Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Το Πασόκ κολλημένο στην ανευθυνότητα. Αρνείται τις τεράστιες ευθύνες που έχει για το έλλειμμα.

Πολλά χρόνια ακούμε για ελλείμματα και χρέη. Αν κάποιος άκουγε τα κανάλια και το Πασόκ θα νόμιζε ότι τα ελλείμματα δημιουργήθηκαν πριν μερικούς μήνες ενώ επί Πασόκ είχαμε πλεονάσματα, αναδιανομές πλούτου και μηδενικές ανεργίες. Η πραγματικότητα βέβαια είναι διαφορετική. Η σημερινή κυβέρνηση παρέλαβε ένα δυσβάστακτο έλλειμμα 8% και το κατέβασε με «ήπια προσαρμογή» στο 3,7%. Η χαλιναγώγηση του ελλείμματος αποτελεί άθλο της κυβέρνησης αν και σήμερα φαίνεται ότι έπρεπε να είχαν ληφθεί κάποια επιπλέον μέτρα που θα μας κατέβαζαν κάτω απ’ την «κόκκινη γραμμή» του 3%. Ίσως πάλι θα ήταν προτιμότερο να είχαν στρώσει τα δημόσια οικονομικά με την συγκράτηση των δημοσίων δαπανών, την πάταξη των μεγάλων κρατικοδίαιτων διαπλεκομένων συμφερόντων, που έτσι κι’ αλλιώς προσβλέπουν πάντα στο Πασόκ για μεγαλύτερη μάσα και τον σφιχτό έλεγχο στις προμήθειες που οδηγεί στις μίζες και στις βαλίτσες τύπου Τσουκάτου. Τα προβλήματα αυτά είναι διαχρονικά και απαιτείται συναίνεση διακομματική και μακροπρόθεσμη ώστε να εξοντωθούν ή και να μετριασθούν. Τα ηγετικά στελέχη του Πασόκ που περιφέρονται από κανάλι σε κανάλι, αρνούνται λυσσαλέα οποιαδήποτε ευθύνη. Tους μάραναν τα 70 δις που αυξήθηκε το χρέος επί Καραμανλή για να ξεχρεώσει τα δάνειά τους και εθελοτυφλούν για τα 200 δις που παρέδωσαν! Δε χρειάζεται να επισημάνουμε ότι ο λόγος τους είναι αποκλειστικά καταγγελτικός, πλήρης άρνησης και χωρίς ουδεμία πρόταση διεξόδου από την κρίση. Ακούσαμε και το εξόχως διαφωτιστικό: «ο πρόεδρος έχει ανακοινώσει το σχέδιό του στο λαό και ο λαός το ξέρει» … τώρα αν πούμε ότι σχέδιο ακούμε και σχέδιο δε βλέπουμε από την πλευρά του Πασόκ μάλλον τυφλούς και κουφούς θα μας βγάλουν!
Όλοι ξέρουμε για τις υπερβάσεις των τιμολογίων, τις υπερκοστολογήσεις των δημοσίων έργων, τη γραφειοκρατία που κοστίζει απευθείας στην τσέπη του πολίτη και τη διαπλεκόμενη διαφθορά στις απευθείας αναθέσεις έργων. Ο κόσμος αναρωτιέται «που πήγαν τα λεφτά». Η νοοτροπία όμως αυτή είναι αποτέλεσμα της κομματοκρατίας του παρελθόντος και των σχέσεων βολέματος, αναξιοκρατίας και εύκολου πλουτισμού που καλλιεργήθηκαν στην εικοσαετία Πασόκ. Είναι επόμενο να μη γίνεται μέσα σε λίγα χρόνια να υποταχθούν παγιωμένες αντιλήψεις «κομματικής υπακοής» και ωχαδερφισμού, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων κομμάτων.
Είναι ακόμα χειρότερο να διαδίδει το Πασόκ ότι έχει λύσεις, χωρίς να τις αναφέρει και δίνοντας την εντύπωση ότι βρήκε τα μαγικά ραβδάκια που θα μεταπείσουν τα ευρωπαϊκά δικαστήρια ή τις επιτροπές της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Νομίζουν ότι υπάρχει διέξοδος με τη μαγκιά του «ελληνικού σοσιαλισμού» και τον τσαμπουκά του δημαγωγού που εισακούεται μεν στο εσωκομματικό ακροατήριο αλλά δεν έχει κανένα μέλλον στο γραφείο του Τρισέ και του Αλμούνια. Τουλάχιστον στο γραφείο του Τρισέ ο Παπανδρέου τα βρήκε σκούρα και τ’ άκουσε για τα καλά τόσο για την ανεύθυνη συμπεριφορά του, όσο και για την διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις και απόκρυφα ξόρκια για τα συσσωρευμένα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας……

15 σχόλια:

V for Vlamenoi ;) είπε...

Δυστυχώς βλέπουμε τους ίδιους ΠΑΣΟΚους που βλέπαμε επί εκσυχρωνιστικής επικυριαρχίας, να διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους και να νίπτουν τας χείρας τους...

Δεν ξέρουν τίποτα, δεν είδαν τίποτα, κι αν έγινε κάτι φταίνε αυτοί που έφυγαν, όλα λένε άλλαξαν, αλλά όλοι είναι εκεί, το μόνο σίγουρο είναι πως φταίνε πάντα οι άλλοι...

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Rg5LrJRaJkE

Ανώνυμος είπε...

Οι μη κυβερνητικές οργανώσεις και ο Γιωργάκης

http://www.youtube.com/watch?v=Rg5LrJRaJkE

Ανώνυμος είπε...

Ποιός θα φάει ... κλωτσιά;

http://www.youtube.com/watch?v=2l68w32hP4Q

Ανώνυμος είπε...

Τί ξεφτίλα ήταν και αυτή απόψε στο απκαλυπτικό δελτίο στο ΕΧΤΡΑ3!
Ξεφτίλα, ξεφτίλα, ξεφτίλα.
Τον ξέσκισαν πριν από λίγο τον μαϊμουδόφατσα τον Παπαγιάννη τα ΚΑΠΗ.
Άρχισε να του τα ψέλνει πρώτα ένα παππούς και τον έκανε ρόμπα μαζί με εκείνο το γελοίο τον Παπαδόπουλο.
Τους έλεγε τί πράγματα είναι αυτά να βρίζετε συνεχώς τον Καραμανλή και να λιβανίζετε τον βλακογιώργο, δεν είμαστε χαζοί.
Ο γλοιώδης ο παπαγιάννης τάχασε και απλά ψέλλιζε κάτι παιδιάστικες δικαιολογίες, μα, μα, ....
Μετά παίρνει τηλέφωνο μια ευγενέστατη γιαγιά και δεν την αφήνανε να μιλήσει. Αυτή τους έλεγε πάλι τα αντίστοιχα, πάλι προσπαθούσανε να την διακόπτουνε συνεχώς και να την καπακώνουνε.
Η εκπομπή έγινε πραγματική παιδική χαρά όταν η γηραιά κυρία πήρε ανάποδες και λέει στην πασόκα συμπαρουσιάστρια "τί ξέρεις εσύ, αφού είσαι ξανθιά".
Γέλιο, πολύ γέλιο.
Με τα χίλια ζόρια την έκλεισαν και αυτήν.
Ο νεκροθάφτης ο καψαμπέλης καθότανε σε μια γωνιά και δεν μίλαγε καθόλου.
Μιλάμε για σόου.
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΙΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
Πάντως γέλασα με την ψυχή μου αλλά θαύμασα και το τσαγανό των γεροντότερων.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση σε βρετανικά δημοσιεύματα για τις αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπολύοντας ταυτόχρονα βέλη και στο εσωτερικό πολιτικό μέτωπο.
Η ελληνική κυβέρνηση ήταν από τις πρώτες που παραδέχτηκε «προς πείσμα ορισμένων στον τόπο μας», ότι υπάρχει διεθνής οικονομική κρίση, η οποία έχει συνέπειες και για τη χώρα μας, υπογράμμισε ο Ε. Αντώναρος.
«Η δική μας κυβέρνηση εγκαίρως, πολύ πριν διανοηθούν να ψελλίσουν άλλοι κάτι, συγκρότησε πλήρες σχέδιο», σημείωσε ο κ. Αντώναρος.

Για τα δημοσιεύματα, διευκρίνισε ότι δεν έχει πλήρη γνώση, αμφισβήτησε ωστόσο την αντικειμενικότητα τους λέγοντας ότι «είναι πολύ μονόπλευρη η τάση, με την οποία προσεγγίζουν τις οικονομίες διαφόρων χωρών. Η ελληνική οικονομία δεν αντιμετωπίζει διάφορα από τα δήθεν υπερβολικά προβλήματα, για τα οποία γίνεται αναφορά».

Για το ενδεχόμενο να ληφθούν νέα μέτρα ως τον Οκτώβριο, ο κ. Αντώναρος παρέπεμψε στη δήλωση του αρμόδιου υπουργού, Γιάννη Παπαθανασίου, και πρόσθεσε πως «είναι δική μας διαπίστωση τι πρέπει να γίνει. Η κυβέρνηση αναλαμβάνει πρωτοβουλίες γιατί αυτό πρέπει να γίνει για το καλό της χώρας. Η κρίση αλλάζει διαρκώς».

Τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου αναφέρονται στις αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας, χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα μας ως τον ασθενέστερο κρίκο του ευρώ.

Οι Times σε άρθρό τους με τίτλο «Δέκα χρόνια μετά, η ευρωζώνη θα πρέπει να φοβάται τους Ελληνες» αναφέρονται στα υψηλά επιτόκια δανεισμού, ενώ υποστηρίζουν ότι υπάρχει σχέδιο διάσωσης για όσες χώρες του ευρώ αντιμετωπίσουν πρόβλημα.

Και ο αρθρογράφος των Financial Times, Κουέντιν Πιλ, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα συμμετείχε σε οικονομικό συνέδριο στην Αθήνα, θεωρεί μύθο τον ισχυρισμό ότι η παραοικονομία της Ελλάδας θα προστατεύσει τη χώρα από την κρίση, ενώ χαρακτηρίζει αποτυχία της κυβέρνησης τη διατήρηση των ελλειμμάτων και του χρέους σε υψηλά επίπεδα.

Μιλώντας στον City 99,5 η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α. Διαμαντοπούλου εξέφρασε την εκτίμηση ότι εάν πάμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καταθέσουμε ένα πρόγραμμα διαρθρωτικών αλλαγών πενταετίας, που θα έχει τη συναίνεση της Ελληνικής Βουλής, εάν την ίδια στιγμή παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα έντασης των δημοσίων επενδύσεων, έχω πει επανειλημμένως ότι μπορούμε να διαπραγματευτούμε ένα πλαίσιο σαν αυτό των Ολυμπιακών Αγώνων, ώστε να πέσουν οχτώ δις στην αγορά τα επόμενα δυο χρόνια».

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=82421

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ εκτός από την καμένη γη που άφησε πίσω του ακόμα και σήμερα συνεχίζει να προκαλεί.

1. Με τις ευλογίες ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ σταματούν τις υπερωρίες οι εργαζόμενοι στα λιμάνια και προκαλούν μεγάλη ζημιά στον ΟΛΠ
2. Με τις ευλογίες ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ-ΚΚΕ οι μηχανικοί του δημοσίου στο ΤΕΕ καθυστερούν τις συμβάσεις έργων με αποτέλεσμα απώλειες εκατομμυρίων
3. Με τις ευλογίες ΠΑΣΟΚ οι εφοριακοί έχουν κηρύξει "λευκή απεργία" εδώ και γω δεν ξέρω πόσους μήνες με αποτέλεσμα την καθυστέρηση των δημόσιων εσόδων.
4. Με τις ευλογίες και κομματικές εντολές του ΠΑΣΟΚ οι δημόσιοι υπάλληλοι στα υπουργεία από το 2004 και μετά αρνούνται να υπακούσουν στις προφορικές εντολές των προϊσταμένων και ζητάνε τα πάντα γραπτά.

Το ΠΑΣΟΚ έχει κηρύξει ένα ύπουλο αντάρτικο στο δημόσιο τομέα και χρησιμοποιεί τις δομές των πάλαι ποτέ πρασινοφρουρών που ακόμα είναι άθικτες.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά έχετε πολύ πλάκα οι αδιόρθωτοι Δεξιοί….
Είσαστε τελειωμένοι και αμπελοφιλοσοφιτε λέγοντας ψέματα ασύστολα.. Έχετε όμως αποκαλυφτεί πια .Η παρένθεση σας και η απάτη σας παίρνει τέλος εντος ολίγου.
Στο άρθρο σου για το Δημόσιο χρέος αναμασάς ψευδολογίες που κατασκεύασε ο Αντωναρος και η παρέα που έχει αναλάβει εργολαβικά την ψευδολογία προσπαθώντας να κάνουν το άσπρο μαύρο , ενώ όλοι ξέρουμε πια ότι έχουν πέσει με μανία στο λουφέ και η παρέα του ακαταλληλότερου τρώνε με πολλές μασέλες.
Το Δημόσιο χρέος ενώ είπε προεκλογικά και μας υποσχέθηκε ότι θα το φέρει σε λογικά επίπεδα , έβαλε τον γίγαντα της οικονομικής σκέψης Αλογοσκουφη και με ένα τέχνασμα αύξησε το Εθνικό προϊόν . Θυμάστε τα γέλια που προκάλεσε εκείνη την εποχή .Το δε έγκυρο αμερικανικό περιοδικό ΤΙΜΕ τον κατέτασσε σε μια «επίζηλο» θέση για τη γκάφα του εκείνη. Τα θυμάστε τα γεγονότα εκείνα με την αύξηση του Εθνικού προϊόντος?
Η ουσία είναι τώρα ότι παρά τις δεσμεύσεις του ίδιου του Πρωθυπουργού, όχι μόνο το χρέος δεν μειώθηκε αλλά εκτοξεύτηκε στα ύψη αφού κατάργησαν κάθε μηχανισμό που υπήρχε για την είσπραξη των εισόδων και από την άλλη κατάργησαν κάθε φορολογία για τα μεγάλα εισοδήματα δηλαδή τους ανθρώπους που πραγματικά εκφράζουν και προωθούν τα συμφέροντα.
Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι. Όσο είναι στην εξουσία βλάπτουν σοβαρά τον τόπο και το λαό. Άμεση είναι η ανάγκη να πάνε στο σπίτι των και να ασχοληθούν με ότι ασχολούνταν τόσα χρόνια πριν …Ο Ελληνικός λαός περιμένει από το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου να αναλάβει τις τύχες της χώρας μας όσο γίνεται πιο σύντομα , μπας και σωθεί τίποτα.

Με εκτίμηση

babis

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστούμε πολύ

εσάς τους οπαδούς του Πασόκ που γνωρίζετε τα πάντα και τα μυστικά της αλήθειας και της πολιτικής.

Μας υπενθυμίζετε διαρκώς αυτό που πάντα ήσασταν. Αλλαζόνες και άοκνοι ψευτοθήρες.

Σε ένα πράγμα ίσως συμφωνούμε από λυτα. Στο μεγαλείο της σκέψης και των ιδεών του παμμέγιστου και νεφεληγερέρη πρόέδρου Γιώργου, του οποίου η διεθνώς κατοχυρωμένη ευφυΐα υμνείται από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, Μεγάλης Βρετανίας και προσφάτως Μεξικού και περιχώρων.

Με εκτίμηση
dadis
(call me πατερούλης)

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΛΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ.
Καμμία αυτοκριτική για τα λάθη του παρελθόντος και επιμονή σε μια οικονομική στρατηγική που είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΗ.
Η πλάκα είναι ότι μερικοί όπως ο Οικονόμου, ο Ανδρουλάκης ή ο Παπουτσής νομίζουν ότι είναι σοβαροί και μετριοπαθείς, φαντάσου οι λαικιστές πρασινοφρουροί σαν το Χρυσοχοίδη, τη Βασούλα, τη Δαμανάκη, τον Παπακωνσταντίνου το Ρέππα και το Βερελή τί είναι.
Καθίστε ρε βλαμμένα στα σπίτια σας να γράψετε κάνα βιβλίο για τα όνειρα του Ελληνικού λαού που διαψεύσατε για δυό γενιές, τουλάχιστον.

Ανώνυμος είπε...

Και που να δείτε τί είπε σήμερα εκείνο το άλλο φρούτο ο γραφικός ο παντελής ο οικονόμου για το ασφαλιστικό στο Press-gr.
Μιλάμε για ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ.
Τα άτομα αυτά έχουν παραφρονήσει, δεν εξηγείται αλλιώς.
Το ασφαλιστικό είναι πολύ απλό λέει, θα καταργήσουμε σταδιακά το υπάρχον σύστημα, το κράτος θα επενδύσει ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΕΠ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ και μετά θα ζήσουμε ευτυχισμένοι όλοι, με ψηλές συντάξεις, χαμηλές εισφορές και ελαστικότητα στην είσοδο και έξοδο από τον εργασιακό μας βίο.
.........
Ρε πανύβλακα μπουρδολόγε Οικονόμου, που στο διάολο θα το βρείς το ένα ΑΕΠ;
Είσαι τόσο μα τόσο βλάξ που δεν έχει κάν επίγνωση τί λές.
Εδώ μας αφήσατε χρέος πάνω από ένα ΑΕΠ (114%) το 2004 και πάλι δεν θα καταφέρουμε να το ξεχρεώσουμε ούτε σε δεκαπέντε χρόνια και εσύ μιλάς για να χρεωθούμε ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΕΠ!
Δηλαδή ΜΟΝΟ 250 δισ. ευρώ, έτσι;
ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;
Και να φανταστεί κανείς ότι αυτός ο αρχικαραγκιόζης ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ πιστεύει ότι είναι σοβαρός και τεχνοκράτης!
Ούστ πανάθλιοι που θέλετε πάλι να κυβερνήσετε πάλι τη χώρα.
ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΡΕ ΧΑΜΕΝΟΙ;
Τέτοιες μαλακίες έλεγε και ο βλακογιώργος στον Τρισέ την περασμένη εβδομάδα και αυτός δεν ήθελε ούτε φωτογραφία μαζί με την αμοιβάδα-αρχηγό του πασόκ.
Τέτοια άκουσε και ο Κρούγκμαν από το αργόστροφο στην Αθήνα (ότι δηλαδή η "πράσινη" ανάπτυξη θα μας βγάλει από την ύφεση) και ακόμα τρέχει ο κακόμοιρος ο νομπελίστας.
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΙΜΙΟΥ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Διαχρονικά από τα βάθη του «ελιά ,ελιά και Κωτσο Βασιλιά» η Δεξιά πάντα την ίδια νοοτροπία και το ίδιο βάθος σκέψης είχε.
Δοσιλογισμός, Γερμανοτσολιαδες, συνεργασία με τους κατακτητές , τρίκυκλα, αποστάτες, Χούντα. Κάτι τέτοια είναι η προσφορά της στον τόπο….
Ένα διάλειμμα το 64, μια ηρωική προσπάθεια το 81-89 ,άλλη μια το 93-2004 που να πιάσουν τόπο. Θέλει πολύ δουλειά ακόμη ο τόπος για να εμπεδωθεί η δημοκρατία, η ισότητα, και ο πατριωτισμός. Ένα κράτος που έχει δομηθεί από βάθος χρόνου ως δυνάστη του πολίτη και μια νοοτροπία αφεντικού και επικυρίαρχου στον πολίτη πώς να διδάξεις αλλαγή νοοτροπίας . Πάντως βήματα έχουν γίνει . Ευελπιστούμε τα επόμενα δέκα χρόνια που θα είμαστε εξουσία να εμπεδώσουμε σε όλους τα υψηλα ιδανικά του πατριωτισμού ,της προσφοράς και του ευ αγωνίζεστε για το καλό των πολλών. Ο σοσιαλισμός βαθύτατα ανθρωπινός και με πανανθρώπινες αξίες εμπλουτισμένος , θέλει πολύ δουλειά για να ενσωματωθεί σε μια νοοτροπία σαν αυτή που εκφράζετε και δηλητηριάζετε ακόμη και τη μπλογκοσφαιρα…
Ο Γιώργος Παπανδρέου πρωτοπόρος σε καινούργιες ιδέες και δράσεις ,ηγέτης του παγκοσμίου σοσιαλιστικού κινήματος έχει τις γνώσεις και τα αναγκαία εχέγγυα για να δώσει στην πατρίδα μας τις αναγκαίες και ικανές λύσεις στα οξυμένα προβλήματα του τόπου. Άλλος δρόμος και άλλη προοπτική δεν υπάρχει . Αυτό όλο και περισσότεροι Έλληνες το αισθάνονται και το υποστηρίζουν γιατί και το ποτάμι της νέας αλλαγής ήδη άρχισε και κυλά συνεπαίρνοντας στο πέρασμα του κάθε κατάλοιπο υπόλειμμα των αρχικών γεγονότων που μνημόνευσα στην αρχή του κειμένου που έχουν σημαδεύσει τη χώρα μας και τη πορεία της διαχρονικά.

Πάντα με εκτίμηση

babis

Ανώνυμος είπε...

Eλεύθερε για ποιούς Οικονόμου, Ανδρουλάκη, Παπουτσή, Χρυσοχοίδη, Βασούλα, Δαμανάκη, Παπακωνσταντίνου, Ρέππα, Βερελή μας λές τώρα?
Εδώ μιλάμε για πολύ μεγάλα αστέρια, μιλάμε για Ρουσόπουλο, Βουλγαράκη, Δούκα, Μπασιάκο, Κοντό, Παυλίδη, Κουκοδήμο, Κεφαλογιάννη, Ζαχόπουλο, Ντινόπουλο, Καλαντζή, Τζήμα και ο κατάλογος δέν έχει τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Και τα τεράστια έργα των άλλων υπουργών των αδιάφθορων του Αβραμόπουλου στα νοσοκομεία, του Μαρκογιαννάκη και του Παυλόπουλου στην αστυνομία, του Αλογοσκούφη στην οικονομία, του Φώλια στην ακρίβεια βρέ ά σιχτίρ σκουλίκια τολμάτε να τσιρίζετε σάν γκαστρωμένες απο πάνω.

Ανώνυμος είπε...

Στέλιο ο φίλος σου ο τζών τί κάνει?
Είσαστε αχτύπητο δίδυμο στο Press προσφέρετε άφθονο γέλιο.