απελευθερωτικό στρατό των πασόκων. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ (ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ) ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Καλό!!!!!!!
Ένα γέλιο θα τους θάψει!

ΔΑΚΕ Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ είπε...

Τους ηλίθιους και τους γραφικούς στη Δημοκρατία δεν τους σπανε τα μούτρα!!! Πρέπει να κάνουμε κάτι χειρότερο!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ "ΨΙΛΟ" και στο ΧΑΒΑΛΕ.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπετε τι μπορεί να λέει ένας άνθρωπος όταν έχει περάσει εγκεφαλικό? Αν τα έλεγε κανένας παπούλης θα τον είχαν με ψυχοφάρμακα γιατί λέει αρλούμπες. Με τέτοια ραμολιμέντα ο γιωργάκης κάνει νέο ξεκίνημα και νέους αγώνες? χαχαχαχα

ΔΑΚΕ Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ είπε...

Ρε Κακαουνάκη μήπως έπρεπε να ονομάσεις την εφημερίδα σου "στο Δαφνί" ή "στο πουλί";;; (Το δεύτερο είναι υπονοούμενο-Με πιάνεις;;;)

Ανώνυμος είπε...

Πονάει βλέπω σε πολλούς ο Κακαουνάκης, πονάει άσχημα, τσούζει επικύνδινα.
Πονάει γιατί είναι ο μόνος μή νταβατζής δημοσιογράφος λέει μόνο ότι πιστεύει ο ίδιος δέν μεταφέρει τις εντολές του αφεντικού του όπως κάνουν οι υπόλοιποι.

Ανώνυμος είπε...

ποιος αρχηγος κομματος θα ειναι πρωτος μετα τις εκλογες αλλα δεν θα γινει ποτε πρωθυπουργος;;; γιατι γελανε και τα μουστακια του ευαγγελου τι ξερει;;; ποιος ο ρολος του χερι χερι;;;

Ανώνυμος είπε...

Στέφανεεε το ισχυρό τους χαρτί χα χα χα

http://digital.stokarfi.gr/images/pdf/072.pdf

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρά: Ο Κακαουνάκης είναι εξαιρετικός στη δουλειά του! Από το 1981 πριν να γίνει κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ αν θυμούνται οι παλιοί, έκανε ολόκληρη ιστορία στα ΜΜΕ, ότι τάχατες το "δεξιό παρακράτος"όπως έλεγε τον χτυπούσε, τον βασάνιζε κλπ.κλπ. πασοκικά. Ο άνθρωπος όχι μόνον δεν είναι δημοσιογράφος, αλλά ούτε κάν γνωρίζει τί εστί δημοσιογραφία, εφόσον είναι και αγράμματος. Απλώς, κάνει τις βαριές-βρώμικες- δουλειές για χάρη του κόμματος που υπηρετεί: του Πασοκ. Εξάλλου, πληρώνεται πολύ καλά γι΄αυτό κάνει και τόσο θόρυβο!

Ανώνυμος είπε...

Aγράμματος που τα παίρνει χοντρά απο το ΠΑΣΟΚ για να κάνει όλες τις βρώμικες δουλειές του λές; Κι'όμως τα περισσότερα απο αυτά που γράφει στο Καρφί σύντομα επαληθεύονται. Δέν τα τρία προπερασμένα πρωτοσέλιδα που έλεγε ορθά κοφτά οτι ο Καραμανλής ετοιμάζεται για πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο. Πολλά άλλα παλιότερα που αμέσως μετά επαληθεύτηκαν όπως ο χρόνος που έδιωξε τον Ροπυσόπουλο άν ήταν όλοι οι αγράμματοι έτσι τύφλα να έχουν οι γραμματιζούμενοι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κακαουνάκης δεν τα παίρνει από το Πασόκ αλλά από τον Κόκκαλη ....
Ίσως όμως κάνει το ίδιο.

Ανώνυμος είπε...

Τα έπαιρνε παλιά απο τον Κόκκαλη όταν το Καρφί έβγαινε καθημερινά τώρα δέν τα παίρνει απο κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

Μην επιμένεις.
Είναι ακόμα μισθωτός του Κοκκαλιστάν και μάλιστα χοντρά

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΗ ΜΕΛΑΝΙ , ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ,ΕΝΑΝ ΣΥΝΩΜΟΤΗ ΑΛΗΤΑΡΑ!!!
ΓΝΗΣΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!!!!!