Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Με τόσες δημοσκοπήσεις και τόση σκανδαλολογία και το Πασόκ έμεινε στο 36,4. Κάτι δεν πάει καλά έτσι;

Με πόσες προκατασκευασμένες δημοσκοπήσεις και κατασκευασμένα σκάνδαλα έπρεπε να πέσει η κυβέρνηση στη δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές; Αμέτρητα. 6 με 7 δημοσκοπήσεις την εβδομάδα από τις 25 Αυγούστου και ένα «σκάνδαλο» ή προβοκάτσια την εβδομάδα! «Έκλεψε» ο Παυλίδης 100 χιλιάρικα (σκεφτείτε αν έβρισκαν μεγαλύτερα ποσά τι θα γινότανε! Τα 100 χιλιάρικα ήταν tips επί Πασόκ!!! Αλλά και για να κάνουν τόσο θόρυβο για 100 χιλιάρικα, θα πει ότι δεν βρήκαν περισσότερα τα καημένα τα παπαγαλάκια!!!) … γίνεται σεισμός στα δελτία παραπληροφόρησης των οχτώ και αν ο Τσουκάτος «έκλεψε» 1 εκατομμύριο κηρύσσεται σιωπητήριο. Μην ταράξετε τα νεύρα του προέδρου. Ούτε ο εφοπλιστής Αλαφούζος θα ήθελε κάτι τέτοιο που τον έχουν πειράξει κατακούτελα οι αγωγοί και «λυπάται» ξαφνικά τα πουλάκια της Αλεξανδρούπολης! Με λίγα λόγια οι δημοσκοπήσεις των νταβατζήδων ηττήθηκαν όσο και αν ήθελαν να προωθήσουν το Πασόκ στο 39-40% και τους Τρεμόπουλους στο 7-11%....τρίτο κόμμα!!!! Μάπα το καρπούζι των απανωτών προκάτ δημοσκοπήσεων…. Άσε που συντονισμένα προεξοφλούσαν τη ΝΔ στο χαμηλότερο των προγνώσεών τους ενώ το Πασόκ το εκτίναζαν, όλως τυχαίως, στο maximum της πρόβλεψης και το φούσκωναν και λιγάκι. Βλέπετε ήθελαν μεγάλο ποσοστό για να απαιτεί ο «Μεσσίας» Γιώργος εκλογές και λοιπές παπαριές! Αλλά δεν τους βγήκε και φαίνεται ότι μόνο οι νταβατζήδες και το Πασόκ δεν έλαβαν το μήνυμα! Δεν κατάλαβαν ότι ο κόσμος δεν ακολούθησε την καταστροφολογία τους, δεν πίστεψε τον Γιώργο, δεν υπέκυψε στην τηλεοπτική δικτατορία, δεν εκτόπισε το ΚΚΕ από τρίτο κόμμα, δεν κέρδισε ψήφους δυσαρέσκειας το ΠΑΣΟΚ, δεν πήγε στο 7-11% το Τρεμοπουλέικο, και ο κόσμος πήγε εν τέλει …..παραλία !!!
Οι νταβατζήδες ζουν το δικό τους μύθο μέσα στους βαρετούς και μακρόσυρτους, συνήθως πλήρεις σαρδάμ, μονόλογους του προέδρου Γιώργου. Μονόλογοι πλημμύρεις από θα, αοριστολογίες, γενικότητες και ψεύτικες παροχές. Ακόμα και οι φανατικοί οπαδοί ξέρουν ότι τίποτε από αυτά που τάζει δεν μπορεί να πραγματοποιήσει αλλά ας βγει να διορίσουμε τα παιδιά μας!!! Μονόλογοι με πολλά χουβαρνταλίκια όταν παράλληλα υπονοεί ότι θα παραλάβει καμένες γαίες και ξεραμένες λίμνες! Ποτέ όμως δεν έχει κάτσει να εξηγήσει που θα τα βρει τα λεφτά για να πραγματοποιήσει τα υπεσχημένα! Και ποτέ ένα απλό mea culpa όπως έχουμε αρκετές φορές ακούσει τον Καραμανλή να παραδέχεται λάθη του, έστω και σχηματικά. Έχουμε μπλέξει με ένα κόμμα που δεν παραδέχεται τα ιστορικά του λάθη γιατί πρόκειται να ξανακάμει τα ίδια. Γι’ αυτό επιδιώκουν να ξαναβγούν με τόσο τεράστια βουλιμία. Για το δημόσιο χρήμα! Ελπίζουν ότι και πάλι με τη βοήθεια των ΜΜΕ θα ξαναθάψουν τα εγκλήματά τους τα οποία θα μαθαίνουμε επί Νέας Δημοκρατίας στην μεθεπόμενη κυβέρνηση!!!!! Άρα θα έχουν παραγραφεί!!! Εκπληκτικό! Θα κυβερνούν με τηλεοπτικά και εικονικά δεκανίκια χειραγώγησης και παραπληροφόρησης. Όπως μόνο το Πασόκ ξέρει να κυβερνά. «Χούντα» που θα στηρίζεται στη «δικτατορία των καναλιών».
Η-Ρ-Ε-Μ-Α …… πασόκια ....... Η-Ρ-Ε-Μ-Α

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εxastal φαίνεται εσύ δέν έλαβες κανένα μήνυμα συνέχισε να ζείς στον κόσμο σου, συνέχισε να πιστεύεις οτι ο Καραμανλής είναι ο μεγάλος νικητής.

Ανώνυμος είπε...

Εxastal νομίζεις οτι του κάνεις καλό του Καραμανλή με την αρθογραφία σου άν τυχόν σε διαβάζει, με τους ύμνους που του ρίχνεις?
Κακό του κάνεις, πιό υπερφίαλο τον κάνεις, πιό αλαζόνα, πιό αδίστακτο, τον προτρέπεις να συνεχίσει την ίδια πολιτική που τον οδηγεί στην καταστροφή. Συνέχισε έτσι και ας συνεχίσει αυτός να σε ακούει στο τέλος θα χάσει απο το ΠΑΣΟΚ εξ'αιτείας σου με 20 μονάδες διαφορά.

Ανώνυμος είπε...

με το γιωργακι στην ηγεσια οχι μονο 20 μαναδες διαφοαρα θα εχει το Πασοκ αλλα θα πεφτουν ακομα περισσοτερο τα ποσοστα του!!! μην κοιτατε την Νεα Δημακρατια αυτη ειναι ακομα κυβερνηση, το δικο σας κομμα εχει το προβλημα οχι ο Κωστακης!!!

Ανώνυμος είπε...

Ηττήθηκε η παρέα του κ. Καραμανλή...
Π. Τατούλης: «Ο Καραμανλής ήταν εξ αρχής βαρίδι
και όχι το ισχυρό χαρτί»

Από το http://www.kentri.gr/
.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αρκαδίας, μιλάει αποκλειστικά στο http://www.kentri.gr/, για το εκλογικό αποτέλεσμα, την αποχή και για το πώς βλέπει τις πολιτικές εξελίξεις, αποδομώντας εντελώς τον Κώστα Καραμανλή.
«Όσα σήμερα καταγράφονται τα είχα με σαφήνεια προβλέψει σε ανύποπτους χρόνους. Όταν κανένας δεν τολμούσε να αναλύσει νηφάλια τη μεγάλη ευθύνη τότε του πρωθυπουργού για την κάκιστη πορεία της χώρας, αλλά και στην καταγραφόμενη σημερινή κατρακύλα της κεντροδεξιάς παράταξη, εγώ είχα ενημερώσει και πάρει την πρωτοβουλία να καταθέσω τις απόψεις μου και τις προτάσεις μου, πρώτα στα συλλογικά κομματικά όργανα και βέβαια να δημοσιοποιήσω τις απόψεις μου. Για να απαντήσω στο ερώτημά σας. Έχω κατ΄επανάληψη τονίσει ότι η χώρα μας είναι σε βαθύτατη κρίση. Όχι μόνο το πολιτικό σύστημα. Αλλά επίσης το σύστημα των media, που υπηρετεί πιστά τα δικά του οικονομικά συμφέροντα. Η Δικαιοσύνη που έχει γίνει αγαπημένο πουλέν της κυβέρνησης. Η ίδια η κοινωνία που αγαπά και εκλέγει αυτούς που της μοιάζουν. Οι εκλογές θεωρώ ότι είχαν σαφώς νικητή το ΠΑΣΟΚ και ένα μεγάλο ηττημένο, την παρέα του κ. Καραμανλή.
Θα είμαι απολύτως σαφής. Ο κ. Καραμανλής είχε μπροστά του δύο δρόμους για να κυβερνήσει τη χώρα. Ένα κόμμα που είχε παρωχημένες δομές και...
καθόλου ξεκάθαρο όραμα και συγκεκριμένη ιδεολογία. Είτε θα έπρεπε να επανιδρύσει το κόμμα του, προκειμένου να καταφέρει στη συνέχεια να επανιδρύσει το κράτος. Και αυτή βέβαια θα ήταν η δύσκολη επιλογή της σύγκρουσης με τα κατεστημένα. Είτε, και αυτή ήταν η σίγουρη και δοκιμασμένη, οκνηρή όμως λύση, να ακολουθήσει την πεπατημένη. Να ηθικίζει συνέχεια. Να μεταθέτει αλλού τις ευθύνες και να κερδίζει ολοένα πολιτικό χρόνο. Το αποτέλεσμα ήταν δεδομένο και αυτό. Ο τόπος και η παράταξη θα όδευε στην καταστροφή. Τι εννοώ;
Σήμερα καταλαβαίνουμε ότι ο κ. Καραμανλής, αφού δεν κατάφερε να επανιδρύσει τη Νέα Δημοκρατία, επέλεξε να την καταστρέψει. Να την αποστραγγίσει από κάθε υπεροχή. Κυρίως βέβαια ηθική και να τη διασπάσει.
Ο κ. Καραμανλής πιστεύω ότι ήταν ευθύς εξ αρχής συμβιβασμένος και απόλυτα συναλλασσόμενος με ό,τι διεφθαρμένο έχει να επιδείξει αυτή η χώρα στο δυναμικό της. Γι΄αυτό και επέλεξε για παρέα του στη διακυβέρνηση της χώρας, ανθρώπους χωρίς κανένα προσωπικό όραμα, χωρίς καμία ηθική, χωρίς καμία κοινωνική συνείδηση, χωρίς παιδεία, χωρίς ουσία. Χωρίς καμία αγωνία να αφήσουν πίσω τους συγκεκριμένο έργο. Έκανε συνομιλητές του τους λεγόμενους νταβατζήδες και άνδρωσε τους εθνικούς προμηθευτές. Αποστέωσε τη Δικαιοσύνη και διέλυσε τους ήδη προβληματικούς θεσμούς του σαθρού και αναποτελεσματικού πολιτικού μας συστήματος. Ο κ. Καραμανλής ήταν εξ αρχής βαρίδι και όχι το ισχυρό χαρτί, όπως τον πλάσαραν οι επικοινωνιολόγοι του και τα διάφορα παπαγαλάκια του στα media».

Ανώνυμος είπε...

Απόλυτα εγκλωβισμένος ο Καραμανλής
«Πιστεύω ότι ο κ. Καραμανλής δεν έχει τη δυνατότητα να αντιδράσει σε τίποτα. Γιατί είναι απόλυτα εγκλωβισμένος. Όμηρος στα συμφέροντα και στην παρέα του. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κυβερνήσουν λίγο ακόμη τον τόπο. Να εξαντλήσουν και τα τελευταία αποθέματα πλούτου, με ασφαλώς μεγάλη ιδιοτέλεια. Αλλά θα ήθελα να πω, ότι και εσείς οι δημοσιογράφοι έχετε μεγάλο πρόβλημα, όταν συνεχίζετε να αναμασάτε με ψυχραιμία, ότι ο Καραμανλής αλλάζει το επικοινωνιακό του επιτελείο για να ανακάμψει. Δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι πολιτικό, αλλά είναι αυστηρά επικοινωνιακό. Δηλαδή! Τι μας λέτε με άλλα λόγια: Ότι ο κ. Καραμανλής αναζητά έναν καινούργιο Ρουσόπουλο. Ήμαρτον! δεν είναι το πρόβλημά μας η εικόνα του κ. Καραμανλή. Και δεν μπορεί μια ολόκληρη χώρα με την ανοχή των δημοσιογράφων να χορεύει σ΄αυτό το σκοπό. Το πρόβλημα στη χώρα μας είναι βαθύτατα πολιτικό και απαιτεί πολιτικές λύσεις».

