Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

αντίσταση στην τρομοκρατία της απισιοδοξίας και πανικού που σπέρνουν τα ΜΜΑποβλάκωσης και οι πολιτικοί

αναδημοσίευση από το gataros.blogspot
Κάτι σαν αντίδραση και κίνηση αντίστασης με έκανε να ανεβάσω αυτήν την παρουσίαση φυσικής ομορφιάς.
Αντίσταση κατά της επίθεσης τρομοκρατίας από μέρους των ΜΜΑ=μέσα μαζικής αποβλάκωσης και σχεδόν όλων των πολιτικών κομμάτων. Το μόνο που προβάλουν και έχουν να πουν, είναι το πόσο χάλια είμαστε και το τι μεγαλύτερα κακά σίγουρα μας περιμένουν.
Εντάξει, το πόσο χάλια είμαστε μπορούμε να το αντιληφθούμε ή όχι, και από που προέρχεται αυτό. Αν δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε, ίσως και να μην θέλουμε.
Αλλά τις "μαντικές" ικανότητες των πολιτικών κυρίως αλλά και των δημοσιογράφων για τα μέγιστα κακά που μέλει να μας συμβούν, θέλω να αμφισβητήσω. Θέλω να αντιδράσω στην συλλογική προσπάθεια όλων αυτών να σπείρουν φόβο, πανικό και απογοήτευση στους ανθρώπους-συμπολίτες μας για να μας πείσουν ότι τίποτα καλό δεν υπάρχει και τίποτα καλό δεν συμβαίνει γύρω μας. Θέλουν να μας πείσουν ότι θα έρθουν σαν σωτήρες για να μας γεμίσουν αισιοδοξία!!! Μερικοί μάλιστα το ξεστομίζουν ξεκάθαρα, δεν το υπονοούν μόνο!
Προσπαθούν να μας πανικοβάλλουν για να μας κάνουν ότι θέλουν;
Ε όχι, εμείς θέλουμε ότι κακό είναι να μας βρει να το αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία και να το κατατροπώσουμε και όχι με τους φόβους και πανικούς που μας φυτεύουν κάθε μέρα, ή μάλλον που προσπαθούν να μας φυτέψουν.
Υπάρχουν και συμβαίνουν πολλά πράγματα γύρω μας που είναι όμορφα και καλά.
Ας κρατήσουν την απαισιοδοξία τους για πάρτη τους, δεν την θέλουμε, δεν θέλουμε την τρομοκρατία τους, δεν θέλουμε την "σωτηρία" τους.
Αγνοείστε τους και λίγο, αν όχι παντελώς.

Οι εικόνες που βλέπετε εδώ είναι από τα βουνά και χαράδρες του ορεινού όγκου του Γράμμου και του ποταμού Αλιάκμονα στον νομό Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: