Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Μεγαλειώδης η συγκέντρωση της ΝΔ και στο Ηράκλειο!


«Καλέσαμε τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σ’ ένα δεύτερο δημόσιο διάλογο, πρόσωπο με πρόσωπο. Όχι γιατί αντιμετωπίζω το διάλογο αυτό σαν μία μάχη με νικητές και ηττημένους. Αλλά γιατί επιβάλλεται να νικήσει η ενημέρωση του πολίτη. Μία ενημέρωση που έχει ακόμα σοβαρότατα κενά. Καθώς είναι μεγάλα τα κενά των οικονομικών προτάσεων του ΠΑΣΟΚ. Τα κενά αυτά δείχνουν δύο πράγματα: Πρώτον, δεν υπάρχει συγκροτημένο σχέδιο, πέρα από ανεύθυνες παροχές. Δεύτερον, οι ανεύθυνες παροχές δεν είναι μόνο επικίνδυνες για την οικονομική σταθερότητα, αλλά οδηγούν αναπόφευκτα σε δραματική αύξηση των φόρων για όλους: Ελεύθερους επαγγελματίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αγρότες.
Η άρνηση του ΠΑΣΟΚ να προσέλθει στο διάλογο, έχει ένα και μόνο στόχο: Να μην δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα των πολιτών. Αυτή είναι η αλήθεια. Κρύβεται πίσω από την ασάφεια. Και τα ερωτήματα είναι αμείλικτα: Πώς γίνεται σε δύσκολες συγκυρίες να μην προτείνει ούτε ένα δυσάρεστο μέτρο; Πού θα βρει τα πάνω από 10 δις, των παροχών του; Ποια είναι ακριβώς η φορολογική κλίμακα που προτείνει; Πώς θα αντιμετωπίσει την εκτίναξη του χρέους και του ελλείμματος που θα προκαλέσουν οι παροχές του; Πως θα μειώσει τις δημόσιες δαπάνες, χωρίς να μας παρουσιάζει ένα συγκεκριμένο μέτρο; Σε τίποτα από αυτά δεν μπορεί και δεν θέλει να απαντήσει. Γι΄ αυτό αρνείται έναν ακόμα δημόσιο διάλογο. Επενδύει στο σκοτάδι της ασάφειας, όχι στο φως των καθαρών θέσεων.»
Ολόκληρη η ομιλία του Καραμανλή στο Ηράκλειο

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το παιγνίδι έχει τελειώσει.
Οταν κάνει ΤΕΤΟΙΑ συγκέντρωση ο Καραμανλής μέσα στο μεγαλύτερο άντρο του πράσινου φανατισμού το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο.
Οι κρητικοί το "καθάρισαν" το παιγνίδι.
Πάμε για καθαρή νίκη, όχι της ΝΔ αλλά της Ελλάδας.
Τέρμα στα ψέμματα των Γιωργοκάναλων, μετά τις εκλογές θα πάνω από εκεί που ήλθαν οι τρισάθλιοι επιχειρηματίες που μας πίνουν το αίμα 20 χρόνια τώρα.
Όσο για το Γιωργάκη, τί να πείς;
Ο κόσμος φοβήθηκε την αοριστολογία του, τα ταξίματα, τις θολές απαντήσεις, τη συσκότηση στα εθνικά θέματα και, γενικά, τις τόσες παλινωδίες του.
Πάνω από όλα, ο κόσμος τρέμει για τα οικονομικά του τα επόμενα χρόνια.
Ο κόσμος προτιμά τη σκληρή αλήθεια που οδηγεί στη σιγουριά από τον θολό ξύλινο λόγο που έρχεται κατ΄αυθείαν από τη μάυρη δεκαετία του 80.
Στην ουσία ο κόσμος κατάλαβε τη διαφορά ανάμεσα στην αλήθεια και τα παραμύθια.
Ωριμάσαμε φαίνεται.
Ήταν καιρός!

Ανώνυμος είπε...

http://mkaradim.blogspot.com/

Παπουτσάκης είπε...

Κανένα κανάλι δεν έδειξε μαζική τη συγκέντρωση του Καραμανλή στο Ηράκλειο!
Τα μεγάλα συμφέροντα και τα κατεστημένα (που τρέμουν τον ερχομό του Γιωργάκη) προβάλλουν μόνο τις συγκεντρώσεις του Πασόκ ως μεγαλειώδεις.
Θα αναφερθώ σε λίγο στον τρόπο που έδειξαν τα τοπικά κανάλια και οι εφημερίδες τη συγκέντρωση του Καραμανλή που τυγχάνει να είναι και πρωθυπουργός!!!!

Ανώνυμος είπε...

O Καραδημητρίου στο μπλογκ του δεν έβαλε τη συγκέντρωση του Γιωργάκη στη Λάρισα. Ηταν για κλάματα!

stefanos είπε...

Λοιπόν καθαρή πληροφόρηση!
Στην Πάτρα η συγκέντρωση
ήταν μια ΤΡΑΓΩΔΙΑ...
Όσον αφορά στο Ηράκλειο
ήταν μια καλή προσπάθεια,
όπου εγκιβωτίσατε το χώρο
(όπως φίλος απο Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου με ενημερώνει
- θα σας φέρω
περισσότερες πληροφορίες συντομα,
όχι για να αποδείξω τίποτα
αλλά για να μην βαυκαλιζόσαστε...
Το ζήτημα, όμως, ειναι
θα πιάσετε το 20%...
στο Ηράκλειο?
PILOTε κανένα στοίχημα?
;o))