Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

τα ΜΜΕ της Κρήτης σήμερα σε παράκρουση!

Κουράστηκαν σήμερα τα παλικάρια της παραπληροφόρησης στην Κρήτη. Χτύπησαν υπερωρίες για να ξεσηκώσουν το νησί και δεν είναι εθισμένα σε ταχύτητες αθηνοκεντρικών ρεπορτάζ με απευθείας αναμετάδοση. Έχουν πιο χαλαρές σχέσεις με τα μικρόφωνα και τους ακροατές. Επαναστατικά εμβατήρια βομβάρδιζαν το κοινό (δεν πουλάμε, δεν πουλάμε. Μας τα παίρνουν οι μεσάζοντες ….. που παραδόξως είναι επίσης ΠΑΣΟΚ!!! – θαύμα έ;). Η "αντικυβερνητική ΥΣΤΕΡΙΑ" έδωσε ρεσιτάλ. Δεκάδες τηλεφωνήματα (και περίμεναν στο ακουστικό τους εκατοντάδες) απαιτούσαν παραίτηση της Κυβέρνησης ή τουλάχιστον δύο υπουργών και προς Θεού, μην τυχόν και είναι υφυπουργοί οι παραιτηθέντες! Θα καεί το Υπουργείο, ενώ όλη μέρα σέρνεται ότι το βράδυ θα καεί η Περιφέρεια Κρήτης:-«Να κάψομε την Περιφέρεια».
Ολοήμερες εναγώνιες παρακλήσεις για κάθοδο των αγροτών έξω από την Περιφέρεια, τουλάχιστον πριν τα δελτία των 08:00, φαίνεται ότι δεν απέδωσαν. Οι πραγματικοί αγρότες ξέρουν τι παίζεται πίσω από αυτές τις παρδαλές κινητοποιήσεις. Ξέρουν ότι με τέτοια "ξεσηκώματα" εξασφαλίζονται μόνο τα συμφέροντα των μεγαλολαδάδων και των μεσαζόντων! Ζητούσαν μάλιστα οι ένθερμοι εγκάθετοι, δια των ραδιοφώνων, να "φτάσουν αμέσως" τσουβάλια με ελιές για να τα "πετάξουν του υπουργού". Ναι καλά διαβάζετε, στελέχη του Πασόκ παρακαλούσαν τους αγρότες να φύγουν από τα χωράφια, γιατί δεν αξίζει στο «δημοκρατικό» λαό της Κρήτης (εννοείται μόνο αυτοί που ψηφίζουν Πασόκ) να εμφανίζει μόνο 1000 αγρότες έξω από την Περιφέρεια. Καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι μέσα από τα ζεστά στούντιο ανέλαβαν να εμφανίσουν τις μερικές εκατοντάδες «αγανακτισμένους» στο Ηράκλειο ως παλλαϊκό κίνημα κατά του Καραμανλή. Μάλλον η παραπληροφόρηση λειτούργησε καλύτερα στα Χανιά μια και μαζεύτηκαν περισσότεροι «αγωνιστές» κατά της «χούντας του Καραμανλή» στην πλατεία αγοράς των Χανίων(εκεί έδωσε ρέστα ο Νικηφοράκης(της ΝΔ), που δεν γουστάρει καθόλου Μαρκογιαννάκη).
Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν που κάποιοι αγρότες δήλωναν σε «επαναστατικές» εκπομπές ότι άφηναν μοναχούς τους Αλβανούς, τους Πακιστανούς και τους Ινδούς στα χωράφια και κατέβαιναν για συμπαράσταση στον «αγώνα» κατά της Κυβέρνησης:«η τιμή του λαδιού θα’ πρεπε να’ ναι 10€ το κιλό και πάλι δεν αμείβεται ο κόπος μας. Μόλις βγει το Πασόκ θα πάει 10 το λάδι»!!!! Αυτά και άλλα ακούγαμε σήμερα στην Κρήτη, αν και αυτοί που έχουν Πακιστανούς και πληρώνουν μεροκάματα μάλλον δεν έχουν ανάγκη κρατικής ενίσχυσης!!!! (άραγε τους έχουν ασφαλισμένους; Δε νομίζω….)

Δεν υπάρχουν σχόλια: