Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Τα μαύρα ταμεία σου, την καρδιά μου συγκλονίζουνε, όταν τα βλέπω με ζαλίζουνε!

Πολλά χρόνια ακούγεται ότι «κάτι» δεν πάει καλά στα ταμεία της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης». Μάλιστα θεωρείται ότι η εμμονή και οι φωνασκίες για την Mayo μάλλον αποδεικνύουν τις φήμες παρά απαλλάσσουν το Πασόκ από τις υποψίες. Πάνω από 15 χρόνια, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, το Πασόκ εγείρει θέμα Mayo, όταν η υπόθεση αυτή έχει τελεσιδικίσει και ο Λαλιώτης(πατέρας της από μηχανής Mayo) έχει «χάσει το σπίτι του» εξαιτίας αυτής της εμμονής. Εξάλλου η ΝΔ ποτέ δεν έκρυψε ότι η Mayo ήταν μια μέθοδος οικονομικής ενίσχυσης του κόμματος. Ακόμα και επίσημες ανακοινώσεις της ΝΔ είχαν γίνει και στον ελληνικό και στον ξένο τύπο. Το Πασόκ έπρεπε να βρει ένα άλλοθι για να μπορεί ανενόχλητο να κάνει μπίζνες και να απολαμβάνει τις χορηγίες των φίλων του κινήματος (ή να ζητά(απαιτεί) απερίσπαστο ενισχύσεις για τις προεκλογικές του εξορμήσεις).
Έτσι φτάσαμε στα «μαύρα ταμεία». Η εξέλιξη ήταν φυσιολογική και έχει τις ρίζες της στο 1993 και όχι στο επιτελείο του Σημίτη όπως κάποιοι νέο-Παπανδρεϊκοί αφήνουν να εννοηθεί. Στο Πασόκ διακινούνταν μαύρο χρήμα και ίσως έγινε πλυντήριο οικονομικών αμαρτημάτων και εγκλημάτων. Εκτός από τον Πάγκαλο και ο Σκανδαλίδης παλιότερα(16/10/2000, στα «ΝΕΑ») είχε παραδεχτεί ότι «τα κόμματα για την συντήρησή τους αξιοποιούν ιδιωτικά κεφάλαια». Στους δρόμους όμως ανερυθρίαστα κατήγγειλαν τη Mayo του Μητσοτάκη!!! Με πρωτοπόρο τον Λαλιώτη και το περίεργα φιλοτεχνημένο γελάκι του, στις βόμβες που υποτίθεται ότι έριχνε στους πολιτικούς του αντίπαλους. Μόλις κατέπεσαν τα επιχειρήματα περί Ναζί-Μητσοτάκη, αμέσως εφευρέθη η Mayo(έπρεπε κάτι να εφευρεθεί άμεσα) και ακόμη συντηρείται από τους επικεφαλείς της προπαγάνδας Πασόκ. Ακόμη και σήμερα που μιλάμε, αν και τώρα είναι φανερή η αμυντική στάση του Πασόκ όταν αναφέρεται στην υπόθεση. Επιμένει γιατί δεν βρίσκει κάτι καλύτερο. Έπειτα από πολλούς μήνες το Πασόκ, εξαιτίας της επιχειρηματολογίας περί Mayo, βρίσκεται σε αμυντική θέση και η χιονοστιβάδα Siemens δείχνει να καταπίνει στο διάβα της πλήθος ιστορικών στελεχών και μεγαλοπαραγόντων της παράταξης.
Σήμερα ο Τσουκάτος «αποκαλύπτει» ότι ουσιαστικά το Πασόκ είχε διπλά και τριπλά βιβλία, μπακαλοτέφτερα και ατζέντες με τις οποίες καταγράφονταν οι "προσφορές" στο κόμμα. Στους επίσημους ισολογισμούς δεν αναγράφονταν ποτέ τα πραγματικά έσοδα και έξοδα του κόμματος. Πλήθος χορηγιών έπρεπε να εξαφανίζονται λογιστικά μια και παρέπεμπαν στις ιστορικές πλέον υπόγειες διασυνδέσεις Πασόκ και επιχειρηματιών ή οικονομικών κέντρων. Μέσα και η καναλαρχία που μαζικά στηρίζει Πασόκ. Γιατί άραγε; Για το καλό της πατρίδας; Αμ δε! Για το καλό της τσέπης τους. Θεωρητικά η ΝΔ ήταν το «κόμμα των πλουσίων» και πρακτικά οι πλούσιοι τα έδιναν, σχεδόν όλα, στο Πασόκ!
Αποκορύφωμα των χαοτικών και ψευδών ισολογισμών του κινήματος δεν ήταν οι ισολογισμοί 1999 και 2000 όπως επιμένει ο Τσουκάτος αλλά ο ισολογισμός του 2001 όπου τα έξοδα υπερέβαιναν τα έσοδα κατά 1,1 δις δρχ.! Εμφανίζονταν έσοδα 11,4 δις και έξοδα 12,5 δις. Αυτό μόνο στο Πασόκ μπορούσε να γίνει. Θέλει πολύ τσαμπουκά για δημόσιες λογιστικές αλχημείες και να απειλείς από πάνω όποιον αμφισβητήσει τα στοιχεία αυτά ως φασίστα και εχθρό της δημοκρατίας, προβάλλοντας ως επιχειρήματα τη δημοκρατία και τον σοσιαλισμό του κινήματος! Δυστυχώς το Πασόκ έχει φτάσει στο σημείο να θεωρεί τις έννοιες δημοκρατία και διακαιοσύνη, έννοιες που χωράνε μόνο στην ιδεολογία του και όποιος διαφωνεί είναι μάλλον εχθρός του λαού και μισέλληνας!
Τώρα για τις έρευνες που επιμένει ο Παπακωνσταντίνου ότι έκανε το Πασόκ και δεν βρέθηκαν τα πακέτα της Siemens δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα ήθελε να βρει. Μήπως θα περίμενε τα «τούβλα» να γράφουν επάνω «Siemens»; Πλάκα μας κάνουν;

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παντως και η ΝΔ κοιμαται. τα λεφτα που πηρε το πασοκ απο τη siemens, η siemens τα πηρε απο τον Ελληνικο λαο μεσω υπερτιμολογησεων. αρα το πασοκ εμμεσα εκλεψε τον Ελληνα φορολογουμενο. κανονικα ο αντωναρος θα επρεπε να επαναλαμβανει καθε μερα 'φερτε πισω τα λεφτα' μεχρι να το χωνεψει και ο τελευταιος πολιτης

Ανώνυμος είπε...

Και όχι μόνο αυτό φίλε. Οταν αποδεικνύεται ότι σε μια επιχείρηση υπάρχουν διπλά και τριπλά βιβλία , αφήνουν την επιχείρηση να κάνει μόνη της τον έλεγχο (ακουσον, άκουσον!)και μετά βγαίνει και λέει η επιχείρηση: Δεν βρήκα τίποτα και αυτό γίνεται αποδεκτό από μια ευνομούμενη κοινωνία; Γιατί έτσι ακριβώς αντέδρασε το ΠΑΣΟΚ στις καταγγελίες Τσουκάτου! ΄Ημαρτον πού βρισκόμαστε; Μήπως κυβερνά το ΠΑΣΟΚ και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Γρήγορα εισαγγελέας στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και στην φυλακή, όλοι οι οικονομικώς υπεύθυνοι του κόμματος αυτού εφόσον διαπιστωθεί ότι διατηρούσαν διπλά και τριπλά βιβλία, αλλιώς θα πρέπει όλοι οι υπεύθυνοι εκ του Νόμου να κατηγορηθούν για συγκάλυψη!

Ανώνυμος είπε...

Κι αυτός ο Αντώναρος. Τί καταγγελτικός λόγος, τί φάτσα, τί μουσίτσα (γερμανική)

Ανώνυμος είπε...

Βρε ανεγκέφαλοι οπαδοί του πασόκ, δεν το βλέπετε ότι σας δουλεύουν;
Είναι δυνατόν τα δεκάδες εκατομμύρια των "ωφέλιμων πληρωμών" από επιχειρηματίες να γράφονται σε μπακαλο-τέφτερα;
Είστε ντίπ ηλίθιοι με δίπλωμα ή απλά μαζοχιστές που σας αρέσει να σας κοροϊδεύουν;
Αυτά τα παλιόχαρτα είναι τα αρχεία που έψαξαν οι ορκωτοί του πασόκ στη διάρκεια του εσωτερικού ελέγχου, κύριε Παπαντρέου, για να βρούν τα λεφτά που τους έδωσε ο στρατηγός Τσουκάτος;
Δεν υπάρχει περίπτωση.
Ή εγώ είμαι βλάκας ή μας περνούν αυτοί όλους για βλάκες.
Θα πάω και εγώ να βάλω ένα κοστούμι και μιά γραβάτα, μπροστά από ένα μονόχρωμο πράσινο φόντο, και θα αρχίσω να λέω χοντροκομμένα ψέμματα και σοβαροφανείς στοχασμούς μπροστά στην τηλεόραση.
Αφού πιστεύουν τον Παπακωνσταντίνου, εμένα γιατί να μη με πιστέψουν, τίς ίδιες ψευτιές θα λέμε.
Γιωργάκηδες, η υποκρισία δεν μπορεί να κρυφτεί για πολύ.
Να δώ τώρα τι θα κάνετε με τον Τσουκάτο, θα αφήσετε να πάει φυλακή ένας αθώος στρατηγός;
Με τον Τρεπεκλή να δείς γέλια που θα κάνουμε.
Να δούμε πως θα αποδείξει ο Γιωργάκης ότι δικαιολογείται (ομολογημένη) μίζα 6,7 εκατομμυρίων ευρώ από της Ζίμενς στον παιδικό του φίλο, για ένα άχρηστο σύστημα που κόστισε (κρατηθείτε) 255 εκατομμύρια ευρώ και ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΤΕ.
Όταν σκέπτομαι το ντόρο που έκαναν τα κανάλια για τις 100 χιλιάδες του παυλίδη μου έρχεται να κατουρηθώ από τα γέλια.
Αθάνατε Γιωργάκη.
Τελικά πίσω από αυτό το χαζό παρουσιαστικό κρύβεται ένα πολύ πολύ πολύ πονηρούλικο παιδάκι των βορείων προαστείων.
Τέτοιοι που είμαστε, τέτοιοι μας αξίζουν.

Unknown είπε...

Κολλητός του Χριστοφοράκου και ο Παυλάκης ο Τσίμας, λοιπόν!
Υπέροχα, ρε τι άλλο θα μάθουμε;
Τι σαπίλα είναι αυτή;
Πιό υποκριτής δημοσιογράφος δεν πρέπει να υπάρχει.
Θυμάμαι σαν τώρα τις απίστευτες επιθέσεις που έκανε στο Μιχάλη Λιάπη που απλά είχε βρεθεί στον ίδιο ποδοσφαιρικό αγώνα με το χριστοφοράκο για την Εθνική Ελλάδος στη Γερμανία.
Εσύ δεν έλεγες ότι η γυναίκα του καίσαρα πρέπει όχι μόνο να είναι ηθική αλλά και να φαίνεται, δηλαδή να μη δίνει δικαιώματα;
Ίδια δεδομένα, αλλά διαφορετικοί πρωταγωνιστές οπότε διαφορετική αντιμετώπιση κύριε Παύλο μας;
Αφού ήξερες το Χριστοφοράκο 30 χρόνια δεν είχες ποτέ καμμία πληροφορία ή ένδειξη για τα παρεδώσε του με το Δημόσιο;
Τί δημοσιογράφος λαγωνικό είσαι, μόνο για να διαβάζεις αυτά που σου γράφει ο παναγιωτόπουλος του mega στην οθόνη είσαι;
Δεν ήξερες ότι η εταιρία του μονοπωλούσε μέσω της Intracom τις προμήθειες του ΟΤΕ επί 20 χρόνια;
Δεν είχες ιδέα για τα ψηφιακά, το C4I, και τις άλλες δουλειές δισεκατομμυρίων του Χριστοφοράκου με το Σημίτη;
Άσε τα σάπια ρε φίλε, μπορεί να είμαστε απλοί άνθρωποι αλλά χαζοί δεν είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Τα μαύρα ταμεία της Νέας Δημοκρατίας απο την Ζήμενς την περίοδο 2004 - 2008 δέν ξέρω πότε θα τα δούμε, εκεί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Τα ξέρασε ο Σίχατσεκ για την μαύρη βαλίτσα με τα 2 εκατ. ευρώ απο δύο στελέχη της Siemens το 2004 για τις προμήθειες του Σιφοράι. Τις έρευνες του ανακριτή Ζαγοριανού, τις επιτροπές για την αγορά του άχρηστου Tetra το 2007 που κόστισε 115 εκατομμύρια ευρώ, τους 3 αξιωματικούς της ΕΛΑΣ που διαφώνησαν στην αγορά διώχθηκαν απο τις επιτροπές. Ο Καραμανλής διέλυσε την επιτροπή όταν είδε τα δύσκολα και την αντικατέστησε με άλλη που μέσα σε μιά νύχτα αγόρασε το Tetra.
Τα γνωρίζετε αυτά ή κάνετε πως δέν τα γνωρίζετε γαλάζια παπαγαλάκια?
Στέφανε πέστα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ!
ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ

ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΑΤΕ
ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΑΚΙΑ ΣΑΣ
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,
ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΤΙΣΣΑ
ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ
(Η Αλικη στο Ναυτικό:
γιατί "ναυτάκια" ήσαστε)
Η΄ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ
ΜΑΣΟΥΛΩΝΤΑΣ ΧΟΡΤΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ..

ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΞΙΑ
ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ
ΓΙΑΤΙ Ο "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ"
ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ
ΤΟ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΟΥΡΜΟ
ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ?

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΙ Ο ΓΑΠ:
ΕΛΑΤΕ, ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ,
ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ...
ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΤΑΝ...

Ο ΣΟΥΒΛΑΚΙΑΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ Η ΝΔ.
(ΣΤΗ MAYO ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ
ΤΗΣ SIEMENS – ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕ
Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ SPOTS)!

ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?
ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΠΙΤΙ-ΣΠΙΤΙ?
ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ…

ΕΔΩ Ο Κος ΖΟΡΜΠΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 4 ΕΚΑΤ.
(ΔΕΞΙΟΣ, ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,
ΑΛΛΑ ΕΝΤΙΜΟΣ!)
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ...
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ?
ΤΟΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΤΕ "ΓΡΑΦΙΚΟ"!
ΠΟΙΟΙ? ΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!
ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ...
ΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,
ΤΑ "ΩΡΑΙΑ" ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΤΕ
ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ..

* ΔΙΑΡΡΕΥΣΑΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ
ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ,
ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

* ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΕ
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ
ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΦΑΓΑΤΕ
ΤΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙ ΤΩΝ 4,5%

* ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΑΘΕΙΣ
ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ
ΟΙ ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ!
ΑΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ
ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΕΣ
ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ.
(ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ,
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
ΚΑΙ Ο ...ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ..
ΝΑΙ.. ΝΑΙ..
ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ -ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ-
Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!
ΑΝΤΑΜΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ)..

* ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕ
Ο ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ
(ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ
ΜΕΘΟΔΙΚΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ?)
ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝΕ ΟΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΕΣ
ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΑΔΕΥΣΟΥΝ..

* ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΩΝ
ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ – ΕΔΕ
ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ…
ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!

* ΚΑΙ ΜΕΤΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ)
ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΝΙΔΑ:
ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,
ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ
(ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ)

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
ΤΑ «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΑ» ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΑΠΤΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..
Η’ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ
ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ...

ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!

ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΩΡΩΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ…
ΟΥΣΤ ΦΑΥΛΟΙ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΙ
ΟΥΣΤ ΒΥΖΑΝΤΙΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ
ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΜΗΜΕΝΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ
ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ OFF-SHORE
ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ
ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ C4I
ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ SIEMENS
ΟΥΣΤ ΡΕ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…

ΑΝΙΚΑΝΟΙ…

Ανώνυμος είπε...

πρώτα η ελλάδα άν θεωρείς οτι συμφέρον της Ελλάδας είναι ο Καραμανλής άλλαξε σε παρακαλώ το νίκ σου.
Να το κάνεις πρώτα η καρέκλα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε σεντονά 10:28
Στέφανε σε κατανοούμε

Αφού δεν έχετε πολιτικές θέσεις,
προσπαθείτε να μεγεθύνετε το σπυράκι
που έχει στο μάγουλο ο διπλανός σας…
Και αποφεύγετε να κοιταχθείτε στον καθρέφτη
Καθώς ντρεπόσαστε να αντικρύσετε
το βλογιοκομμένο σας πρόσωπο…
Είσαστε τόσο λυπηρά κοντόφθαλμοι.

Στηρίζετε τη Βολιβία του Πασόκ
Σα δε ντρέπεστε, δοεφθερμένοι και ξεπουλημένοι στο σύστημα των ντβατζήδων

Ανώνυμος είπε...

10:28 είσαι πραγματικά γελοίος αν πιστέυεις τις βλακείες που λες.
Αν όντως τις πιστέυεις και δεν μας κοροϊδεύεις τότε αξίζεις 10 βραβεία βλακείας.

Νίκος Παλιεράκης

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 11:09 εδώ ισχύει το ρητό είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.
Ξεσκίσατε 6 χρόνια την Ελλάδα την ξεπουλήσατε στους νταβατζήδες, στους κάθε λογής κερδοσκόπους που διπλασιάζουν κάθε βδομάδα τις τιμές σε όλα τα προιόντα, έχετε το παγκόσμιο ρεκόρ 45 σκανδάλων σε 54 μήνες, γεμίσατε την Ελλάδα λαθρομετανάστες και εγκληματίες και το πιό χειρότερο έχετε το απίστευτο θράσος να βρίζετε να απειλείτε και να ρίχνετε όλα τα εγκληματικά σας λάθη σε κυβερνήσεις του παρελθόντος.
Ρε ούστ βρωμόσκυλα, τσοκλαναρέοι πάρτε το χοντρόπετσο βουβάλι σας να φουντάρετε στο λιμάνι της Ραφήνας μαζί του.

Ανώνυμος είπε...

Ουστ ρε βρωμόσκυλο παλιοκλέφτη πασοκατσή.
Με τους αλήτες του Πασόκ θέλετε να ξανακυβερνήσετε παλιοτόμαρα, κλέφτες και ψεύτες. Δεν σας φτάνουν τα διασεκατομμύρια που έχετε κλέψει θέλετε και τα ρέστα!

Ανώνυμος είπε...

Γαλάζιο λαμόγιο φέρε τα 100 εκατ. ευρώ τόσο αυξήθηκε το έλλειμα επι των ημερών σας τα 5 τελευταία χρόνια με υποδομές, έργο, ανάπτυξη μηδέν.
Πού πήγαν τα λεφτά ρε κλεφταράδες, πού πήγαν ρε βρωμολήσταρχοι τί τα κάνατε?
Ο λαός σας έδωσε την απάντηση σας καταδίκασε 4,4 χάσατε στις εκλογές όσοι ψήφισαν έδειξαν οτι προτιμούν το ΠΑΣΟΚ απο τους τραμπούκους Βατοπεδινούς, βουλώστε το λοιπόν χάσατε.

Ανώνυμος είπε...

Τα μάθατε;
Απογοητεύθηκε που δεν μπόρεσε να μάθει ποδήλατο και άλλαξε σπόρ ο εθνικός μας Αϊστάϊν.
Τόριξε στο κανό.
Ναι στο κανό, στη θάλασσα κανονικά, στο Σχοινιά. Χάθηκε πάλι βέβαια προχθές και τον βρήκαν μετά από 4 ώρες αποκαμωμένο σε μια απόμερη ακτή, να περιμένει να τον σώσουν.
Και εμείς νομίζαμε ότι τον έστειλε ο θεός για να σώσει την Ελλάδα, όπως μας έλεγαν τα Γιωργοκάναλα.
Τώρα μάλιστα, ψωνίσαμε από σβέρκο!
Το κανό το είχε ξαναπροσπαθήσει στην Ύδρα πασχαλιάτικα αλλά την κοψωχόλιασε πάλι τη συνοδεία του.
Επικίνδυνα αυτά τα σπόρ Γιωργάκη, ακόμη και για κανονικούς ανθρώπους, πόσο μάλλον για κουφιοκεφαλάκηδες.
Δεν προσπαθούσες καλύτερα αγόρι μου το παιγνίδι στην μπανιέρα με τα παπάκια σου και τα καραβάκια σου, όπως σε έβαζε μικρούλη η μάμμυ;

Ανώνυμος είπε...

πρασινάλογα επειδή είναι σίγουρο οτι εσύ είσαι ο παραπάνω τραμπούκος Ανώνυμος θα σου συστήσω να μήν ασχολείσαι με το ποδήλατο του Γιώργου.
Να πάς να βάλεις τον Καραμανλή να οδηγήσει ποδήλατο να του τραβήξεις και ένα βίντεο να τον δούμε πώς όταν πέφτει κάτω θα σκάει η κοιλιά του σάν καρπούζι.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω έχουν πολλά νευράκια με τους καραγκιόζηδες που έχουν μπλέξει τα πασοκάκια.
Πόσο οδυνηροί φαίνονται.
Αναγκάζονται να στηρίζουν λαμόγια και παλιοκλεφταράδες χωρίς να το θ'ελουν οι καημένοι.
Ή μήπως τους στηρίζουν γιατί σου λέει ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί μεθαύριο να πα΄ρουμε τη θέση τους και να τρώμε εμείς τα πακέτα.
Μην ξεχνάτε ότι αυτή η πονηριά πάντα υπήρχε στο κέντρο του Πασόκ.

stefanos είπε...

Καλημέρα παιδάκια
Καλημέρα exastalistan του δεξιού όχλου
(Παρενθετικό σημείωμα:
Είμαι εδώ για να βλέπω και διαβάζω
τα τόσο προοδευτικά «πιστεύω» σας
και φυσικά την ανεπανάληπτη
Δεξιά βωμολοχία και αργκό σας)
Κάποιο δεξιό Ανώνυμο παλικαράκι
Μας την «ειπε»!
Ότι δηλάδή δεν έχουμε θέσεις πολιτικές
Και το ρίχνουμε σε ικασίες
Περί χρηματισμού της ΝΔ, κλπ…

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η Οικονομία της χώρας
Βρίσκεται σε δεινότατη θέση
κάτω από την πεφωτισμένη καθοδήγηση
των Παπαθανασίου – Σουφλιά
και παλαιοτέρα του Dr. Alogoskoufes.
Σε πολλαπλές επιτηρήσεις – πλέον – η χώρα,
τεράστιο δημοσιονομικό έλλειμμα
και ήδη σκάσανε μύτη οι πρώτοι Οργανισμοί
που καθυστερούν οι καταβολές μισθών!!!!
(ΟΑΚΑ, ΣΕΦ, ΟΔΙΕ, Γεν. Γραμ. Αθλητισμού)
Χαράτσια απανωτά που πάνε στράφι
καθώς τα καταπίνει η «μαύρη τρύπα»
της αντικοινωνικής δεξιάς…
Και το εκπληκτικό είναι ότι
ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΤΕΛΑΙΤΑΙΟΥΣ 10 ΜΗΝΕΣ
ΕΒΑΛΑΝ 25 ΦΟΡΟΥΣ…
[Πηγή: Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία
Οικονομικά, σελίδα 4, 28/6/09]
Αυτή είναι η κυβερνησάρα
του Καταλληλότερου!
Επ’ αυτού τι έχετε να πείτε
ρε δεξιά καϊνάρια?
Χτες σας περιέλαβα με το χαράτσι Σουφλιά
για τους ημιυπαίθριους
Αλλά τσιμουδιά…
ΑΝΤΕ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΤΕ
Μιας και η υποφέρουσα τσέπη σας
δεν επικοινωνεί με τη φαιά ουσία
του εγκεφάλου σας…
(Λυπηρό)


Υμέτερος

Ανώνυμος είπε...

Τα κλεμμένα θα τα δώσετε πίσω πασοκάκια ή θα τα κρατάτε στα ταμεία σας;ή θέλετε και σεις να κλέψετε και το παίζετε μαχητές της ηθικής;
Δώστε πίσω τα κλεμένα και μετά μιλήστε για την καταραμένη δεξιά

Ανώνυμος είπε...

1:00 άν είσαι της αποχής έχεις δίκιο, άν το γράφεις εν ονόματι της Νέας Δημοκρατίας και του Καραμανλή είσαι όχι μόνο για φτύσιμο αλλά και για πνίξιμο.

Ανώνυμος είπε...

είμαι του ΚΚΕ, πειράζει;