Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

η παταγώδης αποτυχία του ταξιδιού Παπανδρέου "στας Βρυξέλλας"!

Στα σημερινά «Νέα», η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά (πρώτη φορά την ακούω) σε άρθρο με τίτλο «Σκιώδης» πρωθυπουργός» προσπαθεί να αποδώσει στον πρόεδρο Γιώργο χαρακτηριστικά (που δεν έχει) πρωθυπουργού, ενώ τον «κακομοίρη» τον Καραμανλή τον παρουσιάζει άβουλο και άπραγο, να μετακινείται ράθυμα μεταξύ Ραφήνας και Μαξίμου ….. άντε να πετάγεται μίζερα και μέχρι τη Λαμία. Το επίπεδο της πασοκικής μπλογκόσφαιρας περνά σιγά σιγά στα επίσημα έντυπα του «κινήματος»! Αναμενόμενο γιατί απ’ ό,τι φαίνεται και παρά τον λυσσαλέο πόλεμο κατά του Καραμανλή, από το Σεπτέμβρη, μάλλον πως δεν είναι περίπατος η πρωθυπουργοποίηση της προεδράρας του Πασόκ!
Τα ταξίδια του πρωθυπουργού στο εξωτερικό, που ειδικά το Μάρτιο και τον Απρίλιο είναι και πολλά και πολύ σημαντικά για το μέλλον της Ελλάδας τίθενται εκτός συναγωνισμού μπροστά στην κινητικότητα Παπανδρέου, που έχει βαλθεί από τώρα να μας σώσει. Σαν «παράξενος ταξιδιώτης» κρατά μια βαλίτσα και περιφέρει τις διεθνούς απήχησης λαμπρές ιδέες του, ανά τας Ευρώπας και στο εγγύς μέλλον πετάγεται και στον υπόλοιπο πλανήτη. Όλοι οι ηγέτες περιμένουν το επόμενο βήμα ΓΑΠ. Κάθε σκέψη τους είναι στραμμένη στον υποστηρικτή των καταπιεσμένων τραπεζιτών της γης!
Ο Παπανδρέου δεν είναι πλέον σκιώδης. Στη σκιά βρίσκεται προ πολλού ο Καραμανλής…… «Εξάλλου ο Παπανδρέου επιδεικνύει μια αξιοζήλευτη κινητικότητα εντός και εκτός συνόρων, θυμίζοντας τον Γιώργο του υπουργείου Εξωτερικών, με μια βαλίτσα στο χέρι. Χθες πήγε Φρανκφούρτη να συναντηθεί με την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Τρισέ, Παπαδήμο). Στο τέλος του μήνα πηγαίνει Χιλή- ΗΠΑ για τη Σοσιαλιστική Διεθνή και την Επιτροπή Στίγκλιτς, αντιστοίχως». Άρα ο Γιώργος είναι πρωθυπουργός και μάλιστα «με σχέδιο».
Κάποιος όμως πρέπει να ενημερώσει τη …Βούλα ότι τα «σχέδια» Παπανδρέου στις συναντήσεις του απέτυχαν παταγωδώς και πέραν πάσης αμφιβολίας. Ούτε τον Τρισέ έπεισε για τα ευρωομόλογα, όπως επεδίωκε(για να τον αναδείξουν έπειτα μεσσία και σωτήρα οι μισθωτοί κονδυλοφόροι –μεθοδολογία δαχτυλιδιού πριν τις εκλογές του 2004 με κουραμπιέδες και γλυκά -), ούτε τον Παπαδήμο έπεισε να κατέβει με το Πασόκ στις εκλογές.
Τα γιουσουφάκια της Ιπποκράτους ούτε που αντιλαμβάνονται τη σημασία της εκρηκτικής αποτυχίας του προέδρου και έμειναν να διαχειρίζονται εντυπώσεις. Αυτό είναι και το κεντρικό «σχέδιο» των συμβούλων του προέδρου. Η διαχείριση των εντυπώσεων. Με εντυπώσεις έχουν πρόθεση να κυβερνήσουν και η αυλή του Γιώργου με όλα τα γιουσουφάκια της θα προσπαθεί να μας πείθει ότι οι εντυπώσεις είναι νέο είδος διατροφής.(Σκεφτείτε τι θα κάνανε έτσι και έβγαινε από το γραφείο Τρισέ και να έλεγε ότι τον έπεισε για τα ευρωομόλογα. Αυτές οι γενικόλογες ανοησίες περί ανάπτυξης (ποιός δεν θέλει άνθρωπέ μου ανάπτυξη;) αποδεικνύουν ότι δεν πέτυχε τίποτα στη συνάντησή του....)

44 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

Το Πολυτεχνείο να γίνει μουσείο.
Με μια διαφορετική πρόταση παρενέβη στον διάλογο για το θέμα του ασύλου, που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα, υπουργός Παιδείας Α. Σπηλιωτόπουλος.
Σε δηλώσεις του ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανέφερε ότι, «για λόγους ιστορίας, για λόγους συμβολισμού και για λόγους χρέους στη νέα γενιά» θα έπρεπε, «το Πολυτεχνείο, να το έχουμε μετατρέψει σε ένα Μουσείο Εθνικής Αντίστασης για να θυμόμαστε όλοι το τανκς που εκείνο το βράδυ επιχείρησε βιαίως να καταλύσει την πανεπιστημιακή ελευθερία του στοχασμού και του λόγου». Με αυτόν τον τρόπο, εξήγησε, θα μπορούσαμε να είχαμε προσφέρει πολύ περισσότερα και στη νέα γενιά και στην ιστορία αλλά, αν θέλετε, και στην πολιτική αγωγή.
Ταυτόχρονα ο υπουργός Παιδείας άφησε σαφείς αιχμές για την μη εφαρμογή του ήδη υπάρχοντος νόμου για το άσυλο –λέγοντας ότι καλό θα ήταν να εφαρμόζεται- και σημειώνοντας ότι δεν είναι η δική του θέση να αναζητήσει ευθύνες για τη μη εφαρμογή του.

Παπουτσάκης είπε...

Αλογοσκούφης: «Απειλείται η ποιότητα ζωής και η ελευθερία από την κρίση»
H έξαρση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα είναι εξίσου σημαντική με τη διεθνή οικονομική κρίση, τονίζει ο πρώην υπουργός Γιώργος Αλογοσκούφης.

Η έξαρση βίας και εγκληματικότητας που παρατηρείται στην Ελλάδα είναι το ίδιο σημαντική με τη διεθνή χρηματοπιστωτική κρίση, επισήμανε από τη Θεσσαλονίκη ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης.

Ο κ. Αλογοσκούφης μιλώντας σε συνέδριο που διοργανώνει ο σύλλογος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με θέμα «Παγκόσμια οικονομική κρίση και οι διεθνείς αλλαγές από την εκλογή Ομπάμα», είπε ότι η κρίση έστρεψε όλες τις προσπάθειες των κυβερνήσεων του κόσμου στην οικονομία, αλλά, όπως υπογράμμισε, τους τελευταίους μήνες βιώνουμε στην ελληνική κοινωνία μια έξαρση της βίας και της εγκληματικότητας. «Και αυτή πιστεύω ότι απειλεί την ποιότητα ζωής, τις ελευθερίες και τη Δημοκρατία το ίδιο, αν όχι και περισσότερο, σε σχέση με την οικονομική κρίση», είπε ο κ. Αλογοσκούφης, επισημαίνοντας ότι όχι μόνο η κυβέρνηση, αλλά και όλοι οι παράγοντες της κοινωνίας έχουν υποχρέωση να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά αυτό το πρόβλημα.

Εξάλλου, ο πρώην υπουργός εξέφρασε την άποψη ότι μέρος του πακέτου των 28 δισ. ευρώ πρέπει να διαχυθεί και σε γειτονικές χώρες για την ενίσχυση των ελληνικών επενδύσεων. Όπως εξήγησε, από τη στιγμή που οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι ελληνικές τράπεζες έχουν κάνει όλες αυτές τις επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή και έχουν αποκτήσει ηγετικό ρόλο, δεν πρέπει να εγκαταλείψουν τώρα αυτή την προσπάθεια, ότι πρέπει να συνεχίσουν παρά την οικονομική κρίση.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του που πραγματοποιήθηκε σε μεγάλη αίθουσα ξενοδοχείου, παρουσία εκατοντάδων φοιτητών, ο κ. Αλογοσκούφης είπε ότι η ελληνική οικονομία έχει επιδείξει μέχρι σήμερα αξιοσημείωτες αντοχές στην κρίση, σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ χαρακτήρισε καθοριστικό γεγονός για την όξυνση της κρίσης την κατάρρευση της «Lehman-Brothers» τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Όπως είπε, οι κυριότερες διαρθρωτικές αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας εστιάζονται στα δημόσια οικονομικά, στις κρατικές δαπάνες και στη γραφειοκρατία. «Με την κρίση αποδείχτηκε πόσο σημαντικό είναι ότι η Ελλάδα δυστυχώς συσσώρευσε επί πολλά χρόνια (τουλάχιστον δύο δεκαετίες) πολύ μεγάλο δημόσιο χρέος», τόνισε και υπογράμμισε ότι είναι πολύ σημαντικό για την Ελλάδα να αποκαταστήσει όσο το δυνατόν συντομότερα την εμπιστοσύνη των ξένων επενδυτών.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_18/03/2009_271701

Ανώνυμος είπε...

Τραγική μορφή ο Γιωργάκης. Μόνο τα εγχώρια βλαμμένα τον ακούν και χειροκροτούν. Οι άλλοι τον φτύνουν.

Παπουτσάκης είπε...

Κρούγκμαν: «Η παγκόσμια οικονομική κρίση αποτελεί συλλογικό πρόβλημα»
Ομιλία του διακεκριμένου Αμερικανού καθηγητή στην Αθήνα με θέμα την χρηματοπιστωτική κρίση.

Τρομοκρατημένος τόσο από το τί συμβαίνει στην παγκόσμια οικονομία αλλά και από την ανεπάρκεια των πολιτικών ιθυνόντων να αντιμετωπίσουν τη διεθνή χρηματοπιστωτική κρίση δήλωσε ότι είναι ο καθηγητής του πανεπιστημίου Princeton και κάτοχος του βραβείου Νόμπελ Οικονομίας 2008 Πολ Κρούγκμαν μιλώντας σήμερα το απόγευμα σε συνέδριο με τίτλο «Η Χρηματοπιστωτική Κρίση: Το μάνατζμεντ σε εποχές πρόκλησης» που οργάνωσε στην Αθήνα η εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων «Prothesis».

