Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Αισχρή αντιπολίτευση ΠΑΣΟΚ πάνω στη σωρό του αδικοχαμένου αστυνόμου

Αναδημοσίευση από το «πολιτικά και άλλα τινά»
Ενώ η σωρός του δολοφονημένου αδικοχαμένου αστυνομικού ήταν ακόμα στο δρόμο, και τα κοράκια δημοσιογράφοι ,έκαναν πανήγυρη ,με απευθείας συνδέσεις ,και ατελείωτες συνεντεύξεις ,και ρεπορτάζ από τον τόπο του εγκλήματος, ,,,,τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ υπεύθυνα για την ασφάλεια ….. οι μελλοντικοί υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ,περιφερόντουσαν από τηλεόραση σε ραδιόφωνο ,για να καταγγείλουν την ανίκανη και άφαντη κυβέρνηση την χαμένη και διαλυμένη αστυνομία ,και κυρίως ,να θυμίσουν πόσο ασφάλεια παρείχαν στους πολίτες οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ ......και βεβαίως την μεγάλη επιτυχία της διάλυσης της 17Ν!!!!!......
Ανάμεσα σε αυτά τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρήκαν ευκαιρία για μαύρη αντιπολίτευση ,και ο Κατερινόπουλος ένας πρώην αστυνομικός Α ,υποψήφιος του Πασόκ στην Αιτολωακαρνανίας και κολλητός του Γιωργάκη , βγαίνει σήμερα στις 8 το πρωί στον ρ/σ city 99,5, έξαλλος οργισμένος αγανακτισμένος ,έκτος εαυτού, και καταγγέλλει ,όχι βέβαια τα άνανδρα καθάρματα που δολοφόνησαν τον πρώην συνάδελφο του , αλλά την ελληνική κυβέρνηση τους αρμόδιους υπουργούς ,και κυρίως τους πρώην συνάδελφους που είναι ακόμα στην υπηρεσία και που σκοτώνονται στους δρόμους....ΟΥΤΕ ΜΙΑ λέξη για να στηλιτεύσει να καταγγείλει να βρίσει έστω διάολε , τους άνανδρους δολοφόνους ,έστω για τα προσχήματα ....παρά μόνο ένας ποταμός ύβρεων ,και απροσδιόριστων κατηγοριών και καταγγελιών για τους πρώην συνάδελφους του ,ενώ το άψυχο σώμα του αστυνομικού το έβλεπε όλη η Ελλάδα σε απευθείας σύνδεση....
Με αυτά τα στελέχη ,θα κάνει την μεγάλη αλλαγή ο Γιώργος ,και θα σώσει ,την Ελλάδα ,από τον εφιάλτη της δεξιάς διακυβέρνησης ,με ανθρώπους ,που βλέπουν σαν ευκαιρία την άνανδρη δολοφονία συνάδελφου τους, για να προβληθούν και κυρίως να καταγγείλουν για καθαρά κομματικά συμφέροντα συνολικά την υπηρεσία που τους ανέδειξε και το σύνολο των πρώην συνάδελφων τους, από την βολεμένη θέση του κομματικού στελέχους ,του κόμματος που προηγείται στις δημοσκοπήσεις ,και παίζονται καρέκλες εξουσίες?????

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτός δεν είναι τίποτα μπροστά στον αντιπρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου. Έβγαινε στο ΣΚΑΙ και μιλούσε σαν το τελευταίο κομματόσκυλο.

stefanos είπε...

Προσπαθώ
να βρω λόγια
για να κρίνω το "άρθρο"
που δημοσιεύεις...
Προσπαθώ
και ξαναπροσπαθώ,
αλλά τίποτα...
Βάζω κάτω τις προθέσεις σου,
βάζω κάτω ακόμη - ακόμη
και δικαιολογίες που μπορεί
να σε συνοδεύουν
λόγω του κομματικού φανατισμού σου
ή λόγω του μίσους προς το ΠΑΣΟΚ,
αλλά πάλι ΤΙΠΟΤΑ...
Μόνο μια μου μένει,
όσο κι αν προσπαθώ
να την αποφύγω
(και μιλάω τίμια)
ΝΤΡΟΠΗ ΜΩΡΕ!
ΝΤΡΟΠΗ...
Είναι τόσο μεγάλη χοντροκοπιά
να παραβλέπεις τις ευθύνες
της πολιτικής και της φυσικής
ηγεσίας της Αστυνομίας
και να κατηγορείς ως αισχρή
την αντιπολίτευση...
όταν μάλιστα
όλα τα αστυνομικά συνδικάτα
(ακόμη και τα φίλα προσκείμενα
στην κυβέρνηση)
αποδίδουν τις ευθύνες
στους κρυπτόμενους
Υπουργούς της ΝΔ...
Και πάλι ΝΤΡΟΠΗ...

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα Στέφανε, όλα καλά στην Κατεχάκη; να πεις το πρωη τα χαιρετίσματα στον Γιαννάκη τον Κοραντη.

stefanos είπε...

Γιατί στην Κατεχάκη?
Και ποιός είναι ο Κοραντη?
Θα ήθελα να γνωρίζω, παρακαλώ...

Ανώνυμος είπε...

Στέφανε μήν το ψάχνεις άλλο σε λίγο θα τινάξουν την Ακρόπολη στον αέρα και θα έρθουν να μας πούν οτι το ΠΑΣΟΚ κάνει φθηνή παραπολιτική αντιπολίτευση πάνω στα ερείπια των αρχαίων μας μνημείων.

Ανώνυμος είπε...

Βρε ΠΑΣΟΚΟΙ λιγη ντροπη δεν βλαπτει. Αν εσεις εχετε επιλεκτικη μνημη δεν συμβαινει το ιδιο και με τους αλλους Ελληνες.Αν μπορειτε πεστε μας ενα θυμα της τρομοκρατιας που να ανηκει στο χωρο του ΠΑΣΟΚ,ΕΜΕΙς ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑς ΑΡΑΔΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.Και για οσους εχουν κοντη μνημη θα θυμησω οτι οταν ειχε σκασει μια βομβα στα χερια καποιου τρομοκρατη η ιδια η συγχωρεμενη ηΜελινα μαζι με καμποσα αλλα στελεχη του ΠΑΣΟΚ τον ειχαν επισκεφτει στο νοσοκομειο και του συμπαραστεκονταν του"αγωνιστη" μηπως ειναι ψεματα? Οσο για τη 17 Νοεμρη αν δεν ειχε σκασει ηβομβα του Ξηρου θα σας ελεγα εγω τη θα ειχε πιασει ο Χρυσοχοιδης.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία όλα τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων επι Νέας διακυβέρνησης ίσα που θυμάμαι με την κοντή μου μνήμη 3 αστυνομικοί τον τελευταίο μήνα είναι δεξιοί.
Αυτό αποδεικνύει 10 φορές περισσότερο την ανικανότητα σας ούτε τους ίδιους τους ανθρώπους σας δέν είστε ικανοί να προστατέψετε.
4:45 άν είσαι αστυνομικός μήν πολυεμπιστεύεσαι τόσο τον αρχηγό σου, έχει σκοπό σε στείλει την επόμενη φορά εκεί που ίσως να είσαι εσύ το επόμενο θύμα.

Ανώνυμος είπε...

5.44 η μονη απαντηση που σου αξιζει εσενα και τον ομοιων σου ειναι "ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ".

Ανώνυμος είπε...

Δώρο από τις ΗΠΑ στο ΠΑΣΟΚ η δολοφονία του αστυνομικού.Ενεργειακά τα ανταλλάγματα

http://macedonia-greece.blogspot.com/2009/06/blog-post_17.html

stefanos είπε...

Χμμμμ...
Για να σας καταλάβω
είτε πρέπει να εμβριθήσω
στην Ψυχολογία,
είτε να ενταχτώ στη ΝΔ
και να αγωνιστώ
σαν δεξί εξτρέμ, σαν δεξί μπάκ
ή σαν μέσα δεξιά...
Όταν επί 5 χρόνια
έχουμε μέρα – παρά μέρα
ένα σκάνδαλο ή μια στραβοτιμονιά,
πως μπορείτε να καταφεύγετε
σε δικαιολογίες?
Τι τσαμπουνάτε πια?
Φταίνε τα ΜΜΕ,
φταίνε οι δημοσιογράφοι,
φταίνε οι άνεμοι και οι βροχές,
φταίνε οι δημοσκόποι,
φταίνε οι μακαρίτες Βασιλειάδου
και Αυλωνίτης,
φταίνε τα πράσινα σκουλήκια,
φταίνε τα προφυλακτικά Stop,
φταίνε τα τσαουλιά φασόλια,
φταίνε οι πρεσβευτές στην
Ουρουγουάη,
φταίνε,
φταίνε,
φταίνε........
ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ
ΠΛΗΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ...
Μπράβο ρε!
Λαζόπουλεεεεεεεεεε,
δώσε σε παρακαλώ ένα βραβείο
ΠΑΠΑΡΙΩΝ στο τραπέζι
μπροστα και έξω δεξιά
(από μας)


[Αναδημοσίευση
αποψής που ανάρτησα σα σχόλιο
στο προηγούμενο άρθρο,
μιας και πάει γάντι εδώ]

Ανώνυμος είπε...

Mάλιστα κύριοι η σημερινή διαλυμένη αστυνομία που αφήνει τα ίδια της τα παιδιά απροστάτευτα καθημερινά μπροστά στους μεγάλους νεοτρομοκράτες κακοποιούς είναι έργο ΠΑΣΟΚ. Μήπως θυμώσαστε την δήλωση Βουλγαράκη όταν ανέλαβε το 2004 πρώτος υπουργός δημοσίας τάξης της κυνέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, απο τον ομόλογο του Φλωρίδη του ΠΑΣΟΚ?
Παρέλαβα στα χέρια μου μιά απο τις καλύτερες αστυνομίες που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην Ευρώπη.

Agg3los είπε...

μια μαντεψια:οταν ερθει το πασοκ στην εξουσια οι ο τρομοκρατικες αυτες εξτρεμιστικες οργανωσεις μαγικα θα μαλακωσουν τη δραση τους...
λετε να πεσω εξω?

Ανώνυμος είπε...

Στέφανε το παραμύθι φταίνε όλοι εκτός απο εμάς είναι γνωστό. Η πλάκα είναι οτι όταν μερικούς τους πιάνει το φιλότιμο να αναγνωρίσουν και στην ίδια τους την κυβέρνηση μεγάλες ευθύνες στο τέλος καταλήγουν οτι φταίνε όλοι εκτός απο το ισχυρό τους χαρτί τον Καραμανλή.

Ανώνυμος είπε...

Eξαιρετικοί σήμερα οι δημοσιογράφοι της ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ στην ΕΡΤ: Οταν βγήκε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ και είπε ότι φταίει η Πολιτεία για το θλιβερό γεγονός, του ανταπαντήσαν ότι κανείς δεν έπιασε τους αστυνομικούς από το λαιμό και τους είπε να διαλέξουν αυτό το επάγγελμα. Οταν είπε ο ίδιος συνδικαλιστής ότι οι αστυνομικοί αναγκάζονται να κάνουν κι άλλες δουλειές για να τα βγάζουν πέραν, του είπαν ότι όταν μπαίνουν στο αστυνομικό σώμα γνωρίζουν πόσα και τί παίρνουν.( Ας αφήσουμε τα νυχτερινά , τις υπερωρίες, τα εκλογικά επιδόματα κ.ά που δεν τα παίρνει κανένας υπάλληλος όσο δύσκολο επάγγελμα και να κάνει.) Και φταίει, λοιπόν, η πολιτεία -η όποια πολιτεία- όταν όλοι οι αστυνομικοί εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι να μη τους λείψει ο φραπές.΄Εχετε δεί πουθενά σ΄ολο τον κόσμο αστυνομικοί να κάνουν σκοπιά και περιπολία με τον φραπέ, μέσα στην μακαριότητά τους; Κατά τα άλλα οι πράσινοι γεωσκώληκες συνδικαλιστές τους λένε να κάνουν και λευκή απεργία -άκουσον, άκουσον- (το τελευταίο το γνωρίζω από άνθρωπο του οικογενειακού μου περιβάλλοντος- είναι καρατσεκαρισμενο!). Λοιπόν τί τους φταίει η πολιτεία όταν σε επιχειρησιακό επίπεδο είναι ανίκανοι να προστατεύσουν τους πολίτες , αλλά και τους ίδιους τους εαυτούς τους; ΄Οταν αντί να έχουν πειθαρχία και σοβαρότητα εξευτελίζονται στα κανάλια με τους δήθεν συνδικαλιστές τους, επιδεικνυόμενοι ως άβουλα πλάσματα που θα πρέπει η Πολιτεία να τους πεί ακόμη και πώς θα διοργανώσουν μια παρακολούθηση ή μια φύλαξη κάποιου πρόσωπου, ενώ υπάρχει γι΄αυτό κώδικας υπηρεσιακής δεοντολογίας. Το αυτοκίνητο του συγχωρεμένου αστυνομικού ήταν παρκαρισμένο επί μήνες (!) στο ίδιο σημείο. Είναι αυτό επιχειρησιακή ετοιμότης; Αν είναι δυνατόν.
Για να τελειώσουμε, η Πολιτεία δεν είναι μόνον οι πολιτικοί αλλά και οι πολίτες, που είναι περισσότεροι απ΄αυτούς. ΄Οταν οι πολίτες κλέβουν (βλ. πολεοδομίες, εφορίες, αστυνομία) ακόμη και την εφορία (που στις πολιτισμένες χώρες του εξωτερικού, είναι έγκλημα)διαμέσου αυτών και η Πολιτεία κλέβει.
Δεν είμαι πολιτικός, αλλά συνταξιούχος δημ.υπάλληλος που πάντα -το καυχώμαι- έκανα τη δουλειά μου χωρίς ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΥΤΕ ΔΡΑΧΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
Εμεινα φτωχός όμως, και μεγάλωσα με κόπο αλλά χωρίς παράπονο τα παιδιά μου χωρίς πολλά, πολλά αλλά γίναν επιστήμονες και πάντα τους λέω: ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΔΗΛ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ!

Σ.Σ. Στην επαρχία που ζώ όλοι οι αστυνομικοί -με έναν μισθό- έχουν σπιταρώνες και αυτοκινητάρες....

Ανώνυμος είπε...

Θέλει απίστευτο θράσος για να μιλάνε για θέματα τρομοκρατίας οι ανεγκέφαλοι πράσινοι αφισσοκολλητές.
Εσείς οι πανάθλιοι πασόκοι τί έχετε να πείτε για την 100% κομματικοποίηση των αστυνομικών επί 20 χρόνια;
Αυτοί που εκπαιδεύθηκαν από τη Σκότλαντ Γιάρντ ήταν ή δεν ήταν ΟΛΟΙ κομματικά προσκείμενοι στο πασόκ;
Σαμποτάρισαν ή δεν σαμποτάρισαν οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια μετά το 2004;
Και σε τελική ανάλυση, κανείς δεν έχει ξεχάσει ότι τη 17 Νοέμβρη δεν την έπιασε το πασόκ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
Ξέχασατε τις σκηνές απείρου κάλλους στο Τζάννειο;
Άει χαθείτε λοιπόν μην αρχίσω τα μπινελίκια και θυμηθούμε όλοι μαζί το βίο και την πολιτεία στη δημόσια τάξη επί πασόκ.
Τί να πρωτοθυμηθούμε;
Τους δεκάδες νεκρούς αστυνομικούς;
Τα δεκάδες θύματα στους δρόμους;
Εάν οι πράσινοι αφισσοκολλητές έχουν επιλέξει να ξεχνούν τί γινόταν επί πασόκ (επειδή τους βολεύει) τους ενημερώνω ότι εκατομμύρια Έλληνες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ.
Και για να τελειώνουμε και με το θέμα της τρομοκρατίας, όλοι στην πιάτσα ξέρουν ότι εάν ο Κουφαντίνας δεν είχε κάνει το λάθος να τα βάλει με τη Σκότλαντ Γιάρντ (υπόθεση Σόντερς) μόνο ο Σάββας Ξηρός θα ήταν μέσα σήμερα.
Και τώρα μπορείτε να πα να γαμηθείτε, μουνόπανα πασοκοσκυλέοι.

Ανώνυμος είπε...

Προς το φασιστοειδές των 1:06
Η κομματικοποίηση στην αστυνομία δέν ήρθε ξεκάρφωτη απο το ΠΑΣΟΚ, υπήρξε και μιά προιστορία όπως η χούντα, η δεκαετία του 60 με τον θείο του σημερινού αρχηγού σου που ψήφιζαν τα δέντρα δέν ήρθε το ΠΑΣΟΚ απο το πουθενά. Όταν οι πολίτες ήταν χωρισμένοι σε εθνικόφρονες και μιάσματα άντε να τολμήσει να βρεθεί αστυνομικός που να μήν δηλώσει δεξιός, άν εσύ έχεις τόσο πολύ για ψωμοτύρι την παρελθοντολογία και το 1981 σε γυρίζω και εγώ στο '61 δέν κωλώνω. Αλλά εγώ δέν κρίνω με γνώμωνα την παρελθοντολογία της δεκαετίας του 80 παρά μόνο με το σήμερα.
Όταν πήρατε το 2004 βρήκατε μιά ισχυρή αστυνομία όπως ο ίδιος ο Βουλγαράκης είχε δηλώσει με όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις εξαρθρωμένες με τα μέλη τους στον Κορυδαλλό. Η ανυπαρξία της πολιτικής σας έδωσε την ευκαιρία σε κάτι ηλίθια απαίδευτα παιδαρέλια με εγκληματικές τάσεις να στήσουν νέες τρομοκρατικές οργανώσεις. Το αποτέλεσμα το βλέπεις κάθε 10 μέρες νεκρός και απο ένας αστυνομικός.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα βλεπω τα πασοκια ζορίζονται και κανουν πως δεν καταλαβαίνουν

Ανώνυμος είπε...

«Θα ήταν εκτός ελληνικής πραγματικότητας, όποιος έλεγε ότι η κατάσταση στη δημόσια τάξη είναι καλύτερη από ότι το 2004», παραδέχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο ρ/σ Real fm κάνοντας λόγο για «αποτυχία της κυβέρνησής μας».

«Είναι προφανώς χειρότερη και αυτό αποτελεί και μία αποτυχία της κυβέρνησής μας, η οποία ως κεντροδεξιό κόμμα, θα πρέπει να επιδεικνύει μία μεγαλύτερη ευαισθησία στα θέματα νόμου και τάξης», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «η Αστυνομία εδώ και αρκετό καιρό έχει αφοπλιστεί και πολιτικά και ηθικά.

Λοιπόν τί έχετε να πείτε, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει μπούρδες?

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ απλό αν και φαίνεται δεν το καταλαβαίνουν καθόλου ούτε τα παπαγαλάκια, ούτε οι φανατικοί μουτζαχεντίνηδες Πασόκ.
Δεν μπορεί να καίγεται η Αθήνα και το Πασόκ, μαζί με το Σύριζα και τα ΜΜΕ να καταγγέλουν την αστυνομία και την κυβέρνηση. Να πάει να σηκώσει χέρι ο αστυνόμος και να ξεσηκώνεται θύελα διαμαρτυριών από τα πασοκικά ΜΜΕ για τους καουμπόϊδες - σερίφηδες μπάτσους ... και το Πασόκ να σιγοντάρει από δίπλα ....
Μπορεί το Πασόκ να βρίσκεται στην αντιπολίτευση αλλά έχει τεράστιες ευθύνες λόγω της βουλομικής διάθεσης που αντιμετωπίζει την εξουσία .... και μέχρι τότε "γκρεμίζει" τα πάντα!
Η αστυνομία χρειάζεται την στήριξη της κοινωνίας. Δεν μπορείς να την "αφοπλίζεις" και μετά να την κατακρίνεις για την χαλαρότητά της.
Η χαλαρότητα είναι αποτέλεσμα της απίστευτης και αδικαιολόγητης κριτικής που υπέστη συλλήβδην, κατά τη διάρκεια της επανάστασης του Δεκέμβρη, από τα πασοκικά ΜΜΕ και τους Πασοκοσυριζιώτες!

Ανώνυμος είπε...

Ήρεμα Πασόκια ήρεμα....
Η_Ρ_Ε_Μ_Α

Ανώνυμος είπε...

Σε εκδήλωση που οργάνωσε χθες ο Νίκος Καραχάλιος, ο πρωην του πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας , ένας γνωστός πρόεδρος μεγάλης εταιρείας δημοσκοπήσεων είπε: «Ο πρωθυπουργός είναι ένα αφόρητο βάρος για τη ΝΔ»και συνέχισε «τη συνέντευξη στη ΔΕΘ τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Κ. Καραμανλής την έδωσε. Την κάλυψη στους υπουργούς, επίσης ο Κ. Καραμανλής την έδωσε». Παρόντες από πολιτικής πλευράς ήταν οι Κυρ. Μητσοτάκης και Α. Λοβέρδος, οι οποίοι δεν σχολίασαν. Αρχισαν τα όργανα και για τον καταλληλότερο.

Ανώνυμος είπε...

Διάλυση

ΟΙ τρομοκράτες δεν δολοφόνησαν χθες
μόνο τον άτυχο αστυνομικό.
Εκτέλεσαν και το τελευταίο ίχνος κύρους
που είχε απομείνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία
της Ελληνικής Αστυνομίας.
ΜΙΑΣ υπηρεσίας που από το ζενίθ του 2002,
όταν εξαρθρώθηκε η 17 Νοέμβρη, έφτασε σήμερα,
επτά χρόνια μετά, στην πλήρη διάλυση
και αναποτελεσματικότητα.
ΓΕΓΟΝΟΣ που σχετίζεται ευθέως
με την έξαρση της τρομοκρατίας τα τελευταία χρόνια
και μάλιστα με πολύ σκληρότερη μορφή
από ό,τι παλιότερα.
ΤΑ λάθη, οι παραλείψεις, οι άστοχοι χειρισμοί,
η αδυναμία αξιολόγησης των περιστατικών,
δεν αποτελούν ατυχείς συγκυρίες
για την Αντιτρομοκρατική.
ΕΙΝΑΙ το αποτέλεσμα της κομματικοποίησής της
από την κυβέρνηση.
Που όταν ανέλαβε το 2004,
ξήλωσε σχεδόν το σύνολο των έμπειρων στελεχών της
και τοποθέτησε δικά της παιδιά,
προφανώς για να παίρνουν τις υψηλότερες αμοιβές
που προβλέπονται για όσους υπηρετούν εκεί.
ΕΙΝΑΙ αποτέλεσμα των συνεχών αλλαγών στη διοίκησή της.
Κάθε χρόνο αλλάζουν ο διοικητής και ο υποδιοικητής.
Πότε θα προλάβουν να ενημερωθούν,
να εξοικειωθούν με το αντικείμενο,
να καταστρώσουν αποτελεσματικά σχέδια δράσης;
ΕΙΝΑΙ αποτέλεσμα της άρνησης
των υπευθύνων της Αντιτρομοκρατικής να συνεργαστούν
με τους ειδικούς της Σκότλαντ Γιαρντ,
που κλήθηκαν εσπευσμένα να βοηθήσουν,
όπως είχε γίνει και στην περίπτωση της 17 Νοέμβρη.
ΤΡΙΤΗ ήρθαν οι Άγγλοι
και Παρασκευή υποχρεώθηκαν να φύγουν,
αφού οι δικοί μας αρνήθηκαν να συνεργαστούν!
Η εικόνα διάλυσης
συμπληρώνεται από τον τρόπο φύλαξης μαρτύρων που,
όπως αποδείχθηκε χθες,
ήταν, το λιγότερο, ερασιτεχνικός.
ΠΑΝΩ από είκοσι σοβαρές και δεκάδες άλλες
μικρότερες τρομοκρατικές επιθέσεις
σημειώθηκαν τα τελευταία χρόνια.
Χωρίς να εξιχνιαστεί καμία.
Χωρίς, έστω, να εντοπιστεί ένας ύποπτος.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ η Αντιτρομοκρατική
δεν μπορεί όχι την τρομοκρατία να εξαρθρώσει,
αλλά ούτε και τα στελέχη της να προστατεύσει
.

[ΤΑ ΝΕΑ / στήλη Ριπές]

stefanos είπε...

Αγνωστε των 1:06
ότι κι αν λές
δεν μας ακουμπάει…
Απλά δείχνεις την καταγωγή σου!

Κι εσύ φίλε Μεταρρυθμιστή
γιατί κάθεσαι και απαντάς
στο αλητοειδές?
Απλά γράφε τη γνώμη σου
κι άσε τους
να κονταροχτυπιούνται
με τη λύσσα τους…
Συμπάθεια μη τους δίνεις!
Για λόγους ανθρωπισμού
μόνο κανένα Lexotanil
(όταν χτυπάνε τα πειράκια τους)

;o))

stefanos είπε...

Ο EXASTAL
ΜΟΥ ΛΕΤΕ
ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ?
Come out to "δώθε" dear Sir...
και πες μας τη γνώμη σου...
Με απλά την ανάρτηση του σχολίου
δεν "τσιμπάμε"

Ανώνυμος είπε...

Για τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ φταίει ο αστυνομικός που βρέθηκε εντός της τροχιάς των σαφαιρών. Οι "αθώοι" δολοφόνοι δεν είχαν πρόθεση να τον βλάψουν.

Παπουτσάκης είπε...

I' m back!
Στέφανε.
Kάθε Πέμπτη έχει ψώνια.
Δουλέυουμε κιόλας έτσι;

Ανώνυμος είπε...

02:54
Αυτός ο Καραχάλιος δεν ήταν εκείνος που έδιωξαν από τη ΝΔ γιατί αναμφισβήτητα δεν έκανε καλά τη δουλειά του, άσε τις περίεργες σχέσεις του με παπαγιαννάκια και άλλα περίεργα πτηνά του συστήματος Πασόκ.
Όσο για τις δημοσκοπήσεις πέστους να τις βάλουν εκεί που ξέρουν. Δεν είναι τίποτε άλλο από προσχεδιασμένες και κατευχήν σφυγμομετρήσεις που συμβαδίζουν οπωσδήποτε με τις επιθυμίες των νταβατζήδων.
Οι δημοσκοπήσεις τους δεν είναι τίποτ άλλο παρά ωμές πολιτικές παρεμβάσεις που έχουν στόχο και την κυβέρνηση αλλά και την αντιπολίτευση.

Ανώνυμος είπε...

Ο Άγνωστος 4:41
εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ
περίπου ως χαιρόμενο...
Βρε αθεόφοβε και πορωμένε
λίγο τσίπα δεν έχεις?

Ανώνυμος είπε...

Επειδή πράγματι έχει χαθεί το φιλότιμο ,ας απαντήσουν οι αριβίστες της πολιτικής ζωής.
Από ποιον πολιτικό χώρο ξεκίνησαν την καριέρα τους οι Τσουτσουβής και Κουφοντίνας κ. Καστανίδη;
Ποιοι έσπευδαν επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη να συμπαρασταθούν στη ΓΑΔΑ σε συλληφθέντες, που αργότερα καταδικάστηκαν για τη συμμετοχή τους στη 17Ν;
Ποιοι έκαναν τότε λόγο για ....«κοινωνικούς αγωνιστές»;
Ούστ παλιάνθρωποι!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Πασόκες δε ντρέπεστε.
Χαίρεστε που σκοτώνουν δεξιούς και βγαίνετε και από πάνω;
Ντροπή!
Αλητήριοι!

Ανώνυμος είπε...

Γ. Μανώλης: Με απείλησε ο Αλογοσκούφης "να σταματήσω να μιλάω για τον Βουρλούμη" και το σκάνδαλο της "Γερμανός"!!!
Τι κατήγγελνε εγγράφως ο βουλευτής πριν από ένα χρόνο παράλληλα με την πρώτη καυτή επιστολή προς τον Κ. Καραμανλή: "Σκανδαλώδεις ρυθμίσεις εκατομμυρίων σε τράπεζες, χαριστικές συντάξεις, μίζες και μεσάζοντες, παλαιοκομματικές συμπεριφορές και καβάλημα του καλαμιού της εξουσίας..."

Ανώνυμος είπε...

Δεξιές
φαρμακωμένες
ψυχές...
Απο τους κοτζαμάσηδες
στους Γκοτζαμάνηδες...
Από τους ΕΚΟΦίτες και τις "καρφίτσες" στους ΟΝΝΕΔίτες...
Μια ζωή μίσος
και κακία...
και βία...
Άξια η ιστορία σας
μα κίβδυλος ο μισθός σας...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΕΞΙΑ ΟΡΚ...
ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥΣ
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ...
ΔΕΣ ΤΕ ΠΟΣΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ
ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ!
ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ
ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΣ ΤΕ
ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ FYROM
ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
ΤΟΝ κ. ΜΙΛΟΣΟΣΚΙ..
ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΔΕΞΙΑ "ΟΡΚ"
ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ?
"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"....
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ?
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΑ ΤΟΥ κ. ΛΟΒΕΡΔΟΥ...
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ?
Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ....!!!!
ΑΔΥΝΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ...
ΟΥΣΤ ΡΕ, δεξια "ΟΡΚ"...
ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ-ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ...