Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

απίστευτο. Μόνο 5 ερωτήσεις περιείχαν οι "πέντε εθνικοί στόχοι" του Γιώργου ….

Γιατί στην Καλαμάτα έκαμε 50 ερωτήσεις στο κοινό;
Φυσικά μιλάμε για τζούφιους στόχους και κενούς περιεχομένου. Αυτονόητες εξαγγελίες χωρίς καμιά πραγματική πρόταση και διάθεση για λύση κάποιου προβλήματος! Αναγνωρίζει (έστω θολά) ότι υπάρχει παγκόσμια κρίση (κάνει τη διάγνωση μετά από πολύμηνη δημαγωγία) και ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! Γενικολογεί και αοριστολογεί για άλλη μια φορά.είναι πασιφανές ότι το Πασόκ και ο ΓΑΠ δεν έχουν επεξεργαστεί απολύτως καμία πρόταση. Μόνο κάποιες ακοστολόγητες παροχές που θα τις πάρουν οι "σοσιαλισμοί" των «100 πρώτων ημερών»…. Ενώ η δημαγωγία σε συνδυασμό με το νεολαϊκισμό του προέδρου δεν κοστίζουν τίποτα! Εξάλλου το Πασόκ έχει πατάξει 10 φορές την παραοικονομία και έχει αναδιανείμει αμέτρητες φορές τον πλούτο που κατέχουν οι «έχοντες» και «λιμνάζει» στο δημόσιο. Ανέκδοτο έχει καταντήσει αυτή η «αναδιανομή του πλούτου». Όταν το Πασόκ βρίσκεται στην αντιπολίτευση την παραχωρεί στο λαό και όταν κυβερνά αναδιανέμει τον πλούτο μόνο προς τα πάνω, προς τους κολλητούς μιντιάρχες και διεφθαρμένους πλουτοκράτες.
Στις προηγούμενες συγκεντρώσεις του έπεφταν βροχή οι ερωτήσεις στο κομματικό κοινό! Βέβαια μόνος του ρωτούσε, μόνος του απαντούσε. Ίσως θεωρούσε τους Καλαματιανούς και λοιπούς «φίλους» νηπιαγωγείο ή έστω δημοτικό και τους την έπεφτε στις ερωτήσεις(με αγαπάτε; ΝΑΙ!!!! …. θα με ψηφίσετε; ΝΑΙ!!! κ.λπ., κ.λπ.). Ίσως πάλι να του είπαν οι λογογράφοι του ότι δεν ταιριάζει σε «εν δυνάμει» πρωθυπουργό να ρωτά τον κάθε μπακάλη και κάθε κομμώτρια τι θα κάμει σε κάθε βήμα του! Δίνει την εντύπωση ότι έχει μαύρα μεσάνυχτα και εμφανίζεται αδύναμος και άσχετος με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης και η Ελλάδα. Ανάλυση για την δημαγωγική φύση των ερωταποκρίσεων έκανα σε άρθρο μου τέσσερις μέρες πριν….
Δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι έκατσε το «εμείς» στις ομιλίες του Γιώργου και μάλιστα με προκλητικό τρόπο μερικές φορές. Χθες το «εμείς» αναφέρθηκε 19 φορές και εννοήθηκε άλλες τόσες! Φαίνεται ότι απέναντι στην ισχυρή προσωπικότητα του Καραμανλή ο πρόεδρος Γιώργος βρήκε αντίδοτο το «εμείς»! Αδύνατο πρακτικά αλλά σλογκανάτο και πιασάρικο. Άσε που φέρνει ψευδαισθήσεις στον κάθε παρατρεχάμενο ότι θα γίνει και αυτός κομματάκι πρωθυπουργός όταν θα κυβερνήσουν οι «κύκλοι» του σοσιαλισμού!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Mιά ερώτηση άν τυχόν γίνουν εκλογές και τις χάσει το ΠΑΣΟΚ έχει έτοιμη λύση τον Βενιζέλο. Εσείς άν χάσει η Νέα Δημοκρατία τις εκλογές θα συνεχίστε να έχετε αρχηγό τον Καραμανλή?