Ο καθηγητής Κρούγκμαν επεσήμανε ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση αποτελεί συλλογικό πρόβλημα και τόνισε ότι η κατανόηση των αιτιών της κρίσης είναι κρίσιμης σημασίας, ειδικά από πολιτική πλευρά καθώς η Παγκόσμια Οικονομία έχει πληγεί από τον ιό της ύφεσης και τα συνήθη φάρμακα δεν λειτουργούν. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά η αύξηση της ζήτησης και των επενδύσεων μέσω της μείωσης των επιτοκίων δεν είναι δυνατή για πρώτη φορά από το 1930.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Κρούγκμαν η κατάσταση σε ό,τι αφορά την παγκόσμια οικονομία είναι πλέον παράδοξη καθώς, όπως είπε, δεν ισχύουν οι συνήθεις κανόνες και τόνισε ότι χρειάζεται δημόσια πολιτική για να αλλάξει η παράδοξη αυτή κατάσταση που αντιμετωπίζουμε. Κάποτε, είπε, μας είπαν να λέμε ότι «είναι πατριωτική πράξη η αύξηση της κατανάλωσης, το κάναμε το 2001 (μετά τις επιθέσεις στους δίδυμους πύργους στη Νέα Υόρκη) αλλά όχι τώρα.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_18/03/2009_271700

Παπουτσάκης είπε...

Εγκρίθηκε η πώληση της Ολυμπιακής στη MIG
Από τη Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων.

Στη MIG περνάει και τυπικά πλέον, εκτός από το πτητικό έργο και την Τεχνική Βάση και το πακέτο της επίγειας εξυπηρέτησης της Ολυμπιακής. Το πράσινο φως για την εξέλιξη αυτή έδωσε το απόγευμα η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων, η οποία έκανε δεκτή τη σχετική εισήγηση των χρηματοοικονομικών και νομικών συμβούλων της Κυβέρνησης.

Με αυτή την πράξη κλείνει σήμερα το θέμα της αποκρατικοποίησης και των τριών πυλώνων της Ολυμπιακής, η αποκρατικοποίηση της οποίας θα φέρει στο κράτος ταμειακό όφελος 177,2 εκατ. Ευρώ, ενώ αργότερα αναμένεται να έχει και άλλο ταμειακό όφελος από τα πρόσθετα στοιχεία του ενεργητικού.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_18/03/2009_271716

Ανώνυμος είπε...

10:55 ο μισθός βλέπω τρέχει κανονικά ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

Χε-χε-χε…
Την εκλεκτή δημοσιογράφο αποκλείεται να την ξέρετε, μιας και διαβάζεται μόνον τις εφημεριδο-πατσαβουρες της δεξιάς.
Όσο για τα άλλα που κλαψουρίζετε απελπισμένοι νέο-δεξιοί, έχετε υπόψη ότι οι ευρωεκλογές πλησιάζουν…
Τίποτα δε σας σώζει!
Χε-χε-χε
Μέσα στην ταραχή σας βλέπω ότι πλέον έλκεστε ακόμη και από γελοίες προτάσεις περί μουσείων από κομψευόμενους λελέδες.
Έχετε να μας πείτε τίποτα για τα νέα κατορθώματα σας περί την οικονομία και τα όσα ελεεινά αποφάσισε η σκιώδης κυβερνώσα επιτροπή σας;
Ώστε μας δίνετε ετήσιο βοήθημα 500 ευρώ, δηλαδή ούτε 1,5 ευρώ την ημέρα;
Μπράβο μεγαλόκαρδοι!
Κι από την άλλη επικροτείτε τα όσα φασιστικά επιβάλει ο εκλεκτός σας πρόεδρος βιομηχάνων Βορ. Ελλάδας.
Ουστ ρε βατοπεδινά λαμόγια..

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΑΠΟ ΤΑ 28ΔΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΥΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ? ΥΠΕΡ ΠΟΙΩΝ? ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΟΥΝ? ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ FYROM ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ? ΟΡΑΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ! ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ..

blogger είπε...

Ωραία. Αφού κατάφερε ο Παπανδρέου να αποτύχει. Ζητούμε ταπεινά συγνώμη που δεν είναι πρωθυπουργός ακόμα...

...για πείτε μας τώρα για τις επιτυχίες της μίας, της μοναδικής, της ανεπανάληπτης Πρωθυπουργάρας ονοματι Καραμανλής...

πλάκα έχετε! :)

Ανώνυμος είπε...

Ο Κρούγκμαν φίλε exastal ζήτησε πολύ σκληρά μέτρα αλλά παράλληλα έκανε προτροπή στον κολλητό σου τον Καραμανλή να τα πάρει απο τους πολύ πλούσιους, τα μεγάλα ονόματα της πλουτοκρατίας. Άν και δέν έχει ιδέα ο Κρούγκμαν για το τί γίνεται στα εσωτερικά της Ελλάδας, ούτε τον αφορά καθόλου καταλαβαίνει καλά οτι η πολιτική του κολλητού σου του Καραμανλή τα 5 χρόνια που κυβερνάει είναι να τα αρπάζει όλα απο τα εισοδήματα απο την μέση και κάτω και να τα δίνει σε αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ο Καραμανλής τα παίρνει από τους φτωχούς για να τα δίνει στους πλούσιους καναλάρχες, νταβατζήδες και εργολάβους που ψηφίζουν και στηρίζουν Γιωργάκη σε μυστικά γεύματα.Πλάκα μας κάνετε λαμόγια της Ιπποκράτους.

Ανώνυμος είπε...

Τον παραξηγήσατε το Γιωργάκη.
Δύο ώρες μιλούσε με τον Τρισέ για να τον πείσει ότι χρειάζεται ανάπτυξη. Ο Τρισέ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του και το γύρισαν στην πλάκα. Η ώρα περνά πιο γρήγορα σπάζοντας πλάκα με τις βλακείες του προέδρου που θα σώσουν τον πλανήτη.

Ανώνυμος είπε...

krogias ΜΗΝ ΓΕΡΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΤΙΡΑΝΤΑ .ΠΕΙΡΑΧΤΙΚΕΣ Ε .ΧΟ!ΧΟ!ΧΟ!

Ανώνυμος είπε...

Μάρτιος 19, 2009 8:13 πμ ο πρώην υπουργός σας Κωνσταντόπουλος βγήκε το πρωί στην τηλεόραση και είπε οτι είναι αναγκαία μέτρα αλλά χάιδεψε τα πολύ πλούσια εισοδήματα, απο αυτά μπορούσε να βγάλει πολύ περισσότερα. Είδαμε και την ημερομηνία που πήρε τα μέτρα μιά μέρα πρίν πάει στις Βρυξέλες να κάνει το καλό παιδί στον Αλμούνια. Τα σκατά που γράφεις λοιπόν δέν τα τρώμε και σταματήστε να γράφετε ασύστολα μαλακίες γιατί οι ευρωεκλογές πλησιάζουν, την επόμενη μέρα θα σκάσω πολλά γέλια άν σας δώ να βρίζετε τον λαό για την ψήφο του.

Ανώνυμος είπε...

Και να συμπληρώσω οτι όταν οι μισοί δικοί σας βουλευτές και πρώην υπουργοί πλήν κάτι αηδιαστικών κομματόσκυλων στύλ Ντινόπουλου και Τζήμα λένε οτι δέν πάμε καθόλου καλά δέν θα περιμένω απο το κάθε ανώνυμο πληρωμένο κωθώνι να μας κάνει μαθήματα ηθικής με τις μπούρδες του για τον Γιωργάκη.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε [Μάρτιος 19, 2009 8:17 πμ] η πώρωση σου ξεπερνά κάθε όριο.
Ώστε γέλασε ο Τρισε... ξεκαρδίστηκε, ε;
Ευχαριστούμε που ήσουν παρών και μας έδωσες αυτό το τόσο χρήσιμο παραπολιτικό.
Όμως αναρωτιέμαι αν παίρνεις ληγμένα φάρμακα ή κάνεις πράγματα που δεν επιτρέπονται στην ηλικία σου (εκτός και είσαι κάτω των 18 όποτε έχεις πρόβλημα εισόδου σε sites και σε blogs ενηλίκων).
Αν η φοβερή φαντασία σου φτάνει στη Δυτική Ευρώπη, νομίζω ότι δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα να μείνεις στην Ελλάδα και να πεταχτείς 1-2 μήνες μπροστά και να φαντασιωθείς το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών...
Θα έχει μεγάλη πλάκα να μας περιγράψεις ποιοι θα κλαίνε και ποιο θα χαμογελάμε εκείνο το βράδυ!
Αυτά προς τον ανόητο φαντασιαζόμενο και "μιλ μερσί"..

Ανώνυμος είπε...

Μιά προσωπική ερώτηση στον Exastal.
Με άριστα το 10, με κλίμακα 0 - 10 τί βαθμό δίνεις στον Καραμανλή σάν πρωθυπουργό?

Ανώνυμος είπε...

Οι μεγαλο-καρχαρίες χρειάζονται πρωθυπουργούς "yes man" για να κάνουν τις δουλειές τους όμορφα και παστρικά.
Ο Καραμανλής, ποτέ δεν ήταν yes man και φαίνεται ότι ούτε και θα γίνει στο μέλλον.
Ο Γιωργάκης όμως;
Ο Γιωργάκης ξέρει πολύ καλά από ΕΠΙΤΑΓΕΣ και πάρε-δώσε. Ήταν μεγάλο ρεζιλίκι γι' αυτόν που τον πήρανε χαμπάρι την περασμένη εβδομάδα με τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ του συναντήσεις με κάμποσους από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας.
Τί δουλειές να σκαρώνει άραγε ο Γιωργάκης με αυτούς του φραγκοφονιάδες πονηρούληδες;
ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΙΣΩΣ;
Κάτι μου θυμίζει.
Βίοι παράλληλοι με τη Siemens και τον Τσουκάτο;
Δυστυχώς γι' αυτούς όμως, ποντάρουν σε λάθος άλογο (όπως ο Γιωργάκης με τον Κυριακού) και, κάτι μου λέει ότι θα τους κοστίσει.

Ανώνυμος είπε...

Aνώνυμε [Μάρτιος 19, 2009 12:35 μμ] ούτε προλαβαίνω να μετρήσω πόσους μήνες στέλνεις καθημερινά το συγκεκριμένο έτοιμο μήνυμα σε όλα τα μπλόγκ του διαδικτίου.
Καταλαβαίνω σε ένα ντουβάρι κουρδισμένο απευθύνομαι, απάντηση δέν θα υπάρξει.

Ανώνυμος είπε...

O Kαραμαν-αλής δέν είναι "yes man" σωστά, είναι "yes Mr Almunia"

Ανώνυμος είπε...

Από τότε που ήταν (ο θεός να τον κάνει) υπουργός Εξωτερικών ο George ήταν παιδί της σφαλιάρας και του ζεϊμπέκικου.
Ό,τι ήθελαν οι Αμερικάνοι, "yes" ο George. Σφύριζε η Albright, "yes" ο George.
Στο υπουργείο εξωτερικών μιλούσαν αγγλικά επι των ημερών του.
Καθήκον των Ελλήνων είναι να μην αφήσουν τον George και τον κοκκινοπράσινο συρφετό του να αλώσουν για άλλη μια φορά το κράτος και την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Λέγετε ότι θέλετε ρέ 1:39 ο Καραμανλής σας με εσάς βγαίνετε πρωταθλητές στο χυδαίο βρίσιμο και την λάσπη, ο Γιώργος θα βγεί πρωταθλητής στην κάλπη.
Όποιος κερδίζει στα χαρτιά χάνει στην αγάπη.

Ανώνυμος είπε...

12:41, σε ευχαριστώ που με παρακολουθείς, είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους σου.
Μιά μικρή ερώτηση, είσαι σίγουρος ότι διαβάζεις τα σχόλια των άλλων;
ΠΡΩΤΟ, το συγκεκριμένο σχόλιο αναφέρεται στη μυστική συνάντηση που έκανε ο πεφωτισμένος βλακογιώργος πριν από 10 ημέρες σε σπίτι λατσικών συμφερόντων στην εκάλη. Πώς λές εσύ ότι αυτό έχει γραφεί πριν από μήνες;
Μήπως εγώ ήξερα ότι θα συμβεί η συνάντηση αυτή και άρχισα να γράφω ότι πραγματοποιήθηκε πριν ακόμη γίνει; Άρα είσαι φάουλ.
ΔΕΥΤΕΡΟ, αντί να σχολιάζεις (και μάλιστα κακόπιστα) τα σχόλια άλλων θα περίμενα να μας απαντήσεις επί της ουσίας. Γιατί κάνει μυστικές συναντήσεις ο αρχηγός σου, ο ηγέτης του κόμματος των φτωχών με μερικούς από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας; Μήπως έχει σχέση με το καρτέλ που έχουν φτιάξει και κάνουν συμφωνίες για το μέλλον, λέω μήπως; Γιατί δεν to σχολιάζεις αυτό, δημοκράτη της πεντάρας;
Τα παραπάνω πώς χαρακτηρίζουν εσένα που κατηγορείς το σχολιαστή σαν ντουβάρι;
Στις γειτονιές που ΕΓΩ μεγάλωσα έμαθα χαρακτηρισμούς πολύ βαρύτερους από ότι μπορείς να φανταστείς αλλά δεν θα πέσω στο κλασσικό επίπεδό των πρασινοφρουρών.
Όχι σήμερα τουλάχιστον, δεν θέλω να καταχραστώ την εδώ φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε exastal σας αναγνωρίζω οτι κάνετε ό,τι μπορείτε για να εθελοτυφλείτε. Εκτός και αν έχετε συμφέροντα από την Κυβέρνηση ΚΚ. Θα πρέπει όμως να κοιτάξετε και την δική σας καμπούρα που μας έχει κάτσει στο σβέρκο 5χρ και καποτε πρέπει να κριθεί για το τι έπραξε.

Ανώνυμος είπε...

2:12 για το θέμα των συναντήσεων του Γιώργου με τα καρτέλ μιά φράση μονάχα θα σου πώ για το θέμα των καρτέλ δέν δικαιούσαι να ομιλείς. Ο Αλογοσκούφης πρό των εκλογών του 2004 να σου υπενθυμίσω είχε πολλαπλάσιες συναντήσεις με τα καρτέλ με αυτές που έχει ο Γιώργος τώρα. Η κυβερνητική πολιτική του πανμέγιστου πρωθυπουργού σου Καραμανλή απέναντι στα καρτέλ σκανδάλισε όλους τους Έλληνες με τον χειρότερο τρόπο, η εύννοια του στον Κόκκαλη, τον Βαρδινογιάννη, τον Λάτση ξεπέρασε όλα τα ρεκόρ με αποτέλεσμα να βλέπεις την ακρίβεια σήμερα να έχει φτάσει σε αστρονομικά ύψη.
Μιά και λές οτι είσαι και φτωχαδάκι είναι ντροπή σου να υπερασπίζεσαι με τέτοια λύσσα τον πρωθυπουργό που πετσοκόβει τους μισθούς των ανθρώπων των 700 ευρώ΄, είναι η χειρότερη προσβολή απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους μαζί μεγάλωσες και σήμερα υποφέρουν γιατί δέν βγαίνουν. Εκτός και άν εσύ μέσα στην πενταετία απο το τίποτα απέκτησες βίλες, κότερα όπως ορισμένοι υπουργοί, ή έγινες κανένα golden boys με εξωφρενικά ψηλό μισθό απο τον καναπέ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ!
ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ (ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗ) ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!
ΝΑΙ, Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ Κ.Κ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΤΣΙΠΟΣΙΑ ΤΟΥ.
ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΛΜΟΥΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.
Ο ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΞΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!
Ο ΨΕΥΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ:
Α. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΙΣ 31/10/08
"ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ. ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ".
Β. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΙΣ 21/12/08
"ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ: ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ".
Γ. ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ, ΣΤΙΣ 1/3/09(ερωτηθεις εαν η κυβερνηση θα επιβαλει νεους φορους, απανταει:)
"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΑΣ"

ΚΙ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ, ΕΝΤΑΞΕΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗς ΕΞΟΥΣΙΑΣ...
ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ, ΤΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ
Ε-Π-Ι-Κ-Ι-Ν-Δ-Υ-Ν-Ο-Σ
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Η Ν.Δ. δεν είναι τέλεια, εξάλλου όπου υπάρχουν άνθρωποι είναι φυσιολογικό να υπάρχει διαφθορά.
Η διαφορά των ημερών της Ν.Δ. με το πασόκ είναι ότι τα 20 πράσινα χρόνια είχε ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ των υπουργών και των ανώτερων κρατικών υπαλλήλων (προφανώς διορισμένων από τους πρασινοφρουρούς).
Θυμίζω ότι ο Αντρέας είχε ταριφοποιήσει τη "λογική μίζα" και έλεγε μέχρι 500 εκατ. Θυμίζω ότι ο Παπαντωνίου (Υπουργός Εθνικής Οικονομίας) κατέστρεψε εκατομμύρια Έλληνες στο Χρηματιστήριο και δεν δικάστηκε κάν.
Πριν οι πράσινοι οπαδοί κάνουν κριτική στη Ν.Δ. για τα λάθη και τις ανεπάρκειες της να θυμούνται την προίκα της θεσμοθετημένης διαφθοράς που άφησαν.
Δεν είστε παρθένες κύριοι, έχετε παρελθόν και μάλιστα το χειρότερο!
Διώξτε ΠΡΩΤΑ από το κόμμα σας όλους τους επώνυμους διεφθαρμένους του Σημίτη και μετά κάθε κριτική και πρότασή σας θα είναι πειστική.
Μέχρι τότε ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.

stefanos είπε...

Δεδομενα αφιερωμένα στους Ανώνυμους
δεξιούς, ακροδεξιούς, νέο-δεξιούς,
κλπ, κλπ, κλπ.

ΜΙΣΘΩΤΟΣ

1)
με Μικτές αποδοχές άνω των 1.701 ευρώ
Λαμβάνει = 0 ευρώ εφάπαξ…

2)
με Μικτές αποδοχές έως 1.700 ευρώ
Λαμβάνει = 300 ευρώ εφάπαξ
δηλαδή +0,83 ευρω ημερησίως!!!
(300:12=25:30=0,83)

3)
με Μικτές αποδοχές έως 1.500 ευρώ
Λαμβάνει = 500 ευρώ εφάπαξ
δηλαδή +0,83 ευρω ημερησίως!!!
(300:12=41,66:30=1,39)

Θλίψη!
Οργή!

Η κυβέρνηση σας δεν διαλαλούσε
την ισχυρή οικονομία της;
Που πήγαν οι κομπασμοί σας
της αλογοσκούφιου εποχής;
Τι έχετε να μας πείτε;
Ή εσείς κατοικείτε
στη Φιλοθέη και την Πολιτεία;

Ανώνυμος είπε...

Τα λαμόγια του κινήματος σε διατεταγμένες υπηρεσίες δολιοφθοράς και προβοκάτσιας.
Υπηρετούν στο έπακρον την επιστροφή του βασιλά της διαφθοράς.
Αυτοί που δημιούργησαν όλα τα αρρωστημένα σύνδρομα της μεταχουντικής εποχής καλλούνται σήμερα να μας θεραπεύσουν από τις συνέπειες της πολιτικής τους που ήταν μια φούσκα και έσκασε. Αρκούνται αυτάρεσκα να κατηγορούν και να καταγγέλλουν τη ΝΔ και τον Καραμανλή για τις αρρώστιες που συσσώρρευσαν στη χώρα.
Είναι δυνατόν οι άρρωστοι να θεραπεύσυον την αρρώστια;

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς, παιδιά μου, που πιστεύετε ότι ο μέγας ηγέτης Γιωργάκης θα φέρει την επανάσταση.
Την επανάσταση στα οικονομικά, είναι και πολύ έμπειρος σε αυτά, είδες τί καλά που τα έχει καταφέρει με τα οικονομικά του πασόκ (από δάνειο σε δάνειο το πάει);
Την επανάσταση στα θεσμικά, εκεί να δείς πως θα ξεχωρίσει το κεφάλι του γαιδάρου από την ουρά (τοπική αυτοδιοίκηση, παιδεία, εκκλησία, δημόσια διοίκηση, δικαιοσύνη).
Επανάσταση και στα εθνικά, μιλάμε είναι το φόρτε του. Ειδικά στο Σκοπιανό, το Κυπριακό και τους ρώσικους αγωγούς κεντάει το παλληκάρι, εντελώς τυχαία τα θέματα αυτά ενδιαφέρουν λιγουλάκι και κάτι παλιά φιλαράκια από μακριά, οπότε θα σκίσουμε και εκεί.
Ευτυχώς που τα κανονίσαμε.
Τώρα βρήκα και εγώ ένα ηγέτη να με εμπνεύσει.
Ανακούφιση, ααααααρρρρ!
(Τί τάθελα και εκείνα τα ρεβύθια μεσημεριάτικα;)

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος 5:26 μμ:

"αρρωστημένα σύνδρομα της μεταχουντικής εποχής"????

Ρε παλιοφασίστα!!! περνούσες καλά στη χούντα εεεεε;;;;

Παπουτσάκης είπε...

Πω, πω σουξέ σήμερα!
Τι να πρωτοαπαντήσω.
Θα προσπαθήσω να δώσω απαντήσεις μέσα από τα post που θα αναρτήσω σήμερα.
Στέφανε, δεν άντεξες βλέπω στα "φιλικά" σου blogs.
Τι να γίνει καλύτερα περνάς στη διαφωνία που είναι απαραίτητη και δίνει ζωντάνια στην αντιπαράθεση (άσχετα αν περνάς και ως ανώνυμος "περαστικός").
Γιατί τόση ανωνυμία πάντως! Τι φοβόμαστε και κρύβουμε την ελεύθερη και επώνυμη έκφραση του λόγου; Σίγουρα η ανωνυμία απελευθερώνει το λόγο, βιάζει όμως και την πραγματικότητα. Την κάνει σπαστό τηλεφωνάκι που παραμορφώνει τα λογικά δεδομένα!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε exastal άν δέν σου αρέσει η επωνυμία καθιέρωσε υποχρεωτικό λογαριασμό, δέν πρόκειται να βγείς και τόσο κερδισμένος να ξέρεις. Η ασύστολη λάσπη στα μυνήματα εναντίον του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του θα περιοριστεί στο 1/10 σε σχέση με αυτή που υπάρχει τώρα, να είσαι σίγουρος σε αυτό.

Παπουτσάκης είπε...

Αν εσύ θεωρείς λάσπη αυτά που γράφονται εδώ μέσα για το Πασόκ, τότε πως ονομάζεται η καθημερινή Υβρις εναντίον του Καραμανλή στα πασοκικά blogs?
Σίγουρα θα την αποκαλείς "δικαίωμα" και "ελευθερία του λόγου".
Όσο για τους περιορισμούς στα σχόλια υπάρχουν πολλοί τρόποι να αφήσεις μήνυμα και η "επωνυμία" να παραπέμπει στο χάος του διαδικτύου!

Ανώνυμος είπε...

Μόνο το Γιωργάκι μπορούσε να λέει αυτά τα ανεκδιήγητα στον Τρισέ. Σου λένε οι ευρωπαίοι, αν είναι να βγεί αυτό το πράγμα πρωθυπουργός πάρτε μέτρα αλλιώς θα σας διαλύσει με το απαστράπτον πνεύμα του. Είναι που τα παίζει στα δάκτυλα τα οικονομικά, βλέπετε. Σαν τους ταχυδακτυλουργούς ένα πράγμα, που λένε: Κοιτάξτε τι θα σας βγάλω από το καπέλο. Ένα ευροομόλογο. Μόνο που το ακροατήριο δεν ήταν παιδάκια νηπιαγωγίου να μείνουν με ανοικτό το στόμα και να χάφτουν μύγες.

Ανώνυμος είπε...

Exastal ποιά εννοείς Πασοκικά μπλόγκς μήπως το Press? Άν καταδέχεσαι κάνε μιά βόλτα και θα δείς πόσες φορές τα μυνήματα κάποιων ανώνυμων σάν του 7:45 είναι ασταμάτητα αναρτημένα. Άν δέν εννοείς το Press αλλά κάποια άλλα πές τα ελεύθερα να τα μάθουμε.
Εκτός και άν εθελοτυφλείς.

Ανώνυμος είπε...

Άσε ρε τζουτζούκο, οι πρασινοφρουροί τα κάνουν πολύ περισσότερo στο press.
Αλλά τί ανταπόκριση περιμένεις στο χλιμίτζουρα τον Καψαμπέλη;
Με τέτοιες αναρτήσεις έχει εξαγριώσει τον κόσμο.
Τώρα τελευταία τάχει παίξει πάντως, τόσο αυτός όσο και ο πιθηκομούρης ο Παπαγιάννης.
Τί γίνετε ρε χαμένοι του press, σας τελείωσε το κουτί με τα ψέμματα;

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ακόμα αυτό το πρές? Δεν έκλεισε?

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτή η «κυβέρνηση» είναι ανοικονόμητη.
Κάθε μέρα θα σου προσφέρει και μια ευκαιρία για κλαυσίγελους.
Παλαιοκώστες, ελικόπτερα, ιδιώνυμο με κουκούλες και δε συμμαζεύεται.
Σε όλα αυτά ο κόσμος απαντάει με ένα ισολογισμό που θέλει νέα κυβέρνηση από το ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα η ALCO δίνει τη διαφορά στα 4,3 %…
Άνθρακες δηλαδή οι ελπίδες του ΚΚ ότι θα τσίμπαγε ο κοσμάκης με ρωμαϊκά γλέντια για το ξεφόρτωμα της ΟΑ ή στις θεατρικές συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων με «αίτημα» την συναίνεση...
Και πώς να «τσιμπήσει» ο Έλληνας όταν ο υποτιθέμενος πρωθυπουργός έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της κατάστασης;
Όταν σε ξεφτιλίζουν 40 αλατάκια που κάνουν το αριστοκρατικό Κολωνάκι γυαλιά-καρφιά!
Τοιουτοτρόπως, δεν θα μπορούσε να πάει στις Βρυξέλες σαν ο πρώτος αλλά σαν τον μικρό, σαν το παιδί των ντηλίβερι (delivery boy) έχοντας μέσα στο πακέτο ότι του έβαλε μέσα ο Σουφλιάς! Όχι βέβαια πίτσες τύπου «σπέσιαλ», αλλά το αίμα των μισθωτών και των συνταξιούχων: γιατί αυτό του έβαλε μέσα ο Σαρακατσάνος…
Και θα ρωτούσε κανείς: και ποιος είναι ο Σαρακατσάνος ο Σουφλιάς που στέλνει κοτζάμ ΚΚ να εκτελέσει την παραγγελία;
Παιδιά βαστηχτείτε!
Ο πραγματικός κυβερνήτης της χώρας είναι ο βαρήκοος Θεσσαλός.
Αυτός που επέβαλε τον ανασχηματισμό και τους μισούς υπουργούς.
Αυτός που έκανε αστέρα τον Άρη.
Αυτός που κουμαντάρει την Κυβερνητική επιτροπή.
Αυτός που σχεδίασε το μισθολογικό και φορολογικό «πογκρόμ» εναντίων των μισθωτών και των συνταξιούχων!
Ακόμη δυσπιστείτε;
Ε, το σημερινό θα σας κάνει να δείτε καθαρά τι συμβαίνει.
Σήμερα λοιπόν, Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009 και σε δημόσια ομιλία του, ούτε λίγο ούτε πολύ ανάγγειλε – ανάμεσα στα άλλα – και την κατάργηση του Υπουργείου Μεταφορών!
Κόκαλο ο Στυλιανίδης, που ειρήσθω εν πάροδο ότι ήταν παρόν.
Δηλαδή, μετά το ξεφτιλίκι που έφαγε με την Ολυμπιακή, όπου τον καπέλωσαν με τον Χατζηδάκη, να σου ακόμα ένα νέο χαστούκι.
Μα το «κάζο» Στυλιανίδη ολοκληρώθηκε όταν ο φιλεύσπλαχνος Σαρακατσάνος του δήλωνε εν μέσω γελώτων: μη στενοχωριέσαι Ευριπίδη, στο νέο υπουργείο θα πας μάλλον εσύ!!!!!!!!!!!
Ε, ρε παιδιά αυτό δεν είναι κυβέρνηση, αλλά παράγκα!
Μην αιφνιδιαστείτε, αν σε μια από τις επόμενες δημοσκοπήσεις το ερώτημα καταλληλότητας τεθεί πλέον στο επίπεδο: Σουφλιάς ή Παπανδρέου;
Φουκαριάρα Ελλάδα σε τι χέρια έπεσες..

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου σύντεκνε exastal.
Πέρασα από τη γειτονιά σου γιατί προχτές σε συζητούσαμε με κάποιο φίλο από την περιοχή σου, που σε γνωρίζει πολύ καλά.
Βέβαια ο φίλος μου ο Μανώλης είναι βέρος Κρητικός (άρα και ΠΑΣΟΚ, χαχαχα).
Έτσι είπα να κάνω μια επίσκεψη να δω πως τα πας!
Κι απ' ότι βλέπω συνεχίζεις ακάθεκτος την οδό της απώλειας.
Σκέφτομαι πως θα ήταν ενδιαφέρον να σε συναντήσω το καλοκαιράκι, πηγαίνοντας να βρω τους φίλους μου στο Ζεράπετρο και το Μύρτος.
Μπας και σε επαναφέρω στον Κρητικό Σοσιαλισμό!
Γεια χαρά…

Στ.

Παπουτσάκης είπε...

Στέφανε,
καταρχήν ο δρόμος της απώλειας και η παρακμή είναι υπερτιμημένες αρνητικά καταστάσεις. Είναι απαραίτητες για τη δικαίωση της ύπαρξης του θετικού, του ωραίου και του καλού χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει καλό στην απώλεια και την παρακμή.
Έπειτα αν κάνεις παρέα το Μανώλη, που αντελήφθην, τότε κατάλαβα τι καπνό φουμάρεις ..... οϊμέ!!!!
Τέλος καλώς να ορίσεις στο Μυλοπόταμο και στο Μπαλί. Μέχρι και Nova έχουμε τώρα!!!!!!

ΥΓ
Κρητικός Σοσιαλισμός δεν υπάρχει. Σε γελάσανε αν σου είπανε ότι οι Κρητικοί ψηφίζουν ιδεολογικά Πασόκ. Οι Κρητικοί είναι οι πιο δεξιοί και εαυτουλιστές της Ελλάδας. Σκοτώνουν για μισό μέτρο!!!!! Εγώ προσωπικά θεωρούμαι αριστερός μπροστά στο χυδαίο εγωτισμό, πολλών πασόκων της περιοχής που απλά περιμένουν να βολέψουν τους δικούς τους με συντάξεις και θέσεις ....

stefanos είπε...

Μωρέ exastal ξερω οτι οι Κρητικοί είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Τα περί δεξιάς και αριστεράς λαμβάνουν ιδιότυπες διαστάσεις εκεί κάτω στη μεγαλόνησο, κατά συνέπεια να τα αναλύεις και αναλόγως. Και το δυστύχημα είναι όταν κάνω κουβέντα με το φίλο μου το Συμεών, που διαθέτει ισχυρό οπλοστάσιο τοπικο-κοινωνικο-πολιτικών αναλύσεων, πάντα είμαστε στην πλατεία της Επισκοπής με ρακές, κουκιά και άλλα καλούδια και στα κρίσιμα σημεία μας κερδίζει το αλκοολ...
Στ.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ (10:11 ΜΜ) ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.
Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΠΙΤΣΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΙΤΣΑ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!
ΜΠΡΑΒΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.
ΑΓΝΩΣΤΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΠΑΡΑΓΚΑ: ΚΟΤΕΤΣΙ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΑΥΔΟΠΟΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

apo to plithos kai ta (perissotera)keimena apo ta parapano post katalava, oti kati graftike prosfata edo mesa, pou "xalase tin soupa" se kapoious filous pou stirizoun ergolavika to pasok sta blogs, kai prospathoun na to kanoun mpaxalo edo mesa,me asinartisies kai dimagogies..

plaka exoun..sinexiste etsi..