Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Δηλαδή τι έπρεπε να ζητάμε από το Πασόκ όταν σκότωνε ο Πάσσαρης και αλώνιζε ανενόχλητος;

Τι ζητάνε οι πασοκατσού από την κυβέρνηση …… λόγω Παλαιοκώστα!
Σύμφωνα με τον «Επιτελικό Κύκλο για το Κράτος και τον Πολίτη» του ΓΑΠ είναι διάχυτη η αίσθηση κατάλυσης του ευνομούμενου κράτους και διάλυσης του κράτους, γεγονός που συμπληρώνεται από την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης που χτυπά ευρύτατα κοινωνικά στρώματα και δημιουργεί ένα τεράστιο αίσθημα και οικονομικής ανασφάλειας. Ενώ η γελοιοποίηση των μέτρων ασφάλειας συμπληρώνεται από τα πρόσφατα γεγονότα εκτεταμένης βίας στα κέντρα των πόλεων! Ως εκ τούτων απαιτείται αλλαγή κυβέρνησης και ζητούνται εκλογές. Ανώνυμος σχολιαστής έστειλε το παρακάτω κείμενο που συμπληρώνει την αλαζονεία της Ιπποκράτους και τη βουλιμία των στελεχών του για εξουσία:
ΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ «ΕΝΟΧΗΣ» ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ Ο ΤΟΠΟΣ.
1. ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΝΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ.
2. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ,
3. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ,
4. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,
5. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΑΜΥΝΗΣ,
6. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ,
7. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ,
8. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,
9. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ,
10. ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΣΤΟΥΜΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ «ΤΡΑΒΗΞΕΙ» ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ… (ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ)
ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΟΠΕΡΕΤΑ!
Δηλαδή τι έπρεπε να ζητάμε από το Πασόκ όταν σκότωνε ο Πάσσαρης και αλώνιζε ανενόχλητος; Θυμίζουμε ότι ο Πάσσαρης είχε πυροβολήσει επανειλημμένα αστυνομικούς, είχε ρίξει χειροβομβίδα στο αστυνομικό τμήμα Μενιδίου, ενώ το 2001 είχε σκοτώσει 2 αστυνομικούς κατά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας και όχι του Πειραιά ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις όπου και υπάρχουν ειδικοί χώροι για κρατουμένους. Τότε τα ΜΜΕ δεν κατέφυγαν σε τόσο λυσσαλέα κατά της κυβέρνησης παραπληροφόρηση, πέρασε σχεδόν στο ντούκου, δεν έγινε αντικείμενο πολτικής εκμετάλλευσης(τουλάχιστον όπως τώρα) και η ίδια η ΝΔ ανέβασε μεν τους τόνους δεν ζήτησε όμως με τόσο χυδαίο τρόπο τις παραιτήσεις όλων των υπουργών!!!!! Τότε επέρριψαν ευθύνες σε πρόσωπα διότι «δεν επέδειξαν την απαιτούμενη επιμέλεια και προσοχή». Σήμερα βρίσκουν ευκαιρία για χειραγώγηση της κοινής γνώμης , προπαγάνδες και προβοκάτσιες!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΣΤΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ!
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ; ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΙΝΩ; ΑΦΕΙΝΩ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ: ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΕΚΝΟ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΙ. ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΥΧΑΝ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΕΠΑΕ ΣΤΙΣ ΣΙΣΣΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ. ΒΡΕ ΜΕΧΡΙ Ο ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΣ ΤΕΛΑΛΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε κακόμοιρο ανθρωπάκι. Από την "επανίδρυση του κράτους" του αυτιστικού παραθεριστή της Ραφήνας κατέληξες να επιχειρείς γελοίους συμψηφισμούς με το παρελθόν για να δικαιολογήσεις πέντε χρόνια ανικανότητας και διάλυσης.

Ανώνυμος είπε...

Εμπρός λαέ να βγει ο αυτιστικός και δυσλεξικός γκατζετάκιας Γιωργάκης, ο μεσίας της Ελλάδας.
Εμπρός λαέ να μας κυβερνήσουν τα πράσινα τρωκτικά.
Τα κακόμοιρα έχουν λυσάξει και θέλουν να φάνε το δημόσιο πλούτο που τους υποσχέθηκε ο χαζο-Τζέφρυ

Ανώνυμος είπε...

Κάντε υπομονή αδέρφια θα έρθει η άγια μέρα που το Πασοκ θα ξανακάνει το σύστημα πραγματικό σύστημα. το πασοκ θα λύσει τα προβλήματα. το πασοκ θα φτιάξει την αστυνομία. το πασοκ θα φτιάξει τις φυλακές. το πασοκ θα φτιάξει την εφορία. το πασοκ θα φτιάξει τα νοσοκομεία. το πασοκ θα φτιάξει τα σχολεία. το πασοκ θα φτιάξει τα πανεπιστήμια.
Ζήτω τα τζιμάνια του Πασοκ που ξέρουν να φτιάξουν την Ελλάδα. Κώστα πέσε μόνος σου από την ακρόπολη πάνω σε έναν πράσινο ήλιο.
Λευτεριά στο ανήσυχο πνεύμα του συστήματος πασοκ.

Ανώνυμος είπε...

Να ζητήσουμε αναδρομικά την παραίτηση όλου του ΠΑΣΟΚ, εκτός της ξανθιάς κυρίας από την Κοζάνη -νομίζω;- με την οποία κάνουμε πλάκα!