Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Μέγας ποιητής ο πρόεδρος Γιώργος: « ο βάρβαρος ελληνικός λαός αισθάνεται»!

Δύο ΠΑΠ αντιλήφθηκε σήμερα στο Ζάππειο ο ελληνικός λαός. Το πρώτο ήταν ο ΠΑΠανδρέου και το δεύτερο ήταν οι ΠΑΠαγάλοι.
Όλοι όμως ένοιωσαν την ποιητική φλέβα του προέδρου στο ποίημα με τίτλο και ερωτηματικό: «Τι αισθάνεται ο ελληνικός λαός;»:

«Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την αδικία.
«Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» τη φτώχεια.
«Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την ατιμωρησία.
«Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την καταστροφή.
«Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την απογοήτευση.
«Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την αδιαφάνεια.
«Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την ανασφάλεια.
«Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την πελατειακή λογική.
«Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται» την αναξιοκρατία.
Κι' "ΕΓΩ" αισθάνομαι τη βαρβαρότητα!

Μέσα στη βαθιά βαρβαρότητά του ο ελληνικός λαός κρύβει ένα τεράστιο θησαυρό. «Αισθάνεται». Η εκδίκηση του «σοσιαλισμού» είναι γλυκιά! Η Δεξιά δεν κατάφερε να εξαφανίσει από την καθημερινότητα του σύγχρονου και καταπιεσμένου πολίτη, ..... τα αισθήματα! Σε πείσμα του επάρατου «Καραμανλισμού» ο ελληνικός λαός συνεχίζει «να αισθάνεται». Ο πρόεδρος Γιώργος συνειδητοποίησε το κενό που αφήνει πίσω της η «καραμανλική βαρβαρότητα» και έφτασε στο απόγειο της ποιητικής του δημιουργίας. Με την αφαιρετικότητα των απλών συλλογισμών του δημιουργεί ξανά όλες τις προϋποθέσεις που θα ανοίξουν το χρονοντούλαπο και θα κλείσουν μέσα τον Καραμανλή για είκοσι χρόνια! Μόνο για το καλό της αισθαντικότητας του σχεδόν εκβαρβαρισμένου συμπολίτη μας! Ο ίδιος ο ποιητής Γιώργος ξεπερνά τον προσωπικό του ντανταϊσμό και εναλλάσσοντας τις συμφορές του σύγχρονου Καραμανλισμού καταφέρνει δυνατό χτύπημα στο παρόν και το παρελθόν της επάρατης και δίνει ένα εκπληκτικό πουσάρισμα πολιτισμού στον «σοσιαλισμό» του!
Όλα δείχνουν ότι ο πρόεδρος δικαιούται επάξια το σημερινό βραβείο βαρβαρότητας πάνω στην ποίηση και τη νοημοσύνη μας......

Δεν υπάρχουν σχόλια: