Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Η "Ημηρεσία" του Μπόμπολα προσπαθεί να μας πείσει ότι οι Αμερικάνοι περνάνε γενεές δεκατέσσερις τον πρόεδρο Γιώργο.

Οι «φίλοι» του Γιώργου στην αμερικάνικη πρωτεύουσα, θεωρούν ότι ο «εκλεκτός τους» πρόεδρος του Πασόκ, χάνει από την ολοφάνερη εύνοια που έχουν επιδείξει έως τώρα στο πρόσωπό του και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μας πείσουν ότι τον «βρίζουν» νυχθημερόν.
Μόνο ως ύποπτο και υποβολιμιαίο μπορεί να θεωρηθεί το άρθρο του Mιχάλη Iγνατίου στην «Ημηρεσία» του Μπόμπολα. Μπορεί στα φανερά να τον υμνούν αλλά από πίσω του «σέρνουν» τα εξ’ αμάξης! Καρφώνουν με διάφορα «χαρτιά» τους πολιτικούς που τους «εξυπηρέτησαν» και βαράνε αλύπητα όλους τους αντιδραστικούς.
Φυσικά τα χαρτιά δεν τα βλέπουμε πουθενά απλά μαθαίνουμε ότι διαρρέουν. Αντίστοιχα «χαρτιά» που αφορούν την κυβέρνηση της Ελλάδας και της Κύπρου, τα μαθαίνουμε αμέσως.
«Χαρτιά» για το Γιώργο, απλά ξέρουμε ότι πάνε από χέρι σε χέρι, κάπου στο άγνωστο!

Ο συγγραφέας του άρθρου Mιχάλης Iγνατίου μεταφέρει ένα μαύρο κλίμα στις σχέσεις που υπάρχει μεταξύ Ελλάδας και Ουάσιγκτον αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι αν φύγει από τη μέση ο Δημήτρης Xριστόφιας (γνωστός στο State και ως «Tσάβες της Mεσογείου») και ο Καραμανλής (που θεωρείται εμπόδιο στα «σχέδια» των Αμερικάνων και του Γιώργου), όλα θα αλλάξουν και θα αποκατασταθούν στο πνεύμα αλληλοκατανόησης που υπάρχει εκ των προτέρων, μεταξύ Παπανδρέου και Ουάσιγκτον.

Αυτή είναι και η ουσία του κειμένου. Άλλη μια προσπάθεια αγιοποίησης του προέδρου Γιώργου, από το Αμέρικα αυτή τη φορά!

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το διάβασα και ξεράθηκα στα γέλια. Δηλαδή ο Ιγνατίου πόσο πιο χαμηλά θα πέσει?
Προσπαθούν να μας πείσουν ότι το Γιωργάκη είναι ΗΓΕΤΑΡΑΣ και αυτοί τον φοβούνται να του πούν κατάμουτρα ότι είναι βλαξ με περικεφαλαία, αλλά τα λένε από πίσω του?
Είναι στα συγκαλά τους εκεί στο ΠΑΣΟΚ? Για να δούμε τι θα σκαρφιστούν οι υπερλειτουργικοί εγκέφαλοι των δημοσιογράφων και του ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά για τόσο κουτορνίθια μας περνάνε τ' Αμερικανά.
Μην τρελαθούμε κι' από πάνω.

Ανώνυμος είπε...

Το έχω διαβάσει κι' εγώ αυτό το άρθρο που κυκλοφορησε ευρέως στο internet και κάτι μου ξένισε.
Κάτι δε μου καθότανε.
Ήταν δυνατόν οι Αμερικανοί να τα βάζουν με το Γιωργάκη;
Κάτι σάπιο υπάρχει.
Τελικά η πιο σωστή ερμηνεία ήταν σ' αυτό εδώ το site.
Οι Αμερικάνοι μας κοροϊδεύουν και μας περνούν για ηλίθιους.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραμανλής εχει καταφερει να εχει φανερά απεναντι του αμερικανους και ΜΜΕ (δηλ οικονομικη διαπλοκη). παρ' ολα αυτα εχει μεινει στην εξουσια περισσοτερο απ'οτι οι "μελετητες" περιμεναν. Αυτο σημαινει οτι ο κοσμος τουλαχιστον ελπιζει σ' αυτον περισσοτερο απ' οτι στον ΓΑΠ. Τι του λειπει; Η στηριξη απο τους δικους του. Και δεν εννοω μονο τα στελεχη του, αλλα και τον απλο κοσμο...

Ανώνυμος είπε...

Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι..

Πάντα σημαντικά νέα από το χάλι που μας κυβερνά...
Έτσι σήμερα έχουμε τον «σφριγηλό» .Χθες σημειωτέο είχαμε τον κουρασμένο. Μπα δεν θα μας τρελάνουν οι Δεξιοί και τα τσιράκια των
Όποιος είναι κουρασμένος να πάει σπίτι του. Η Ελλάδα χρειάζεται σοβαρό σχέδιο και πρωτοβουλίες. Δημοψήφισμα κατά της συντήρησης σε Ελλάδα και Ευρώπη οι ευρωεκλογές.
Όσον αφορά τον ηγέτη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και αυριανός πρωθυπουργός της χώρας μας Γιώργος Α Παπανδρέου ο Ελληνικός λαός περιμένει να κάνει πράξη τα οράματα του για μια Ελλάδα με προοπτική ,ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Έλληνες και γενικά μια πατρίδα με διεθνή αναγνώριση.


Πάντα με εκτίμηση

babis

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά διεθνή αναγνώριση μας ήρθε κατακούτελα με τα Ίμια και τις υφαλοκρηπίδες.

Αν ποτέ βγει ο Γιωργάκης πρωθυπουργός οι Τούρκοι θα αρχίσουν να ζητούν και την Κρήτη.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα κόλπα του Μπούς δέν περνάνε ο λαός μας δέν μασάει, αφού δέν κατάφερε να κάνει καμιά ζημιά στον αρχηγό μας τον παγκοσμίου κύρους τεράστιο πολιτικό ηγέτη Κώστα Καραμανλή, προσπαθεί τώρα να τον χτυπήσει πισόπλατα.
Α δέν θα του περάσει..

Ανώνυμος είπε...

Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι..

Οι Αμερικάνοι δείχνουν ξανά τα νύχια τους και δεν αφήνουν τον ηγέτη της δημοκρατίας να κυβερνήσει και να γκερεμίσει το χάλι που μας κυβερνά...
Ποτέ η παράταξη μας δεν έκλεψε και δεν στήριξε τη διαπλοκή όσο σήμερα ο αχυράνθρωπος του Λευκού Οίκου ο Κωστάκης.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ το σύνθημα που ριγεί ακόμη τα πλήθη.
ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.
Όσα έγγραφα και να μοιράζουν τα τσιράκια της Αμερικής, πέρα δώθε, το μίσος τους και οι προβοκάτσιες κατά του αρχηγού μας δεν θα περάσουν.
Η Ελλάδα χρειάζεται σοβαρό σχέδιο και πρωτοβουλίες και το έχουν μόνο το Πασόκ και ο αρχηγός του Γεώργιος Παπανδρέου.
Ο Ελληνικός λαός περιμένει από τον ηγέτη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και αυριανό πρωθυπουργό της χώρας μας Γιώργο Α Παπανδρέου να κάνει πράξη τα οράματα του για μια Ελλάδα με προοπτική ,ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Έλληνες και γενικά μια πατρίδα με διεθνή αναγνώριση.


Πάντα με εκτίμηση

dadis
(call me πατερούλης)

Ανώνυμος είπε...

Τελικα η πιο μεγαλη αναγνωριση ειναι να βλεπεις πατενταρισμενους Δεξιους, που οσο ζουσε ο Ανδρεας εχυναν χολη σε βαρος του ,τωρα να τον υμνουν. Πλειστα οσα παραδειγματα μπορω να παραθεσω.Αναλογο συνεβη και με τον Εθναρχη (ενας ειναι ο Εθναρχης ε?).Ετσι σημερα βλεπεις απογονους εκεινων που προσπαθουσαν να τον δολοφονησουν η να τον αφορισουν να τον υμνουν.
Κατι τετοιο βλεπω σιγα σιγα να γινεται και με τον Γιωργο Παπανδρεου.Το οραμα του,η γνωσεις του,η εμπειρια του και το διεθνες του αναστημα και κυρος εγγυωνται για μια θητεια πρωθυπουργου πολλων ετων που θα αναδειξει τη χωρα μας στο διεθνες στερεωμα που της ανηκει και της αρμοζει γενικα...Σιγα σιγα ετοιμαζονται οι Δεξιοι για την μεγαλη των κωλοτουμπα.Δεν ειναι κακο αυτο.Μονο που αργουν να συντονιστουν με το "γιγνεσθαι"(μια ζωη εκτος τοπου και χρονου) και καταντουν γραφικοι και κακομοιρηδες στην προσθαεια των να κανουν το μαυρο ασπρο.Ενω βλεπουν, μαθαινουν, συγκρινουν, εκει κολλημενοι αυτοι.."ελια ,ελια και κωτσο βασιλια" μια ζωη.Ενω βλεπουν "μαπα το καρπουζι"με τον ακαταλληλοτερο,εκει αυτοι..Τελικα σημερα το απαραδεχεται και ο πιο φανατισμενος Δεξιος : η χειροτερη κυβερνητικη θητεια του ΠΑΣΟΚ ηταν πολυ καλυτερα απο την αθλιοτητα και το μπαχαλο που εχει ενσκηψει απο την γαλαζια συμμορια που εχουν πεσει με παθος στο πλιατσικο σε βαρος των λαικων στρωματων...

Παντα με εκτιμηση

babis

Ανώνυμος είπε...

Τελικα σημερα το απαραδεχεται και ο πιο φανατισμενος Δεξιος : η χειροτερη κυβερνητικη θητεια του ΠΑΣΟΚ ηταν πολυ καλυτερα απο την αθλιοτητα και το μπαχαλο που εχει ενσκηψει απο την γαλαζια συμμορια που εχουν πεσει με παθος στο πλιατσικο σε βαρος των λαικων στρωματων...

Παντα με εκτιμηση

babis

-----------------------------

Όλοι εκτός απο έναν, τον άγνωστο χρυσοβολεμένο αργόσχολο που περνάει όλη την ημέρα μπροστά σε έναν υπολογιστή στέλνοντας συνέχεια μηνύματα (βλ. 10:08, 10:13,10:16 ... κτλπ)

Ανώνυμος είπε...

Πόσο πιο αστείος μπορεί να γίνει ο Γιωργάκης? Σήμερα ευχήθηκε χρόνια πολλά στους μετανάστες! Τελικά αν τον αφήσουν οι συμβουλάτορες ανεξέλεκτο αμολλάει κοτσάνες. Μπράβο Γιώργο με τα ωραία σου. Καιρό είχαμε να γελάσουμε! Μας έλειψες.

Ανώνυμος είπε...

Καλά σήμερα ο Τζέφρυ ήταν όλα τα λεφτά. Αφού ευχήθηκε στους Αφγανούς, Πακιστανούς, Αλβανούς, κλπ.κλπ. χρόνια πολλά για την εθνική παλιγγενεσία του 1821 (What?) είπε κάτι για την εθνική γιορτή που θέλω ερμηνευτή Αγγλικών για να μου το αποδώσει. Είπε λέει ότι δεν θέλει να κάνει αντιπολίτευση...Μα εδώ το προσπαθεί πέντε χρόνια και δεν μπορεί. Κι από κοντα η Βάσω. Εκείνο το θανατηφόρο βλέμμα της που εκπέμπει σιγουριά, διαφάνεια, ευθύτητα στον πολιτικό λόγο, ήταν εξίσου όλα τα λεφτά με τις αλλοπρόσαλες δηλώσεις Τζέφρυ (our man in Greece). Τι να πώ πρέπει να είναι κανείς μωροπίστευτος για να δώσει βάση σ΄αυτό το πράγμα που θέλει να λέγεται Ελληνας μέλλων πρωθυπουργός. Τρομάρα του....

Ανώνυμος είπε...

Εκλεκτοι και αγαπημενοι μου φίλοι

"Μπορεί κανείς να του προσάψει πολλά.
Και μετά σε αποστομώνει τελείως.

Παρακολουθούμε χρόνια τώρα αυτή την ηλίθια συζήτηση για το ποιοι δικαιούνται να κρατάνε τη σημαία στις παρελάσεις.


Ο Παπανδρέου σήμερα έκανε κάτι απλό:
Αναφέρθηκε στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, ως συνεορτάζοντες.

Ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που το κάνει.
Καταλαβαίνει ότι μόνο έτσι, κάνοντάς τους κοινωνούς της ιστορίας μας και των παραδόσεών μας, θα θωρακίσουμε την κοινωνική συνοχή και ειρήνη.
Και κάτι ακόμα: Αυτή η δήλωση είναι ο μόνος έμπρακτος τρόπος ενός "ευχαριστώ" στους αλλοδαπούς φιλέλληνες που θυσιάστηκαν το '21.

Και για όσους αναζητούν ακόμα διαχωριστικές γραμμές, δεν υπάρχει πιο βαθιά διαχωριστική γραμμή από αυτή που χαράζει η Δεξιά....
Read More......

www.krogias.blogspot.com"

Για την αντιγραφη

babis
Θερμα συγχαρτηρια συντροφε.. γραφεις στην ψυχη μας..

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου μπορεί να σώσει την Ελλάδα από το βούρκο της δεξιάς παρένθεσης.
Κανονικά μέχρι την τελευταία του πνοή πρέπει να κυβερνά την Ελλάδα και να εργάζεται για την σωτηρία της πατρίδος και ολόκληρου του πλανήτη.
Δεν υπάρχει καμιά άλλη σωτηρία για τον κόσμο και τους πεινασμένους και αδικημένους συμπολίτες μας.
Ζήτω ο
Γεώργιος Α. Παπανδρέου
ο πρωθυπουργός της Ελλάδος

Ζήτω - Ζήτω !

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί μου φίλοι (10.25)

Άγνωστος είμαι και μαρεσει πολύ αυτό εκμεταλλευόμενος τη δυνατότητα που μου παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία …Χρισοβολεμεος όχι.. Εξ ίδιων μη κρίνεις τα αλλότρια
Μάλλον εσύ είσαι ο χρυσοβολεμεος . Αλήθεια πόσο μπορεί να είναι βολεμένος ένας δημοκράτης αγωνιστής σήμερα που δεν έχει καμιά σχέση με την παρέα της χαράς που μας κυβερνά? Επίσης δεν καθόμαστε δα και τον ίδιο χρόνο μπροστά στο pc, μου ρίχνεις σε χρόνο σίγουρα……
Απλά μαρεσει να γράφω και να «συνομιλώ» με αδιόρθωτους Δεξιούς… Που ξέρεις ίσως να δουν το φως το αληθινό…παραστρατημένοι και συμφεροντολόγοι αποφεύγουν την πραγματικότητα ,άνθρωποι γαρ.. που θα πάει κάποια στιγμή όμως μπορεί να δουν το φως της αλήθειας της δημοκρατίας και του Σοσιαλισμού.

Με εκτίμηση

babis

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά
μπορείτε να πιστεύετε ότι θέλετε,
αλλά μήπως υπερβάλλετε λίγο;
Λέω λίγο για να μην προκαλέσω τις απείρου αλλαζονίας απόψεις σας.

Καλοί είναι όλοι.
Πρις τι το μίσος και ο σπαραγμός .....

έλεος με τον εθνοσωτήριο σοσιαλισμό!

Ανώνυμος είπε...

Ο καταλληλότερος.
Το γερό μας άλογο.
Το ισχυρό μας χαρτί.
Δέν θα το αφήσουμε να μας φύγει με τίποτα.
Μπου χα χα νεοελληνική βλακεία.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν.
Σουφλιάς και Ντόρα κάνουν σχέδια για την διαδοχή του καταλληλότερου, ο ίδιος λέει μέσω Χατζηνικολάου οτι δέν μπορεί άλλο και εσείς μας λέτε ακόμα για τον πολύ μεγάλο αναντικατάστατο ηγέτη.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Γιωργάκης μπορεί;
Πότε ακριβώς;
Το Σάββατο, λόγω weekend, μπορεί;
Ή μήπως χάλασε το ποδήλατο;