Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

τελικά είναι προφήτης ο Γιώργος; Είχε δει την παγκόσμια κρίση;

Ο αρχηγός του Πασόκ μας τη βγήκε σήμερα προφήτης. Είναι ο μόνος που είχε δει την παγκόσμια κρίση. Διεκδικεί το copyright της πρόβλεψης. Ακόμα και η Παπαρήγα παραδέχτηκε ότι δεν ήξεραν πότε θα χτυπήσει η κρίση άσχετα αν σε συνέδρια και συμβούλια προειδοποιούσαν ότι "έρχεται"! Συνήθως άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα να προτείνουν και κινούνται στα τυφλά επιμένουν στη γραμμή "στά λεγα εγώ"! Ενώ από τον Φλεβάρη πέρυσι εμφανίστηκαν σενάρια ύφεσης ο πρόεδρος του Πασόκ μιλούσε για παπαγαλάκια του Μαξίμου που ήθελαν να εγκλωβίσουν την Ελλάδα σε παρατεταμένη λιτότητα λόγω οικονομικής αποτυχίας της κυβέρνησης. Αυτή ήταν η προβλεπτικότητά του. Από την τριτολογία Καραμανλή στη σημερινή συζήτηση για την οικονομία επισημαίνουμε:

- Στις 7 Μαρτίου 2008: Σε Προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτηση που ζητήσατε, λέτε κατά λέξη: ''Η επίκληση από την πλευρά της Κυβέρνησης της αρνητικής διεθνούς συγκυρίας, δεν είναι τίποτα άλλο παρά άλλοθι για την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί''.

- Την 1η Οκτωβρίου 2008, πριν από τρεις μήνες δηλαδή, σε σύσκεψη για την Οικονομία ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ισχυρίζεται: ''Η Κυβέρνηση επιχειρεί να βρει άλλοθι στη διεθνή χρηματοπιστωτική κρίση. Οι πολίτες γνωρίζουν πως η κρίση στην Ελλάδα είναι ελληνικής προέλευσης''.

Εσείς τα λέγατε, κύριε Παπανδρέου....... Μάλιστα το κόμμα σας στις 16 Σεπτεμβρίου 2008 επέμενε ότι "για το τεράστιο οικονομικό αδιέξοδο που βιώνουν οι πολίτες, υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση και οι πολιτικές της. Η απεγνωσμένη του προσπάθεια να τα ρίξει όλα στη διεθνή κρίση δεν πείθει πλέον κανέναν". Στο εξωτερικό με σειρά συνεντεύξεων δυσφημούσατε ακόμα περισσότερο τη χώρα μας. Υποδαυλίζατε τις γνωστές ανακοινώσεις των "ξένων οίκων". Η βουλιμία για εξουσία έχει τυφλώσει όλα τα μεγαλοστελέχη του "κινήματος" και θεωρείται περίπου φυσιολογική η καταστροφολογία και η αναξιοπιστία!

Και απο αυτό εδώ το blog έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στην "ανικανότητα" του προέδρου του Πασόκ, του επιτελείου του αλλά και των διαφόρων πασοκικών μέσων ενημέρωσης, να δουν την κρίση που έρχονταν λόγω του ολισθηρού δρόμου που έχουν, προ πολλού, επιλέξει. Της πόλωσης, του διχασμού, του φανατισμού, της πολιτικής αστάθειας και της κοινωνικής έντασης. Μόλις στα μέσα Οκτωβρίου ασχολήθηκαν για λίγες μέρες. οι εφημερίδες του
παρακράτους της μιντιακής διαπλοκής με την παγκοσμιότητα της κρίσης. Είδαν ότι δεν συμφέρει τον κανακάρη τους και εγκατέλειψαν νωρίς το χαμό που γίνεται στον πλανήτη. [ 1 , 2 , 3 , 4 ] Όταν ο Καραμανλής μίλησε πρώτη φορά για διεθνή κρίση(7 Μαρτίου 2008, αν και έγινε λόγος και την προεκλογική περίοδο του 2007), ο Παπανδρέου αντέταξε, ελαφρά τη καρδία, αποτυχία της κυβέρνησης και το επιχείρημα της εσωτερικής «ελληνικής πολιτικής κρίσης»! Αντί για προτάσεις και μέτρα κατέφυγε σε αοριστολογίες και ακοστολόγητα πακέτα
παροχών. Προτίμησε τον εύκολο δρόμο του λαϊκισμού και της δημαγωγίας. Δεν μας εκπλήσσει. Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο από τον GAP και το κόμμα του.....

13 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

ΤΡΙΤΟΛΟΓΙΑ
ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Εάν κάποιοι έχουν προτεραιότητά τους τις κομματικές ή τις προσωπικές σκοπιμότητες, ειδικά σ’ αυτή τη φάση, κάνουν τεράστιο λάθος στην ιεράρχηση που απαιτούν οι κρίσιμες περιστάσεις. Εάν δεν συνειδητοποιούν τους κινδύνους της παγκόσμιας θύελλας, δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τίποτα στον τόπο.

Θέλω να ανασκευάσω κάτι που είπατε, κύριε αρχηγέ της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, γιατί επιμένετε να διαστρεβλώνετε τα πράγματα. Ισχυρίζεστε ότι μας προειδοποιούσατε για την κρίση. Ακριβώς το αντίθετο συνέβαινε. Αυτή είναι η αλήθεια. Θυμίζω:

- Στις 7 Μαρτίου 2008: Σε Προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτηση που ζητήσατε, λέτε κατά λέξη: ‘’Η επίκληση από την πλευρά της Κυβέρνησης της αρνητικής διεθνούς συγκυρίας, δεν είναι τίποτα άλλο παρά άλλοθι για την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί’’.
- Την 1η Οκτωβρίου 2008, πριν από τρεις μήνες δηλαδή, σε σύσκεψη για την Οικονομία ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ισχυρίζεται: ‘’Η Κυβέρνηση επιχειρεί να βρει άλλοθι στη διεθνή χρηματοπιστωτική κρίση. Οι πολίτες γνωρίζουν πως η κρίση στην Ελλάδα είναι ελληνικής προέλευσης’’.

Εσείς τα λέγατε, κύριε Παπανδρέου.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες. Όταν οι κυβερνήσεις μεγάλων χωρών αναθεωρούν, σχεδόν κάθε μήνα, τα σχέδιά τους, όταν οικονομίες ισχυρών κρατών αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα, εμείς εδώ δεν μπορεί να τυρβάζουμε περί άλλα. Οι πολιτικές ηγεσίες δεν μπορεί να χαϊδεύουμε αυτιά. Η ανευθυνότητα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη συνταγή. Τόσο για την Οικονομία, όσο και για ολόκληρη την Κοινωνία. Είναι κρίμα που έχει επιλέξει το δρόμο αυτό, ειδικά σ’ αυτή την κρισιμότατη περίοδο, η Αξιωματική Αντιπολίτευση. Και αυτό για ένα ξεκάθαρο λόγο: Ο δρόμος της εξόδου από την κρίση απαιτεί τη μέγιστη υπευθυνότητα απ’ όλους, όποιο και να ‘ναι το πολιτικό κόστος.

Η περίοδος που ακολουθεί είναι εξαιρετικά δύσκολη, για ολόκληρο τον κόσμο, για όλες τις οικονομίες, για όλες τις κοινωνίες. Βεβαίως και για μας, για την Πατρίδα μας, για την οικονομία μας, την κοινωνία μας. Τα προβλήματα είναι πολλά και δύσκολα. Το πιο κρίσιμο είναι το δημόσιο χρέος. Είναι η μεγάλη αδυναμία της οικονομίας μας. Είναι τεράστια πίεση στα δημόσια οικονομικά. Είναι δαμόκλεια σπάθη σε κάθε κίνηση ανευθυνότητας.

Πολύ σοβαρά βεβαίως είναι και τα πλήγματα που υφίστανται βασικοί τομείς της ανάπτυξης στη χώρα μας: Τουρισμός και η Ναυτιλία, οι κατασκευές. Είναι βεβαίως η παραγωγή, το εμπόριο, οι εξαγωγές. Οι επιπτώσεις τους αντανακλούν σ’ ολόκληρη την οικονομία, σ’ ολόκληρη την κοινωνία. Και βέβαια ασκούν μεγάλη πίεση στην απασχόληση και τα εισοδήματα. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την πραγματικότητα. Οφείλουμε όλοι να πάρουμε ξεκάθαρη θέση. Δεν βοηθούν τα ευχολόγια. Δεν είναι σχέδια οι αοριστολογίες. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Οι εξελίξεις στην παγκόσμια και ευρωπαϊκή οικονομία είναι ραγδαίες, είναι πιεστικές, είναι απρόβλεπτες. Αυτή είναι η αγωνία μου. Και αυτή είναι η προτεραιότητά μου: Ο τόπος, η κοινωνία, οι πολίτες, το παρόν, το αύριο της χώρας. Εργαζόμαστε με υπευθυνότητα, με σοβαρότητα, με ευαισθησία για όλους τους συμπολίτες μας.

Η πορεία ωστόσο της χώρας, σ’ αυτήν την πολύ κρίσιμη περίοδο, δεν εξαρτάται μόνο από τη βούληση της Κυβέρνησης. Όλοι έχουμε υποχρεώσεις απέναντι σε μια τέτοιας έντασης παγκόσμια κρίση. Όλοι έχουμε ευθύνες. Πολιτικές δυνάμεις και Μέσα Ενημέρωσης, επαγγελματικοί και κοινωνικοί φορείς. Πάνω απ’ όλα, έχουμε υποχρέωση ωριμότητας, σοβαρότητας, υπευθυνότητας. Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε απέναντι σε κινδύνους που είναι κοινοί για όλους τους Έλληνες. Έχουμε υποχρέωση να συμβάλλουμε, ώστε να στέλνουμε προς τα έξω την καλύτερη δυνατή εικόνα για τη Χώρα μας. Έχουμε υποχρέωση να θωρακίζουμε την οικονομία μας Είναι κοινή υποχρέωση. Είναι ό,τι σημαντικότερο οφείλουμε στους Έλληνες.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Η δική μου επιλογή είναι δεδομένη. Είμαι εδώ και είμαι αποφασισμένος να κάνω ό,τι μπορώ, για να έχει η Ελλάδα τις μικρότερες δυνατές συνέπειες από την πρωτόγνωρη οικονομική καταιγίδα. Για το συμφέρον όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων.

stefanos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
stefanos είπε...

Έχω ανατριχιάσει
από το μέγεθος του ανδρός
Τι ήταν κι’ αυτό πάλι?
Ξαναζωντάνεψε η εποχή
των ιστορικών λόγων του Ελ. Βενιζέλου
ή του Γεωργίου Παπανδρέου…
Τι ρήτωρ, θεέ μου...
Τι κρεσέντο λόγων και κινήσεων?
Τι μεστότητα στην τοποθέτησή του
και τι συγκλονίστηκες επικλήσεις
για συνεργασία και συναίνεση…
Μας συγκλόνισε πάλι ο άνθρωπος,
και έτσι όλοι μαζί, του στέλνουμε το «Ave» μας..
Αυτοί που δεν ψήφισαν ΝΔ
υψώνουν το χέρι με την παλάμη προς τα έξω
και οι ψηφοφόροι του
αναπέμπουν το «Ave»
με στραμμένη την παλάμη προς τη φάτσα τους…
(προφανώς ψιθυρίζοντας:
καλά να πάθουμε)

Στ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΓΙΓΑΝΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ;

Μία εβδομάδα τώρα ρωτάμε τον κύριο Παπαντρέου να μας εξηγήσει ΓΙΑΤΙ δεν δέχεται να γίνουν οι επόμενες εκλογές με το νόμο Παυλόπουλου, που ευνοεί το πρώτο κόμμα.
Όλες οι απαντήσεις του είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Τα πολύπλοκα δεν τα καταλαβαίνει και με τα απλά μπερδεύεται.
Πάμε πάλι, από την αρχή. Έξι μήνες τώρα λέει ότι είναι σίγουρος ότι θα νικήσει στις επόμενες εκλογές, ΟΚ. Αφού ο νόμος Παυλόπουλου ευνοεί το πρώτο κόμμα γιατί δεν τον δέχεται ο ΓΑΠ αφού λέει ότι θα είναι πρώτο κόμμα;
Δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις:
Πρώτο, έχει εντελώς μπερδευτεί. Eίναι φυσιολογικό αυτό, διότι παίζει συνεχώς την κασέτα με τα ευχολόγια και δύο πράγματα συγχρόνως για το μυαλουδάκι του Γιωργάκη είναι, ας το πούμε διπλωματικά, πρόκληση.
Δεύτερο, οι δημοσκοπήσεις είναι μαιμού, πάντα ήτανε. Κάθε σαββατοκύριακο δημοσκοπήσεις υπέρ του πασόκ και το πασόκ να μη θέλει τον εκλογικό νόμο που ευνοεί το πρώτο κόμμα, λέει ξεκάθαρα ότι το Giorgakis ξέρει ότι οι δημοσκοπήσεις είναι αέρα-πατέρα.
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΚΑΝΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ.
Θυμάστε το ανέκδοτο με το λαγό, το λιοντάρι και το σέξ; (Λέμε και καμμιά μαλακία να περνάει η ώρα)!

Ανώνυμος είπε...

Aμάν τρέμετε προσκυνήστε.
Μίλησε ο Έλληνας εθνάρχης, ένας τιτάνας της παγκόσμιας πολιτικής απο τους μεγαλύτερους ηγέτες που πέρασαν ποτέ στον κόσμο. Όλη η ανθρωπότητα τρέμει στο άκουσμα του Κώστα Καραμανλή οι Έλληνες αισθάνονται απίστευτο δέος, την εθνική τους υπερηφάνεια στα ουράνια που τον έχουν ηγέτη τους.

Ανώνυμος είπε...

Αμάν μίλησε ο λαοπρόβλητος τιτάνας της Ελληνικής πολιτικής κατουρηθήκαμε όλοι, 10 μονάδες ανεβάζει τα ποσοστά της η Νέα Δημοκρατία σε κάθε εμφάνιση του νέου μεγάλου εθνάρχη Καραμανλή.

stefanos είπε...

Αγαπητέ exastal
τα περί προφήτη
ας μείνουν στην άκρη, please!
Τα υπερφυσικά προσόντα
είναι την σήμερον ημέρα είδη πολυτελείας,
και το σπίτι μας πλέον καίγεται
(αν κατάλαβες) …
ΚΑΙΓΕΤΑΙ… ΚΑΙΓΕΤΑΙ…
Κατά συνέπεια ας αρκεστούμε σ’ ένα κυβερνήτη
που διαθέτει τουλάχιστον τα αυτονόητα…
και που κυρίως θα έχει την ικανότητα
να κυβερνά πραγματικά
και σε καθημερινή βάση…
Γιατί το μόνο που βιώνουμε,
είναι μια καθημερινή αδυναμία του κ. Κ. Κ.
να ελέγξει το οτιδήποτε
(την οικονομία,
τα ξεχαρβαλωμένα νοσοκομεία,
την ακρίβεια,
την εγκληματικότητα,
τους εμπρησμούς των δασών,
την ασφάλεια της πρωτεύουσας,
τις τουρκικές παραβιάσεις στον αέρα,
τη διαφθορά,
ακόμη-ακόμη το ίδιο του το κόμμα
και πάει λέγοντας)
Και μετά από μια 5ετία αλαζονείας
έρχεται «ενωτικός» να ζητήσει συναίνεση…
Από το ΠΑΣΟΚ ζητάει συναίνεση?
Που του επιτίθεται ευθέως?
Αλλά ποιος εμπιστεύεται
τα κροκοδείλια κόλπα του?
Τερτίπια είναι
μόνο για επικοινωνιακούς λόγους!
Αυτό που θέλει
δεν είναι η συνεργασία..
Να του βαράμε παλαμάκια θέλει
σε όσα απίθανα κάνει
(βλέπε τη 2ετή επιτήρηση
που φάγαμε από την Ε. Ε.)
Ε, όχι κ Κ. Κ….
Για εσάς πλέον υπάρχει
σοκολάτα Παυλίδης bitter
(καταλαβαινόμαστε, ε?)

Στ.

stefanos είπε...

Έχασε τον έλεγχο

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ χθες
-τόσο μέσα στη Βουλή όσο και εκτός αυτής-
ότι είναι κατεπείγουσα η ανάγκη
να εξοικειωθεί ο Κ. Καραμανλής,
(έστω και με καθυστέρηση πέντε χρόνων)
με καταστάσεις και πρακτικές
τις οποίες κάθε πρωθυπουργός οφείλει να γνωρίζει
προκειμένου ν ασκεί
απρόσκοπτα και εποικοδομητικά
τα καθήκοντα που έχει επωμισθεί.
ΠΡΩΤΟΝ,
θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει
ότι δεν είναι δυνατόν να διασύρεται επί μέρες
από τον οιονδήποτε βουλευτή,
που επιδιώκει τη δημοσιότητα,
και να καταλήγει σε συμβιβαστικές λύσεις,
οι οποίες το μόνο που κάνουν
είναι να διαμορφώνουν προηγούμενα
και να δημιουργούν προϋποθέσεις
και για νέους Μανώληδες. Η Δαϊλάκηδες.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ,
οφείλει ν αντιληφθεί
ότι συναίνεση δεν σημαίνει προσχώρηση των άλλων
στις όποιες αποφάσεις έχει λάβει ο ίδιος.
Για να υπάρξει ειλικρινής
και ουσιαστική συναίνεση
θα πρέπει να προηγηθούν διάλογος, ανταλλαγή απόψεων
και αμοιβαίες υποχωρήσεις, αν χρειαστεί,
έτσι ώστε να επιτευχθούν οι συγκλίσεις εκείνες
που θα οδηγήσουν σε κοινά αποδεκτά μέτρα
για το οποιοδήποτε πρόβλημα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αμφιβολία
ότι γνωρίζει πολύ καλά ο Κ. Καραμανλής
όλα τα προαναφερόμενα.
Αλλά στη μία περίπτωση
δεν μπορεί να ενεργήσει διαφορετικά
και στην άλλη δεν θέλει.
Δεν είναι πια ο κυρίαρχος του παιχνιδιού
όπως ήταν άλλοτε, ούτε και πείθει πια
όταν επιχειρεί να μεταθέσει τις δικές του ευθύνες
στους ώμους των άλλων.
Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ απέναντι στην περίπτωση Μανώλη
αποτελεί την επιβεβαίωση
ότι έχει απολέσει τον έλεγχο
της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας
και είναι αργά για να την ανακτήσει,
καθώς εκείνο που απασχολεί τους βουλευτές του
είναι οι μετεκλογικές κομματικές ισορροπίες
και η μάχη της διαδοχής που έχει ήδη ανοίξει.
ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ περιθώρια
για μεταθέσεις των δικών του ευθυνών σε άλλους
έχουν προ πολλού πάψει να υπάρχουν.
Ιδιαίτερα όταν επιχειρούνται
με προκλητικά υποκριτικό τρόπο,
όπως στην περίπτωση της συναίνεσης
την οποία ουδέποτε επιδίωξε
και για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους
έφτασε να επικαλείται.

(ΕΘΝΟΣ, Γνώμη, 13-2-09)

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

stefanos... εσύ μπορεί να έχει πάθει πλάκα με το μέγεθος του ανδρός... εμείς έχουμε πάθει πλάκα με την έλλειψη μεγέθους του... υιού της φουκαριάρας...

Παπουτσάκης είπε...

δηλαδή Στέφανε, πιστεύεις ότι
ο Παπανδρέου, που μόλισ χθες είπε τόσα ψέματα, ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ, ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ, ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ την ελληνική και κατά άλλους την παγκόσμια κρίση;
Μοιάζει απίστευτο να θεωρείς ότι έχει την συνταγή και όμως την κρατά επτασφράγιστη οπότε δεν πρέπει να του κάνουμε ούτε κριτική!

stefanos είπε...

ΩΣΤΕ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Ο κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ?

ΓΙΑ «ΤΣΙΜΠΑΤΕ» ΤΩΡΑ
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ

28/6/2007
ΤΑ ΝΕΑ (Εξώφυλλο)
Αλυσίδα λαθών από Κυβέρνηση – πυροσβεστική
Στον ύπνο τους έπιασαν οι φωτιές
Link:
http://www.in.gr/kiosk/issue.asp?lngIssueID=99049&lngDtrID=3

------------------------------

29/6/2007
ΤΑ ΝΕΑ (Εξώφυλλο)
Δεν είχαν πυροσβεστικό στον Εθνικό Δρυμό
Στάχτη ο κυβερνητικός μηχανισμός
Έγκλημα χωρίς τιμωρία
Link:
http://www.in.gr/kiosk/issue.asp?lngIssueID=99088&lngDtrID=3

------------------------------

30/6/2007
ΤΑ ΝΕΑ (Εξώφυλλο)
Οργή για την καταστροφή
Αβάσταχτη ανικανότητα
Ναυάγησε η πυροσβεστική σε Πάρνηθα – Πήλιο
Link:
http://www.in.gr/kiosk/issue.asp?lngIssueID=99201&lngDtrID=3

------------------------------

2/7/2007
ΤΑ ΝΕΑ (Εξώφυλλο)
Κινητοποιήσεις μέσω Ιντερνέτ και SMS
Βουνό οργής
Link:
http://www.in.gr/kiosk/issue.asp?lngIssueID=99315&lngDtrID=3

------------------------------

3/7/2007
ΤΑ ΝΕΑ (Εξώφυλλο)
Μετρήσεις σοκ από το Πολυτεχνείο
Καταιγίδες φονικών μικροσωματιδίων
Πολύδωρας: Την πατήσαμε!
Σκληρή επίθεση Γιώργου στη Βουλή:
Φύγετε όλοι
Link:
http://www.in.gr/kiosk/issue.asp?lngIssueID=99315&lngDtrID=3

------------------------------

ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ
Για να έρθει το καλύτερο τώρα:

17/8/2007
ΤΑ ΝΕΑ (Εξώφυλλο με ολοσέλιδη φωτογραφία
Όπου τεράστιες φλόγες καίνε σπίτια και δεντρα
Και μια γυναίκα να σπαράζει)..
Άφαντο το Κράτος τις κρίσιμες ώρες
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ…
…αυτοί όμως έστηναν κάλπες
Link: http://www.in.gr/kiosk/issue.asp?lngPublicationID=2&lngDtrID=3&dtmIssueDate=17/8/2007
------------------------------

ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ
17/8/2007
Ο Κ.Κ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (σε video)
Link: http://www.primeminister.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5611&Itemid=115

------------------------------

ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ?
ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ….
ΤΟΛΜΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ?

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα είναι δυστήχημα για τον τόπο μας που ένας τόσο γιγαντιαίος πολιτικός άντρας σε λίγο καιρό θα συνταξιοδοτηθεί απο την πολιτική.

Ανώνυμος είπε...

O Στέφανος σας μιλάει με στοιχεία και οι υπόλοιποι μπουρδολογείτε κουτσομπολεύντας τον Γιώργο Παπανδρέου, λές και αυτός κυβερνάει τα 5 τελευταία χρόνια.