Για την αποχή
«Θα έλεγα ότι με εντυπωσιάζουν οι δηλώσεις κάποιων συναδέλφων μου βουλευτών και άλλων στελεχών των κομματικών επιτελείων ένθεν και εκείθεν, ρίχνοντας την ευθύνη στους πολίτες. Μα αυτό είναι το μεγάλο λάθος. Ο πολίτης έχει δικαίωμα να επιλέξει πως αντιδρά στις προσδοκίες που του δίνει το πολιτικό σύστημα; Η συνειδητή αποχή των συμπολιτών μας που δεικνύει με το χειρότερο τρόπο ή πιο σωστά με τον καλύτερο τρόπο, το μεγάλο πολιτικό πρόβλημα υπάρχει σ΄αυτόν τον τόπο.
Και θα ήθελα ευθέως να σας πω, ότι είμαι από αυτούς τους πολιτικούς που έχουν από χρόνια αρθρογραφήσει για να σταματήσει να είναι υποχρέωση των πολιτών να ψηφίζουν. Να συμμετέχουν στις εκλογές. Θα πρέπει το δικαίωμα αυτό να είναι προαιρετικό. Θα έπρεπε οι πολίτες να πείθονται από τα πολιτικά κόμματα, ότι αξίζει τον κόπο να τα εμπιστεύονται. Θα πρέπει λοιπόν η προαιρετικότητα της ψήφου να αποτελεί το σημείο αναφοράς, για να μπορούν τα πολιτικά κόμματα, ως οφείλουν να γίνονται πειστικότερα και ελκυστικά στους ίδιους τους πολίτες».

Ούτε τώρα ούτε το Μάρτιο του 2010 βλέπει εκλογές
«Δεν βλέπω εκλογές ούτε τώρα ούτε τον Μάρτιο του 2010. Τώρα δε βλέπω γιατί δεν υπάρχει καμία δυνατότητα, ιδιαίτερα δε στην κυβέρνηση για να πάρει τέτοιες πολιτικές πρωτοβουλίες. Και από την άλλη μεριά θεωρώ ότι κανένα πολιτικό κόμμα θα πάρει το μεγάλο κόστος για να προκαλέσει πολιτικές εξελίξεις βάση της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας. Μέχρι τώρα για το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, έχουμε μια κατάκτηση στον πολιτικό μας πολιτισμό. Την συμφωνία και τον ομοφωνία των δύο μεγάλων κομμάτων. Θεωρώ ότι αυτό κανένας δεν μπορεί να το ανατρέψει. Οποιοδήποτε κόμμα επιχειρήσει να προκαλέσει πολιτικές εξελίξεις με αναφορά στο σημείο εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, κατά τη γνώμη μου, θα πάρει μεγάλο πολιτικό κόστος».

stefanos είπε...

Να ‘μαστεεεεεεε!!!!
Τώρα μας αντιγράφουν κιόλας
χεχεχεχεχε...
Και μας στέλνουν παράγγελμα
για ηρεμία...
Όμως εμείς οι «κακοί Πασόκοι»
- οι βουλιμικοί για εξουσία και για αίμα –
δεν υποχωρούμε…
χαχαχαχαχα…
Εκλογές εδώ και Τώρα (ζητάμε)
πριν βουλιάξετε κι άλλο την Πατρίδα…
Είμαστε έτοιμοι για ακόμα ένα γύρο
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΜΑΣ!
Χαχαχαχαχα
ΟΧΙ ΜΩΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΕ EXASTAL
δεν ηρεμούμε…
Μάχες καθημερινές δίνουμε όπου κι αν σταθούμε
για να φέρουμε μαζί μας και πάλι
αυτούς που αντιλαμβάνονται
τα απαρχαιωμένα δεξιά σας αρχέτυπα
(και «το ανθυγιεινό» της πολυκατοικίας σας)…
Για να ξανασυναντηθούμε
με τους εγκλωβισμένους δημοκράτες
και τους παλιούς φίλους μας…

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΕΜΑ Stefanos ΗΡΕΜΑ
Αν είστε νικητές και χαίρεστε την τεράστια επιτυχία σας γιατί τόσο μίσος και τόση επιθετικότητα.
Άρα δεν είσαι ούτε εσύ, ακόμα και εσύ, ικανοποιημένος με τις επιδόσεις του ντβατζόπουλου Γιωργάκη.
Ακόμα και εσύ Stefanos.

stefanos είπε...

Αγαπητε @Ανωνυμε 4:36
αν και πολυ βιαστικός
(καθώς πρέπει να φύγω πάραυτα)
θέλω να σου πω
ότι κανένας απο το ΠΑΣΟΚ
δεν κομπάζει ή φέρεται επιθετικά..
Μια ματιά στις εφημερίδες
και τα πάνελ της TV
θα αποκαθιστούσε την αλήθεια...
Εδω ο Παπαθανασίου
(περιφερόμενος ανα τα κανάλια)
μόνο που δεν μας έδειρε
τονίζοντας μάλιστα
ότι θα συνεχίσει απτόητος
το Οικονομικό Θαύμα
που ζει ο ελληνικός λαός...
Τώρα,
όσο για μερικά
κειμενάκια μου εδώ στο blog
του κ. Exastal
δεν είναι παρά πειραγματα
(αλλα που δεν παύουν
να εμπεριέχουν αλήθειες)..
Και χρειάζονται
όταν κάποιος εξακολουθεί να λέει
ότι οι μετρήσεις έλεγαν ψέματα.
Το ίδιο λάθος
έκανε και το υπεροπτικό ΠΑΣΟΚ
του 2004 και τα είδαμε τα χαήρια!
Κάποιοι έχασαν την βουλευτική ιδιότητα ή τον υπουργικό θώκο,
όμως το σίγουρο είναι ένα:
ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ
Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ...
(Κάνω λάθος?)
Καλό απόγευμα,
και τα ξαναλέμε...
Γειά!

Στέφανος ο οκύπους

stefanos είπε...

Άλλο ένα στα πεταχτά!
---------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ δεξιός, καταλαβαίνει.
Όταν άρχιζε η καμπάνια για τις ευρωεκλογές στη Γαλλία,
ο Νικολά Σαρκοζί άφησε στην άκρη την Ευρώπη.
Αντ΄ αυτής επέλεξε δύο θέματα: ασφάλεια και μετανάστευση.
Γιατί;
Διότι στις εκλογές, εξήγησε ο εκπρόσωπός του Φρανκ Λουβριέ,
«χρειάζονται δυνατές θεματικές
που να συγκινούν τους ψηφοφόρους μας».

Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ξέρει τι κάνει.
Στη Γαλλία, ασφάλεια και μετανάστευση
φτιάχνουν και καταστρέφουν καριέρες.
Καταστράφηκε ο σοσιαλιστής Λιονέλ Ζοσπέν
στην Προεδρική του 2002.
Φτιάχτηκε ο ίδιος ο Νικολά,
ο οποίος κατάλαβε ότι ο μόνος τρόπος
να επαναπατρίσει τους ψηφοφόρους
που έπαιρνε ο ακροδεξιός Λεπέν,
ήταν να ανακτήσει την ατζέντα «νόμου και τάξης».
Το ΄κανε το 2007 και το ξανακάνει σε κάθε ευκαιρία.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ισχύει το ανάποδο.
Η διακυβέρνηση Καραμανλή
έχει χάσει το παιχνίδι της ασφάλειας.
Ο Πολύδωρας ήταν αναποτελεσματικός,
αλλά τουλάχιστον τα ΄λεγε χοντρά.
Μεταξύ Προκόπη και Μαρκογιαννάκη όμως
έχει απολεσθεί και ο έλεγχος και η ατζέντα.
Κερδισμένος ο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη.
Το 7% της περασμένης Κυριακής
δείχνει ότι, αρχής γενομένης από το 2002,
η άκρα Δεξιά σε κάθε εκλογή αυγαταίνει.
Δεν απορροφά ψηφοφόρους ευκαιριακά.
Αλλά τους περιχαρακώνει σε μια συγκεκριμένη ατζέντα.

ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ
πολλοί υποτίμησαν- με δική τους ζημία.
Ο Καρατζαφέρης παίζει με τις εντυπώσεις,
αλλά κάνει και κινήσεις.
Φλέρταρε με τον Νίκο Καραχάλιο για το ευρωψηφοδέλτιο
και τελικά παρουσίασε τη Νίκη Τζαβέλλα.
Την ώρα που έσπρωχνε στο προσκήνιο
μια καθωσπρέπει «συστημική» υποψήφια,
έπαιζε με τα ένστικτα φόβου φτωχών και πλούσιων νοικοκυραίων.
Φόβου για την εγκληματικότητα
και την παράνομη μετανάστευση
που δίνει στον ΛΑΟΣ ποσοστό 10% στη Β΄ Αθηνών.

ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ τώρα η Ν.Δ.
αδυνατεί να αντιμετωπίσει τον ΛΑΟΣ.
Προεκλογικά, η Τζαβέλλα μίλησε για πολυκατοικία
όπου συνυπάρχουν ΛΑΟΣ και Ν.Δ.,
ανοίγοντας τη συζήτηση της συνεργασίας.
Μετεκλογικά, ακούγονται ήδη φωνές
προς την ίδια κατεύθυνση από τη Ν.Δ.
Η Κατερίνα Παπακώστα λέει δυνατά
εν τη αφελεία της
αυτό που σκέφτονται αρκετοί άλλοι από μέσα τους.

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ πάμε,
η αναγέννηση του ακραίου δεξιού χώρου στην Ελλάδα
θα είναι άλλο ένα στοιχείο
της κακής πολιτικής κληρονομιάς του Κώστα Καραμανλή.

Ανώνυμος είπε...

Η άνοδος του ΛΑΟΣ είναι αποκλειστικά αποτέλεσμα της εύνοιας που έχει ο Καρατζαφέρης από τα πασοκικά ΜΜΕ που το μόνο που σκέφτονται είναι πως να μειώσουν τις μονάδες της ΝΔ. Χέστηκαν για την ακροδεξιά. Χέστηκαν για τη δημοκρατία και τα κλούβια αυγά του φιδιού. Ο Καραμανλής είναι ο στόχος τους. Εξάλλου μόνο οι Πασόκοι και μάλιστα οι φανατικοί χάρηκαν με την άνοδο Καρατζαφέρη. Αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβετε πόσο φανατικοιί είναι και πόσο εθελοτυφλούν προκειμένου να δουν τα ποσοστά Καραμανλή να μειώνονται.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ...
ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
ΑΠΛΑ
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ...
ΓΙΑΤΙ
ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΨΥΧΙΣΜΟΥ
ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ...
ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!
ΑΛΛΩΣΤΕ
ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΥΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ
ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ,
ΤΗΣ ΕΡΕ, ΣΤΗΝ 7ΕΤΙΑ, ΚΛΠ
ΓΙ’ΑΥΤΟ
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14....

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα πασόκια δεν θέλουν να σκεφτούν ότι θα ξαναχάσουν τις εκλογές αφού στις ευρωεκλογές δάγκωσαν την π....α τους και κατάλαβαν ότι δεν τραβάει παρόλο που νίκησαν, σιγά την νίκη δηλαδή αλλά ας χαρούν και λίγο.

Ανώνυμος είπε...

παντός αν ήμουν αρχηγός του πασοκ θα είχα αυτοκτονήσει με αυτα τα αποτέλεσμα, δεν είναι και λίγο να έχεις τόσα χρόνια στην ηγεσία του κινήματος και να πέρνεις μονο 36,65 ο γιος μου αν ήταν πρόεδρος περισσότερες μονάδες θα επερνε!

Ανώνυμος είπε...

όταν θα μπορέσει ο ΓΑΠ να αρθρώσει μια πρόταση!!!

τότε να μου τρυπήσετε την μύτη...λαμόγια...

που θέλετε να κάνετε έναν αυτιστικό πρωθυπουργό...για να λαμογίαζετε από πίσω....