Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Εντάξει ρε παιδιά! Ο Καραμανλής αυτοπροσώπως βάζει τις φωτιές. Μόνο το Πασόκ ξέρει να τις σβήνει!!!!

Πρέπει με παντοίους τρόπους να ικανοποιηθούν τα χαμηλά πασοκικά ένστικτα, ιδίως τώρα που επιβαρύνονται και με βουλιμία για εξουσία. Κατά κάποιο περίεργο σκεπτικό (με κεντρικά σχεδιασμένη φρασεολογία) πάνε να μας πείσουν ότι οι φωτιές εμφανίζονται απ’ το πουθενά, κανένας μην τολμήσει να ασχοληθεί με την προέλευσή τους, αλλά ο κυβερνητικός μηχανισμός έπρεπε να τις έχει σβήσει σε μία ώρα (όχι ο κρατικός, ….. αλλά η κυβέρνηση Καραμανλή με τον ανίκανο-κουρασμένο-ανεπρόκοπο-τελειωμένο της Ραφήνας να κρατά την κάνουλα και να σβήνει!!!). 150 φωτιές έπρεπε να περιοριστούν εν τη γενέσει τους (έτσι λένε οι τσαμπουκάδες της φυλής και δεν ντρέπονται!!!)!!! Φυσικά σε οποιαδήποτε πιθανή εξέλιξη θα αντιμετώπιζαν κάθε κυβερνητική πρωτοβουλία με αλαζονεία, καταστροφολογία, υπεροψία, σαρκασμό και περιφρόνηση. Αυτοί που κάθονται μπροστά στα πληκτρολόγια και βαράνε πράσινες ενέσεις, προσφορά του κόμματος! Πάλι θα έβρισκαν μεθοδεύσεις στις κρίσεις, τις μεταθέσεις και τις αναθέσεις καθηκόντων. Σάμπως έχουν μείνει χώροι στις υπηρεσίες χωρίς να είναι πλήρεις διορισμένων πρασινοκαρτούχων; Ως γνωστόν παντού και πάντα απαιτείται να προΐστανται βολεμένοι του βαθέως πασοκικού κράτους! Αυτοί είναι το κράτος. Κάντε τόπο να περάσει η Ελλάδα και ο Γιώργος και ολόκληρος ο κομματικός του συφερτός!

Κάνουν σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου; Και τι πως συσκέπτονται. Επισκέπτονται τα καμένα; Ε και; Περιέργως πάνε να μας πείσουν ότι έτσι και κυβερνήσει ο πρόεδρος Γιώργος, θα πάψουν να υφίστανται φωτιές και θα εξασφαλιστεί η κατάσβεσή τους σε χρόνους dt. Και το πιστεύουν! Η «μεγάλη αλλαγή» συμπεριλαμβάνει και μετάλλαξη των πυροσβεστών σε υπεράνθρωπους σίφουνες! Γιατί άραγε είναι τόσο σίγουροι; Που στηρίζεται όλη αυτή η καταπληκτική αντικυβερνητική και αλαζονική υστερία τους; Πως τυγχάνει να γνωρίζουν τη μελλοντική συμπεριφορά των «εμπρηστών» και των ανέμων; Φιλαράκια τους είναι; Που στηρίζεται αυτή η υπερβεβαιότητά τους; ;

Οποιαδήποτε κριτική στο απολυταρχικό σκεπτικό τους ανάγεται αμέσως σε "δουλειά" των γαλάζιων παπαγάλων! Όποιος τολμήσει να σκεφτεί πώς γίνεται να μπαίνουν φωτιές τόσο γρήγορα και ποιοι κρύβονται από πίσω, λοιδορείται εκ των προτέρων! «Το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται σε απόγνωση», ενώ αυτοί περιχαρείς(και δεν το κρύβουν) καταγγέλλουν οποιαδήποτε προσπάθεια κατάσβεσης των πυρκαγιών. Ξέρουν ότι οι φωτιές δεν πρόκειται να σβήσουν. Λες και τους συμφέρει να καίγεται η Ελλάδα! Λες και το κομματικό συμφέρον βρίσκεται πάνω απ’ το εθνικό! Προσέξτε! Ό,τι εκπορεύεται απ’ το Μέγαρο Μαξίμου βαφτίζεται μεθόδευση, άθλια υπερασπιστική γραμμή, ανικανότητα και επιχείρηση συγκάλυψης. Έτσι λένε αυτοί που ξέρουν να συγκαλύπτουν τα πάντα.

Αν θα πω ότι τα πράσινα παπαγαλάκια είναι γελοία θα είναι λίγο. Τελικά είναι καρικατούρες του Καραγκιόζη, νούμερα και φαιδρά υποκείμενα …… Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η φύση και το περιβάλλον. Όπως όλα εξάλλου τα αντιμετωπίζουν επιφανειακά και υποκριτικά. Τα πάντα διυλίζονται μέσα από το στενό και στυγνό κομματικό συμφέρον. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία και τα κέρδη που απορρέουν από τη «χρήση» της. Αυτό είναι. Εξαρτημένοι «χρήστες εξουσίας», μίσους και φανατισμού! Και νομίζουν ότι ο κόσμος καταπίνει τις κουτοπόνηρες αναρτήσεις και τα περιφρονητικά σχόλιά τους!

Κύριοι του βαθέως Πασόκ εκτίθεστε υπερβολικά στις αβύσσους της βλακείας. Τα μαζεύουμε και ίσως όλες οι αναρτήσεις σας (πριν τις διαγράψετε στο μέλλον) γίνουν όπλα κατά της αστείας και παρδαλής «μεγάλης αλλαγής» σας. Μάλλον αγνοείται ότι με σύμβουλο την προκατασκευασμένη βλακεία, σε καταπίνει η «ασύμμετρη ηλιθιότητα»! Και με την ηλιθιότητα δεν παίζεις γιατί την βρίσκεις μπροστά σου. Γίνεται μπούμερανγκ, βαράει αλύπητα και πονάει πολύ …..

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα πραγματικά καταπληκτικό άρθρο μέσα στη λαίλαπα των πασοκικών ΜΜΕ. Τα είπε όλα ένας των γνωστών πασοκικών δημοσιογράφων "Οι φωτιές θα έχουν σοβαρές πολιτικές επιπτώσεις στην κυβέρνηση". Έτσι για να ξέρουμε ποιος βάζει τις φωτιές και γιατί τις βάζει. Ποιος θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και καταστρέφει τον εθνικό μας πλούτο γιατί κάποιοι αποφάσισαν να μας κυβερνήσει ξανά το ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει τις πυρκαγιές είχε ανάγκη το ΠΑΣΟΚ για να κερδίσει τις εκλογές, μόνο τις πυρκαγιές χωρίς τις πυρκαγιές δέν μπορούσε να κάνει τίποτα, χωρίς τις πυρκαγιές στις εκλογές θα έβγαινε ξανά ο Καραμανλής.
Τις 5 μονάδες διαφορά στις ευρωεκλογές που τώρα έχουν γίνει 7 και μετά τα οικονομικά μέτρα που θα μπούν τον Οκτώμβριο θα ξεπεράσουν τις 10 δέν τις βλέπετε. Έπρεπε να περιμένει το ΠΑΣΟΚ τις πυρκαγιές για να περάσει μπροστά απο τον Καραμανλή.
Γι'αυτό τις έβαλε, πολύ ωραία λογική απίθανη λογική ούτε νήπια δέν πείθει.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό άρθρο.
Ίσως το καλύτερο αυτή τη στιγμή που αντιμετωπίζει ψύχραιμα την υποκρισία του Πασόκ και των φανατισμένων λιγούρηδων που το απαρτίζουν

GEORGE είπε...

ο λύκος στην αναπμουμπούλα χαίρεται λέει η σοφή παροιμία.

Επιβεβαιώνεται άριστα από τους πασόκους και τις γνωστές φυλλάδες τους.

Συγχαρητήρια σας κάφροι, αποδυκνείεται για μία ακόμα φορά το τί είδους ανθρώποι είστε.

Πάντως ένα μεγάλο μπράβο στον ΓΑΠ, γιατί όπως άκουσα έκανε σωστές δηλώσεις.
Ελπίζω την "επόμενη μέρα" που είπε, να μην συνεχίσει την πυρπόληση του πολιτικού και εθνικού σκηνικού, μια πυρπόληση που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και με πολλούς "συνεργάτες" σπέρνοντας την απαξίωση των πάντων την διχόνοια και τον φανατισμό παρουσιάζοντας ένα πασοκ και ΓΑΠ, ως τους σωτήρας της φτωχής Ελλαδίτσας μας.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 7:03, τον φανατισμό που έσπειραν τα ΜΜΕ και το κόμμα σου στα μικρομεσαία στελέχη του κόμματός σου δεν τον υπολογίζεις; Ότι ξεχάστηκαν αμέσως ο Τσουκάτος και ο Χριστοφοράκος , νομίζεις ότι είναι μικρό επίτευγμα για τους μεγαλοεργολάβους-μεγαλοεκδότες του κόμματός σου; Ότι ούτε στο Αφγανιστάν, με 10 νέκρούς κάθε ημέρα, δεν λοιδωρείται έτσι ο πρωθυπουργός, σε αφήνει παγερά αδιάφορο; Ότι τα δικά σου ΜΜΕ παρουσιάζουν ως σωτήρα απ' τις πυρκαγιές τον αρχηγό του κόμματός σου τι να σημαίνει; Ότι του χρόνου αυτός θα κάνει σύμβαση ειρήνης με τους οικοπεδοφάγους, που δήθεν καίνε όλη την Ελλάδα, ή μ' αυτούς που πράγματι βάζουν τις φωτιές; Η δικιά μας λογική είναι για νήπια. Η δικιά σας, να καταστραφεί όλη η Ελλάδα (το διεθνές κύρος και εικόνα της στα εξωτερικά θέματα, να καεί η μισή Αθήνα το Δεκέμβριο, να βρίζετε ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του κάθε ημέρα λες και είναι οι χιερότεροι εγκληματίες, να καεί τώρα η Ελλάδα) τι είναι; Λογική για πεφωτισμένες διάνοιες;

Ανώνυμος είπε...

12:39 ωραία λογική να έχουμε και εμείς 10 νεκρούς την ημέρα όπως στο Αφγανιστάν ωρέ τί είστε εσείς τα Καραμανλόσκυλα. Τους είχαμε τους νεκρούς 100 και βάλε το 2007 τόσο γρήγορα τους ξέχασες? Όχι μονάχα δέν ωφελήθηκε το ΠΑΣΟΚ απο τις εκλογές του 2007 που κατακάηκαν τα πάντα με ολοκληρωτική ευθύνη την αδιαφορία Καραμανλή αλλά στον νομό Ηλείας για πρώτη φορά στην ιστορία της βγήκε πρώτο κόμμα η Νέα Δημοκρατία. Πήρε μεγαλύτερα ποσοστά απο αυτά που είχε πάρει το 1990 και το 2004 οφελήθηκε το ΠΑΣΟΚ λοιπόν απο τις πυρκαγιές του 2007? Η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται και σήμερα τότε όλα τα καμμένα τα είχαν παραλάβει οι μεγαλοκαρχαρίες του Καραμανλή σύντομα να χτίσουν τώρα πώς προεξοφλείς με τέτοια σιγουριά οτι οι ίδιοι καρχαρίες που υποστήριζαν τότε τον Καραμανλή άλλαξαν τώρα στρατόπεδο και ήρθαν με το μέρος του Παπανδρέου?
Άσε μας ρέ φίλε, δέν είμαι ΠΑΣΟΚ αλλά όταν βλέπω να γράφονται τόσο χοντροκομμένες ανοησίες βγάζω καντήλια.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή η άποψη του συγκεκριμένου blog. Είναι αλήθεια απίστευτο και υποκριτικό αυτό που συμβαίνει με τους Πασόκους. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία.
Μου άρεσε πολύ το ότι είναι:Εξαρτημένοι «χρήστες εξουσίας», μίσους και φανατισμού! Και νομίζουν ότι ο κόσμος καταπίνει τις κουτοπόνηρες αναρτήσεις και τα περιφρονητικά σχόλιά τους!
Καλή συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό άρθρο Φεβρωνία μου

Ανώνυμος είπε...

