Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

οι «επίσημοι φίλοι» του ΓΑΠ

Τι να μας πουν ο Αλέξης Γιαννούλιας και ο Ρίτσαρντ Ντάρμπιν, που ήλθαν στην Ελλάδα με την ιδιότητα του «επίσημου φίλου» του Μπαράκ Ομπάμα... Πάλι δεύτερος και καταϊδρωμένος έρχεται ο νέος Αμερικανός Πρόεδρος, σε πρωτοποριακές ιδέες. Το concept «Friends», λίγο αφότου το ανακάλυψαν τηλεοπτικά ο Ρος, η Ρέιτσελ και η Μόνικα, το εισήγαγε στην ελληνική πολιτική ζωή ο Γιώργος. Αποφασίζοντας να εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από μέλη και... φίλους. Ήταν η εποχή που όλοι εμείς οι κακεντρεχείς τον λοιδορούσαμε, με απαράδεκτους συσχετισμούς τύπου «οι φίλοι των ζώων». Να όμως που ο Γκιόργκος δικαιώθηκε. Τον μιμήθηκε ο Ομπάμα.


Ακόμη κι έτσι όμως, δεν μπορεί να συγκριθεί με τον δικό μας μέλλοντα πρωθυπουργό. Για ανακαλέστε στη μνήμη σας τους φίλους του Γκιόργκου: Ο αρκούδος (Αθανασάκης). Ο μπιφτεκάς (Ραγκούσης). Ο... αλλιώς (Βαλλιανάτος). Το ομορφόπαιδο (Γερουλάνος). Η (λάθος) Ματσούκα. Η Γκιουλ Καραχασάν. Η Μαριλίζα (που φτιάχνει το πρόγραμμα). Και πάνω από όλους και όλα... το ποδήλατο!

2 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

Στο στοιχείο του...

Χθες ο Γκιόργκος βρέθηκε ανάμεσα και σε άλλους φίλους του... Τουρίστες... Προς Θεού, μην παρεξηγηθούμε. Επαγγελματίες της βαριάς βιομηχανίας της χώρας μας είναι οι άνθρωποι. Και στη ζωή τους έχουν δουλέψει σκληρά για να φτάσουν εκεί που βρίσκονται σήμερα. Ενώ ο Γιώργος είναι τουρίστας συνείδησης. Στη χώρα που ποτέ δεν αγάπησε, για να είμαστε και ειλικρινείς. Εσείς τον αδικείτε; Σκεφτείτε πόσο τον έχουμε λοιδορήσει. Πόσο άσχημα αισθάνθηκε όταν αναγκάστηκε να χορεύει με κάθε περαστικό, για να πείσει ότι μοιάζει στον λεβέντη, αείμνηστο πατέρα του. Πόσο άσχημα αισθάνθηκε που οι δρόμοι μας είναι σε κακό χάλι, με αποτέλεσμα να πέσει από το ποδήλατο. Πόσο άσχημα αισθάνθηκε που συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να απαρνηθεί τα πολυαγαπημένα αγγλικά του, και να μιλάει τα... δύσκολα ελληνικά. Εκεί όπου κάνει περισσότερα σαρδάμ και από τον Σημίτη. Γι' αυτό σας λέμε. Μονάχα με τον Giorgos Tours έχει ελπίδες ανάταξης ο ελληνικός τουρισμός. Κατά χιλιάδες θα έρχονται οι ξένοι επισκέπτες, για να απολαύσουν την παράσταση «ο Γκιόργκος πρωθυπουργός».

http://parapolitika.gr/node/3420

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΕΨΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Ι.Σ.Ε., ΕΦΗΥΡΑΝ "ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ

http://diasvsmetatron.blogspot.com/2009/02/blog-post_18.html