Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Μηνύματα εκλογών. Οι Νοτιοκορεάτες μαθαίνουν ελληνικά και διαβάζουν μανιωδώς πασοκικά blogs!

Έγινε της Κορέας και δεν το καταλάβαμε!
Εκατομμύρια κλικ από τη μακρινή χώρα αποκλειστικά σε «πολιτισμένα» πασοκικά blogs! Η Κορέα ψηφίζει Γ. Παπανδρέου και λέει όχι στη βαρβαρότητα!!! Η Κορέα αντιστέκεται στη δεξιά «βαρβαρότητα» που έχει κατακτήσει την Ευρώπη!
Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους Έλληνες σε αυτές τις εκλογές. Τεράστιο ενδιαφέρον για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα επέδειξαν οι ΝοτιοΚορεάτες!!! Μάλιστα το ενδιαφέρον τους στράφηκε σχεδόν αποκλειστικά σε blogs που προπαγανδίζουν υπέρ Πασόκ, αναδιανομής του πλούτου, αλλαγής και καταπράσινης ανάπτυξης! Τι σχέση τώρα έχουν οι σχιστομάτηδες με το Πασόκ άνθρωπος δε γνωρίζει. Το μέλλον θα δείξει! Ειδικοί αναλυτές και παιδοψυχολόγοι προσπαθούν να ερμηνεύσουν ίσως το μεγαλύτερο μήνυμα των εκλογών. Ενδέχεται οι Νοτιοκορεάτες να επηρεάστηκαν τόσο πολύ από τις προβοκάτσιες και την παραπληροφόρηση των πασοκικών blogs που πρόκειται να πολιτογραφηθούν Έλληνες για να δώσουν το παρόν στην επερχόμενη μεγαλειώδη επιστροφή του σοσιαλισμού στην Ελλάδα! Οι Νοτιοκορεάτες θέλουν να μετάσχουν προσωπικά στον εκπολιτισμό της Ελλάδας μια και η βαρβαρότητα δεν έχει ηττηθεί πλήρως. Το σκοτάδι της ελληνικής δεξιάς ακόμα αντιστέκεται και οι Έλληνες δεν έχουν ακόμα κατανοήσει το φως που εκπροσωπεί ο πρόεδρος Γιώργος. Οι Κορεάτες όμως γνωρίζουν καλά ότι το φως πάντα νικά στο τέλος. Στα σπίτια της Νοτίου Κορέας κυματίζουν πλέον σημαίες του Πασόκ ενώ ενδέχεται να κληθεί ο πρόεδρος Γιώργος να εφαρμόσει τα εκπολιτιστικά του σχέδια και στη Νότια Κορέα, πλην της φτωχής και ταπεινής Ελλάδος.
Σύντομα κυκλοφορεί στα Κορεάτικα το «πράσινο βιβλίο» του προέδρου Γιώργου που αναμένεται να προκαλέσει πολιτιστικό πάταγο στη χώρα και τα περίχωρα της μακρινής Ανατολής. Οι κάτοικοι της μακρινής χώρας πρόκειται να εντρυφήσουν στον ενεργητική πράσινη ανάπτυξη και να εγκαταλείψουν δια παντός την παθητικότητα του βουδισμού και τις βαρετές νιρβάνες!
Ήδη ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στη μακρινή Κορέα για την παλινόρθωση του σοσιαλισμού στη χώρα του ΓΑΠ ή άλλως καλούμενη "χώρα που περιμένει το τραίνο της αλλαγής"....
Ρόμπα έγιναν πολλά “δημοφιλή ” ελληνικά blogs…

3 σχόλια:

stefanos είπε...

Ήρεμαααααααααα
毛主席是我们心中的红太阳
(Πάρτο αριστερά,
γιατί θα βρείς)

Ανώνυμος είπε...

νευρακια πασόκια?

Ανώνυμος είπε...

Η Αθήνα στο έλεος του Μασόνου Παυλόπουλου και των Λαθρομεταναστων.

Μετά της Ευρωεκλογές η Αστυνομία απούσα από το κέντρο της Αθήνας, ορδές λαθρομεταναστων στην Πλατεία Βάθης στην Ομόνοια, στην περιοχή του Μεταξουργείου, στην Δεληγιάννη, Σταθμό Λαρίσης, Πλατεία Βικτωρίας, Κολωνού, και σε πολλές άλλες περιοχές, ούτε ένας πεζός αστυνομικός, ούτε ένα περιπολικό, περιοχές στο έλεος των κακοποιών, με τον Παυλόπουλο να έχει θέσει το λεκανοπέδιο σε κατάσταση ομηρίας.

Καταγγέλουμε τον Προκόπη Παυλόπουλο ως διαλυτη του κοινωνικού ιστού, καταγγελουμε το Παυλοπουλο ως πράκτορα ξένω δυνάμεων με σκοπό την διάβρωση της χώρας μας, καταγγέλουμε τον Προκόπη Παυλόπουλο ως όργανο της Μασονιας, καλούμε την Ελληνική Αστυνομία να πάρει θέση..

ΔΙΑΔΩΣΤΕΣΤΟ