Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

στο «Πρώτο Θέμα» έγραψε άρθρο ο Παπανδρέου!

Όχι πως θα περίμενα τίποτα καλύτερο αλλά δεν θα μπορούσα να το αφήσω ασχολίαστο! Στην εφημερίδα super market:«Πρώτο Θέμα», έγραψε άρθρο ο Παπανδρέου για την συμπαθέστατη Κούνεβα!
Μια εφημερίδα «δημοκρατική», «αντικειμενική», «σοβαρή» και πάνω απ’ όλα «σοσιαλιστική». Όργανο του μπομπολισμού στην Ελλάδα, δηλαδή «πως τα τρίβουν τα δημόσια έργα» αλλά και του «αναστασιαδισμού», μιας αποπνικτικής μορφής παρα-δημοσιογραφικού κώδικα που παραμορφώνει τα πάντα με σκοπό το κέρδος και το κομματικό συμφέρον. Γράφει δηλαδή ο Αναστασιάδης για «να πέσει η Δεξιά» και για να φουσκώνουν οι λογαριασμοί του στις «αριστερές» Τράπεζες.
Δεν με εκπλήσσει καθόλου που έγραψε άρθρο στο δημοσιογραφικό όργανο των συντρόφων του ο ΓΑΠ! Το αντίθετο θα μου προκαλούσε εντύπωση…… Φυσικά δεν αναφέρθηκε καθόλου στα αφεντικά της Κούνεβα, που τυγχάνει να είναι επίσης σύντροφοι!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εμετική αλαζονεία του Γιωργάκη και των οπαδών του είναι αυτή που θα γυρίσει το παιχνίδι στις επόμενες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

H εμετική αλαζονεία του Καραμανλή και των οπαδών του σάν τον προλαλήσαντα έχει ήδη γυρίσει το παιχνίδι για τις εκλογές όποτε και άν γίνουν. H εμετική αλαζονεία του Καραμανλή και των οπαδών έσπασε μιά παράδοση 10 ολόκληρων χρόνων που ήθελε την Νέα Δημοκρατία να είναι πάντα πολύ μπροστά στις δημοσκοπήσεις απο το 2000 ώς τον Σεπτέμβριο του 2008.