Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Γιώργος περπατά πάνω σε φυσούνες. Σύντομα κοντά σας η πολιτική διαφήμιση του αιώνα!

Πρόκειται για ένα σποτ ανάδειξης ηγετικών χαρακτηριστικών, ένα «leadership spot», όπως ονομάζεται στην πολιτική επικοινωνία, με κεντρικό πρόσωπο τον ίδιο τον κ. Γ. Παπανδρέου. Γυρίστηκε πριν από δέκα ημέρες στο γήπεδο του τάε κβον ντο.

Το γύρισμα κράτησε μία ολόκληρη ημέρα, αλλά ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος δυσανασχετεί και πάντοτε κάνει ό,τι μπορεί για να αποφεύγει φωτογραφίσεις και γυρίσματα, δεν έμεινε περισσότερο από μία ώρα. Μάλιστα η σύντομη παρουσία και η αποχώρηση του προέδρου του ΠαΣοΚ προκάλεσαν άγχος στο συνεργείο, αφού εκ των υστέρων οι υπεύθυνοι ανησυχούσαν ότι δεν είχαν προλάβει να γυρίσουν αρκετά πλάνα.

Το σποτ σκηνοθέτησε ο Λόρενς Ντάνμορ, γνωστός βρετανός σκηνοθέτης που ανήκει στην εταιρεία Ridley Scott Αssociates του βετεράνου σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ ( «Βlade Runner», «Μονομάχος» κτλ.).

Στο πολιτικό σποτ ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ περπατά σε μια φυσούνα και βγαίνει στο γήπεδο όπου τον υποδέχονται πεντακόσιοι ενθουσιώδεις εθελοντές. Υπεύθυνος για την παραγωγή του σποτ, όπως και για ολόκληρη την εκστρατεία του ΠαΣοΚ, είναι ο στενός συνεργάτης του προέδρου του ΠαΣοΚ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας σε εκλόγιμη θέση κ. Π. Γερουλάνος. Ο Παύλος συνεργάζεται εδώ και μήνες με τα στελέχη και τους δημιουργικούς της Βold, οι οποίοι, όπως σε κάθε προεκλογική περίοδο, έχουν χάσει τον ύπνο τους.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλα ξεφτιλίκια. Στην φισούνα?????
χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Παναγία μου!!!!

F5PILOT είπε...

Πολύ σφιγμένους σας βλέπω δεν το φχαριστιέστε. Γιατιιιιιιι;;;;;;;
χαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Εγώ διαφωνώ.
Νομίζω οι μάσκες αυτές θα δένουν ιδιαίτερα με το μουστάκι και τα αυτιά-ραντάρ.
Η μύτη του πινόκιο συμπληρώνει τέλεια το συνολάκι.
Ο γερουλάνος έχει δίκιο.
Αρκεί να έχουν φάει πρώτα το φαί τους τα μικρά παιδάκια.