12:39 και τί θέλεις να κάνουμε; να μας κοπεί η όρεξη; να μήν κοιμηθούμε απο την στενοχώρια μας; να κλάψουμε; να μήν φάμε το φαγητό μας επειδή νομίζεις οτι λοιδωρείται άδικα ο "καλός μας πρωθυπουργός";
Τόσο μεγάλη πλάκα έχετε εσείς εκεί στο μαξίμου ακούστε και τίποτε άλλο εκτός απο Αντώναρο και Ζαγορίτη.

Ανώνυμος είπε...

Πέθαίνω να μάθω από κάποιον Πασόκο ποιο μεγάλο έργο πήρε ποιος μεγαλοεργοαλάβος της ΝΔ στα καμμένα της Πελλοπονησου. Εκεί όπου οι πράσινες νομαρχίες τα έδωσαν όλα στους πράσινους εργολάβους και τιμούσαν μετά τον ΓΑΠ. Πεθαίνω να μου εξηγήσει κάποιος την στρατηγική να προκυρήσει ένα κόμμα εκλογές και οι εργολάβοι του αμέσως μετά να βάζουν φωτιά και να καίγεται η μισή Πελλοπόνησος με 70 θύματα. Μάλιστα. Αυτή είναι η λογική σας. Ότι η ΝΔ πριν τις φωτιές του 2007 πήγαινε για ποσοστά κοντά στο 43% και διαφορά με το ΠΑΣΟΚ άνω του 4% σας αφήνει αδιάφορους. Ότι μετά τις φωτιές κερδήθηκε μια ισχνή κοινοβουλευτική πελιοψηφία, με απειλή να μην έχουμε καν αυτοδύναμη κυβέρνηση, και ότι το ΠΑΣΟΚ περιορίσε τις απώλειες δεν σας προβληματίζει.
Για να δούμε όμως ποιος πράγματι μπορεί να βάζει φέτος τις φωτιές. Οι οικοπεδοφάγοι; Δύσκολο να ε΄χουν τέτοια οργάνωση και να καίνε την μισή Αττική- άλλωστε εκεί που καίγονται έχει ήδη ένα σωρό οικισμούς. Άλλωστε οι οικοπεδοφάγοι θα έκαιγαν μια περιοχή, όχι τόσο μεγάλη έκταση και τόσες πολλές περιοχές. Οι οικοπεδικοί συνεταιρισμοί; Μα, το οικοδομικό ενδιαφέρον είναι σχεδόν ανύπαρκτο φέτος με τον κόσμο να μην έχει χρήματα ούτε παράγκα να χτίσει. Είναι παντελώς παράλογο να διάλεξαν φέτος να καταστρέψουν όλα τα δάση. Ο άγνωστος Χ (τζιζ όποιος θίξει το θέμα), και για όλα τα υπόλοιπα φταίει ο Καρμαναλής: Το αγαπημένο σενάριο των πασοκικών ΜΜΕ.
Ποιος χάνει τώρα απ' τις πυρκαγιές. Μόνο και μόνο η ΝΔ, που ενώ είχε το ΠΑΣΟΚ στριμωγμένο, βλέπει επί 4 ημέρες να το κοροϊδεύουν με τους χειρότερους ισχυρισμούς (άσχετο βέβαια που επί Σημίτη στην μεγάλη πυρκαγιά στο Σεϊχ Σου τα πασοκικά ΜΜΕ θεωρούσαν υπεύθυνο τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης!!!!!!!!!!!!!!!!). Ποιος και μόνο ευνοείται απ' τις πυρκαγιές; Τα συμπεράσματα δικά σας...........

Ανώνυμος είπε...

Ώχχ είχε το ΠΑΣΟΚ στριμωγμένο την ώρα που έβλεπαν τον Χριστοφοράκο μετά τις αποκαλύψεις που είχε κάνει για τις μίζες της ΝΔ να .
τους φεύγει απο τα χέρια. Τί άλλο θα ακούσουμε απο τους κάφρους νεοδημοκράτες. Ο κόσμος βλέπει, κρίνει τα πάντα προπαντώς την αδιαφορία σας, τον εξαφανισμό κάθε ίχνους κρατικού μηχανισμού στα σημεία των πυρκαγιών.
Θα σας απαντήσεις στις εκλογές όπως σας αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Ναι έχει απόλυτο δίκιο ο 6:37.
Όλες τις μίζες τις έπαιρνε η δεξιά και το Πασόκ έβλεπε τις μίζες να περνούνε σαν τα τραίνα!
Αναθεματίζει την ώρα και τη στιγμή το κόμμα του λαού που άφηνε τις μίζες και έπεφταν σε ξένα ταμεία και δεν έβαζε Τσουκάτους, Γείτονες και λοιπούς αρχισυνδικαλιστές του ΟΤΕ ναμην κλείνουν καμιά δουλειά για το κόμμα που τους εξέθρεψε. Αυτό το κόμμ απου έγλυψε όλα τα αρνητικά χαρακτηριστικά της φυλής, πως έγινε και του ξέφυγαν οι μίζες του Χριστοφοράκου;

Ανώνυμος είπε...

Τη δήλωση από το ΠΑΣΟΚ, του μικρού Γιωργάκη, ότι θα χαθούν και άλλα στρέμματα στη φωτιά, δεν την άκουσε κανείς;
Τέτοιο πρωθυπουργό θέλουμε. Να μη παίρνει μίζες, να μη παίρνει αρπαχτές, εντέλει να μη παίρνει χαμπάρι τίποτα και να πηγαίνουν χαμένα τα μαθήματα των πασόκων, τύπου κρόγια, μάργκαρετ τσαντ (mom), φαστ φουντ Ραγκούση.......για επικοινωνία.
Υ.Γ. Πάντως ευτυχώς που δεν χάθηκε μέσα στις φωτιές και βρήκε το δρόμο να γυρίσει, όχι όπως με το κανό κλπ. ατυχίες

Ανώνυμος είπε...

Oτι και να λέτε όσο και να σκούζετε, να απειλείτε εμείς δέν καταλαβαίνουμε τίποτα. ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουμε με κλειστά μάτια πρίν μπούμε στην κάλπη μόνο και μόνο για να φύγει απο πρωθυπουργός ο σαποκοίλης. Με την τρμπουκική συμπεριφορά που δείχνετε δέν καταφέρνετε τίποτα χειρότερα τα κάνετε για τον εαυτό σας.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι ο λόγος που μπήκαν οι φωτιές στην Αττική.

http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=2887

Ο Καραμανλής σκέφτεται προεκλογικά την νομιμοποίηση για 150.000 στρέμματα μέχρι σήμερα εκτός σχεδίου στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής, κατα περίεργη σύμπτωση όλα σε περιοχές που κάηκαν. Χαράς ευαγγέλια λοιπόν στους οικοπεδοφάγους που θα χτίσουν νόμιμα πλέον πάνω στα καμμένα. Αφήστε λοιπόν τις ανοησίες οτι τις έβαλε το ΠΑΣΟΚ γιατί στριμώχθηκε απο τον Χριστοφοράκο γιατί αυτογελοιοποιήστε επικύνδινα.
Εσύ σύντεκνε Exastal απο την Κρήτη πόσο σφαιρικά αντικειμενική άποψη έχεις για το τί γίνεται στην Αττική?

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας ανώνυμε των 6:17 με τους οικοπεδοφάγους σου, τις φωτιές στην Ηλεία-Αρκαδία, Σκόπελος, Ζάκυνθο, Ριτσώνα Ευβοίας, Κάρυστο, σε περιοχές με μηδαμινό οικπεδικό ενδιαφέρον ποιος τις έβαλε; Και ποιος οικοπεδοφάγος συνεννοήθηκε με άλλους 200 και έβαλαν συντονισμένα 100 μέτωπα την ίδια στιγμή στην αττική; Τηλεπάθεια είχαν μεταξύ τους ή ξέρεις κανέναν τόπο συνάντησης "οικοπεδοφάγων" και δεν μας το λες και εμάς;